You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Δεν απαντησες στις δυο πρωτες ερωτησεις (αυτες μας ενδιαφερουν)....
Να τρεχω εγω κι ο Σπυρος τελευταιες μερες στην Αθηνα για ΧΧΧ??
Βεβαια μπορει να μην εχετε αποφασισει ποιες κοπελες θα ειναι μετα απο 3 ημερες αλλα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ να ειναι δυο μεσημεριανη ωρα (γυρω στις 12:00). Ενδεχεται να ελθω και με 3ο φιλο μαζι, ετσι αν υπαρχει και 3η εφεδρια δε μας χαλναει...
Βεβαια μπορει να μην εχετε αποφασισει ποιες κοπελες θα ειναι μετα απο 3 ημερες αλλα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ να ειναι δυο μεσημεριανη ωρα (γυρω στις 12:00). Ενδεχεται να ελθω και με 3ο φιλο μαζι, ετσι αν υπαρχει και 3η εφεδρια δε μας χαλναει...
Ελα κυριακη βραδυ :-* δεν θα χασεισ :-* :-* :-*Δεν απαντησες στις δυο πρωτες ερωτησεις (αυτες μας ενδιαφερουν)....
Επισκέπτης
Νομιζεις οτι ειναι ευκολο να πεταγομαι ανα πασα στιγμη Καλαματα για ερωτικες υποχρεωσεις?
Δυστυχως δεν εχω καποια τραπεζα για να τα εχω ετοιμα. Ποσο μαλλον τωρα που φευγω.
Αυτη η ξανθια στην προηγουμενη σελιδα ποια ειναι?
Δυστυχως δεν εχω καποια τραπεζα για να τα εχω ετοιμα. Ποσο μαλλον τωρα που φευγω.
Αυτη η ξανθια στην προηγουμενη σελιδα ποια ειναι?
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ρουμανες ειναι οι κορασιδες?
Επισκέπτης
Ετσι Merkel, να δινεις πληρεις πληροφοριες!
Θα τα μαρκαλεψουμε τα κοριτσια, μην ανησυχεις!
Θα τα μαρκαλεψουμε τα κοριτσια, μην ανησυχεις!
η Μονικα πολονεζα. η Φριντα ρουμανα :-*ρουμανες ειναι οι κορασιδες?
Επισκέπτης
Η Μόνικα είναι κοτούλα κι όχι Πολωνέζα
Δεν κουνιόταν καθόλου στη διάρκεια της εργασίας!
Την κατάφερα κι αυτή να με κατουρήσει λίγο (βέβαια όπως με τη Ντάρια δεν έγινε τέτοιο σκηνικό, αφού αυτή είναι δυναμίτης!!!), αλλά μου ικανοποίησε τον εγωισμό!
Merkel:
Πρέπει τα κορίτσια να μαθαίνουν τα βίτσια του κάθε πελάτη. Κι ειδικά εάν είναι τακτικός. Για να μιλήσω επί προσωπικού εφόσον προσέχω (και ρωτάω την κάθε κοπέλα) αν π.χ. είμαι άτσαλος ή αν έκανα μια απότομη κίνηση, της γλυκομιλάω, ε αν δε μπορεί να με κατουρήσει όπως η Ντάρια είτε το Αλικάκι της Φυλής 104, τουλάχιστον ας προσπαθήσει να συμμετέχει τα μέγιστα!
Δεν έρχομαι να αδειάζω μονάχα. Αυτό μπορώ να το κάνω και με ένα μπάζο. Θέλω να περνάει κι η κάθε κοπέλα όσο γίνεται καλύτερα μαζί μου και να το αποδεικνύει στην πράξη ;)
Η Ντάρια σαν πολύ έμπειρη θα μπορέσει να τις δασκαλέψει τις νεώτερες ώστε να βελτιωθούν!!
Δεν κουνιόταν καθόλου στη διάρκεια της εργασίας!
Την κατάφερα κι αυτή να με κατουρήσει λίγο (βέβαια όπως με τη Ντάρια δεν έγινε τέτοιο σκηνικό, αφού αυτή είναι δυναμίτης!!!), αλλά μου ικανοποίησε τον εγωισμό!
Merkel:
Πρέπει τα κορίτσια να μαθαίνουν τα βίτσια του κάθε πελάτη. Κι ειδικά εάν είναι τακτικός. Για να μιλήσω επί προσωπικού εφόσον προσέχω (και ρωτάω την κάθε κοπέλα) αν π.χ. είμαι άτσαλος ή αν έκανα μια απότομη κίνηση, της γλυκομιλάω, ε αν δε μπορεί να με κατουρήσει όπως η Ντάρια είτε το Αλικάκι της Φυλής 104, τουλάχιστον ας προσπαθήσει να συμμετέχει τα μέγιστα!
Δεν έρχομαι να αδειάζω μονάχα. Αυτό μπορώ να το κάνω και με ένα μπάζο. Θέλω να περνάει κι η κάθε κοπέλα όσο γίνεται καλύτερα μαζί μου και να το αποδεικνύει στην πράξη ;)
Η Ντάρια σαν πολύ έμπειρη θα μπορέσει να τις δασκαλέψει τις νεώτερες ώστε να βελτιωθούν!!
η Μονικα πολονεζα. η Φριντα ρουμανα :-*
Συγγνώμη . Η Φριντα είναι Τσεχα. :-* :-* :-*
Επισκέπτης
And so?Συγγνώμη . Η Φριντα είναι Τσεχα. :-* :-* :-*
Av δεν ηταν Τσεχα το μουν$κι θα μυριζε?
Τη δουλεια να κανουν σωστα, αυτο μετραει!
Επισκέπτης
Η Πάολα έχει μεγάλες βυζούνες που δεν είμαι του γούστου.
Η Aλέξια έχει κάποια πρόσφατη φωτογραφία www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=165142.0;attach=510987]εκτός από αυτές?[/url]
Γιατί πήγα στο Βριλησσού 42 και δεν τη βρήκα.
Τώρα ποια από τη Φρίντα ή την Αλέξια κάνει τα παιχνίδια της Ντάριας?
Για δώσε τα φώτα.....
Η Aλέξια έχει κάποια πρόσφατη φωτογραφία www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=165142.0;attach=510987]εκτός από αυτές?[/url]
Γιατί πήγα στο Βριλησσού 42 και δεν τη βρήκα.
Τώρα ποια από τη Φρίντα ή την Αλέξια κάνει τα παιχνίδια της Ντάριας?
Για δώσε τα φώτα.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 87