Νέα

Καλή μου Ελλαδίτσα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
αν εχεις ζησει πολλα χρονια στο εξωτερικο καταλαβαινεις τι εστι πατριδα..και ποσο σου λειπει με τα καλα και τα κακα της,εχουμε την πιο ομορφη πατριδα...παιδια απλως ειμαστε πολλες φορες γκρινιαρηδες οι ελληνες

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
αν εχεις ζησει πολλα χρονια στο εξωτερικο καταλαβαινεις τι εστι πατριδα..και ποσο σου λειπει με τα καλα και τα κακα της,εχουμε την πιο ομορφη πατριδα...παιδια απλως ειμαστε πολλες φορες γκρινιαρηδες οι ελληνες

την πιο ομορφη χωρα με το πιο μπουρδελο κρατος ειμαστε! ;)

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
φιλε κατα βαθος μας αρεσει....κμπουρδελιαρηδες ειμαστε....εχουμε δημιουργησει το κρατος που μας αρμοζει..δεν ειμαστε αμηροι ευθυνων..

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
φιλε κατα βαθος μας αρεσει....κμπουρδελιαρηδες ειμαστε....εχουμε δημιουργησει το κρατος που μας αρμοζει..δεν ειμαστε αμηροι ευθυνων..

η χειροτερη καταρα για την ελλαδα οι νεοελληνες ετσι που καταντησανε την χωρα κριμα για την ιστορια μας!

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
συμφονω απολυτα μαζι σου φιλε μου :rockon:

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
σαν χωρα ειμαστε πολυ ομορφη αλλα οι πουστηδες που μας κυβερνουνε ανεξαρτητως χρωματος ειναι αυτοι που χαλανε οτι ομορφο εχουμε .

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
εχθές ...στο μπαλκόνι...η ώρα 12.30....και κανείς δεν κοιμόταν...φασαρία λες και ήταν πρωί.....γουσταρωωωωωω

Γερμανία....απο τις 9....μαρς στα κρεβάτια...μπλιαχχχ

Ιδια εποχη; ή δε παιζει ρολο;

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
συμφονω πανουργε....αλλα εμεις τους εκλεγουμε...

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
για να τους εκλεγουμε .... τετιοι ειμαστε .... τετιοι θα μας αξιζουν !!!
αφου ειμαστε μαλακες και μολις ερθουν οι εκλογες ξεχναμε τι περασαμε 4 χρονια και παμε σαν τα προβατα και τους ξαναεκλεγουμε ,
διστυχως για την Ελλαδα και τους Ελληνες  :uglystupid:

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Εγω πάλι έχω διαφορετική άποψη....Η Ελλάδα είναι μια χαρά χώρα...

Ο καθένας διαμορφώνει την τύχη του...άπλα θέλουμε να καθόμαστε όπως (νομίζουμε) ότι συμβαίνει σε κάποιες χώρες του εξωτερικού....

Όποιος δουλεύει και προσπαθεί πάει μπροστά...όλα τα άλλα είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ που απλά τις λένε οι τεμπέληδες....

Για να μην παρεξηγηθούμε μιλάω γενικά....

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
δες ποσοι χιλιαδες ανθρωποι δουλευουν οικοδομη 10 ωρες την ημερα για να παρουν 50 ευρω το πολυ και ποσες χιλιαδες αγροτες σκιζοντε για να παρουν 3,60 . διστυχως στην Ελλαδα οι απολαβες δεν εχουυνηθως σχεση με τις υπηρεσιες του εργαζομενου ,

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγω πάλι έχω διαφορετική άποψη....Η Ελλάδα είναι μια χαρά χώρα...

Ο καθένας διαμορφώνει την τύχη του...άπλα θέλουμε να καθόμαστε όπως (νομίζουμε) ότι συμβαίνει σε κάποιες χώρες του εξωτερικού....

Όποιος δουλεύει και προσπαθεί πάει μπροστά...όλα τα άλλα είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ που απλά τις λένε οι τεμπέληδες....

Για να μην παρεξηγηθούμε μιλάω γενικά....

ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ (και οριζόντια) φίλε μου!

Στη σημερινή Ελλάδα πάνε μπροστά κυρίως τα λαμόγια, οι τσάτσοι, οι κλέφτες!

Οι περισσότεροι νοικοκύρηδες τρώνε τον πούλο και χύνουνε αίμα για 600 - 700 - 800 Ευρώ το μήνα!

Επισκέπτης
Σε οσους αρεσει οι αλλοι να πανε στο Παρισι που εχει και πιο πολλα CT.
Εγω παντως εδω θα κατσω και δεν την αλαζω με τιποτα και ας εχω γυρισει το κοσμο αναποδα δυο φορες.
Μην ακουω μαλακιες ζουμε στην πιο ομορφη χωρα του κοσμου ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Εγω παντως εδω θα κατσω και δεν την αλαζω με τιποτα και ας εχω γυρισει το κοσμο αναποδα δυο φορες.

Πες τα ρε φίλε μου.... :thumbsup:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για όσους έχουν ένα επίπεδο ζωής, μη ξεχνιώμαστε

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
εχθές ...στο μπαλκόνι...η ώρα 12.30....και κανείς δεν κοιμόταν...φασαρία λες και ήταν πρωί.....γουσταρωωωωωω
Γερμανία....απο τις 9....μαρς στα κρεβάτια...μπλιαχχχ

Πέρυσι, Ελλάδα, τέτοια εποχή, 7.30 το πρωί, ο πατέρας μου καρδιακό επεισόδιο, στο ΕΚΑΒ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, μάλλον θα ήταν όλοι έξω μετά τα μεσάνυχτα και θα έκαναν φασαρία κάτω από το μπαλκόνι σου. Κάλεσα ασθενοφόρο από ιδιωτική κλινική, εισαγωγή σε ιδιωτική κλινική, έζησε, λογαρασμός 25.000€. Ευτυχώς ανήκω στα ρεμάλια που έχουν λεφτά.

Φέτος, Γερμανία, πριν δύο εβδομάδες, ο πεθερός μου καρδιακό επεισόδιο, 6.00 το πρωί, όλα δούλεψαν ρολόι, έζησε, λογαριασμός 0.00 €.

Γουστάρεις ακόμη?

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Ή πολύ πιτσιρικάδες ή λαμόγια ή τσάτσοι ή τυφλοί είσαστε, για να λέτε την Ελλάδα  - όπως έχει καταντήσει σήμερα - την πιο όμορφη χώρα του κόσμου!

Βγείτε ρε τώρα στο μπαλκόνι της πολυκατοικίας σας και φάτε στη μάπα τους κακάσχημους περιστερώνες τριγύρω σας που κατ' ευφημίαν ονομάζουμε πολυκατοικίες! Για ποια ομορφιά μιλάτε ρε!

΄Η μήπως μιλάτε για την Πάρο ή τη Μύκονο ή για κάποιο άλλο όμορφο Ελληνικό νησί; Που θέλει 300 Ευρά την ημέρα μια οικογένεια για να το ευχαριστηθεί; Που να τα βρει ρε 300 Ευρώ την ημέρα ένας κοινός οικογενειάρχης;   

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom