You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
lolos666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2010
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
για πε[size=10pt][size=10pt]o[/size][/size]ιχνηδια !!!!Καλησπερα και καλη εβδομαδα στα μαναρια μου Πολλα φιλια απο εμενα :-* :-* :-* Σασ περημενω με πολυ ορεξει για πειχνηδια ;)
Επισκέπτης
Σήμερα το μεσημέρι ξαναπήγα στο μαγαζί που κάθε άλλο παρά μαγαζί είναι!
Για πρώτη φορά είχα περάσει από περιέργεια την προηγούμενη Παρασκευή (2 Αυγούστου) και βγήκε η Αλίσα (εκείνη η αδυνατούλα) αλλά δε μπήκα μέσα κώλωσα τέσπα!
Τέλος πάντων σήμερα πήγα αποφασισμένος. Βγήκε η πρώτη γκόμενα, αμάν λέω τι στο διάβολο από ιππόδρομο ξέφυγε??
Πανύψηλη!!
Ο χώρος είναι πολύ προσεγμένος, κλιματισμός παντού, δερμάτινοι καναπέδες, θωρακισμένη LEOPARD πόρτα εισόδου.
Είναι όπως δείχνουν οι φωτογραφίες στις προηγούμενες σελίδες.
Εγώ πήρα την Laima γιατί μου έσκασε με περισσότερο ναζιάρα διάθεση στο παραβάν και σηκώθηκα στο βλήτο από τον καναπέ και τη χτύπησα απαλά στο θεσπέσιο κωλαράκι της!
Άλλο άλογο κι αυτή πάνω από 1.80 χωρίς τακούνι. Πολύ θερμή η γυναικάρα μιλάει αρκετά καλά τα Ελληνικά το άτιμο και μου έκανε παιχνίδια όπως θέλω από την Αννούλα (γιαυτό την έλεγα Αννούλα LOL again).
Βυζάκι πολύ ωραίο και σκληρό!
Είναι όντως 99.99% όπως δείχνει η φωτογραφία λίγο παραπάνω!
Ντουζάκι πριν τη δουλειά και μετά, καθαρότατος χώρος, μεγάλη κρεβατοκάμαρα. Φέρνουν και δύο προφυλακτικά όχι τσιγγουνιές (άλλο ότι εγώ συνηθίζω να αγοράζω από μόνος).
Αξίζει να πάτε συναγωνιστές, MAKΡΥΑ από το παρακμιακό στο στενό του Σερεμέτη, ούτε για Πακιστανούς δεν αξίζει πλέον εκεί.
Ήμουνα καλό παιδάκι, έτσι???
Θα τα πούμε κι Αθήνα, I promise ;)
Όμως σαν έξυπνο ζουζουνάκι που είσαι, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Στήσε τον Google Chrome για browser (πλοηγητής - πρόγραμμα πλοήγησης) γιατί κάνει αυτόματη διόρθωση του κειμένου ;)
Για περισσότερη βοήθεια μπορείς να ποστάρεις στην κατηγορία της Τεχνολογίας, εδώ είμαστε!
Σταματώ εδώ, αν θέλετε more info post any questions!
Για πρώτη φορά είχα περάσει από περιέργεια την προηγούμενη Παρασκευή (2 Αυγούστου) και βγήκε η Αλίσα (εκείνη η αδυνατούλα) αλλά δε μπήκα μέσα κώλωσα τέσπα!
Τέλος πάντων σήμερα πήγα αποφασισμένος. Βγήκε η πρώτη γκόμενα, αμάν λέω τι στο διάβολο από ιππόδρομο ξέφυγε??
Πανύψηλη!!
Ο χώρος είναι πολύ προσεγμένος, κλιματισμός παντού, δερμάτινοι καναπέδες, θωρακισμένη LEOPARD πόρτα εισόδου.
Είναι όπως δείχνουν οι φωτογραφίες στις προηγούμενες σελίδες.
Εγώ πήρα την Laima γιατί μου έσκασε με περισσότερο ναζιάρα διάθεση στο παραβάν και σηκώθηκα στο βλήτο από τον καναπέ και τη χτύπησα απαλά στο θεσπέσιο κωλαράκι της!
Άλλο άλογο κι αυτή πάνω από 1.80 χωρίς τακούνι. Πολύ θερμή η γυναικάρα μιλάει αρκετά καλά τα Ελληνικά το άτιμο και μου έκανε παιχνίδια όπως θέλω από την Αννούλα (γιαυτό την έλεγα Αννούλα LOL again).
Βυζάκι πολύ ωραίο και σκληρό!
Είναι όντως 99.99% όπως δείχνει η φωτογραφία λίγο παραπάνω!
Ντουζάκι πριν τη δουλειά και μετά, καθαρότατος χώρος, μεγάλη κρεβατοκάμαρα. Φέρνουν και δύο προφυλακτικά όχι τσιγγουνιές (άλλο ότι εγώ συνηθίζω να αγοράζω από μόνος).
Έτσι ακριβώς χωρίς πολλά λόγια.Αυτο το στούντιο ήταν δώρο εξ ουρανού...
Αξίζει να πάτε συναγωνιστές, MAKΡΥΑ από το παρακμιακό στο στενό του Σερεμέτη, ούτε για Πακιστανούς δεν αξίζει πλέον εκεί.
Φιλάκια κι από εμένα Αννούλα!Καλησπερα και καλη εβδομαδα στα μαναρια μου Πολλα φιλια απο εμενα :-* :-* :-*
Ήμουνα καλό παιδάκι, έτσι???
Θα τα πούμε κι Αθήνα, I promise ;)
Λοιπόν επειδή με εκπλήσσεις που αν και ξένο κορίτσι αφενός χειρίζεσαι το Internet (εδώ ξέρω κάτι που έχουν τελειώσει Πολυτεχνεία και δεν ξέρουν πώς ανοίγει ο υπολογιστής) αφετέρου γράφεις και ελληνικά.Σασ περημενω με πολυ ορεξει για πειχνηδια ;)
Όμως σαν έξυπνο ζουζουνάκι που είσαι, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Στήσε τον Google Chrome για browser (πλοηγητής - πρόγραμμα πλοήγησης) γιατί κάνει αυτόματη διόρθωση του κειμένου ;)
Για περισσότερη βοήθεια μπορείς να ποστάρεις στην κατηγορία της Τεχνολογίας, εδώ είμαστε!
Σταματώ εδώ, αν θέλετε more info post any questions!
Επισκέπτης
γιατί αν κατέβω αύριο κάτω την έβαψες!
Θα κάνουμε μωράκια!
Και τέτοια νταρντάνα που είσαι εσύ δίμετρους ΓΟΡΙΛΛΕΣ θα βγάλεις!
Αγαπητοί φίλοι,
με τα κορίτσια πάντα προσέχω κάποιες λεπτομέρειες. Κι η Λάιμα αντέδρασε έξυπνα & επαγγελματικά σε 5 περιπτώσεις που τις αναφέρω:
1) Με το που μπήκε ο θυληκός διάολος στο δωμάτιο κατάλαβε ότι είμαι πολύ ΧΑΛΒΑΣ!
Ενώ σκουπιζόμουν μου πήρε την πετσέτα (προσόψιο όπως λέγαμε στον Ε.Σ.) και με σκούπισε στους μηρούς και τα πόδια γονατίζοντας.
2) Εις ανταπόδοσιν τη σήκωσα αγκαλιά. Με γλυκοκοίταξε χαμογελώντας το άτιμο, αχ....
3) Έχω ελάττωμα να παρλάρω ενίοτε. Ηδονικά στη διάρκεια της πεοληχείας μου είπε, έχω ασχολία με το μωρό μου, δε μπορώ να μιλάω τώρα!
4) Όταν έλθει η εκσπερμάτωση της είπα να βυζαίνει τη βάλανο. Συνέχισε όχι μόνο όσο άδειαζα (εντός προφυλακτικού) αλλά μέχρι να πλαδαρώσει λίγο το τσουτσούνι.
Το κάνω αυτό για να βγουν κι οι τελευταίες σταγόνες απάντησε!
5) Μετά αφού έπεσε κι άλλο ο Περικλής τον χτύπησε απαλά με το δείκτη κοιτώντας τον, λέγοντας:
Τώρα θα κάνει νάνι το μωρό!
Συμπέρασμα:
Τι να την κάνεις την ομορφότερη γκόμενα, αν δε σε καταλαβαίνει με τη μία...
Θα κάνουμε μωράκια!
Και τέτοια νταρντάνα που είσαι εσύ δίμετρους ΓΟΡΙΛΛΕΣ θα βγάλεις!
Αγαπητοί φίλοι,
με τα κορίτσια πάντα προσέχω κάποιες λεπτομέρειες. Κι η Λάιμα αντέδρασε έξυπνα & επαγγελματικά σε 5 περιπτώσεις που τις αναφέρω:
1) Με το που μπήκε ο θυληκός διάολος στο δωμάτιο κατάλαβε ότι είμαι πολύ ΧΑΛΒΑΣ!
Ενώ σκουπιζόμουν μου πήρε την πετσέτα (προσόψιο όπως λέγαμε στον Ε.Σ.) και με σκούπισε στους μηρούς και τα πόδια γονατίζοντας.
2) Εις ανταπόδοσιν τη σήκωσα αγκαλιά. Με γλυκοκοίταξε χαμογελώντας το άτιμο, αχ....
3) Έχω ελάττωμα να παρλάρω ενίοτε. Ηδονικά στη διάρκεια της πεοληχείας μου είπε, έχω ασχολία με το μωρό μου, δε μπορώ να μιλάω τώρα!
4) Όταν έλθει η εκσπερμάτωση της είπα να βυζαίνει τη βάλανο. Συνέχισε όχι μόνο όσο άδειαζα (εντός προφυλακτικού) αλλά μέχρι να πλαδαρώσει λίγο το τσουτσούνι.
Το κάνω αυτό για να βγουν κι οι τελευταίες σταγόνες απάντησε!
5) Μετά αφού έπεσε κι άλλο ο Περικλής τον χτύπησε απαλά με το δείκτη κοιτώντας τον, λέγοντας:
Τώρα θα κάνει νάνι το μωρό!
Συμπέρασμα:
Τι να την κάνεις την ομορφότερη γκόμενα, αν δε σε καταλαβαίνει με τη μία...
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.321
- Πόντοι
- 216
ντουνταρα ερωτευθηκες?
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.064
- Πόντοι
- 5.845
Αντε καλη μου ανεβα Αθηνα.Kalispera sta agoria moy !!! Tha eimai edo mehri ti Δευτερα , ellate na gnoristoyme apo konta ;) !!!!!!! Polla kavta filia :-* :-* :-* :-* :-* :-* .........Ena doraki apo emena .....
Εχουνε μοναξιες τ' αγορια .......και θελουνε παιχνιδια
Moni sou tha eisai moro mou..????Kalispera sta agoria moy !!! Tha eimai edo mehri ti Δευτερα , ellate na gnoristoyme apo konta ;) !!!!!!! Polla kavta filia :-* :-* :-* :-* :-* :-* .........Ena doraki apo emena .....
Επισκέπτης
ότι είμαι σε τέτοια φάση (λέω κάτι ψιλά παραπάνω). Η Λάιμα προφανώς δεν είναι αυτό που θέλω απλά λειτούργησε για μερικά λεπτά ως ένα καλό υποκατάστατό της.ντουνταρα ερωτευθηκες?
Τέσπα ας μη βγαίνουμε άλλο off topic!
Laima
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2011
- Like
- 0
;) :-*ότι είμαι σε τέτοια φάση (λέω κάτι ψιλά παραπάνω). Η Λάιμα προφανώς δεν είναι αυτό που θέλω απλά λειτούργησε για μερικά λεπτά ως ένα καλό υποκατάστατό της.
Τέσπα ας μη βγαίνουμε άλλο off topic!
Επισκέπτης
Επειδη διαβασα καποια γαματα σχολια πριν λιγο, επεστρεψα να ριξω αλλο ενα post:
To υποκαταστατο δεν εχει πατουσες Grant Canyon
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=22343.615]Κλικ εδω τελος σελιδας[/url] τι εννοουν οι ποιητες!
Υποκαταστατο μου,
υποκαταστατο μου,
στο προσωπο μου μια χαρακια,
ενα σου λεω υποκαταστατο μου,
θα σου ελθω ξανα!
(βλεπε Αγγελος Διονυσιου)
Βγαζω το σκασμο,
ας μην πολυλογω,
παρακουλουθουν οι Αdmins,
και θα μπαναριστω!
To υποκαταστατο δεν εχει πατουσες Grant Canyon
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=22343.615]Κλικ εδω τελος σελιδας[/url] τι εννοουν οι ποιητες!
Υποκαταστατο μου,
υποκαταστατο μου,
στο προσωπο μου μια χαρακια,
ενα σου λεω υποκαταστατο μου,
θα σου ελθω ξανα!
(βλεπε Αγγελος Διονυσιου)
Βγαζω το σκασμο,
ας μην πολυλογω,
παρακουλουθουν οι Αdmins,
και θα μπαναριστω!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις