Νέα

Καιρός ήταν! Η αστυνομία μπήκε στο ΑΠΘ και έκανε συλλήψεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kinsey
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γιατι διαφωνείς?Ακούω τα σχολεια σου.Μάθε τι σημένει ρατσισμός και μετά έλα.Εκτός αν ο εργοδότης σου είναι η τσέπη του μπαμπα σου και όλα ειναι οκ για σενα
στα 45 μου λες να περιμενω απο εσενα να μου μαθεις τι & ποιος ειναι ρατσιστης & τον πατερα μου για να ζησω??στο κατω-κατω την αποψη μου διατυπωσα με την οποια μπορεις να διαφωνεις οσο θελεις..

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Όπως είπα περιμένω τα σχόλεια σου.Εντάξει αν όχι στα 45 τοτε απο τα 18 σου.εκει κολάς εσύ?Δεν μου είπες τα σχολεια σου ακόμα.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ακόμα και αυτοί που κάνουν τις φασαρίες στις συνελεύσεις και τις εκλογές (παλιότερα), όσοι έχουν περάσει μια βόλτα από κάποιο πανεπιστήμιο (μέσω πανελληνίων και όχι με τρόλεϊ από έξω) ξέρουν καλά ότι δεν ανήκουν στο υγιές κομμάτι των φοιτητών.
Αρκετοί εξ αυτών δεν είναι καν φοιτητές (αλλά εγκάθετοι των κομμάτων τους - κοινώς κομματόσκυλα, τραμπούκοι της ΟΝΝΕΔ, ζώα της ΠΑΣΠ, κάφροι του ΚΚΕ και του ΣΥΝ που εκτελούν εντολές των κομμάτων τους) και οι υπόλοιποι (ελάχιστοι) είναι φοιτητές που όμως έχουν κάψει τον εγκέφαλο τους από την προπαγάνδα των κομμάτων που υποστηρίζουν και έχουν αναγάγει την φοιτητική ζωή σε αγώνα υπέρ πάντων για την εξασφάλιση ψήφων και μερικοί από αυτούς για την εξασφάλιση διορισμού στο δημόσιο μόλις το κόμμα τους έρθει στην εξουσία.

Ο υγιής φοιτητής εκνευρίζεται από τις καταλήψεις γιατί θα χάσει την χρονιά του (κάτι που τον νοιάζει γιατί γουστάρει να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα και να αρχίσει να δουλεύει να βγάλει κανένα φράγκο), εκνευρίζεται που του καινε το σχολείο και τα εργαστήρια του, εκνευρίζεται να μπαίνει στον χώρο της σχολής του και να αντιμετωπίζει περιβάλλον βόθρου και γουρουνοστασίου.

Όλοι οι υπόλοιποι μιλάνε εκ του ασφαλούς.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
pleasuregiver λες για τους άλλους οτι δεν δέχονται διαφορετική άποψη από την δική τους, αλλά ο πρώτος που το εφαρμόζεις είσαι εσύ...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
μιλα μονος σου να μαθαινουμε & εμεις που δεν ξερουμε..
Μα συνεχίζεις να μην μου απαντάς.Οπότε πήγενε στο εργοδότη σου (τον μπαμπακούλη σου)να σου προσφέρει την σίγουρη και ασφαλεί δουλεία που ποτέ σου δεν έμαθες τι σημένει δουλεία παρα μόνο πως γράφεται στο σχολείο και να σου μάθει 2-3 πράγματα και έλα να μας τα ξαναπείς μεγαλε.Πάντως αν επιμένεις περιμένω τα σχόλεια σου.

Επισκέπτης
pleasuregiver λες για τους άλλους οτι δεν δέχονται διαφορετική άποψη από την δική τους, αλλά ο πρώτος που το εφαρμόζεις είσαι εσύ...
δεν ξερω απο που εξαγεις αυτο το συμπερασμα..εγω δεν σε κατηγορησα για τις διαφορετικες σου αποψεις αλλα γιατι διαολοστειλες οσους εχουν διαφορετικη απο την δικη σου..επι τη ευκαιρεια..οι mods γιατι κωφευουν??

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
δεν ξερω απο που εξαγεις αυτο το συμπερασμα..εγω δεν σε κατηγορησα για τις διαφορετικες σου αποψεις αλλα γιατι διαολοστειλες οσους εχουν διαφορετικη απο την δικη σου..επι τη ευκαιρεια..οι mods γιατι κωφευουν??
Εγω δεν διαολοεστειλα κανέναν σου ζητώ εδώ και τόση ώρα την άποψη σου και δεν μου την λες.Εσυ με είπες ρατσιστή αλλά δεν μου λες την άποψη σου.Μην κρύβεσαι πίσω απο τους mods το έκανες και πριν το κάνεις και τώρα αν μπορείς απάντησε σε αυτό που σε ρωτάνε και υπερασπίσου τα πιστεύω σου.Μήπως γιατι δεν έχεις?Ισως........!Όστωσο δεν θεωρό άποψη 3 λέξεις (που να σουν και ρατιστης)

Επισκέπτης
Εγω δεν διαολοεστειλα κανέναν σου ζητώ εδώ και τόση ώρα την άποψη σου και δεν μου την λες.Εσυ με είπες ρατσιστή αλλά δεν μου λες την άποψη σου.Μην κρύβεσαι πίσω απο τους mods το έκανες και πριν το κάνεις και τώρα αν μπορείς απάντησε σε αυτό που σε ρωτάνε και υπερασπίσου τα πιστεύω σου.Μήπως γιατι δεν έχεις?Ισως........!
ποτε & που ειπα εγω οτι διαολοστειλες καποιον???

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ποτε & που ειπα εγω οτι διαολοστειλες καποιον???

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Σύλληψη σε όσους καταστρέφουν τα πανεπιστήμια μας. Σύλληψη σε όσους έχουν αλογοουρά τώρα :-)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αν ηταν οι Αλβανοι το προβλημα μας apoc τοτε θα ηταν ευκολα τα πραγματα.

Δεν κοιταμε την καμπουρα μας λεω εγω ρε φιλε. Τους αλβανους ποιος τους εβαλε στην Ελλαδα? Ποιος ανοιξε τα συνορα και ποιος δεν φροντισε να τα περιφρουρησει? Υστερα, ποιος ( ποιοι μαλλον ) αντιταθηκαν σε αυτο το φαινομενο απο τις μαζες του λαου? ΚΑΝΕΙΣ.

Ολοι στην Ελλαδα ξερουν να κλαψομουνιαζουν και να τα ριχνουν στους αλλους ( οπως πολυ καλα κανεις ) αλλα δεν βλεπουν περα απο τη μυτη τους. Αντι να βαλουν μυαλο οι Ελληνες να υιοθετησουν δυο τρεις σωστες ιδεες, πετανε ενα "οι Αλβανοι φταινε" και τελειωνει η υποθεση. Για πηγαινε σε τιποτα εργατικες κατοικιες που ειναι γεματες Ελληνες να δεις εκει τι γινεται απο σφαγες, κλοπες και αλλες πιπες. Δες ποιος σπαει και γαμαει περιουσιες ( να ειμαστε και on topic ) και μετα μιλα για τον Αλβανο και καθε Αλβανο που ηρθε εδω να δουλεψει.

Δεν ειμαι ουτε αριστερος ουτε τιποτα, στα αρχιδια μου και για τους Αλβανους και για ολους, εχω παιξει και μπουνιες μαλιστα με Αλβανους και θα ξαναπαιξω αμα χρειαστει, αλλα εχω βαρεθει να ακουω την ιδια αποψη εδω και χρονια, οτι να διωξουμε του ξενους για να μη μας παιρνουν τις δουλειες. Αν αυτοι που νομιζουν πως "τους παιρνουν" τις δουλειες, τοτε γιατι δεν κατηγορειτε τα μουνοπανα που μπαινουν με μεσο στο δημοσιο και κατηγορειτε τους Αλβανους και τους καθε Αλβανους? Θα σου πω εγω γιατι, γιατι ο κομπλεξισμος και η μαλακια στον εγκεφαλο δεν σας επιτρεπει να δειτε παραπανω απο τον μικροψυχισμο και τον φυλετικο ρατσισμο σας.

Και οσο για την μαλακισμενη την 19χρονη ευχομαι να την σπασουν στο ξυλο να γουσταρει λιγο με τη μιζερη ζωη της το μαλακιστηρι. Εχουν κανει τα πανεπιστημια και το πολυτεχνειο μπουρδελα με τα κομματα και με τα βαλτα μαλακιστηρια που νομιζουν οτι κανουν κατι εαν σπασουν μια τραπεζα που θα της παρει μιση μερα να ξαναφτιαξει τα σπασμενα. Και που στην τελικη τα σπασμενα θα τα πληρωσει ο εργαζομενος που δουλευει στην τραπεζα με υπερωριες και μειωσεις μισθων για περικοπες. Γιαυτο τα φασιστακια-αναρχακια ειναι το ιδιο και το αυτο. Ιδιοι μαλακες που δεν μπορουν να δουν παραπερα απο τη μυτη τους και ειναι το ιδιο χρησιμοι στην κοινωνια οσο τα καμμενα σκουπιδια στις χωματερες.

Υ.Γ. οποιος παρεξηγηθει, στα αρχιδια μου.

Επισκέπτης
apoc μαθε να διαβαζεις!!!!!!!στον SpermBob απευθυνεται το μυνημα που παραθετεις & οχι σε εσενα..

οσο για τις αποψεις μου περι μεταναστων σου παραθετω τι ειχα γραψει στις 07/09/07, 14:02 στο θρεντ με θεμα Τηλεοπτικό debate..

το θεμα της αθροας εισοδου μεταναστων στην ευρωπη ηταν & ειναι μειζωνος οικονομικης σημασιας για ολα τα κρατη μελη της ΕΟΚ & οχι μονο..
ο γηγενης πληθυσμος εχει αυξησει κατα πολυ το επιπεδο ζωης του με αποτελεσμα την μακρυζωια αρα την τεραστια αυξηση των δαπανων για περιθαλψη & συνταξεις για ακομη περισσοτερα χρονια απο οτι στο παρελθον..
επισης εχει αυξηθει δραματικα η υπογεννητικοτητα με αποτελεσμα την αντιστοιχη δραματικη μειωση ασφαλιστικων εισφορων..
η μονη λυση που υπηρχε ηταν αυτη που επελεγη απο το συνολο των κρατων μελων ασχετως των προβληματων που δημιουργηθηκαν παντου & πολυ δε περισσοτερο στο ελλαδισταν οπου τα παντα γινονται στο αρπα κολλα & που βεβαια αποτελει την μια εκ των δυο πυλων εισοδου στην ευρωπη(η αλλη ειναι τα καναρια νησια)για ολους τους εξαθλιωμενους του πλανητη..

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Πάντως ακόμα δεν μου απάντησες.Για να τελειώνει η ιστορία δεν ανέχομαι απο κατι τυπάκια σαν εσένα που είναι 45 ετων(που σίγουρα δεν είσαι) να μου το παίζουν ιστορία εμένα και κάποιον άλλον έντιμον συναδέλφον εκ του ασφαλούς.Σου είπα πια είναι η άποψη μου για σένα και για τα μηδαμινα σχολια σου στα οποία δεν έχω πάρει απάντησει ακόμα και απο ότι φένεται μάλλον δεν έχεις και ούτε πρόκειται να έχεις ποτέ στην ζωή σου φιλε μου καλέ.Ζήσε την τυπική σου ζωή εκ του ασφαλούς πίσω πάντα απο τον μπαμπά σου.Και όσοι πουν ότι σε ζηλεύω για αυτό τα λέω κάνουν λάθος φιλε.Είμαι ένας απο εκείνους που με διάλογο και μόνο υπερασπίζομαι τα πιστεύω μου και προσπαθώ να τα αλλάξω αν είναι λάθος.

Επισκέπτης
για όλα φταίνε οι Αλβανοί όμως όλοι παίρνουμε μια Αλβανίδα να μας καθαρίσει το σπίτι για να προσέχει την μάνα μας τον παππού μας την γιαγιά μας ας της ρίξουμε και κανένα πούτσο!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Πάντως ακόμα δεν μου απάντησες.Για να τελειώνει η ιστορία δεν ανέχομαι απο κατι τυπάκια σαν εσένα που είναι 45 ετων(που σίγουρα δεν είσαι) να μου το παίζουν ιστορία εμένα και κάποιον άλλον έντιμον συναδέλφον εκ του ασφαλούς.Σου είπα πια είναι η άποψη μου για σένα και για τα μηδαμινα σχολια σου στα οποία δεν έχω πάρει απάντησει ακόμα και απο ότι φένεται μάλλον δεν έχεις και ούτε πρόκειται να έχεις ποτέ στην ζωή σου φιλε μου καλέ.Ζήσε την τυπική σου ζωή εκ του ασφαλούς πίσω πάντα απο τον μπαμπά σου.Και όσοι πουν ότι σε ζηλεύω για αυτό τα λέω κάνουν λάθος φιλε.Είμαι ένας απο εκείνους που με διάλογο και μόνο υπερασπίζομαι τα πιστεύω μου και προσπαθώ να τα αλλάξω αν είναι λάθος.
οτι πεις..

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αν ηταν οι Αλβανοι το προβλημα μας apoc τοτε θα ηταν ευκολα τα πραγματα.

Δεν κοιταμε την καμπουρα μας λεω εγω ρε φιλε. Τους αλβανους ποιος τους εβαλε στην Ελλαδα? Ποιος ανοιξε τα συνορα και ποιος δεν φροντισε να τα περιφρουρησει? Υστερα, ποιος ( ποιοι μαλλον ) αντιταθηκαν σε αυτο το φαινομενο απο τις μαζες του λαου? ΚΑΝΕΙΣ.

Ολοι στην Ελλαδα ξερουν να κλαψομουνιαζουν και να τα ριχνουν στους αλλους ( οπως πολυ καλα κανεις ) αλλα δεν βλεπουν περα απο τη μυτη τους. Αντι να βαλουν μυαλο οι Ελληνες να υιοθετησουν δυο τρεις σωστες ιδεες, πετανε ενα "οι Αλβανοι φταινε" και τελειωνει η υποθεση. Για πηγαινε σε τιποτα εργατικες κατοικιες που ειναι γεματες Ελληνες να δεις εκει τι γινεται απο σφαγες, κλοπες και αλλες πιπες. Δες ποιος σπαει και γαμαει περιουσιες ( να ειμαστε και on topic ) και μετα μιλα για τον Αλβανο και καθε Αλβανο που ηρθε εδω να δουλεψει.

Δεν ειμαι ουτε αριστερος ουτε τιποτα, στα αρχιδια μου και για τους Αλβανους και για ολους, εχω παιξει και μπουνιες μαλιστα με Αλβανους και θα ξαναπαιξω αμα χρειαστει, αλλα εχω βαρεθει να ακουω την ιδια αποψη εδω και χρονια, οτι να διωξουμε του ξενους για να μη μας παιρνουν τις δουλειες. Αν αυτοι που νομιζουν πως "τους παιρνουν" τις δουλειες, τοτε γιατι δεν κατηγορειτε τα μουνοπανα που μπαινουν με μεσο στο δημοσιο και κατηγορειτε τους Αλβανους και τους καθε Αλβανους? Θα σου πω εγω γιατι, γιατι ο κομπλεξισμος και η μαλακια στον εγκεφαλο δεν σας επιτρεπει να δειτε παραπανω απο τον μικροψυχισμο και τον φυλετικο ρατσισμο σας.

Και οσο για την μαλακισμενη την 19χρονη ευχομαι να την σπασουν στο ξυλο να γουσταρει λιγο με τη μιζερη ζωη της το μαλακιστηρι. Εχουν κανει τα πανεπιστημια και το πολυτεχνειο μπουρδελα με τα κομματα και με τα βαλτα μαλακιστηρια που νομιζουν οτι κανουν κατι εαν σπασουν μια τραπεζα που θα της παρει μιση μερα να ξαναφτιαξει τα σπασμενα. Και που στην τελικη τα σπασμενα θα τα πληρωσει ο εργαζομενος που δουλευει στην τραπεζα με υπερωριες και μειωσεις μισθων για περικοπες. Γιαυτο τα φασιστακια-αναρχακια ειναι το ιδιο και το αυτο. Ιδιοι μαλακες που δεν μπορουν να δουν παραπερα απο τη μυτη τους και ειναι το ιδιο χρησιμοι στην κοινωνια οσο τα καμμενα σκουπιδια στις χωματερες.

Υ.Γ. οποιος παρεξηγηθει, στα αρχιδια μου.
Βεβαίως και έχεις δίκιο και είμαι μαζί σου.Όσο αφορά το δημόσιο τι μπορούμε να κάνουμε φίλε?Αν δεις είπα ότι είμαστε μαλάκες που όταν μας τάξουν κάτι αμέσως τους ψηφίζουμε.Και εγώ έχω παίξει ξύλο με τους αλβανούς και θα το κάνω ξανα.Όπως έχω φίλους αλβανούς και συνάδελφους στην δουλεία.Εγώ όμως είπα για φθηνή εργασία με αυτό τον τρόπο μας παίρνουν της δουλείες.Όταν εσυ ζητάς 50 και ο αλβανός ζητά 20?ΕΕΕ για πες μου τότε δεν σου παίρνει της δουλείες?Όσο για τα βήσματα για μένα όσοι τα έχουν μάγκες είναι γιατί τα έχουν ενω μερικοί όχι.Και όσοι δεν τα έχουν μένουν άνεργοι γιατί πάνε αλλοδαπή για δουλεια με 20 ευρω.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
για όλα φταίνε οι Αλβανοί όμως όλοι παίρνουμε μια Αλβανίδα να μας καθαρίσει το σπίτι για να προσέχει την μάνα μας τον παππού μας την γιαγιά μας ας της ρίξουμε και κανένα πούτσο!!!!!!!!!!!!

Ασε ρε ΄πούστη μου κ μην ξύνεις πληγές.Μου ρχεται μια Αλβανίδα σπίτι-μπουκιά & συγχώριο-όλο προσπαθώ να την μαντρώσω κ όλο ξεφεύγει.Έρχεται κ καθημερινές κ άντε να την πετύχω.Με το που έρχεται την κάνει.Θα το στριμώξω το αλβανάκι που θα μου πάει.Κ τότε θα καταλάβει τι εστί greek tsopana gamias.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom