μικρούλι
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2016
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
εσυ σκυβεις για να δεις πισω? ωραια μαγκια!Πίσω σου!!σκύψε να δείς χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
εσυ σκυβεις για να δεις πισω? ωραια μαγκια!Πίσω σου!!σκύψε να δείς χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
το οτι δεν ειμαστε μονο τυπου το ξερουμε για το ομορφη δε ξερουμε τυπισατυποι και ομορφη παρακαλω... δεν ειστε μονο τυποι
εσυ σκυβεις για να δεις πισω? ωραια μαγκια!
να απαντας σε αυτα που σε αφορουν και να μην πεταγεσαι σαν τη !
τυποι και ομορφη παρακαλω... δεν ειστε μονο τυποι
δεν ειδα σημεια στιξεις για να βγαλω νοημα σορρυ!βρε στόκε σκύψε είπα όχι να δεις εμένα αλλά να δεις πως θα σε
κανενα επιπεδο σε αυτο το σαιτΜανάρι για αρχή και είναι υπεραρκετό! Η προαγωγή έρχεται με κόπο και σφυροκόπημα....
σε σαιτ με πουτανες εισαι κοπελα μου οχι στο orthodoxia.blogspotκανενα επιπεδο σε αυτο το σαιτ
κανενα επιπεδο σε αυτο το σαιτ
σε σαιτ με πουτανες οχι με ατομα με νοητικη υστερηση!σε σαιτ με πουτανες εισαι κοπελα μου οχι στο orthodoxia.blogspot
να απαντας σε αυτα που σε αφορουν και να μην πεταγεσαι σαν τη !
ανεβα στην κορυφη και ξαναπες το!Στα υπόγεια είναι η θέα..
αμα εισαι εσυ ο ταξιτζης λογικο!Εσένα το συγκεκριμένο με τα ταξί και το γαμήσι που σε αφορά???μόνο σαν πελάτησα αν και είσαι τόσο που θα πάει να στον ακουμπήσει ο ταρίφας και θα του πετάξεις τα λεφτά στη μούρη να φύγεις
κανενα επιπεδο σε αυτο το σαιτ
για γαλακτομπουρεκο!Με το ζόρι σε γράψανε??? είναι μαστούρα το σάιτ !!αλλ΄που να καταλάβεις εσύ..νόμιζες ότι θα γραφτείς και θα ανταλάσεις συνταγές για κουλουράκια???
κουλουρακια με ελληνικο καφεΜε το ζόρι σε γράψανε??? είναι μαστούρα το σάιτ !!αλλ΄που να καταλάβεις εσύ..νόμιζες ότι θα γραφτείς και θα ανταλάσεις συνταγές για κουλουράκια???
φτιαχνω καλη καρυδοπιτα θα μου μαθεςι γαλακτομπουρεκο?για γαλακτομπουρεκο!
ανεβα στην κορυφη και ξαναπες το!