Πότε θα έρθεις ξανά Καλαμάτα..???Polla kavta filia sta agoria mou :-* :-* :-* I Laima sas !!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
σεπτεμβριο :-* :-* :-*Πότε θα έρθεις ξανά Καλαμάτα..???
Ωρες που ειναι ανοικτο το στουντιο;Δευτερα/τριτη - Ρεγγινα και Σασα. :-*
Απο τεταρτη - Ρεγγινα και Βερονικα :-*
απο 09.00 μεχρη 00.00 - σιγουρα :-*Ωρες που ειναι ανοικτο το στουντιο;
Laima
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2011
- Like
- 0
:-* :-* :-*σεπτεμβριο :-* :-* :-*
Επισκέπτης
Nα σας πάρει και να σας σηκώσει, βρε διαόλισσες με είχατε ζαλίσει λέω ποια από τις δύο είναι η Ντάιρα η Glikoula ή η g-ykoula???
Λοιπόν κριάρια!
Ανέβασα δύο κριτικές σήμερα!
Πήγα ντουβρωμένος!
Πήρα τη Βερόνικα στον πρώτο γύρο (κανονικό χωρίς έξτρα) και στο δεύτερο τη Ντάιρα! (ακάπωτη )
Μπορούμε να τα συζητήσουμε είτε εδώ είτε στις κριτικές.
H παραπάνω ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΔΙΚΕΙ τη Ντάιρα είναι αρκετά ομορφότερη!
Τέσπα πιστεύω να τα πούμε Αθήνα, αλλά θα σε πάρω μαζί με τη Ντάιρα δεν ξέρω τι θα κάνετε, θέλω δύο ΔΑΣΚΑΛΕΣ ταυτόχρονα!!
Μακάρι να πάνε όλα καλά και θα το κανονίσουμε το game, μην ανησυχείς! ;)
Λοιπόν κριάρια!
Πήγα ντουβρωμένος!
Πήρα τη Βερόνικα στον πρώτο γύρο (κανονικό χωρίς έξτρα) και στο δεύτερο τη Ντάιρα! (ακάπωτη )
Κατέβηκα λυσσασμένος σήμερα, πέρασαν 3 εβδομάδες από τότε αλλά δε σε πέτυχαPolla kavta filia sta agoria mou :-* :-* :-* I Laima sas !!!!!!
Τέσπα πιστεύω να τα πούμε Αθήνα, αλλά θα σε πάρω μαζί με τη Ντάιρα δεν ξέρω τι θα κάνετε, θέλω δύο ΔΑΣΚΑΛΕΣ ταυτόχρονα!!
σκασαμε απο τα γέλια με τις κριτικές σουNα σας πάρει και να σας σηκώσει, βρε διαόλισσες με είχατε ζαλίσει λέω ποια από τις δύο είναι η Ντάιρα η Glikoula ή η g-ykoula???
Λοιπόν κριάρια!
Πήγα ντουβρωμένος!
Κατέβηκα λυσσασμένος σήμερα, πέρασαν 3 εβδομάδες από τότε αλλά δε σε πέτυχα
Εχεις χαιρετίσματα απο μανταμ Merkel
Επισκέπτης
Good evening there!
Θυμάμαι που με έκανες μάκια κι επειδή στην κριτική σε έγραψα ως ΔΥΝΑΜΙΤΗ τώρα σου αφιερώνω το τραγούδι του αείμνηστου Μανώλη Αγγελόπουλου VBfA5NBayEI]δυναμίτη[/MEDIA] με φυτίλι => click here, HIER CLICKEN
Σου άρεσε το madam Merkel???
E τι να γίνει αφού ο Μr. Alexis την αποκάλεσε μαντάμ, λες κι είναι πορτιέρισσα η Καγγελάριος!
Πάντως αυτά που υπόσχομαι τα κάνω. Κι ούτε έγραψα σάλτσες στις κριτικές. Λέω όπως εξελίχθηκε το γούτσου - γούτσου εντάξει δε γίνεται να θυμάμαι κι 100% τους διαλόγους!
Στο επαναλαμβάνω:
Η φωτογραφία που έχεις ανεβάσει ΣΕ ΑΔΙΚΕΙ. Είσαι χουρμάς Αιγύπτου για χάψιμο!!!!
Υ.Γ.
I am not your godfather που σε λέω Ντάιρα, αλλά έτσι μου κόλλησε το όνομά σου από τη Λάιμα!
ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!!!
Θυμάμαι που με έκανες μάκια κι επειδή στην κριτική σε έγραψα ως ΔΥΝΑΜΙΤΗ τώρα σου αφιερώνω το τραγούδι του αείμνηστου Μανώλη Αγγελόπουλου VBfA5NBayEI]δυναμίτη[/MEDIA] με φυτίλι => click here, HIER CLICKEN
Σου άρεσε το madam Merkel???
E τι να γίνει αφού ο Μr. Alexis την αποκάλεσε μαντάμ, λες κι είναι πορτιέρισσα η Καγγελάριος!
Πάντως αυτά που υπόσχομαι τα κάνω. Κι ούτε έγραψα σάλτσες στις κριτικές. Λέω όπως εξελίχθηκε το γούτσου - γούτσου εντάξει δε γίνεται να θυμάμαι κι 100% τους διαλόγους!
Στο επαναλαμβάνω:
Η φωτογραφία που έχεις ανεβάσει ΣΕ ΑΔΙΚΕΙ. Είσαι χουρμάς Αιγύπτου για χάψιμο!!!!
Υ.Γ.
I am not your godfather που σε λέω Ντάιρα, αλλά έτσι μου κόλλησε το όνομά σου από τη Λάιμα!
ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!!!
Σαββατο/κυριακη/δευτερα :-* Νταρια και Λαιμα :-* :-* :-*Nα σας πάρει και να σας σηκώσει, βρε διαόλισσες με είχατε ζαλίσει λέω ποια από τις δύο είναι η Ντάιρα η Glikoula ή η g-ykoula???
Λοιπόν κριάρια!
Πήγα ντουβρωμένος!
Κατέβηκα λυσσασμένος σήμερα, πέρασαν 3 εβδομάδες από τότε αλλά δε σε πέτυχα
Πιστή στα ραντεβού της η Λάϊμα …. μου είχε πει αρχές Σεπτέμβρη θα είναι Καλαμάτα …. και όντως …. ούτε μια μέρα καθυστέρηση ….Σαββατο/κυριακη/δευτερα :-* Νταρια και Λαιμα :-* :-* :-*
θα κάνουμε καλή παρέα με την ΛαιμαΠιστή στα ραντεβού της η Λάϊμα …. μου είχε πει αρχές Σεπτέμβρη θα είναι Καλαμάτα …. και όντως …. ούτε μια μέρα καθυστέρηση ….
Συνημμένα
Επισκέπτης
Δεν εισαι καλο κοριτσι μπηκες και με τρομαξεςθα κάνουμε καλή παρέα με την Λαιμα
Πηρες θεση μαχης Μuai Thai....
Λες κι ειμαι κανενας μπαμπουλας...
Θα πω στη Λαιμα να σε μαλωσει!!
Αυτο δειχνει ΣΩΣΤΗ επαγγελματια. Και για μενα μετρανε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καποιες λεπτομερειες τις οποιες αλλοι τις θεωρουν ασημαντες.Πιστή στα ραντεβού της η Λάϊμα …. μου είχε πει αρχές Σεπτέμβρη θα είναι Καλαμάτα ….
Οπως κι η Νταρια (damn τωρα εγραψα το ονομα της) ανοιξε την πορτα και με ενημερωσε οτι θα παει για ενα συντομο φρεσκαρισμα. Θα μπορουσε να με εγραφε στα παλια της παπουτσια και να περιμενα λιγο παραπανω ανευ ενημερωσης, αλλα δεν το εκανε.
Να τη βρασω τη θεα γκομενα, εαν δεν ανταποδιδει το σεβασμο στον πελατη. Αρκει κι αυτος να ειναι ανθρωπινος, να βγαζει λιγο στοργη, την εχουν αναγκη ολα τα κοριτσια
Αυριο ανεβαινω Αθηνα για επαγγελματικες υποχρεωσεις και δε μπορω να ξερω τι και πως κι αν ελθω κατω Καλαματα κλπ....Σαββατο/κυριακη/δευτερα :-* Νταρια και Λαιμα :-* :-* :-*
Αν ομως κατεβω το πιθανοτερο ειναι τη Δευτερα, αλλα θα τηλεφωνησω για να τσεκαρω οτι ειναι οι δυο Δασκαλες εκει για να παω σε νταμπλ!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις