Επισκέπτης
OK πέρασα σήμερα μεσημεριάτικα γύρω στις 1 και ήταν ανοικτό. Ήταν ο κ. Τάκης στην υποδοχή. Ανέβηκαν 2 κριτικές ας τις δουν οι ενδιαφερόμενοι.
Καταρχάς εδώ και ένα χρόνο, έχω πάρει μονότερμα το συνεργείο μας, δεν έχω δει κανέναν άλλον να ανεβάζει κριτικές, άρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η τελευταία μου ήταν πριν 3 μέρες ακριβώς.Αν δεν θελετε να ανεβαζουμε κριτικες για το erotic studio να το αφαιρεσετε μην ταλαιπωρουμαστε ασκοπα..
Αυτό συζητήθηκε στην προηγούμενη σελίδα, τώρα στην τελική δεν με ενδιαφέρει κιόλας είναι δικά τους θέματα. Ε μπορείς να πας και στο παραδίπλα σάητ (ο νοών νοείτω) και να ρωτήσεις τη Μαντάμ Μέρκελ μια και ενημερώνει συνεχώςΓραφω εδω γιατι το θεμα του στουντιο ειναι για καποιο λογο (που λεει και ο νικος) κλειδωμενο..
Εσυ εισαι πελατης χορηγου τους.. μπορει να μην θελουν να σε δυσαρεστησουν..Καταρχάς εδώ και ένα χρόνο, έχω πάρει μονότερμα το συνεργείο μας, δεν έχω δει κανέναν άλλον να ανεβάζει κριτικές, άρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η τελευταία μου ήταν πριν 3 μέρες ακριβώς.
Ανέβασες εσύ κάποια κριτική και στην κλάδεψαν?
Που συζητηθηκε;; δεν βλεπω καποια ενημερωσηΑυτό συζητήθηκε στην προηγούμενη σελίδα, τώρα στην τελική δεν με ενδιαφέρει κιόλας είναι δικά τους θέματα. Ε μπορείς να πας και στο παραδίπλα σάητ (ο νοών νοείτω) και να ρωτήσεις τη Μαντάμ Μέρκελ μια και ενημερώνει συνεχώς
Aπό την άλλη μεριά το Βριλησσού 42 που προέρχονταν τα κορίτσια έκλεισε (δες το αντίστοιχο θέμα).......
τους προβληματισμους της ποιοτητας.. αν εσυ προτιμας να γαμας μπαζα εγω δεν εχω θεμα.. εγω ομως δεν θα ακολουθησω θα βρω κατι αλλο..Τι είδους προβληματισμούς έχετε δεν μπορώ να σας καταλάβω φροντίστε να ενημερώνετε κι εσείς τον κόσμο για τις νέες αφίξεις....