Νέα

Καιρός ήταν! Η αστυνομία μπήκε στο ΑΠΘ και έκανε συλλήψεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kinsey
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μάγκες συμφωνώ με τους περισσότερους (σχεδόν όλους) εδώ ότι πρόκειται απλά περί κωλόπαιδων που ζήτημα να'χουν κολλήσει 30 ένσημα αλλά "ξέρουν" από πρώτο χέρι την καταπίεση που βιώνει η εργατιά  :jerking:.
Όσο για την κοπελίτσα λέτε να είναι "δικός μας" ο δικαστής και να της ρίξει καμιά υποχρεωτική "κοινωνική εργασία"  :knockinb: στην Φυλής;

;)
---
S
κακό που θα της κάνει στην Φυλής θα τα οικονομήσει ενώ σε κανένα Κορυδαλλό εκεί να δεις κάτι κοριτσάκια με κάτι παλούκια μέσα στην κιλότα. 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ασε
Εγω που την ειδα στις ειδησεις οταν την ειχαν κουτουπωσει εκλαιγε και ελεγε "Μαμα φοβαμαι" Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ.
Ητανε και χοντροκολα η ηλιθια :birdman:

Επισκέπτης
Ασε
Εγω που την ειδα στις ειδησεις οταν την ειχαν κουτουπωσει εκλαιγε και ελεγε "Μαμα φοβαμαι" Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ.
φίλε μου αυτά τα παιδιά που κάνουν αυτά είναι τα περισσότερα μαλακισμένα τα παραμυθιάζουν  ότι με αυτό που κάνουν χτυπάν το κατεστημένο και άλλες μπούρδες όμως αυτούς που τα καθ οδηγούν δεν τους πιάνουν ποτέ γιατί απλά είναι μέσα από της τάξεις της ασφάλειας κάτι όπως γίνεται και με τα ναρκωτικά πιάνουν τους χρήστες και τα βαποράκια ενώ οι έμποροι μένουν ανέπαφοι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πραγματικά όταν βλέπω επεισόδια σε Πανεπιστήμια θυμάμαι τα φοιτητικά μου χρόνια.Έχω τελειώσει το Πανεπιστήμιο Πειραιά-ένα κατά κοινή ομολογία πολύ καλό Πανεπιστήμιο που υποτίθεται ότι είχε λίγες εντάσεις.Θυμάμαι ρε πάιδιά την εικόνα που αντικρύζαμε όταν μπαίναμε μέσα μετά από καταλήψεις:
*σπασμένα καλοριφέρ
*κατεβασμένη όλη η πλαστική ψευδοροφή όλων των ορόφων
*γράψιμο με σπρέυ στους τοίχους
*κηλίδμα των νεκρών πρυτάνεων με βρισιές,δίπλα από τα ονόματά τους(μπράβο σας Έλληνες που ξέρετε τνα τιμάτε τους νεκρούς όπως οι αρχαίοι προγόνοι μας)
*ξηλωμένα έδρανα
*καπότες παντού
*πεταμένες σερβιέτες :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
*μπύρα χυμένη στους διαδρόμους-άντε να την καθαρίσεις όταν ξεραθεί
και χιλιάδες άλλα πράγματα,που η φαντασία σας δεν τα χωράει.

Τώρα αν τα όντα που τα έκαναν αυτά κυκλοφορούν στα δύο τους πόδια,πραγματικά η ζωική αλυσίδα έχει κλυδωνιστεί εντελώς.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ασε

Η γαμημένη παλιοπουτάνα κνιτησα όταν την έπεφτε με τον σιδηρολοστό δεν φοβότανε ???

Καιρός είναι να αρχίσουν να μπουζουριάζουν κανέναν άπλυτο επαναστάτη του κόλου, μπάς και καταλάβουν οτι η μέθοδος "σπάω - καίω - τον πούλο" δεν είναι πάντα αποτελεσματική.

Όσο για τις γνωστές μαλακίες περι ασύλου, δεν μπαίνω καν στον κόπο να τις σχολιάσω, γιατί όσοι το παίζουν οτι έχουν άποψη περι κατάργησης του ασύλου και αστυνομική αυθαιρεσία κτλ. κανένας τους δεν έχει περάσει σε Πανεπιστήμιο (παρα μόνο για να κάψει) και δεν δίναται να έχει άποψη για κάτι που δεν έχει γνωρίσει ποτέ.
Άντε στο διόλο λοιπόν αγράμματοι που θα σχολιάσετε και το άσυλο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η γαμημένη παλιοπουτάνα κνιτησα όταν την έπεφτε με τον σιδηρολοστό δεν φοβότανε ???

Καιρός είναι να αρχίσουν να μπουζουριάζουν κανέναν άπλυτο επαναστάτη του κόλου, μπάς και καταλάβουν οτι η μέθοδος "σπάω - καίω - τον πούλο" δεν είναι πάντα αποτελεσματική.

Όσο για τις γνωστές μαλακίες περι ασύλου, δεν μπαίνω καν στον κόπο να τις σχολιάσω, γιατί όσοι το παίζουν οτι έχουν άποψη περι κατάργησης του ασύλου και αστυνομική αυθαιρεσία κτλ. κανένας τους δεν έχει περάσει σε Πανεπιστήμιο (παρα μόνο για να κάψει) και δεν δίναται να έχει άποψη για κάτι που δεν έχει γνωρίσει ποτέ.

Όσο το πας κ μ'αρέσεις.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16

Να κανω μια προταση. Να παραμεινει το ασυλο και να τους συλλαμβανουν σε ολα τα αλλα μερη. Ουτως ή αλλως οι ιδιοι ειναι. Τα σπανε στο κεντρο της Αθηνασ και δεν τους πιανουν. Γιατι πρεπει να τους πιασουν εντος του Πανεπιστμιου; Τους εμπνεει η ατμοσφαιρα του χωρου;  :idiot:

Επισκέπτης

+10000000000000000000000000000000000 Πες τα μεγάλε!!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
902
Πόντοι
96
 Η άποψη μου θα δυσαρεστησει όλους!! Ειμαι αντιθετος με τις συλλήψεις γιατι μεσα στο χαος δεν μπορει να εισαι σιγουρος ποιος εκαψε, πεταξε μολοτωφ κλπ. Ασε που ειναι και 19 χρονων παιδια και μια καταδικη θα σημαδεψει το μελλον τους.

Αντιθετα ειμαι συμφωνος με το αλυπητο ξύλο σε πρωτο χρονο. Γκολομπιες και ξύλο σε ολους τους παρευρισκόμενους στα επεισόδια!!! (οσοι θελουν να χαζεψουν να πανε σπιτια τους αλιως θα φανε και αυτοι ξύλο). Απλα να μην βαρανε κεφαλια τα ΜΑΤ, και στα πόδια το ιδιο πονάει!!!

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Δηλαδη τοσο καιρο λογω ασυλου αυτοι ηταν ανεξελεγκτοι οι κουκουλοφοροι ; Το ασυλο εμποδιζε τις αρχες να τους συλλαβουν ; Στο κεντρο της Αθηνας εχει ασυλο; Στη Αλεξανδρας και Πατησιων στη ΓΣΕΕ που τα εσπαγαν τον Οκτωμβρη εχει ασυλο ; Αυτο δεν καταλαβαινω!

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ναι ρε Dark, γιατί όσοι έχουν πατήσει το πόδι τους σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο, όπως λες κι εσύ, τους πιάνει η καρδιά τους κάθε φορά που μπαίνουν στις τρώγλες και τις στάνες να κάνουν μάθημα. Και όχι μόνο μετά απο κατάληψη αλλά κάθε μέρα τα σαπάκια και οι πρεζάκιδες μετατρέπουν χώρους που δεν τους ανήκουν σε χαμαιτυπεία, βόθρους, οχετούς, προφανώς για να αισθάνονται σαν το σπίτι τους.

Έλα που εμένα όμως που μου ανήκει αυτός ο χώρος δεν γουστάρω να τον βλέπω έτσι !
Δεν πρέπει να γίνει κάτι για αυτό ????

Υ.Γ. Και στον φίλο που είπε πιο πάνω, το "σήμερα στο πανεπιστήμιο, αύριο στο σπίτι σου" πολύ θα γούσταρα να δω φίλε μου τις αντιδράσεις του όταν μια ομάδα άπλυτων, λεχριτών, πρεζάκιδων, βρωμύλων, καμμένων, σαπάκιδων έμπαινε στο σπίτι σου και τα έκανε όλα πουτάνα. Τότε άραγε θα παρακάλαγες τους μπάτσους να μπουν μέσα να τους πιάσουν ή όταν έφταναν στην πόρτα σου θα τους έλεγες οτι είναι οικογενειακό άσυλο και δεν μπορούν να περάσουν μέσα...

Επισκέπτης

δεν μπορεις να εκφρασεις την αποψη σου χωρις να βριζεις???
παρακαλω να επεμβουν αμεσα οι mods για τα περαιτερω..

Επισκέπτης
Δηλαδη τοσο καιρο λογω ασυλου αυτοι ηταν ανεξελεγκτοι οι κουκουλοφοροι ; Το ασυλο εμποδιζε τις αρχες να τους συλλαβουν ; Στο κεντρο της Αθηνας εχει ασυλο; Στη Αλεξανδρας και Πατησιων στη ΓΣΕΕ που τα εσπαγαν τον Οκτωμβρη εχει ασυλο ; Αυτο δεν καταλαβαινω!
ορισμένοι έχουν αρρωστημένες αντιλήψεις το άσυλο τους φταίει έξω δεν γίνεται τίποτε?
όλα έξω γίνονται απλά η αστυνομία δεν ξέρει να κάνει την δουλειά της και αυτά τα κολόπαιδα πάνε και μπαίνουν μέσα και τα κάνουν όλα κόλαση.
και να ρωτήσω τους φίλους εδώ μέσα κάτι απλό όσες φορές σε επέτειο του πολυτεχνείου ανέλαβαν την περιφρούρηση τα εργατικά συνδικάτα δεν μπήκε μέσα στο πολυτεχνείο ούτε μύγα?   

Επισκέπτης
δεν μπορεις να εκφρασεις την αποψη σου χωρις να βριζεις???
παρακαλω να επεμβουν αμεσα οι mods για τα περαιτερω..
το άτομο είναι άρρωστο μάλλον η έχει φάει χοντρό κώλυμα  από καμιά κνίτισα ιδικά εχθές αλλά και πάντα η ΚΝΕ είναι μέσα στην πορεία του ΠΑΜΕ και ας βγει και να μας πει το άτομο αν στα μπλοκ της οργάνωσής αυτής έγινε έστω και το παραμικρό παρατράγουδο. 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μα καλά ρε παιδιά,το Πανεπιστήμιο δεν είναι το ανώτερο ''πνευματικό'' μας σπίτι;Μας αρέσει να είναι μπορδέλο ή στούντιο ή κ γω δεν ξέρω τι;Νομίζω ότι όσοι από εσάς επισκέφτεστε μπουρδέλα κ είστε πολλοί,αντικρύζετε μια καθώς πρέπει κ πολιτισμένη ατμόσφαιρα.Ακόμα κ η πουτάνα σέβεται τον χώρο της που βγάζει το ψωμί της.Τα καριόλια ,φοιτητές κ μη που τα σπάνε όλα,δεν σέβοντααι ΤΙΠΟΤΑ.

Επισκέπτης
το άτομο είναι άρρωστο μάλλον η έχει φάει χοντρό κώλυμα  από καμιά κνίτισα ιδικά εχθές αλλά και πάντα η ΚΝΕ είναι μέσα στην πορεία του ΠΑΜΕ και ας βγει και να μας πει το άτομο αν στα μπλοκ της οργάνωσής αυτής έγινε έστω και το παραμικρό παρατράγουδο. 
απο την στιγμη που υπαρχει συντεταγμενη πολιτεια το φαινομενο των "αγανακτισμενων πολιτων" που αναλαμβανουν εργολαβικα το εργο της αστυνομιας ειναι εμετικο & καταδικαστεο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom