You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Εντάξει να πεις όμως αν έχεις άλλες κοπέλες που κάνουν πλήρες πρόγραμμα και να δώσεις χαιρετίσματα στην Κλαούντια
Τι καλό κορίτσι ήταν, στο τέλος ίδρωσα ολόκληρος και αυτή καθόταν σαν καλή κοτούλα
Τι καλό κορίτσι ήταν, στο τέλος ίδρωσα ολόκληρος και αυτή καθόταν σαν καλή κοτούλα
Απο σαββατο - ΚλαουντιαΕντάξει να πεις όμως αν έχεις άλλες κοπέλες που κάνουν πλήρες πρόγραμμα και να δώσεις χαιρετίσματα στην Κλαούντια
Atillas123
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα ως νεος εδω θα ηθελα να ρωτησω τι αλλο παιζει στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ εκτος απο το studio προς την Μεσσηνη
Atillas123
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα σημερα περασα απο του ΣΕΡΕΜΕΤΗ δουλευε η Τιτα 30 ευρω σε γενικες γραμμες καλα περασα για τα δικα μου γουστα δεν ξερω αν απο αυριο θα ειναι αλλη κοπελα η ιδια μπορει να περασω μεσα στην βδομαδα ξανα οποτε θα δουμε
Επισκέπτης
Post more info, δηλαδή αν κάποια από τις νέες κοπέλες κάνει full πρόγραμμα!
Πάντως τη μεθεπόμενη Κυριακή 11 Νοεμβρίου είναι δεδομένο ότι θα περάσω από το συνεργείο γιατί έχω κάτι ντράβαλα εκεί κάτω, τέσπα δεν ενδιαφέρει το νήμα
Πάντως τη μεθεπόμενη Κυριακή 11 Νοεμβρίου είναι δεδομένο ότι θα περάσω από το συνεργείο γιατί έχω κάτι ντράβαλα εκεί κάτω, τέσπα δεν ενδιαφέρει το νήμα
Ελα σε περιμενουνε Αντζελα και Ντιανα :-* :-* :-*Post more info, δηλαδή αν κάποια από τις νέες κοπέλες κάνει full πρόγραμμα!
Επισκέπτης
Δεν απάντησες αν κάνουν πλήρες πρόγραμμα οπότε τι να τα κάνω τα γαμίδια τα στοιχήματα μου....
Τέλος πάντων επειδή συφιλιάστηκα νυχτιάτικα με τους αλήτες και τα κωλοποδόσφαιρα θα σε ενημερώσω άλλη μέρα με μήνυμα, θέλω να έχεις κοπέλα με full πλήρες κατανοητό;
Την Κλαούντια τη δοκιμάσαμε, να είναι καλά θέλουμε άλλη τώρα. Για να ανεβάσω νέα κριτική με την ίδια κοπέλα δεν ανεβάζεις.
Τέλος πάντων επειδή συφιλιάστηκα νυχτιάτικα με τους αλήτες και τα κωλοποδόσφαιρα θα σε ενημερώσω άλλη μέρα με μήνυμα, θέλω να έχεις κοπέλα με full πλήρες κατανοητό;
Την Κλαούντια τη δοκιμάσαμε, να είναι καλά θέλουμε άλλη τώρα. Για να ανεβάσω νέα κριτική με την ίδια κοπέλα δεν ανεβάζεις.
το προκτικο δεν κανουνεΔεν απάντησες αν κάνουν πλήρες πρόγραμμα οπότε τι να τα κάνω τα γαμίδια τα στοιχήματα μου....
Επισκέπτης
Καλά δεν είναι ανάγκη να χτυπιέσαι κι ούτε εγώ να τρέχω πρωινιάτικα στις Αμαλιάδες και να τα τρώνε οι πυργιώτες, τέσπα λόγω της αλυσίδας μπορείς να εκεί πάνω στο Μεγάλο Χωριό 1-2 διαθέσιμες εργαζόμενες και όταν σου λέει κάποιος πελάτης για παραγγελιά θα την κατεβάζεις για να μην πάει στραβός στον Άδη αφού όποιος πίσω πόρτα δεν απαυτώνει....
Ακυρο για την Δαναη :-* Απο τρητη η Λολιτα :-*Απο αυριο δευτερα η Δαναη :-*
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις