Νέα

Καιρός ήταν! Η αστυνομία μπήκε στο ΑΠΘ και έκανε συλλήψεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kinsey
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ασε ρε ΄πούστη μου κ μην ξύνεις πληγές.Μου ρχεται μια Αλβανίδα σπίτι-μπουκιά & συγχώριο-όλο προσπαθώ να την μαντρώσω κ όλο ξεφεύγει.Έρχεται κ καθημερινές κ άντε να την πετύχω.Με το που έρχεται την κάνει.Θα το στριμώξω το αλβανάκι που θα μου πάει.Κ τότε θα καταλάβει τι εστί greek tsopana gamias.
και μιλάμε είναι και οι ποιο πιστές γκόμενες δεν σε πουλάνε με τίποτα και δεν είναι και σαν της άλλες αλλοδαπές που μετράνε το γαμήσι με πεντοχίλιαρα. 

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
δεν ξερω απο που εξαγεις αυτο το συμπερασμα..εγω δεν σε κατηγορησα για τις διαφορετικες σου αποψεις αλλα γιατι διαολοστειλες οσους εχουν διαφορετικη απο την δικη σου..επι τη ευκαιρεια..οι mods γιατι κωφευουν??

Πρώτον, είσαι 45 ετών (όπως λές) και συνεχίζεις να φωνάζεις την μαμά σου (mods) μόλις σε φοβίσει κανένα παιδάκι. Το έχεις πει ήδη 3-4 φορές. Άμα το ξαναπείς να το πω κι εγώ στον μπαμπά μου να σε κάνει ντά.

Δεύτερον, το διαολόστελμα το είπα σε ποιους απευθυνόταν και συνεχίζει να απευθύνεται. Αν δεν το καταλαβαίνεις είναι πρόβλημα σου. Δεν θα μου πείς εσύ πως να εκφράζω την αγανάκτηση μου.

Επιπλέον από τα γραφόμενα σου (γιατί όλοι από εκεί κρινόμαστε εδώ μέσα και όχι με το τι δηλώνει ο κάθε ένας) υποψιάζομαι ότι δεν έχεις πατήσει το πόδι σου σε πανεπιστήμιο. Άρα δεν μπορείς να καταλάβεις την αγανάκτιση που έχει κάποιος που έχει ζήσει τις καφρίλες απο κοντά.

Για να καταλάβεις λοιπόν τι λέω, μιας και μέχρι τώρα δεν έχεις καταλάβει τίποτα, ας υποθέσουμε ότι είσαι κηπουρός. Πως θα σου φαινότανε αν εξέφραζα άποψη εγώ για την κηπουρική παρότι είμαι άσχετος με το σπορ ??
Και έλεγα ότι το χώμα που βάζεις τα λουλούδια είναι λάθος, το λίπασμα λάθος, η εποχή που τα φυτεύεις λάθος...

Δεν θα έλεγες ότι δεν μου πέφτει λόγος ? Δεν θα τα έπαιρνες στο κρανίο ?? Δεν θα έλεγες απο που πετάχτηκε αυτή η πορδή και μιλάει για κάτι που δεν ξέρει ??

Αυτό λέω λοιπόν κι εγώ. Όσοι δεν έχετε άποψη άντε γαμηθείτε και οποιος παρεξηγηθει, στα αρχιδια μου, όπως λέει και ο φίλος Anal.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κυριοι,το πραγμα ειναι απλο..
Τελειωσε η καλοκαιρινη περιοδος,επιασαν τα κρυα και οι γνωστοι-αγνωστοι,πυρομανεις-ταραξιες,αφου δεν εμεινε και αλλο πρασινο για να καψουν,"επιασαν δουλεια" μεσα και εξω απο τα πανεπιστημια...
Αν και τους ειδα και λιγο κουρασμενους μετα τα αλεπαλληλα μπαραζ εμπρησμων του καλοκαιριου και εγιναν ευκολη λεια στους μπατσους..

Επισκέπτης
Πρώτον, είσαι 45 ετών (όπως λές) και συνεχίζεις να φωνάζεις την μαμά σου (mods) μόλις σε φοβίσει κανένα παιδάκι. Το έχεις πει ήδη 3-4 φορές. Άμα το ξαναπείς να το πω κι εγώ στον μπαμπά μου να σε κάνει ντά.

Δεύτερον, το διαολόστελμα το είπα σε ποιους απευθυνόταν και συνεχίζει να απευθύνεται. Αν δεν το καταλαβαίνεις είναι πρόβλημα σου. Δεν θα μου πείς εσύ πως να εκφράζω την αγανάκτηση μου.

Επιπλέον από τα γραφόμενα σου (γιατί όλοι από εκεί κρινόμαστε εδώ μέσα και όχι με το τι δηλώνει ο κάθε ένας) υποψιάζομαι ότι δεν έχεις πατήσει το πόδι σου σε πανεπιστήμιο. Άρα δεν μπορείς να καταλάβεις την αγανάκτιση που έχει κάποιος που έχει ζήσει τις καφρίλες απο κοντά.

Για να καταλάβεις λοιπόν τι λέω, μιας και μέχρι τώρα δεν έχεις καταλάβει τίποτα, ας υποθέσουμε ότι είσαι κηπουρός. Πως θα σου φαινότανε αν εξέφραζα άποψη εγώ για την κηπουρική παρότι είμαι άσχετος με το σπορ ??
Και έλεγα ότι το χώμα που βάζεις τα λουλούδια είναι λάθος, το λίπασμα λάθος, η εποχή που τα φυτεύεις λάθος...

Δεν θα έλεγες ότι δεν μου πέφτει λόγος ? Δεν θα τα έπαιρνες στο κρανίο ?? Δεν θα έλεγες απο που πετάχτηκε αυτή η πορδή και μιλάει για κάτι που δεν ξέρει ??

Αυτό λέω λοιπόν κι εγώ. Όσοι δεν έχετε άποψη άντε γαμηθείτε και οποιος παρεξηγηθει, στα αρχιδια μου, όπως λέει και ο φίλος Anal.
οτι πεις..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
και μιλάμε είναι και οι ποιο πιστές γκόμενες δεν σε πουλάνε με τίποτα και δεν είναι και σαν της άλλες αλλοδαπές που μετράνε το γαμήσι με πεντοχίλιαρα. 

Αληθεύει αυτό.Αυτό συμβαίνει λόγω του φόβου τους προς τους άντρες τους.Τρώνε πολύ ξύλο.Μου το έχουν πει Αλβανοί.Τις έχουν όπως είχαν κάποτε σε προηγούμενες δεκαετίες τις γυναίκες τους οι Μανιάτες κ οι Κρητικοί.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Πες στα χρυσόστομε(24 καρατιων)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ετσι συνέχισε εσυ.Δικαίωσε μας να πιστεύουμε για αυτό που είσαι.Πάντως για 45 δεν είσαι ίσως για 15.Και μην κουραστείς ξέρω την απαντησει ότι πεις.Και βέβαια ότι πούμε αφου δεν εχεις άποψη.

Επισκέπτης
Ετσι συνέχισε εσυ.Δικαίωσε μας να πιστεύουμε για αυτό που είσαι.Πάντως για 45 δεν είσαι ίσως για 15.Και μην κουραστείς ξέρω την απαντησει ότι πεις.Και βέβαια ότι πούμε αφου δεν εχεις άποψη.
την αποψη μου την εγραψα στην Απάντηση #112 στις: Σήμερα στις 12:53 αν εσυ δεν την διαβασες παλι εγω φταιω???

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κυριοι,το πραγμα ειναι απλο..
Τελειωσε η καλοκαιρινη περιοδος,επιασαν τα κρυα και οι γνωστοι-αγνωστοι,πυρομανεις-ταραξιες,αφου δεν εμεινε και αλλο πρασινο για να καψουν,"επιασαν δουλεια" μεσα και εξω απο τα πανεπιστημια...
Αν και τους ειδα και λιγο κουρασμενους μετα τα αλεπαλληλα μπαραζ εμπρησμων του καλοκαιριου και εγιναν ευκολη λεια στους μπατσους..

Επισκέπτης
και έλυσε το πρόβλημα ...ας γελάσουμε παιδιά με την παρωδία.
Καλά τους έκανε, και καλά της κάνουνε. Αυτοί είναι ένα δίπολο που ροπιάζει με τις αντίθετες δυνάμεις που εξασκούνται στα άκρα του άξονα.

Ο ένας συντηρεί και δίνει λόγο ύπαρξης του άλλου για να ρολάρει το σύστημα να συμπληρώνεται χαρτούρα, να βγάζουν και χρήμα οι δικηγόροι και να γεμίζουν σελίδες + εικόνες στα ΜΜΕ. Κι όπως στο 1984 οι του thread ζουν την εικονική πραγματικότητα και την αναλύουν με περίοπτη αφοσίωση στην σαδομαζοχιστική τους παράνοια.

kmule

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μπαρούφες επι μπαρουφών και τα ίδια λαϊκίστικα τσιτάτα αποπροσανατολισμού και προσυλητισμού, των διαφόρων κομμάτων λέω εγω.

Άσυλο: Τελευταίος τροχός της αμάξης. Καταρχήν καταλήψεις δεν κάνουν οι αναρχικοί, στα πανεπιστήμια, αλλά είτε οι αριστερές είτε οι προσκείμενες στην εκάστοτε αντιπολίτευση παρατάξεις συνήθως.

Το τι γίνεται στις καταλήψεις όσον αφορά σπασίματα και τα σχετικά εγώ στην πανεπιστημιακή μου πορεία δεν αντίκρυσα τέτοιες υπερβολές που αναφέρουν οι περισσότεροι, αλλά οκ, δέχομαι πως υπάρχουν.

Ωστόσο επιμένω πως στα ελληνικά πανεπιστήμια δεν είναι το πρόβλημα το άσυλο, αλλά οι πελατειακές σχέσεις παρατάξεων-καθηγητών. Καθώς επίσης και ο γενικός ρόλος των κραταιών παρατάξεων(ΠΑΣΠ, ΔΑΠ) σε όλα τα επίπεδα, όπως σύνδεση με βολέματα στο δημόσιο, μοίρασμα πακέτου βοηθείας (σημειώσεις, θέματα, software εργαστηρίων κ.α.) με τρόπο συνωμοτικό στα μέλη τους, ενώ οι απ'έξω ξύνουμε το κεφάλι μας πως κάτι στούρνοι που δεν καταλαβαίνουν γρι περνάνε μαθήματα με την σέσουλα. Η ανύπαρκτη σύνδεση των πανεπιστημιακών ειδικοτήτων, μαθημάτων και πρακτικών με την αγορά εργασίας. Επίσης οι μειωμένοι πόροι και οι αχρηστοί σε πολλές περιπτώσεις καθηγητές.

Η ύπαρξη η μη ασύλου δεν είναι παρά κυριολεκτικά ο τελευταίος τροχός της αμάξης.

Αλβανοί: Ο πρότελευταιος τροχός της αμάξης.

Το θέμα της φτηνής εργασίας των Αλβανών που μας παίρνουν τις δουλειές ακόμα και αν υφίσταται, αν δεν υπήρχε, θα είχαμε πολύ περισσότερες απώλειες σε σχέση με κέρδη. Συγκεκριμένα η οικονομική και γενική ανάπτυξη της χώρας θα ήταν η μισή τουλάχιστον από ότι είναι τώρα. Συγκεκριμένα οι μετανάστες τα τελευταία χρόνια σήμαιναν για την Ελλάδα: Φτηνά εργατικά χέρια για τον τουρισμό, τις κατασκευές κάθε είδους (μέσα σε αυτές μεγάλα δημόσια έργα και ολυμπιακά έργα), αύξηση ασφαλιστικών εισφορών και φοροεισφορών, ακόμα και αύξηση των επενδύσεων αφού πολλοί έχουν πλεον δικές τους επιχειρήσεις.

Αν είμασταν μόνο οι Έλληνες το κόστος εργασίας αλλά και το γενικό κόστος για όλα αυτά θα ήταν πολλαπλάσιο και οι εισφορές πισώ προς το κράτος πολύ λιγότερες. Οπότε αν τώρα είμαστε 10 χρόνια πίσω σε σχέση με τις ανεπτυγμένες χώρες θα είμασταν τουλάχιστον πίσω 20 χρόνια, χωρίς τους μετανάστες να κάνουν την βρώμικη δουλειά.

Το θέμα των Αλβανών δεν είναι παρά μια λαϊκίστικη φούσκα ορισμένων κομμάτων που ποντάρουν στον ρατσισμό, τον πατριωτισμό και την στενομυαλιά ορισμένων.

Apoc αυτά που λές μπάζουν από πολλές μεριές. Λες μπράβο που υπάρχουν τα βίσματα και πιο πολύ μπράβο σε αυτούς που τα έχουν. Αλλά από την άλλη κατηγορείς τα παιδάκια του μπαμπά ως υποδεέστερα σε δικαίωμα να έχουν άποψη σε θέματα ζωής/ εργασίας. Αν κάποιος χρησιμοποιεί τα μέσα/βίσματα του πατέρα του, αποφάσισε, είναι μάγκας ή όχι; Αν κάποιου ο πατέρας δούλεψε για να μην έχει ανάγκη το παιδί του και το κατάφερε, κάποιος άλλος πατέρας αντιστοίχως δεν δούλεψε ή δεν το κατάφερε, οπότε ως προς τι αξίζει πιο πολύ ο γιός του δεύτερου, από τον πρώτο στο να έχει άποψη σε θέματα ζωής/ εργασίας; Για τους Αλβανούς ήδη είπα την άποψη μου...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Kmule ξέρεις πολλά από τα θέματα των Πανεπιστημίων.Πάαααααααρα πολλλλλλλλλλλλααααααααααά.

Αλλά δεν μειώνουν τους βανδαλισμούς των λεχριτών.

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
για όλα φταίνε οι Αλβανοί όμως όλοι παίρνουμε μια Αλβανίδα να μας καθαρίσει το σπίτι για να προσέχει την μάνα μας τον παππού μας την γιαγιά μας ας της ρίξουμε και κανένα πούτσο!!!!!!!!!!!!

Μα εγω της ριχνω! Δεν μας λες κατι πρωτοτυπο! Για τι αλλο ειναι χρησιμος αυτος ο λαος?

Επισκέπτης
Μα εγω της ριχνω! Δεν μας λες κατι πρωτοτυπο! Για τι αλλο ειναι χρησιμος αυτος ο λαος?
ρε φίλε έτσι όπως μας έχουν κάνει οι κυβερνώντες αυτή την χώρα στην ουσία οι Αλβανοί ήμαστε εμείς.
εγώ μπορεί να έχω μια καλή δουλειά και να τα οικονομάω όμως πόσοι Έλληνες είναι σε άθλια κατάσταση?
οι Αλβανοί που ζουν εδώ στην Ελλάδα βάση των στοιχείων που έδωσε μια τράπεζα εδώ στην Ελλάδα η κάθε οικογένεια εδώ έχει μέσο όρο καταθέσεων 55000 ευρώ

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
αν δεν ηταν οι εκλογες δεν θα επιαναν κανενα....παντως ειμαι μαζι τους.Αν μου εκαιγαν το αμαξι η το μαγαζι αν ειχα θα τους εκτελουσα αντρα η γυναικα,μαστουρι η μη.νισαφι πια με τους απλυτους!!! :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom