Αν ηταν οι Αλβανοι το προβλημα μας apoc τοτε θα ηταν ευκολα τα πραγματα.
Δεν κοιταμε την καμπουρα μας λεω εγω ρε φιλε. Τους αλβανους ποιος τους εβαλε στην Ελλαδα? Ποιος ανοιξε τα συνορα και ποιος δεν φροντισε να τα περιφρουρησει? Υστερα, ποιος ( ποιοι μαλλον ) αντιταθηκαν σε αυτο το φαινομενο απο τις μαζες του λαου? ΚΑΝΕΙΣ.
Ολοι στην Ελλαδα ξερουν να κλαψομουνιαζουν και να τα ριχνουν στους αλλους ( οπως πολυ καλα κανεις ) αλλα δεν βλεπουν περα απο τη μυτη τους. Αντι να βαλουν μυαλο οι Ελληνες να υιοθετησουν δυο τρεις σωστες ιδεες, πετανε ενα "οι Αλβανοι φταινε" και τελειωνει η υποθεση. Για πηγαινε σε τιποτα εργατικες κατοικιες που ειναι γεματες Ελληνες να δεις εκει τι γινεται απο σφαγες, κλοπες και αλλες πιπες. Δες ποιος σπαει και γαμαει περιουσιες ( να ειμαστε και on topic ) και μετα μιλα για τον Αλβανο και καθε Αλβανο που ηρθε εδω να δουλεψει.
Δεν ειμαι ουτε αριστερος ουτε τιποτα, στα αρχιδια μου και για τους Αλβανους και για ολους, εχω παιξει και μπουνιες μαλιστα με Αλβανους και θα ξαναπαιξω αμα χρειαστει, αλλα εχω βαρεθει να ακουω την ιδια αποψη εδω και χρονια, οτι να διωξουμε του ξενους για να μη μας παιρνουν τις δουλειες. Αν αυτοι που νομιζουν πως "τους παιρνουν" τις δουλειες, τοτε γιατι δεν κατηγορειτε τα μουνοπανα που μπαινουν με μεσο στο δημοσιο και κατηγορειτε τους Αλβανους και τους καθε Αλβανους? Θα σου πω εγω γιατι, γιατι ο κομπλεξισμος και η μαλακια στον εγκεφαλο δεν σας επιτρεπει να δειτε παραπανω απο τον μικροψυχισμο και τον φυλετικο ρατσισμο σας.
Και οσο για την μαλακισμενη την 19χρονη ευχομαι να την σπασουν στο ξυλο να γουσταρει λιγο με τη μιζερη ζωη της το μαλακιστηρι. Εχουν κανει τα πανεπιστημια και το πολυτεχνειο μπουρδελα με τα κομματα και με τα βαλτα μαλακιστηρια που νομιζουν οτι κανουν κατι εαν σπασουν μια τραπεζα που θα της παρει μιση μερα να ξαναφτιαξει τα σπασμενα. Και που στην τελικη τα σπασμενα θα τα πληρωσει ο εργαζομενος που δουλευει στην τραπεζα με υπερωριες και μειωσεις μισθων για περικοπες. Γιαυτο τα φασιστακια-αναρχακια ειναι το ιδιο και το αυτο. Ιδιοι μαλακες που δεν μπορουν να δουν παραπερα απο τη μυτη τους και ειναι το ιδιο χρησιμοι στην κοινωνια οσο τα καμμενα σκουπιδια στις χωματερες.
Υ.Γ. οποιος παρεξηγηθει, στα αρχιδια μου.