Νέα

Κακόφημες περιοχές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η ποιό κακόφημη περιοχή ?

• Ομόνοια (περιξ)

Ψήφοι: 4 33,3%
  • Πλ.Βικτωρίας (περιξ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πλ.Θεάτρου (περιξ)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Πλ. Βάθης (περιξ)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Πλ. Αττικής (περιξ)

• Πλ. Αμερικής (περιξ)

• Μεταξουργίο (περιξ)

• Φυλής (περιξ)

• Μοναστηράκι (περιξ)

• Αχαρνών

• Άλλη ? (ποιά)

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.184
Πόντοι
12.056
Mα καλα...αερα κοπανιστο ποσταρεις εσυ??? :2funny: :2funny:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Παιδια σχορνάτε με αλλά εγώ θα το ξαναπώ.
Όλοι εσείς των προαστείων νοιώθετε κάπως άβολα στο κέντρο.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ρε παιδια υπαρχουν ΑΚΟΜΑ πρεζακια στην Ελλαδα??? δεν ειρωνευομαι, απλα μου κανει εντυπωση!

Από τα πιο κουφά που έχω ακούσει...
Καταρχήν τι εννοείς στην Ελλάδα...η πρέζα υπάρχει παντού...Νομίζω ότι είσαι και στην Αγγλία και ξέρεις τι γίνεται και εκεί....Εγώ έζησα 7 χρόνια Λονδίνο...πρώτα θα εξαφανιστεί η ανθρωπότητα και μετά η πρέζα...

hiphoper

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Αν καποιος απο προάστεια έρθει κεντρο το βράδυ ειδικά πιστεύει οτι οπου κιαν παει θα τον κυνηγανε να τον μαχαιρωσουνε χααχαχ

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Λοιπον μιας και λεμε για φασαριες και τετοια(αν και ξεφυγαμε απο το θεμα)δειτε το ποστ που ειχα κανει πριν λιγο καιρο
.
Εχθες εγραφα για να ποσταρω και μου εβγαζε σφαλμα στη σελιδα,γι'αυτο και ο κοπανιστος αερας  :dancing:.

walkalone

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πρίν 3 μέρες διάβαζα εγημερίδα και είδα ότι στην περιοχή μου (Αργυρούπολη ) έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα 136%
έχουμε καταντήσει να μην είμαστε ή να μην αισθανόμαστε ασφαλείς πουθενά και με τίποτα, 100 κουμπούρια να έχεις αμα θέλει κάποιος να σε βλάψει και θα το κάνει και τα κουμπούρια σου δεν πρόκειται να τον αποτρέψουν
και για να επιστρέψω στο θέμα ολες πλέον οι περιοχές και πόλεις στην ελλάδα έχουν πλέον εγκληματικότητα μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία
προσοπικά επειδή και τις τσάρκες σχεδόν πάντα τις κάνω μόνος μου κουβαλάω μόνο ένα 20ρικο και τίποτα  άλλο ούτε κινητό ούτε χαρτιά
Αυτάααααααααααααααααααααααααααααααααα

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Αν διαβασατε τα πρόσφατα νέα συναγωνιστές, πρίν μέρες βγήκε μια απόρρητη εκθεση της ΓΑΔΑ που λέει οτι υπάρχει ΕΚΡΗΞΗ της εγκληματικότητας.Οτι ολων των ειδών οι ληστείες έχουν αυξηθεί κι οτ εξιχνιάζεται μόνο ένα 9% απ'αυτές.
Και πώς να μην είναι λέω εγώ?Αφού οι αστυνομικοί είναι οι μισοί σε βουλευτές και παρατρεχάμενους κι οι άλλοι μισοί έχουν χωθεί στα γραφεία.Οσο η ζωή θα γίνεται πιο δύσκολη τόσο θα χειροτερεύει το πράγμα πιστεύω,ωσπού τελικά θα εφαρμόζεται στην κυριολεξία ο νόμος της ζούγκλας...
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Περιοχές κακόφημες εννοώ όχι μόνο εγκληματικότητα...Άλλα π.χ. αλλοδαποί,πρεζάκια,τσαμπουκάδες,φασαρίες κτλ.Όχι μόνο κλέψιμο και εγκληματικότητα...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Περιοχές κακόφημες εννοώ όχι μόνο εγκληματικότητα...Άλλα π.χ. αλλοδαποί,πρεζάκια,τσαμπουκάδες,φασαρίες κτλ.Όχι μόνο κλέψιμο και εγκληματικότητα...
ρε φιλε οπου υπαρχουνε τα παραπανω που ανεφερες υπαρχει και μια χ,ψ εγκληματηκοτητα....!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
καντε ασφαλεια στα αμαξια και οτι αλλο εχετε.ακομα το κλαιω το αμαξακι μου :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
δεν είναι ρατσιστικό το να ξεχωρίζεις μερικές ομάδες αλλοδαπών που όντος δημειουργούν πρόβλημα.
Συμφωνω
Οι Κουρδοι το εχουν παρακανει τελευταια. Πανε οι εποχες που το επαιζαν θυματα για να γαμησουν καμια μεσοκοπη Διεθνηστρια

Επισκέπτης
Συμφωνω
Οι Κουρδοι το εχουν παρακανει τελευταια. Πανε οι εποχες που το επαιζαν θυματα για να γαμησουν καμια μεσοκοπη Διεθνηστρια

Και δεν ειναι οι μονοι!Και οι πακιστανοι εχουν αρχισει να ξεφευγουν.Καλοεμαθαν Ελλαδα.Γλιτωσαν το ξυλο του Μουσαραφ και τωρα το παιζουν μαγκακια...

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
όλη η Αθηνα είναι κακόφημη καιρός να αλλάξουμε περιβαλλον.

Επισκέπτης
Συμφωνω
βασικά για τους Κούρδους έχω να πω ότι αυτοί που δημιουργούν προβλήματα και κάνουν και κακουργηματικές πράξεις είναι ένα μικρό κομμάτι που προέρχεται από την πλευρά της Συρίας και του Ιράκ.
οι Κούρδοι που είναι από την μεριά της Τουρκίας είναι πολύ καλοί χαρακτήρες αγαπάνε και σέβονται τους Έλληνες.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
βασικά για τους Κούρδους έχω να πω ότι αυτοί που δημιουργούν προβλήματα και κάνουν και κακουργηματικές πράξεις είναι ένα μικρό κομμάτι που προέρχεται από την πλευρά της Συρίας και του Ιράκ.
οι Κούρδοι που είναι από την μεριά της Τουρκίας είναι πολύ καλοί χαρακτήρες αγαπάνε και σέβονται τους Έλληνες.
Δεν εχω λογο να διαφωνησω. Κατι θα ξερεις παραπανω

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Άλλες περιοχές που είναι χάλια .... Εγώ είχα πάθει την πλάκα μου στην Σαπφούς κάτω από Ομόνοια προς πλατεία κουμουνδούρου...Πραγματικό γκέτο με πρεζάκια μαφιόζους κλεφτρόνια κτλ  :badair: :badair: :badair: :ak: :knuppel: :uzi: :hammer: :happy: καπνός έγινα :) :2funny:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Αν θέλετε να δείτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ παρακμιακά άτομα και παιδιά του κολεγίου, σκάστε μύτη κάτω απο την Ομόνοια στα καφενεία ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ και ΚΑΣΤΡΟ. Θα σας έλθει απλά εμετός μ' αυτά που θα δείτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom