Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
-Καβλιαρηηηηηηηηηηη,πουλας τρελιτσα παλι και εντυπωσεις ,αλλα ας ειναι....
Αφου αναφερω τα προφανη -οτι ειναι 100% λαθος και ανανδρο πραγμα η ασκηση βιας απεναντι στα γυναικοπαιδα οποιουδηποτε-θα πω τις σκεψεις μου για το συγκεκριμενο θεμα σε παρακατω ποστ....ΕΔΩ ΤΩΡΑ...σε ρωταω ΓΕΛΟΙΕ ΤΥΠΕ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? Από 8,6 έως 9,2% διαμορφώνεται το ποσοστό των αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ που ισχύουν από 1ης Ιανουαρίου. Για τις εμπορικές, βιομηχανικές και αγροτικές χρήσεις οι αυξήσεις κυμαίνονται από 10- 12% -ΣΚΕΨΟΥ (αν μπορεις κοπρε) οτι αυτο το τρομοκρατικο χτυπημα ερχεται την ωρα που οι καταναλωτες δεν μπορουν να βαλουν ουτε λιτρο πετρελαιου θερμανσης και ειμαστε στη μεση του χειμωνα.....Αυτη την επιθεση πως θα την χαρακτηριζες γελοιε....?τους χιλιαδες νεκρους αυτης της κρισης ΠΩΣ ΘΑ τους χαρακτηριζες μοσχε?...τους εκατομμυρια ανεργους πως τους βλεπεις,τι ειδους ΒΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ,ΞΕΡΕΙΣ ΒΟΔΙ?Τους ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ που δεν πληρωνονται η τους δινουν εναντι και με την απειλη της απολυσης δουλευουν παραπανω και κλεινουν το στομα τους -ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣ,ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!!!!.....ΜΗΝ μπεις καν στον κοπο ΛΙΓΔΑ,απαντησεις δινεις τοσο καιρο,σε βαρεθηκαμε.....ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ,ΠΟΝΟΨΥΧΕ...ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΓΕΛΟΙΕ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΕ...εχουν γεμισει τα ιδρυματα απορα παιδια που δεν εχουν να φανε και συ γελοιε ψαχνεις εντυπωσεις!
Να μην βγαζαν τα ποδια απ τη κουβερτα κυριος,τι τα θελουν το πετρελαιο και τις ηλεκτρικες σομπες δηλαδης?
Πρεπει να σφιξουμε ολοι το ζωναρι γιατι η πατρις περναει κρισης,να καινε πατζουροφυλλα και παλαια επιπλα για να ζεσταθουν.

Επισκέπτης
Την πέσανε σοτν αδερφό του Σίμου. Κατάλυση της Δημοκρατίας. Ντροπή.
Αχρείοι...........

Έπειτα από τις σχετικές διαβουλεύσεις ελήφθησαν οι τελικές αποφάσεις για την αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, που θα εφαρμοστούν αναδρομικά από 1η Ιανουαρίου.

Από 8,6% έως 9,2% διαμορφώνεται το ποσοστό των αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ, ενώ για τις εμπορικές, βιομηχανικές και αγροτικές χρήσεις το ποσοστό κυμαίνεται μεταξύ 10% κα 12%. Οι αλλαγές που θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου 2013 συνοδεύονται από το διευρυμένο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο και τον Νέο Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας υπέρ των καταναλωτών.

Να σημειωθεί ότι είναι πιθανό στο πρώτο εξάμηνο του έτους να ακολουθήσουν και άλλες αυξήσεις -στο πλαίσιο των μνημονιακών δεσμεύσεων και ενόψει της απελευθέρωσης των τιμολογίων από 1η Ιουλίου-, ώστε η χρέωση να αναλογεί στο κόστος παραγωγής.
Συγνωμη η κυβερνηση τοσο καιρο μας λεει οτι πρεπει να πεσουν τα μεροκαματα για να μειωθει το κοστος παραγωγης,να γινουμε ανταγωνιστικοι και να ερθουν καινουργοι επενδυτες απο το εξωτερικο.
Αν αυξησεις τη ΔΕΗ στα βιομηχανικα τιμολογια βοηθαει στη μειωση του κοστους παραγωγης?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εγω ξερω οτι οποιος θελει να κανει τσαμπουκαδες, πρεπει να υπομενει αγογγυστα και τις συνεπειες. Πχ, αφου ο Σιμος ειναι τοσο σκληρο αγορι εναντιων των απανταχου αναρχικων κλπ, τωρα γιατι ζηταει τα ρεστα που καψανε το σπιτι του αδερφου του?
Θα μου πεις τι φταιει ο αδερφος του...
Θα σου πω οτι, δεδομενου του ποιος ητανε ο πατερας τους, και τι ρολο βαρανε γενικως μεσα στο συστημα, ΔΕΝ λυπηθηκα για τη τζαμαρία

Α, επισης, να συμπληρωσω οτι οι ανακοινωσεις που βγαζει δειχνουν απολυτη αγραμματοσυνη, λεξιπενεια και, αν μη τι αλλο, ελλειψη οιστρου

Κλαψ

Να, εκλαψα κι εγω για τα γκαζακια και δεν ειμαι παλιοπαιδο οπως ο ΣΥΡΙΖΑς

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Πρεπει να σφιξουμε ολοι το ζωναρι γιατι η πατρις περναει κρισης,να καινε πατζουροφυλλα και παλαια επιπλα για να ζεσταθουν.
δε τα μαθες φιλε θα βαλουν φορους και εκει γιατι μολυνουμε την ατμοσφαιρα  :2funny:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Συγνωμη η κυβερνηση τοσο καιρο μας λεει οτι πρεπει να πεσουν τα μεροκαματα για να μειωθει το κοστος παραγωγης,να γινουμε ανταγωνιστικοι και να ερθουν καινουργοι επενδυτες απο το εξωτερικο.
Αν αυξησεις τη ΔΕΗ στα βιομηχανικα τιμολογια βοηθαει στη μειωση του κοστους παραγωγης?
Μα γι αυτό πρέπει να πεσουν τα μεροκάματα. Για να ανέβουν τα κέρδη της επιχειρησης.
Διπλό κέρδος δηλαδή.

Και μείωση κόστους και αύξηση τζίρου.

Πώς θα αγοράσουν οι επενδυτές;

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγω ξερω οτι οποιος θελει να κανει τσαμπουκαδες, πρεπει να υπομενει αγογγυστα και τις συνεπειες. Πχ, αφου ο Σιμος ειναι τοσο σκληρο αγορι εναντιων των απανταχου αναρχικων κλπ, τωρα γιατι ζηταει τα ρεστα που καψανε το σπιτι του αδερφου του?
Θα μου πεις τι φταιει ο αδερφος του...
Θα σου πω οτι, δεδομενου του ποιος ητανε ο πατερας τους, και τι ρολο βαρανε γενικως μεσα στο συστημα, ΔΕΝ λυπηθηκα για τη τζαμαρία

Α, επισης, να συμπληρωσω οτι οι ανακοινωσεις που βγαζει δειχνουν απολυτη αγραμματοσυνη, λεξιπενεια και, αν μη τι αλλο, ελλειψη οιστρου

Κλαψ

Να, εκλαψα κι εγω για τα γκαζακια και δεν ειμαι παλιοπαιδο οπως ο ΣΥΡΙΖΑς

Οσο οι νεοδημοκράτες ακολουθούν το τροπάρι ότι δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται στην κοινωνία και το παίζουν εθνικόφρονες για να ρίξουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής το μόνο που καταφέρνουν ειναι να ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εγω ξερω οτι οποιος θελει να κανει τσαμπουκαδες, πρεπει να υπομενει αγογγυστα και τις συνεπειες. Πχ, αφου ο Σιμος...

Θα σου πω οτι, δεδομενου του ποιος ητανε ο πατερας τους,

βασικά ένας ημίτρελλος του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ο πατέρας τους?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Οσο οι νεοδημοκράτες ακολουθούν το τροπάρι ότι δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται στην κοινωνία και το παίζουν εθνικόφρονες για να ρίξουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής το μόνο που καταφέρνουν ειναι να ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί.

Μα αυτο ακριβως ειναι το προβλημα. Κι εγω, γι' αυτο κατεβηκα χτες στην πορεια μαζι με τους αναρχες- αν και γραφω τις ιδεες τους στα παπαρια μου:
Καθε μονομπαντη πολιτικη εναντια στο λεγομενο "ενα ακρο", ισοδυναμει αυτοματως με αβαντα στο αλλο ΑΚΡΟ (που, εν προκειμενω, ειναι κανονικο ακρο, και επικινδυνο)
Στην πλατεια Βικτωρίας, οι ναζηδες ηταν πιο "συνεσταλμενοι" απ' ο,τι στον Αγιο Παντελεημονα. Τωρα, θα ξετσουμισουν κι εκει.
Τι καταφερε ο Δενδιας?? Να τρεναρει λιγο την αναγγελια των φορολογικων μετρων... Κανοντας πογκρομ εις βαρος ενος ολοκληρου πολιτικου χωρου! Που δεν ειναι ουτε ΚΝΕ, ουτε Νεολαια ΣΥΝ. Και που εχει μεγαλη ορεξη να τα γαμησει ολα.
Τωρα λοιπον, ουτε να κλαιγονται, ουτε να ζητανε καταδικες σαν ιεροεξεταστες, ουτε να κρυβονται πισω απο χαφιεδοδημοσιογραφους

ΥΓ Απλα να σημειωσω πως, αμα ο Δενδιας εκλεινε στη στενη ολη τη ΧΑ εν μια νυκτι (doable), μετα δεν θα ειχα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα στο να αδειασει ΟΛΕΣ τις βιλες Αμαλιας της Αττικης

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
-Ας ΔΟΥΜΕ και λιγο το θεμα των επιθεσεων καθ αυτου...Υπαρχει κανενα νοημα να κανεις "ηρωες" τα γελοια φερεφωνα του μεγκα και των μεγαλοεργολαβων?Υπαρχει κανενα νοημα ,ανθρωπους ΞΕΦΤΙΛΕΣ και ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥΣ στην μεγαλη μαζα του λαου ,να τους κανεις "τσαμπα μαρτυρες" και ουσιαστικα να τους καθιστας μαγκες?Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΑ πως θα κανουν το μαυρο ασπρο στο γυαλι καθε μερα και η ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ στα ματια του λαου δεν ειναι αρκετη?Το οτι οπου περπατανε τους φτυνουν και δεν τολμανε να κανουνε κιχ αν δεν τους πει το κοντρολ ρουμ-ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΚΑΙΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ?  ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ 2 ΧΑΖΟΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ?....ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΗΡΩΕΣ....

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εγω ξερω οτι οποιος θελει να κανει τσαμπουκαδες, πρεπει να υπομενει αγογγυστα και τις συνεπειες. Πχ, αφου ο Σιμος ειναι τοσο σκληρο αγορι...

Α, επισης, να συμπληρωσω οτι οι ανακοινωσεις που βγαζει δειχνουν απολυτη αγραμματοσυνη, λεξιπενεια

αλλά όχι ανορθογραφία...

Επισκέπτης
Μα αυτο ακριβως ειναι το προβλημα. [size=20pt]Κι εγω, γι' αυτο κατεβηκα χτες στην πορεια μαζι με τους αναρχες[/size]- αν και γραφω τις ιδεες τους στα παπαρια μου:
Καθε μονομπαντη πολιτικη εναντια στο λεγομενο "ενα ακρο", ισοδυναμει αυτοματως με αβαντα στο αλλο ΑΚΡΟ (που, εν προκειμενω, ειναι κανονικο ακρο, και επικινδυνο)
Στην πλατεια Βικτωρίας, οι ναζηδες ηταν πιο "συνεσταλμενοι" απ' ο,τι στον Αγιο Παντελεημονα. Τωρα, θα ξετσουμισουν κι εκει.
Τι καταφερε ο Δενδιας?? Να τρεναρει λιγο την αναγγελια των φορολογικων μετρων... Κανοντας πογκρομ εις βαρος ενος ολοκληρου πολιτικου χωρου! Που δεν ειναι ουτε ΚΝΕ, ουτε Νεολαια ΣΥΝ. Και που εχει μεγαλη ορεξη να τα γαμησει ολα.
Τωρα λοιπον, ουτε να κλαιγονται, ουτε να ζητανε καταδικες σαν ιεροεξεταστες, ουτε να κρυβονται πισω απο χαφιεδοδημοσιογραφους

ΥΓ Απλα να σημειωσω πως, αμα ο Δενδιας εκλεινε στη στενη ολη τη ΧΑ εν μια νυκτι (doable), μετα δεν θα ειχα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα στο να αδειασει ΟΛΕΣ τις βιλες Αμαλιας της Αττικης
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
O Κosamf πηρε τον κακο το δρομο.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
βασικά ένας ημίτρελλος του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ο πατέρας τους?

Αν δεν κανω λαθος, ΝΑΙ
Ωστοσο, υπαρχει κι ενα ζαβο στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, με το ιδιο επωνυμο, κι αυτο με βαζει σε υποψιες...
Λες το ζαβο να ειναι υιος κι ο Σιμος ανηψιος?
Παντως, νομιζω πως εχω ακουσει πως ειναι ξαδερφια αυτος του ΠΑΣΟΚ κι αυτος της ΝΔ

Οπως και να 'χει, ενα σοι χαραμοφαηδων πολιτικαντηδων ειναι ολοι

Μπουρλωτο ρεεεεε

(Η λεξιπενία είναι με ι, ΟΚ, μη βαρας)

Επισκέπτης
-Καβλιαρηηηηηηηηηηη,πουλας τρελιτσα παλι και εντυπωσεις ,αλλα ας ειναι....
Αφου αναφερω τα προφανη -οτι ειναι 100% λαθος και ανανδρο πραγμα η ασκηση βιας απεναντι στα γυναικοπαιδα οποιουδηποτε-θα πω τις σκεψεις μου για το συγκεκριμενο θεμα σε παρακατω ποστ....ΕΔΩ ΤΩΡΑ...σε ρωταω ΓΕΛΟΙΕ ΤΥΠΕ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? Από 8,6 έως 9,2% διαμορφώνεται το ποσοστό των αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ που ισχύουν από 1ης Ιανουαρίου. Για τις εμπορικές, βιομηχανικές και αγροτικές χρήσεις οι αυξήσεις κυμαίνονται από 10- 12% -ΣΚΕΨΟΥ (αν μπορεις κοπρε) οτι αυτο το τρομοκρατικο χτυπημα ερχεται την ωρα που οι καταναλωτες δεν μπορουν να βαλουν ουτε λιτρο πετρελαιου θερμανσης και ειμαστε στη μεση του χειμωνα.....Αυτη την επιθεση πως θα την χαρακτηριζες γελοιε....?τους χιλιαδες νεκρους αυτης της κρισης ΠΩΣ ΘΑ τους χαρακτηριζες μοσχε?...τους εκατομμυρια ανεργους πως τους βλεπεις,τι ειδους ΒΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ,ΞΕΡΕΙΣ ΒΟΔΙ?Τους ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ που δεν πληρωνονται η τους δινουν εναντι και με την απειλη της απολυσης δουλευουν παραπανω και κλεινουν το στομα τους -ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣ,ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!!!!.....ΜΗΝ μπεις καν στον κοπο ΛΙΓΔΑ,απαντησεις δινεις τοσο καιρο,σε βαρεθηκαμε.....ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ,ΠΟΝΟΨΥΧΕ...ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΓΕΛΟΙΕ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΕ...εχουν γεμισει τα ιδρυματα απορα παιδια που δεν εχουν να φανε και συ γελοιε ψαχνεις εντυπωσεις!

Έλα ρε, ο τράνυ είναι πάνω απ'όλα άνθρωπας ναπούμε.
Δε μπορεί να χωρέσει ο νους του επίθεση στην εξώπορτα  του γραφείου του μπαμπά τους.,

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μα αυτο ακριβως ειναι το προβλημα. Κι εγω, γι' αυτο κατεβηκα χτες στην πορεια μαζι με τους αναρχες- αν και γραφω τις ιδεες τους στα παπαρια μου:

Θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους.

Ο Τσίπρας το παίζει τρέλλα και αστική κουλτούρα.

Ενέταξε στο σύστημα όσους τον ακολούθησαν και τώρα τα εξωκοινοβουλετικά ακρα θα κάνουν πάρτυ. Και θα μείνει ο Σίμος να ωρύεται που θα τους καίνε τα γραφεία και ταυτόχρονα ο Τσίπρας θα ανακοινώνει οτι καταδικάζει αυτές τις επιθέσεις ως Κουβέλης σε νέα έκδοση.

Το πήρε το μήνυμα ο Τσιπρας.

Σε λαό με μισούς σνυταξιούχους και άλλο ένα τέταρτο πάνω απο 50 η επανάσταση είναι μέχριτην αλλαγή του ψυγείου στην κουζίνα σε δίφυλλο.

Η συνέχεια προβλέπεται ενδιαφέρουσα. Το θέμα είναι πως για άλλη μια φορά τα κουτόχορτα της Νεας Δημοκρατίας πέφτουν στο ίδιο λάθος.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
-Σε λαό με μισούς σνυταξιούχους και άλλο ένα τέταρτο πάνω απο 50 η επανάσταση είναι μέχριτην αλλαγή του ψυγείου στην κουζίνα σε δίφυλλο.

-ΙΣΑ με 18000 φορες το χω πει αυτο ,δικε μου!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
Ξαδέρφια είναι και μόνο ζαβός δεν ήταν αυτός του ΠΑΣΟΚ, ήταν από καλύτερους νέους βουλευτές μαζί με Μόσιαλο, Κεφαλίδου, Οικονόμου από Γιάννενα, κλπ.
Προτού γενικεύουμε και εκτοξεύουμε χαρακτηρισμούς ας δούμε λίγο τις πράξεις κάποιων ανθρώπων. Είδαμε άλλωστε και κάτι φυντάνια που βγήκαν από το λαό και όχι από τζάκια (αμέτρητα τα παραδείγματα).
-ΣΕ ΓΑΜΟΥΣΕ παλια και τον εχεις κανει θεο?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ο αναρχισμός είναι μια ουτοπική εκδήλωση, η οποία είναι τελείως ανεφάρμοστη, όχι τόσο λόγω της ύπαρξης των σημερινών κοινωνικοοικονομικών δομών και των εκπροσώπων τους στην κοινωνία (οι οποίες θέλουν να αναπαραχθούν και όχι να εξαφανισθούν)

αλλά εξαιτίας της τεχνολογικής εξέλιξης της ζωής στον ανεπτυγμένο κόσμο και την εκτεταμένη χρήση κάθε είδους τεχνολογίας.

Περισσότερο από τον καπιταλισμό, είναι η τεχνολογία και η περιπλοκότητα που αυτή φέρνει στην σύγχρονη ζωή που δημιουργεί την ανάγκη για σχέσεις εξάρτησης ή παραγωγής, πχ για εκπαιδευτικό σύστημα, που οδηγεί σε σχέσεις εξάρτησης/εξουσίας πχ μαθητής δάσκαλος, καθηγητής φοιτητής, σε σχέσεις παραγωγής κλπ.

Μα ποιός είμαι, ο Καστοριάδης ρε πούστη μου?

Επισκέπτης
Ξαδέρφια είναι και μόνο ζαβός δεν ήταν αυτός του ΠΑΣΟΚ, ήταν από καλύτερους νέους βουλευτές μαζί με Μόσιαλο, Κεφαλίδου, Οικονόμου από Γιάννενα, κλπ.
Προτού γενικεύουμε και εκτοξεύουμε χαρακτηρισμούς ας δούμε λίγο τις πράξεις κάποιων ανθρώπων. Είδαμε άλλωστε και κάτι φυντάνια που βγήκαν από το λαό και όχι από τζάκια (αμέτρητα τα παραδείγματα).
Ο Οικονομου ειναι αυτος που αρθρογραφουσε κατα του μνημονιου και την αλλη μερα που εγινε υφηπουργος κατεβασε τα αρθρα απο το νετ και ψηφιζε με τα 2 χερια το μνημονιο?
Αν ναι τοτε εχεις δικιο,δεν ειναι ζαβο :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom