Νέα

Καλή μου Ελλαδίτσα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
πάντως απ'το να γκρινιάζουμε
διαρκώς και να βρίζουμε, 
και να καταλογίζουμε ευθύνες απο 'δω
κι απο 'κει
καλό θα ήταν να αναλογιστούμε
τις ευθύνες που μας αναλογούν
κι ο καθένας από το δικό
του κοινωνικό και επαγγελματικό μετερίζι
να κάνει-βελτιώσει ό,τι μπορεί!..  :rolleyes:

No_Guts_No_Sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Ελλάδα είναι το καλύτερο μέρος του κόσμου για να ζεις, με την προϋπόθεση να έχεις ΛΕΦΤΑ και ΟΝΟΜΑ. Αλλιώς....

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
όσο γι'αυτούς που είναι
στα υψηλότερα κλιμάκια
σαφώς και φταίνε γιατί δημιουργούν 
ένα κλίμα φόβου και πίεσης στον κόσμο..
το κλίμα αυτό δεν ευνοεί οποιουδήποτε
είδους αντίδραση!..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ πάντως πιστεύω, ότι πέραν της κλάψας...μπορεί ο καθένας να κάνει πολλά πράγματα, πάρα πολλά. Αρκεί να πει, ότι θα αποβάλει το κόμπλεξ του τι θα πει ο γείτονας.

Δλδ...
Ξεκινώντας από τα μικρά:
Πλένει ο γείτονας το αμάξι στον δρόμο? Κράξιμο (μην σας αναλύσω τι επιπτώσεις έχει το πλύσιμο στον δρόμο)
Ποτίζει το καλοκαίρι με ντάλλα ήλιο? Κράξιμο.
Περνάνε με το αυτοκίνητο και πετάνε τα σκουπίδια μπασκετικά προς τον κάδο (και δεν πετυχαίνουν στόχο εννοείται), μαζέψτε τα, ακολουθήστε τον και πετάξτε τα στον κήπο του.
Πετάνε σκουπίδια στον δρόμο? Μάζεμα και πέταμα πίσω στο αμάξι τους.
Τσιγάρα στο δρόμο? Αναμένο πίσω πέταμα μέσα στο αμάξι.
Πέταμα σκουπίδια κάτω στο πεζόδρομο (περιτύλιγμα τσιγάρων κλπ). Κράξιμο!
Το γαμάει η διαχείριση της πολυκατοικίας στον φωτισμό? Κράξιμο!
Γεμίζει ο Δήμος χωρίς λόγο φώτα το σύμπαν? Κράξιμο!
Γεμίζει ο Δήμος τον τόπο γρασίδι και ποτίζει σαν να μην υπάρχει αύριο καλοκαιριάτικα? Κράξιμο! Τι είναι η Ελλάδα, βρεττανικό γήπεδο του golf?
Και άλλα πολλά....

Και πηγάινοντας στα μεγάλα:
Εθελοντές για πυρκαγιές, για καθάρισμα παραλίας, για δεντροφυτεύσεις.
Κατεβείτε και σκουπίστε/περιποιηθείτε το πεζοδρόμιο που σας αναλογεί.
Κάντε έστω ένα βασικό διαχωρισμό σκουπιδιών, κυρίως μπαταρίες.
Όπου μπορείτε χρησιμοποιείτε ανακυκλωμένο χαρτί, και εάν δεν βρίσκετε, δημιουργείστε ντάννες με scrap paper για να γράφετε από πίσω όταν απλά κάνετε σημειώσεις ή δεν γράφετε κάτι σημαντικό.
Πιέστε τα πλαστικά μπουκάλια για να μηδενίσετε τον όγκο που πιάνουν στα σκουπίδια, βγάλτε σκουπίδια μόνο όταν γεμίσετε πλήρως την σακούλα.
Καταργήστε τις πλαστικές σακούλες όταν πηγαινετε supermarket, πάρτε πάνινες, πετάξτε συσκευασίες απο προϊόντα (π.χ. κουτί οδοντόπαστας δεν χρειάζεται...) όταν είστε ήδη σε supermarket όπου έχει ήδη ανάλογους κάδους.

Είναι χιλιάδες μικρά και μεγάλα πραγματάκια που μπορεί να κάνει κανείς για το καλό μας,...τα οποία δεν τα κάνει ο μέσος Έλληνας. Δείξτε και πείστε τους τριγύρω σας και κάτι είναι και αυτό για αρχή.

Πιστέψτε με, όλα αυτά και ακόμη πολλά παραπάνω, τα κάνω από πιτσιρικάς και μου φαίνονται αυτονόητα. Είχα απλά την τύχη να πηγαίνω σε ξένο σχολείο εδώ στην Ελλάδα και έτσι μας έμαθαν. Παλαιότερα, οι γονείς μου τα θεωρούσαν υπερβολές, πλέον έχουν γίνει και γιαυτούς καθημερινότητα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
πάντως απ'το να γκρινιάζουμε
διαρκώς και να βρίζουμε, 
και να καταλογίζουμε ευθύνες απο 'δω
κι απο 'κει
καλό θα ήταν να αναλογιστούμε
τις ευθύνες που μας αναλογούν
κι ο καθένας από το δικό
του κοινωνικό και επαγγελματικό μετερίζι
να κάνει-βελτιώσει ό,τι μπορεί!..  :rolleyes:

Αυτό εννοώ, έστω και αν στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πολυτέλεια. Με 700€ το να κοιτάζει κάποιος παραπέρα είναι δύσκολο. Το να συνεχίζει όμως μια 30 ετών κατάσταση χωρίς Τσοβόλα δώστα όλα δεν ωφελεί

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εγώ πάντως πιστεύω, ότι πέραν της κλάψας...μπορεί ο καθένας να κάνει πολλά πράγματα, πάρα πολλά. Αρκεί να πει, ότι θα αποβάλει το κόμπλεξ του τι θα πει ο γείτονας.

Δλδ...
Ξεκινώντας από τα μικρά:
Πλένει ο γείτονας το αμάξι στον δρόμο? Κράξιμο (μην σας αναλύσω τι επιπτώσεις έχει το πλύσιμο στον δρόμο)
Ποτίζει το καλοκαίρι με ντάλλα ήλιο? Κράξιμο.
Περνάνε με το αυτοκίνητο και πετάνε τα σκουπίδια μπασκετικά προς τον κάδο (και δεν πετυχαίνουν στόχο εννοείται), μαζέψτε τα, ακολουθήστε τον και πετάξτε τα στον κήπο του.
Πετάνε σκουπίδια στον δρόμο? Μάζεμα και πέταμα πίσω στο αμάξι τους.
Τσιγάρα στο δρόμο? Αναμένο πίσω πέταμα μέσα στο αμάξι.
Πέταμα σκουπίδια κάτω στο πεζόδρομο (περιτύλιγμα τσιγάρων κλπ). Κράξιμο!
Το γαμάει η διαχείριση της πολυκατοικίας στον φωτισμό? Κράξιμο!
Γεμίζει ο Δήμος χωρίς λόγο φώτα το σύμπαν? Κράξιμο!
Γεμίζει ο Δήμος τον τόπο γρασίδι και ποτίζει σαν να μην υπάρχει αύριο καλοκαιριάτικα? Κράξιμο! Τι είναι η Ελλάδα, βρεττανικό γήπεδο του golf?
Και άλλα πολλά....

Και πηγάινοντας στα μεγάλα:
Εθελοντές για πυρκαγιές, για καθάρισμα παραλίας, για δεντροφυτεύσεις.
Κατεβείτε και σκουπίστε/περιποιηθείτε το πεζοδρόμιο που σας αναλογεί.
Όπου μπορείτε χρησιμοποιείτε ανακυκλωμένο χαρτί, και εάν δεν βρίσκετε, δημιουργείστε ντάννες με scrap paper για να γράφετε από πίσω όταν απλά κάνετε σημειώσεις ή δεν γράφετε κάτι σημαντικό.
Πιέστε τα πλαστικά μπουκάλια για να μηδενίσετε τον όγκο που πιάνουν στα σκουπίδια, βγάλτε σκουπίδια μόνο όταν γεμίσετε πλήρως την σακούλα.
Καταργήστε τις πλαστικές σακούλες όταν πηγαινετε supermarket, πάρτε πάνινες, πετάξτε συσκευασίες απο προϊόντα (π.χ. κουτί οδοντόπαστας δεν χρειάζεται...) όταν είστε ήδη σε supermarket όπου έχει ήδη ανάλογους κάδους.

Είναι χιλιάδες μικρά και μεγάλα πραγματάκια που μπορεί να κάνει κανείς για το καλό μας,...τα οποία δεν τα κάνει ο μέσος Έλληνας. Δείξτε και πείστε τους τριγύρω σας και κάτι είναι και αυτό για αρχή.

Πιστέψτε με, όλα αυτά και ακόμη πολλά παραπάνω, τα κάνω από πιτσιρικάς και μου φαίνονται αυτονόητα. Είχα απλά την τύχη να πηγαίνω σε ξένο σχολείο εδώ στην Ελλάδα και έτσι μας έμαθαν. Παλαιότερα, οι γονείς μου τα θεωρούσαν υπερβολές, πλέον έχουν γίνει και γιαυτούς καθημερινότητα.

Καλά λες εστώ και αν είναι μικρά

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Τον κερατά που πετάει σκουπίδια κα μπάζα στον κάδο ανακύκλωσης θα τον πετύχω.
Δεν θα το πετύχω; Που θα μου πάει;

Εκεί να δείς κράξιμο. Θα τον βάλω να τα φάει.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αφού είμαστε τεμπέληδες ρε σεις....

Θυμάμαι όταν είχε ρίξει το τελευταίο μεγάλο χιόνι, βγαίνανε εδώ μέσα και λέγανε "ο Δήμος δεν έχει καθαρίσει τα πεζοδρόμια"...

Ρε τεμπελόσκυλο.....θα σου πέσει ο κώλος να βγεις και να καθαρίσεις ένα μονοπάτι στο πεζοδρόμιό ΣΟΥ και ένα μπροστά από την εξώπορτά σου?

Και εάν θες να βγάλεις και την κούρσα βόλτα, να καθαρίσεις την είσοδο του γκαράζ σου?

Εάν το έκαναν όλοι αυτό, σε μισή ώρα, σε όλη την Αθήνα, όλα τα πεζοδρόμια θα ήταν προσβάσιμα....

Στην ξενέρωτη και χαζή Γερμανία (με τα δικά μας δεδομένα πάντα), όταν χιονίζει....ο καθένας έχει υποχρέωση να περιποιηθεί τον χώρο που αναλογεί μπροστά από το σπίτι του. Έτσι και δεν το κάνεις....παρακάλα να μην πέσει και σπάσει τον κώλο της καμία γιαγιά.....γιατί την πούτσισες. Και θα σε γαμήσουν, δεν θα στην χαρίσουν. Αλλά δεν θα φτάσει να γίνει αυτό, γιατί πριν περάσει και πέσει η γιαγιά, θα στην έχουν πέσει οι γείτονες και θα έχεις φάει τέτοιο κράξιμο, που αποκλείεται να μην φιλοτιμηθείς να βγεις να κάνεις αυτό που πρέπει.

Θυμάμαι επίσης, όταν πήγα την πρώτη φορά να πλύνω το αμάξι μου στον δρόμο. Μου έστειλαν αστυνομία....απαγορεύεται! Και μου εξήγησαν γιατί και πλήρωσα λέγοντας ευχαριστώ!

Θυμάμαι μία φορά, όταν έκανα τον έξυπνο και μπήκα σε κάτι επαρχιακούς δρόμους σε ένα δάσος για να φαντασιώσω τον Carlos Sainz...θυμάμαι που στούκαρα, έσπασα το κάρτερ και γέμισε ο τόπος λάδια. Φώναξα την αντίσοιχη ΕΛΠΑ, οι οποίοι όταν είδαν τα λάδια στο δάσος, ειδοποίησαν πυροσβεστική και έσκαψαν έναν απίστευτο λάκο για να απομακρύνουν το λάδι που είχε διαχυθεί. Οι προσπάθειες να λαδώσω την ΕΛΠΑ να μην φωνάξουν την πυροσβεστική....προκάλεσαν μήνυση και τελικά, το πιο φτηνό στην όλη υπόθεση ήταν η επισκευή του αυτοκινήτου!!!!

Τι να λέμε τώρα. Ο καθένας μας είναι τι κάνει, όχι το κράτος, η πολιτεία και δεν ξέρω τι....εάν όλοι κάνουμε το σωστό και κράξουμε/μπλοκάρουμε τους κάφρους, κάτι μπορεί να γίνει.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τον κερατά που πετάει σκουπίδια κα μπάζα στον κάδο ανακύκλωσης θα τον πετύχω.

Αχ...μην πιάσουμε μπάζα και οικοδομικά...δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Και εκεί ΟΛΟΙ μας καφρίζουμε.

Πέρυσι το καλοκαίρι, εθελοντής στις φωτιές στην Πεντέλη, βγαίνανε κάτι κυράτσες με τα γυαλιά D&G και κλαιγόντουσαν που δεν ερχόταν η πυροσβσετική να σώσει το σπίτι τους, το οποίο ήταν χτισμένο πάνω σε ρέμα (μπαζωμένο) και σε περιοχή που είχε καεί το 1996....

Μιλάμε...κάναμε τις πάπιες και την αφήσαμε να κλαίει (τελικά δεν κάηκε το σπίτι της, μόνο κάτι έπιπλα και δέντρα στον κήπο). Τα κακά σκυλιά δεν έχουν ψόφο.

Για να μην αναφερθώ στο μεγαλύτερο αυθαίρετο όλης της Αθήνας....The Mall. Μην ψωνίζετε ρε μάγκες από εκεί ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ! Εκεί σας θέλω. Αλλά είναι γεμάτο, απόδειξη ότι είναι στα αρχίδια μας όταν παρανομούν μεγάλοι ή μικροί...

Για να μην πω για την καταπάτηση των παραλιών από τους μεγαλοεπιχειρηματίες (σοβαρά μέλη της οικονομικής δραστηριότητας της χώρας μας), αλλά όλοι στα club τους πάμε. Επίσης εκεί να σας δω...μην πάτε εάν είστε μάγκες και πρέπει να δώσετε στίγμα. Αλλά χλωμό.

Και για να μην πιάσω και τα περί κωλάδικων, μασατζίδικων, κλπ κλπ κλπ και όλα αυτά τα αθώα κοριτσάκια, θύματα trafficking κλπ κλπ κλπ, που εδώ μέσα εκθειάζουμε και σιγοντάρουμε....

Να τα λέμε όλα, έτσι? Πολλά μπορούμε να κάνουμε εάν θέλουμε...αλλά borelli αγαπητοί, γιατί εκτός από τεμπέληδες, χαρακτηριζόμαστε και από κάτι άλλο.

Είμαστε κότες και θύματα και ας λέμε για την Ελληνική Μαγκιά. Ελληνική Κλανιά είναι....

Περιμένω το μπάνιο μου τώρα.... :rockon: :rockon:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
...το μεγαλύτερο αυθαίρετο όλης της Αθήνας....The Mall. Μην ψωνίζετε ρε μάγκες από εκεί ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ! Εκεί σας θέλω. Αλλά είναι γεμάτο, απόδειξη ότι είναι στα αρχίδια μας όταν παρανομούν μεγάλοι ή μικροί...

ΕΤΣΙ είναι...

Αλλά έχουμε thread και για το Mall !!!

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Κάποιος είχε γράψει κάτι σωστό εδω μέσα. Πάρτε τους Έλληνες και βάλτε τους στην Ελβετία και πάρτε τους Ελβετούς και βάλτε τους στην Ελλάδα. Να δείτε πως θα γίνει η Ελβετία μετά και πως η Ελλάδα.

Πάντως και στη Σκωτία που είμαι αυτό το διάστημα οι άνθρωποι είναι λίγο ζώα. Το βράδυ μεθάνε, τα πετάνε όλα κάτω, αλλά το πρωί κατευθείαν έρχονται και τα μαζεύουνε απο τον Δήμο. Βέβαια πληρώνουν και πολλούς φόρους.

Στους άλλους Έλληνες που είναι εδώ τους βάζω τις φωνές αμα πετάξουν σκουπίδια, δεν θέλω να δίνουμε άσχημη εντύπωση, άσε τι κάνουνε οι άλλοι, εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Οι προσπάθειες να λαδώσω την (Γερμανική) ΕΛΠΑ να μην φωνάξουν την πυροσβεστική....προκάλεσαν μήνυση

Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω ξεραθεί στο γέλιο απ' τη στιγμή που διάβασα τη συγκεκριμένη πρόταση...

Σκέφτηκα ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ και θυμήθηκα αντίστοιχες δικές μου απόπειρες δωροδόκησης σε πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης (πιστεύοντας στην αρχή ότι ήταν κωλοχανεία όπως το δικό μας) που κατέληξαν σε αντίστοιχα ταπεινωτικές και για μένα εμπειρίες!

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Ωραια η θεωριτικη αναλυση ΑΛΛΑ την Ελλαδα δεν την φτιαχνει το "ποπολο" αλλα οι κυβερνωντες!! παρε την εξουσια μας και βαλτην στην Ελβετια και θα την χρεοκοπήσει σε 15 χρόνια!!! Τα ιδια σογια στις ιδιες ανωτερες/αμωτατες θέσεις!! Ο γιατρος ,γιατρο κανει τον γιο του (αλιως θα μεινει ανεργος) ο δικαστης δικαστη κανει το γιο του, ο βουλευτης το ιδιο!!

Το ιδιο χαλια με μας ειναι οι Ιρλανδοι, οι Αγγλοι, οι Πολωνοι κλπ χειροτεροι ειναι οι Κυπριοι αλλα εχουν ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ οχι λαμογιους!!!

Οτι και να κανεις μετα απο λίγο θα βαρεθεις και θα προσπαθεις να γινεις ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ γυφτος απο ολους τους αλλους!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom