You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλή Αρχή www.bourdela.tv !!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 658
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ναι, μιας και είναι +6 από PSV. Ακούστηκε ότι θα το φτιάξουν σύντομα.Μηπως το εκανε αορατο το AJAX;
το .tv απο που ειναι?? σημαινει Tele Vision η καμια σχεση??
Γεια σου, punter.
.tv είναι ο top-level domain κωδικός για τη νησιωτική χώρα του Τουβαλού στο διαδίκτυο.
Λόγω του ότι το tv είναι επίσης συντομογραφία της αγγλικής λέξης television (=τηλεόραση), το μικρό αυτό κράτος μπόρεσε να διαθέσει, μέσω αμερικανικής εταιρίας, το domain name σε ολόκληρο τον κόσμο, αποκομίζοντας, συγκριτικά με τον πληθυσμό του, τεράστια χρηματικά ποσά και να γίνει μέλος του ΟΗΕ.
Αν θες, εδώ το αγγλικό λήμμα που είναι κατά κανόνα πιο αξιόπιστο.
Με την ευκαιρία, να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο bourdela (ένα είναι το bourdela) ελπίζοντας ότι θα παραμείνει ένα ανοιχτό φόρουμ.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Πάνω που πήγα να παρηγορηθώ με το κάτωθι ποίημα του Καβάφη για τις χαρές του site που (νόμιζα πως) χάθηκαν για πάντα σε διαδικτυακές μαύρες τρύπες, ξεπρόβαλλε ο γνωστός γλομ-πέος...
Απολείπειν ο θεός Aντώνιον
Σαν έξαφνα, ώρα μεσάνυχτ’, ακουσθεί
αόρατος θίασος να περνά
με μουσικές εξαίσιες, με φωνές—
την τύχη σου που ενδίδει πια, τα έργα σου
που απέτυχαν, τα σχέδια της ζωής σου
που βγήκαν όλα πλάνες, μη ανωφέλετα θρηνήσεις.
Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,
αποχαιρέτα την, την Aλεξάνδρεια που φεύγει.
Προ πάντων να μη γελασθείς, μην πεις πως ήταν
ένα όνειρο, πως απατήθηκεν η ακοή σου·
μάταιες ελπίδες τέτοιες μην καταδεχθείς.
Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,
σαν που ταιριάζει σε που αξιώθηκες μια τέτοια πόλι,
πλησίασε σταθερά προς το παράθυρο,
κι άκουσε με συγκίνησιν, αλλ’ όχι
με των δειλών τα παρακάλια και παράπονα,
ως τελευταία απόλαυσι τους ήχους,
τα εξαίσια όργανα του μυστικού θιάσου,
κι αποχαιρέτα την, την Aλεξάνδρεια που χάνεις.
ΟΥΧΙ όμως. Η Αλεξάνδρεια είναι εδώ και ο Γλομπέος θα είναι ο Φάρος της που θα φωτίζει αιώνια τα χαμένα πλοία της Μεσογείου...
Έλα βρε Σέξπηρ.
Και μας είχε πιάσει μία απελπισία ότι χάθηκες. Από εδώ σε ψάχναμε, από εκεί σε ψάχναμε αλλά δεν είχες δώσει σημεία ζωής.
Διαβάζοντας το ποιηματάκι θυμήθηκα το πόνημα μου που το έγραψα τον πρώτο καιρό, εκείνους τους χαλεπούς καιρούς που δεν φαινόταν κανένα φως στο βάθος του τούνελ, όταν όλα τα έσκιαζ' η φοβέρα και τα πλάκωνε ο Σανιδάς.
Ιδού λοιπόν το δικό μου ποιηματάκι το οποίο το πόσταρα στο blog του Puranger.
Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τον Θρούλη;
Τι περιμένουμε στους ατραπούς του Διαδίκτυου διασκορπισμένοι;
Γιατί περιφερόμαστε σε άλλα sites χωρίς διάθεση, μουντοί και δίχως να ποστάρουμε;
Γιατί το κοτομπίφτεκο μας φαίνεται ξερό και άγευστο και δεν μας κατεβαίνει;
Γιατί οι "παραδισευγενικοί μελοψιττακοί" πετάρισαν και αφήσαν τα κλουβιά τους;
Γιατί κ' οι άξιοι ρήτορες δεν έρχονται σαν πάντα
να βγάλουνε τους λόγους τους, να πούνε τα δικά τους;
Γιατί των άλλωνε τα ορθογραφικά τα λάθη ανούσια μας φαίνονται και δεν χαμογελάμε;
Γιατί ν' αρχίσει μονομιάς αυτή η ανησυχία
κ' η σύγχυσις. (Τα πρόσωπα τι σοβαρά που έγιναν).
Γιατί αδειάζουν γρήγορα οι δρόμοι κ' οι πλατέες,
κι όλοι γυρνούν στα σπίτια τους πολύ συλλογισμένοι;
Γιατί το Volvo που πρώτα γέμιζε και άδειαζε αχόρταγα τώρ' έδεσε σαν γέρικο σκαρί στην ράδα;
Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τον Θρούλη;
Αυτός ο character ήταν μιά κάποια λύσις.
Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Έλα βρε Σέξπηρ.
Και μας είχε πιάσει μία απελπισία ότι χάθηκες. Από εδώ σε ψάχναμε, από εκεί σε ψάχναμε αλλά δεν είχες δώσει σημεία ζωής.
Eξαίσιο το πόνημα σου ω Bωδελαίρε όπως σε αναφώνησε κι ο Καβάφης σε κάποιο αποκυρηγμένο του ποίημα...
Δεν είχα ουδεμία ιδέα για το blogspot του pouranger κι έχανα τον καιρό μου σε εφήμερες διαδικτυακές αγάπες όπως το adultfriendfinder.com εις αναζήτησην ολίγης συντροφιάς με μεγάλα βυζιά σε περιόδους ισχνών αγελάδων...
Αντί λοιπόν να ψάχνω τον Θρούλη βρέθηκα στην Θούλη. Στην Ύστατη Θούλη (Ultima Thule), την τελευταία χώρα του Βορρά, είχε αναφερθεί ο Βιργίλιος. Οι κάτοικοί της εξολοθρεύτηκαν μετά από μια καταστροφή. Εικάζεται ότι οι επιζήσαντες, που διατήρησαν τις μαγικές τους δυνάμεις, διασώθηκαν κρυμμένοι σε μυστικές στοές του Θιβέτ.
Ελπίζω να σε κατατόπισα
Πηγή:
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Μαγκιτες μπραβο, ετσι σας θελουμε, να μη μασατε.
Καλη νεα αρχη, με κάυλα και παράνοια.
Τιποτα τιποτα δε μας σταματα
Ολα τα μπουρδελα θα παρουνε φωτια
Καλη νεα αρχη, με κάυλα και παράνοια.
Τιποτα τιποτα δε μας σταματα
Ολα τα μπουρδελα θα παρουνε φωτια
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Αντί λοιπόν να ψάχνω τον Θρούλη βρέθηκα στην Θούλη. Στην Ύστατη Θούλη (Ultima Thule), την τελευταία χώρα του Βορρά, είχε αναφερθεί ο Βιργίλιος. Οι κάτοικοί της εξολοθρεύτηκαν μετά από μια καταστροφή. Εικάζεται ότι οι επιζήσαντες, που διατήρησαν τις μαγικές τους δυνάμεις, διασώθηκαν κρυμμένοι σε μυστικές στοές του Θιβέτ.
Ελπίζω να σε κατατόπισα
Πηγή:
Α, να σου πω, λίγα με την Θούλη.
Εγώ έχω καλλίτερες πηγές:
Μύθους και ιστορίες για την Τούλα ή Θούλη, όπως την αποκαλούν οι Έλληνες, συναντάμε σε περιοχές από την Ρωσία ως την κεντρική Αμερική και πολύ συχνά βλέπουμε πως συσχετίζεται με τις δύο μυθικές ηπείρους : Την Υπερβορεία και την Ατλαντίδα. Έτσι έχουμε την Θούλη που κατάγεται από την Υπερβορεία και μια δεύτερη Θούλη (Tula) που προέρχεται από την Ατλαντίδα.
........
Σε αυτή την περίπτωση η Θούλη, που συμβολίζει ένα κέντρο πνευματικής εξουσίας, δεν μένει σταθερά σε ένα γεωγραφικό σημείο.
Οπότε το ερώτημα είναι: "Πως βρεθήκατε στην Θούλη αφού δεν μένει σταθερά σε ένα γεωγραφικό σημείο;"
Cool_Water
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλη επανοδο μαγκες!!!
Glad you are back!
Μην μασατε...η 2η φορα θα ειναι και η καλυτερη!
Glad you are back!
Μην μασατε...η 2η φορα θα ειναι και η καλυτερη!
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Καλή αρχή και από εμένα!!!
Έχω και μία ερώτηση σχετικά με το νέο site:
Συνάδερφοι στο παλιό site μπαίνοντας στα city tours είχε κατηγορία τώρα (κοπέλες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας) και σύντομα(κοπέλες που θα βρίσκονται σύντομα στη χώρα μας)σχετικά πιο άμεση ενημέρωση,αυτό έχει παραλειφθεί στο καινούργειο site ή ανοίγει με κάποιον άλλο τρόπο;;;
Υ.Γ.Μακάρι να καταλάβετε την ερωτησή μου η διατύπωση δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη!!
Συνάδερφοι στο παλιό site μπαίνοντας στα city tours είχε κατηγορία τώρα (κοπέλες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας) και σύντομα(κοπέλες που θα βρίσκονται σύντομα στη χώρα μας)σχετικά πιο άμεση ενημέρωση,αυτό έχει παραλειφθεί στο καινούργειο site ή ανοίγει με κάποιον άλλο τρόπο;;;
Υ.Γ.Μακάρι να καταλάβετε την ερωτησή μου η διατύπωση δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη!!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.086
- Πόντοι
- 17.085
Δεν υπάρχει προς το παρόν αυτό.Καλή αρχή και από εμένα!!!
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Σύντομα να ελπίζω/ουμε;Δεν υπάρχει προς το παρόν αυτό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 932
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 7K