giorgos002
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
25 ευρώ πότε πήγες..??? 30 έχει , πριν κανα 1 μηνά που πήγα και ο χώρος δεν είναι και τέλειος αλλά..καμιά φορά πετυχαίνεις και κάτι αστέρια ...
καλαματα μένεις?H Σκάρλετ που πέτυχα πριν καμμιά βδομάδα θα γίνει στάνταρ σημείο μέχρι να με στείλει κουβά
H κοπέλα είναι αστέρι, τα έγραψα στις 2 τελευταίες κριτικές, αλλά με το μείον ότι ζητάει πάρα πολλά για τα έξτρα (150Ε μου είπε για ακάπ πιπίζα - για 100 τη ρώτησα το απέρριψε).
μπορεις να κανεις μια παραθεση την απαντηση; μονο εσυ την βλεπεις μαλλον...H ερώτησή σου για το κλείδωμα του άλλου θρεντ απαντήθηκε ήδη,
παιδια καλησπερα στην καλαματα ειναι ανοιχτο κ αυτο στο σερεμετη μεσα στο στενο στο βαθος 25 ευρο πηγα προσφατα ωραια κοπελα ουτε βιασυνη τιποτα καθαρος χωρος ωραια και ειναι ολη μερα ανοιχτο ως μια .
20 και πολλα ειναι παιδια... δεν αξιζει για παραπανω...25 ευρώ πότε πήγες..??? 30 έχει , πριν κανα 1 μηνά που πήγα και ο χώρος δεν είναι και τέλειος αλλά..καμιά φορά πετυχαίνεις και κάτι αστέρια ...
θα συμφωνησω η σκαρλετ πολυ δυνατο εργαλειο...H Σκάρλετ που πέτυχα πριν καμμιά βδομάδα θα γίνει στάνταρ σημείο
:-* :-* :-* :-* :-*Madam, φρόντιζε να ενημερώνεις έστω μια φορά το 15νθήμερο το θέμα κι όχι στη φέξη και τη χάση.....
Αναφορικά με τη Λάιμα, γνώμη μου πάντα, ό,τι ήταν προσφέρει το προσέφερε, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιττα
Μεχρι τελοσ τησ εβδομαδασ η Κλαουντια καινουργια κοπελα με φουλ προγραμμα
λιγο απ ολα
την Δαναη την γνόριζεσ;Ρε Glikoula άσε τα σχόλια στο άλλο παραδίπλα και στο είπα ότι πρέπει να ενημερώνεις κι εδώ που έχει και μεγαλύτερο traffic ;)
Tώρα ποια είναι Ελληνίδα εδώ κάτω????
Εγώ την ξανθιά Μαρία πριν 2.5 χρόνια είχα πετύχει (σε διπλό με τη Ρεγγίνα). Έφερες κι άλλη????
Και να υπάρξουν περισσότερες κορασίδες με φουλ πρόγραμμα.
οχιιιιι!!! δεν κανει ολα! για αλλη εροτισι ειτανε απαντισι! :-* :-* :-*Kάνει η Δανάη πλήρες?????
ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ και γιατί δεν το έλεγες τόσο καιρό εγώ είχα πάει σαν φτυάρι του Περού μαζί της, το έγραψα και σε μια κριτική φτου κι έχασα την ευκαιρία.......