Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τα αναρχια εκει ειναι μεσα, τη πουτσα εσυ τη τρως , αν θελεις περασε απο κει θα σου στρωσουνε τη σουφρα

τραβα ζωγραφισε το σλογκαν σας, ''μαμα ειμαι λεσβια'' αχαχαχααααχαχαχα

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
... Και φυσικά το "κάλεσμα" σε αντίδραση των συντρόφων (με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου και χρέωση του προϋπολογισμου του ΕΜΠ) ήταν άμεσο ... ...

ΠαπαγαΛάκη, μιας και έχεις τον centrino στο avatar και ενδεχομένως να είσαι σχετικός, μπορείς να μου πεις τί ακριβώς έξοδα πληρώνει ο Ελληνικός λαός για το indymedia; Bandwidth; Servers; Θα μπορούσες ακόμη καλύτερα να κάνεις μια εκτίμηση για το ποσό αυτό;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
ακολουθεί η κατάληψη Ματσάγγου στον Βόλο...

http://[URL unfurl="true"]www.magnesianews.gr/userfiles/6365db80-0b5e-4565-9646-8c4430e4d87b/matsagou_2_1.JPG[/img[/URL]]

[/quote]

Η ιστορια του εν λογω κτιριου ποια ειναι? Γιατι υπαρχει καταληψη εκει?  :think:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ΠαπαγαΛάκη, μιας και έχεις τον centrino στο avatar και ενδεχομένως να είσαι σχετικός, μπορείς να μου πεις τί ακριβώς έξοδα πληρώνει ο Ελληνικός λαός για το indymedia; Bandwidth; Servers; Θα μπορούσες ακόμη καλύτερα να κάνεις μια εκτίμηση για το ποσό αυτό;
Στο στεκι ναδιρ που παρουσιασαν το βιβλιο των δολοφονων των πυρηνων τις φωτιας; Οι πρυτανεις εχουν κανει τα πανεπιστημια εκτροφια βιας, θα γυρισουν τα πραγματα ομως... πουστρακια

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Οι πρυτανεις δεν μπορουν να κανουν τιποτα γιατι απλουστατα ουδεποτε ειχαν την παραμικρη δυναμη.
Το θεμα ειναι οτι τα πανεπιστημια δεν πρεπει να σχετιζονται με πολιτικες ενεργειες.
Υπο αυτο το πρισμα οσο εμετικη ειναι η εικονα σε καθε φοιτητικες εκλογες(με ολο αυτον τον οχετο απο πανο, προμοτορες κλπ), αλλο τοσο αποκρουστικη ειναι και η εικονα των -και καλα- αντιεξουσιαστων να "πλακωνονται"(εδω γελαμε) με ματ εντος των χωρων αυτων.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οι πρυτανεις δεν μπορουν να κανουν τιποτα γιατι απλουστατα ουδεποτε ειχαν την παραμικρη δυναμη.
Το θεμα ειναι οτι τα πανεπιστημια δεν πρεπει να σχετιζονται με πολιτικες ενεργειες.
Υπο αυτο το πρισμα οσο εμετικη ειναι η εικονα σε καθε φοιτητικες εκλογες(με ολο αυτον τον οχετο απο πανο, προμοτορες κλπ), αλλο τοσο αποκρουστικη ειναι και η εικονα των -και καλα- αντιεξουσιαστων να "πλακωνονται"(εδω γελαμε) με ματ εντος των χωρων αυτων.

και μεταξυ τους δερνονται και κανα δαπιτη δερνουν κτλ

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Επιτρέψτε μου να θέσω ένα ερώτημα...πρέπει ή δεν πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι?Στην προκειμένη περίπτωση εφαρμόστηκε, δυστυχώς ή ευτυχώς...αλλά να ρωτήσω και κάτι ακόμα....αν σας ρωτούσαν ποιες είναι οι προτεραιότητές σας για να γίνει η χώρα καλύτερη, θα λέγατε οτι πρέπει οι αναρχικοί να φύγουν απ τις καταλήψεις τους?Δεν νομίζω...δεν θεωρώ οτι οι αναρχικοί είναι τόσο ενοχλητικοί ώστε να θέλουμε να τους διώξουμε ξαφνικά...πιο πολύ για αποπροσανατολισμό μου κάνουν τέτοια γεγονότα από τους γελοίοιους που κάνουν παρέλαση στα κανάλια κάθε μέρα....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
και μεταξυ τους δερνονται και κανα δαπιτη δερνουν κτλ

Ναι και ειναι εμετικο. Μονο που δεν ειναι δυνατον να θελουμε να βαλουν τα ματ ταξη σε αυτο. Αν ειναι δυνατον.
Για μενα ειναι απλο. Οποιοι σχετιζονται με πολιτικη δραση μεσα στα πανεπιστημια πρεπει να διαγραφονται. Εξω ας κανουν οτι θελουν, ας πανε να πνιγουν κιολας αν θελουν.
Μεσα, τελος. Δεν παει αλλο.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ναι και ειναι εμετικο. Μονο που δεν ειναι δυνατον να θελουμε να βαλουν τα ματ ταξη σε αυτο. Αν ειναι δυνατον.
Για μενα ειναι απλο. Οποιοι σχετιζονται με πολιτικη δραση μεσα στα πανεπιστημια πρεπει να διαγραφονται. Εξω ας κανουν οτι θελουν, ας πανε να πνιγουν κιολας αν θελουν.
Μεσα, τελος. Δεν παει αλλο.

Εισαι πααααρα πολυ λαθος, δικαιωμα του καθενος να εκφραζει αποψεις ΕΙΔΙΚΑ μεσα στο πανεπιστημιο, η γκετοποιηση και το ξυλο ειναι που δημιουργουν προβλημα

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Εισαι πααααρα πολυ λαθος, δικαιωμα του καθενος να εκφραζει αποψεις ΕΙΔΙΚΑ μεσα στο πανεπιστημιο, η γκετοποιηση και το ξυλο ειναι που δημιουργουν προβλημα

Οχι φιλε εγω διαφωνω. Πολιτικη συζητηση(ποσο μαλλον πολιτικος προσηλυτισμος) μεσα στα πανεπιστημια πρεπει να απαγορευεται δια ροπαλου.
Δεδομενου οτι η πολιτικη στην ελλαδα ειναι γηπεδικη και σοβαρη συζητηση δεν γινεται ποτε(ειδικα στα αμφιθεατρα των πανεπιστημιων) τιποτα καλο δεν προκυπτει.
Να μην ασχολουνται οι φοιτητες εντος αυτων των χωρων με πολιτικη απο την στιγμη που η πολιτικη στην ελλαδα ειναι για τον πουτσο. Να μιλαγαμε για καμια αλλη χωρα, πασο.
Εδω το μονο που επιτυγχανουμε ειναι να αρρωστησουν και οι σημερινοι 18ρηδες νωρις νωρις.
Να λειπει.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Στο στεκι ναδιρ που παρουσιασαν το βιβλιο των δολοφονων των πυρηνων τις φωτιας; Οι πρυτανεις εχουν κανει τα πανεπιστημια εκτροφια βιας, θα γυρισουν τα πραγματα ομως... πουστρακια

Έχει καμιά σχέση αυτό που ρώτησα με την παπαριά που γράφεις; Βλαξ!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Επιτρέψτε μου να θέσω ένα ερώτημα...πρέπει ή δεν πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι?Στην προκειμένη περίπτωση εφαρμόστηκε, δυστυχώς ή ευτυχώς...αλλά να ρωτήσω και κάτι ακόμα....αν σας ρωτούσαν ποιες είναι οι προτεραιότητές σας για να γίνει η χώρα καλύτερη, θα λέγατε οτι πρέπει οι αναρχικοί να φύγουν απ τις καταλήψεις τους?Δεν νομίζω...δεν θεωρώ οτι οι αναρχικοί είναι τόσο ενοχλητικοί ώστε να θέλουμε να τους διώξουμε ξαφνικά...πιο πολύ για αποπροσανατολισμό μου κάνουν τέτοια γεγονότα από τους γελοίοιους που κάνουν παρέλαση στα κανάλια κάθε μέρα....

Ενα ενα.
Πρωτον.
Οι νομοι πρεπει να εφαρμοζονται απο την στιγμη που ειναι σωστοι.
Δεν ειναι ολοι οι νομοι σωστοι.

Δευτερον.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση ναι πρεπει να εφαρμοστει ο νομος γιατι και σωστο τον βρισκω και επισης δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως κερδιζει η ελληνικη κοινωνια με το να ειναι ενα κτιριο διαρκως υπο καταληψη, σε μαυρο χαλι. Ποτε δεν καταλαβα βασικα.
Αυτοι που κανουν την καταληψη τι ακριβως θελουν? Ας μου εξηγησει επιτελους καποιος και γω δεν εχω προβλημα να αλλαξω αποψη. Αρκει να καταλαβω.

Τριτον.
Σαφως και τα μεγαλυτερα προβληματα της χωρας δεν ειναι οι καταληψεις και οι αναρχικοι(οπως δεν ειναι και οι χρυσαυγιτες και οι λαθρομεταναστες επισης).

Τεταρτον και τελευταιον.
Εννοειται οτι ολα αυτα γινονται για αποπροσανατολισμο. Ναι πρεπει να γινουν αλλα σιγουρα δεν ειναι προτεραιοτητα.
Δεν ειναι τυχαιο οτι ολα αυτα ξεκινησαν πριν την γνωστη συζητηση στην βουλη.
Πρεπει ναναι χαζος καποιος για να το αρνειται(ή ακομα χειροτερα, "βαμμενος").

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ενα ενα.
Πρωτον.
Οι νομοι πρεπει να εφαρμοζονται απο την στιγμη που ειναι σωστοι.
Δεν ειναι ολοι οι νομοι σωστοι.

Δευτερον.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση ναι πρεπει να εφαρμοστει ο νομος γιατι και σωστο τον βρισκω και επισης δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως κερδιζει η ελληνικη κοινωνια με το να ειναι ενα κτιριο διαρκως υπο καταληψη, σε μαυρο χαλι. Ποτε δεν καταλαβα βασικα.
Αυτοι που κανουν την καταληψη τι ακριβως θελουν? Ας μου εξηγησει επιτελους καποιος και γω δεν εχω προβλημα να αλλαξω αποψη. Αρκει να καταλαβω.

Τριτον.
Σαφως και τα μεγαλυτερα προβληματα της χωρας δεν ειναι οι καταληψεις και οι αναρχικοι(οπως δεν ειναι και οι χρυσαυγιτες και οι λαθρομεταναστες επισης).

Τεταρτον και τελευταιον.
Εννοειται οτι ολα αυτα γινονται για αποπροσανατολισμο. Ναι πρεπει να γινουν αλλα σιγουρα δεν ειναι προτεραιοτητα.
Δεν ειναι τυχαιο οτι ολα αυτα ξεκινησαν πριν την γνωστη συζητηση στην βουλη.
Πρεποει ναναι χαζος καποιος για να το αρνειται(ή ακομα χειροτερα, "βαμμενος").

Συμφωνώ με αυτά που λές, δεν είμαι ούτε αναρχικός, ούτε χρυσαυγίτης...απλά με εκνευρίζει πως ένα θέμα το οποίο δεν απασχολεί κανέναν ξαφνικά γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης την ώρα που μας καίνε τόσα πράγματα...οι αναρχικοί που παρεπιπτόντως τυχαίνει να έχω μερικούς γνωστούς, είναι μια ιδεολογική ομάδα που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει πάντα...πιστεύω οτι δεν είναι λάθος να έχουν κάποια μέρη για να συγκεντρώνονται με την προϋπόθεση να τα διατηρούν σε άριστη κατάσταση...άλλωστε κάποιες απ τις καταλήψεις, αν δεν τις διατηρούσαν, θα ήταν παρατημένα νεοκλασσικά τα οποία το κράτος σε καμία περίπτωση δεν θα διατηρούσε ή θα τα γκρέμιζε για να χτίσει πολυκατοικίες...και μην ξεχνάμε οτι δεν είναι όλες οι καταλήψεις γιάφκες στις οποίες φτιάχνουν μολότωφ κτλ αλλά σε πολλές γίνονται έρανοι, μοιράζεται φαγητό ή προβάλονται δωρεάν ποιοτικές ταινίες, πάντα με έξοδα δικά τους...αν δεν υπήρχαν κτήρια για να στεγάσουν αυτή την ιδεολογία τότε θα ήταν στους δρόμους οπότε νομίζω οτι θα ήταν χειρότερα...επαναλαμβάνω, δεν είμαι αναρχικός, ούτε πιστεύω στην ιδεολογία τους, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις...μερικές καταλήψεις όμως προσφέρουν κοινωνικό έργο, όπως κάνει και η χρυσή αυγή ή η πατριωτική κίνηση...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Συμφωνώ με αυτά που λές, δεν είμαι ούτε αναρχικός, ούτε χρυσαυγίτης...1 απλά με εκνευρίζει πως ένα θέμα το οποίο δεν απασχολεί κανέναν ξαφνικά γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης την ώρα που μας καίνε τόσα πράγματα...οι αναρχικοί που παρεπιπτόντως τυχαίνει να έχω μερικούς γνωστούς, 2 είναι μια ιδεολογική ομάδα που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει πάντα...3 πιστεύω οτι δεν είναι λάθος να έχουν κάποια μέρη για να συγκεντρώνονται με την προϋπόθεση να τα διατηρούν σε άριστη κατάσταση...4 άλλωστε κάποιες απ τις καταλήψεις, αν δεν τις διατηρούσαν, θα ήταν παρατημένα νεοκλασσικά τα οποία το κράτος σε καμία περίπτωση δεν θα διατηρούσε ή θα τα γκρέμιζε για να χτίσει πολυκατοικίες...και μην ξεχνάμε οτι δεν είναι όλες οι καταλήψεις γιάφκες στις οποίες φτιάχνουν μολότωφ κτλ αλλά σε πολλές γίνονται έρανοι, μοιράζεται φαγητό ή προβάλονται δωρεάν ποιοτικές ταινίες, πάντα με έξοδα δικά τους...5 αν δεν υπήρχαν κτήρια για να στεγάσουν αυτή την ιδεολογία τότε θα ήταν στους δρόμους οπότε νομίζω οτι θα ήταν χειρότερα...επαναλαμβάνω, δεν είμαι αναρχικός, ούτε πιστεύω στην ιδεολογία τους, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις...μερικές καταλήψεις όμως προσφέρουν κοινωνικό έργο, όπως κάνει και η χρυσή αυγή ή η πατριωτική κίνηση...

1 Δυστυχως, πρεπει να το συνηθισεις

2 Ναι υπηρχε, υπαρχει και θα υπαρχει και καλως συμβαινει αυτο. Δημοκρατια εχουμε.

3 Εδω διαφωνουμε. Αλλο η συγκεντρωση(σποραδικη και οχι συνεχης) και αλλο η καταληψη. Και αυτο το 'να τα διατηρουν σε αριστη κατασταση' καταλαβαινεις και εσυ νομιζω οτι ακουγεται ολιγον τι αστειο  ;)

4 Δεν διαφωνω, μονο που θα ημουν με το μερος τους αν εκαναν κατι ωστε αυτα τα παρατημενα νεοκλασικα να αναμορφωθουν ή να αναπαλαιωθουν πχ.
Ποιος πολιτης θα ηταν απεναντι τους αν μαζευαν τον κοσμο στις γειτονιες γυρω απο αυτα τα κτισματα και απαιτουσαν ολοι μαζι την αναπαλαιωση τους? Ποιος δεν χαιρεται να βλεπει τετοια κτιρια στην μορφη που πρεπει να εχουν?
Ειναι ο σκοπος της καταληψης ομως αυτος? Η εγνοια για την τυχη του κτισματος?
Δεν νομιζω...
Τωρα ειναι η πλειοψηφια απεναντι τους γιατι τα κτιρια και παρατημενα παραμενουν και παρατημενα θα παραμενουν οσο ειναι μεσα. Δεν λεω οτι τωρα που τους βγαζουν θα τα φτιαξει(μακαρι) το κρατος, ομως κατι πρεπει να γινει.
Ας ειναι οι κατοικοι των περιοχων αυτων, αυτοι που θα αγωνιστουν για αυτα τα κτιρια. Πιο σωστο το βρισκω αυτο.

5 Να την στεγασουν σε στεκια/παραρτηματα. Υπαρχουν ακομα απο αυτα. Δεν εχουν εκλειψει. Και δεν νομιζω οτι εχει κανεις προβλημα να συγκεντρωνονται εκει(εκτος κι αν ειναι κολλημενος γενικα οποτε δεν μας ενδιαφερει η γνωμη ενος τετοιου ατομου)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
1 Δυστυχως, πρεπει να το συνηθισεις

2 Ναι υπηρχε, υπαρχει και θα υπαρχει και καλως συμβαινει αυτο. Δημοκρατια εχουμε.

3 Εδω διαφωνουμε. Αλλο η συγκεντρωση(σποραδικη και οχι συνεχης) και αλλο η καταληψη. Και αυτο το 'να τα διατηρουν σε αριστη κατασταση' καταλαβαινεις και εσυ νομιζω οτι ακουγεται ολιγον τι αστειο  ;)

4 Δεν διαφωνω, μονο που θα ημουν με το μερος τους αν εκαναν κατι ωστε αυτα τα παρατημενα νεοκλασικα να αναμορφωθουν ή να αναπαλαιωθουν πχ.
Ποιος πολιτης θα ηταν απεναντι τους αν μαζευαν τον κοσμο στις γειτονιες γυρω απο αυτα τα κτισματα και απαιτουσαν ολοι μαζι την αναπαλαιωση τους? Ποιος δεν χαιρεται να βλεπει τετοια κτιρια στην μορφη που πρεπει να εχουν?
Ειναι ο σκοπος της καταληψης ομως αυτος? Η εγνοια για την τυχη του κτισματος?
Δεν νομιζω...
Τωρα ειναι η πλειοψηφια απεναντι τους γιατι τα κτιρια και παρατημενα παραμενουν και παρατημενα θα παραμενουν οσο ειναι μεσα. Δεν λεω οτι τωρα που τους βγαζουν θα τα φτιαξει(μακαρι) το κρατος, ομως κατι πρεπει να γινει.
Ας ειναι οι κατοικοι των περιοχων αυτων, αυτοι που θα αγωνιστουν για αυτα τα κτιρια. Πιο σωστο το βρισκω αυτο.

5 Να την στεγασουν σε στεκια/παραρτηματα. Υπαρχουν ακομα απο αυτα. Δεν εχουν εκλειψει. Και δεν νομιζω οτι εχει κανεις προβλημα να συγκεντρωνονται εκει(εκτος κι αν ειναι κολλημενος γενικα οποτε δεν μας ενδιαφερει η γνωμη ενος τετοιου ατομου)

Πάλι έχεις δίκιο και συμφωνώ σε όλα μαζί σου, αλλά να ξέρεις οτι μερικές καταλήψεις έχουν και την υποστήριξη του κόσμου..και εσωτερικά τουλάχιστον απ όσο ξέρω, μερικά τα διατηρούν άψογα, γιατί κάποιοι προφανώς μένουν εκεί πέρα, αυτό είναι άλλωστε το νόημα της κατάληψης!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Πάλι έχεις δίκιο και συμφωνώ σε όλα μαζί σου, αλλά να ξέρεις οτι μερικές καταλήψεις έχουν και την υποστήριξη του κόσμου..και εσωτερικά τουλάχιστον απ όσο ξέρω, μερικά τα διατηρούν άψογα, γιατί κάποιοι προφανώς μένουν εκεί πέρα, αυτό είναι άλλωστε το νόημα της κατάληψης!

Σωστα τα λες για τον απλουστατο λογο οτι εισαι μετρημενος και αρκετα αντικειμενικος  :)
Δεν διαφωνω και επειδη δεν κατεχω το θεμα πληρως.
Ναι σιγουρα καποιες καταληψεις θα εχουν και την υποστηριξη του κοσμου αρα ειναι δικαιες.
Σε αυτην την περιπτωση χεστηκαμε για τον νομο -ο οποιος υποτιθεται οτι φτιαχνεται για να υπηρετει τους πολιτες και σε τετοια περιπτωση κρινεται αδικος και λαθος απο την στιγμη που εναντιωνεται στο κοινωνικο συνολο-.
Για το αριστον του θεματος, δεν θα επιμεινω  ;)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Σωστα τα λες για τον απλουστατο λογο οτι εισαι μετρημενος και αρκετα αντικειμενικος  :)
Δεν διαφωνω και επειδη δεν κατεχω το θεμα πληρως.
Ναι σιγουρα καποιες καταληψεις θα εχουν και την υποστηριξη του κοσμου αρα ειναι δικαιες.
Σε αυτην την περιπτωση χεστηκαμε για τον νομο -ο οποιος υποτιθεται οτι φτιαχνεται για να υπηρετει τους πολιτες και σε τετοια περιπτωση κρινεται αδικος και λαθος απο την στιγμη που εναντιωνεται στο κοινωνικο συνολο-.
Για το αριστον του θεματος, δεν θα επιμεινω  ;)

Προσπαθώ πάντα να είμαι αντικειμενικός και να μην βλέπω τα πράγματα από μια σκοπιά, αλλά σφαιρικά...το οτι δεν κατανοώ ή διαφωνώ με κάποιες ιδέες δεν σημαίνει οτι θέλω να βγάλω απ΄την μέση όλους όσους διαφωνούν μαζί μου (βλέπε αρκετούς ακραίους του site) :cheesy:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Προσπαθώ πάντα να είμαι αντικειμενικός και να μην βλέπω τα πράγματα από μια σκοπιά, αλλά σφαιρικά...το οτι δεν κατανοώ ή διαφωνώ με κάποιες ιδέες δεν σημαίνει οτι θέλω να βγάλω απ΄την μέση όλους όσους διαφωνούν μαζί μου (βλέπε αρκετούς ακραίους του site) :cheesy:

Καλα βασικα αυτο εχει να κανει και με τις 'κοκκινες γραμμες' που εχει ο καθενας για παρτη του ;)
Καποια πραγματα δεν τα γουσταρω κι εγω και πολλες φορες θα γινω ακραιος εναντιον αυτου που θεωρω οτι με θιγει ή με προσβαλλει με αυτο που γραφει(κι ας μην αναφερεται σε μενα).
Πανω απ ολα ειμαστε ανθρωποι. Με αδυναμιες. Ανθρωπος= το εξυπνοτερο απο τα...ζωα  ;)(αν και στην περιπτωση του νεοελληνα μαλλον θα πρεπει να ζητησουμε συγγνωμη απο τα ζωα για την ατυχη συγκριση  :grin:)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Καλα βασικα αυτο εχει να κανει και με τις 'κοκκινες γραμμες' που εχει ο καθενας για παρτη του ;)
Καποια πραγματα δεν τα γουσταρω κι εγω και πολλες φορες θα γινω ακραιος εναντιον αυτου που θεωρω οτι με θιγει ή με προσβαλλει με αυτο που γραφει(κι ας μην αναφερεται σε μενα).
Πανω απ ολα ειμαστε ανθρωποι. Με αδυναμιες. Ανθρωπος= το εξυπνοτερο απο τα...ζωα  ;)(αν και στην περιπτωση του νεοελληνα μαλλον θα πρεπει να ζητησουμε συγγνωμη απο τα ζωα για την ατυχη συγκριση  :grin:)

Γαμησέ τα....δυστυχώς έχεις δίκιο στο τελευταίο...

Επισκέπτης
αν σας ρωτούσαν ποιες είναι οι προτεραιότητές σας για να γίνει η χώρα καλύτερη, θα λέγατε οτι πρέπει οι αναρχικοί να φύγουν απ τις καταλήψεις τους?Δεν νομίζω...δεν θεωρώ οτι οι αναρχικοί είναι τόσο ενοχλητικοί ώστε να θέλουμε να τους διώξουμε ξαφνικά...

[size=12pt]Σωστά , οι Μολότωφ που ετοιμάζονται στις καταλήψεις,
δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα .......[/size]

%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%A6%CE%99%CE%9D.jpg

marfin1.jpg

Marfin+Bank+0805102.jpg

panepistimio.jpg

2008+%CE%941.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom