Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο αναρχισμός είναι μια ουτοπική εκδήλωση, η οποία είναι τελείως ανεφάρμοστη, όχι τόσο λόγω της ύπαρξης των σημερινών κοινωνικοοικονομικών δομών και των εκπροσώπων τους στην κοινωνία (οι οποίες θέλουν να αναπαραχθούν και όχι να εξαφανισθούν)

αλλά εξαιτίας της τεχνολογικής εξέλιξης της ζωής στον ανεπτυγμένο κόσμο και την εκτεταμένη χρήση κάθε είδους τεχνολογίας.

Περισσότερο από τον καπιταλισμό, είναι η τεχνολογία και η περιπλοκότητα που αυτή φέρνει στην σύγχρονη ζωή που δημιουργεί την ανάγκη για σχέσεις εξάρτησης ή παραγωγής, πχ για εκπαιδευτικό σύστημα, που οδηγεί σε σχέσεις εξάρτησης/εξουσίας πχ μαθητής δάσκαλος, καθηγητής φοιτητής, σε σχέσεις παραγωγής κλπ.

Μα ποιός είμαι, ο Καστοριάδης ρε πούστη μου?

Κοίτα να δεις τι συμβαίνει τώρα. Εκεί που κάποιος θεωρούσε ουτοπικό τον αναρχισμό, φτάνουμε στο σημείο να φαντάζει το πιο πιθανό μελλοντικό σενάριο.
Κι όλα αυτά που θεωρητικά αποτελούσαν τροχοπέδη στην εφαρμογή του, θα είναι αυτά που θα τον καταστήσουν εφαρμόσιμο.
Τόσο οι οικονομικοπολιτικές δομές των προηγμένων κοινωνιών, όσο και η τεχνολογία.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.923
Πόντοι
2.537
Στο μεταξυ, η "εγγυτητα" των αναρχικων με τους αριστεριστες ειναι τελειως παρα φυσιν: Ο Φρηντμαν ειναι ΠΟΛΥ πιο κοντα στους αναρχικους
Oh yeah...

(Οποιοι εχουν διαβασει λιγο, μπορουν ευκολα να συμφωνησουν μ' αυτο που γραφω)

Επισκέπτης
Μα αυτο ακριβως ειναι το προβλημα. Κι εγω, γι' αυτο κατεβηκα χτες στην πορεια μαζι με τους αναρχες- αν και γραφω τις ιδεες τους στα παπαρια μου:
Για δες...εκπληξη,δε λεω,οχι γιατι ο kosamf κατεβηκε προχτες αλλα γιατι κατεβηκε με συγκεκριμενο σκεπτικο που απειχε μακραν της ολης φασης...Αλλα τεσπα,ειμαι αισιοδοξος οτι συντομα τετοιες λογικες θα ξεκαθαρισουν για τα καλα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
πάει και η Λέλας Καραγιάννη...

ΔΕΝΔΙΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Έκλεισε το στούντιο στο 35;  :new_shocked:

σήμερα θα έχει αναδουλειές...  ;)

έτσι και αλλιώς στην κατάληψη ήταν για "μερακλήδες" .. όλο τραβέλια είχε το στούντιο εκείνο...

αντε το 35 θα ανέβει και πάλι...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

έτσι και αλλιώς στην κατάληψη ήταν για "μερακλήδες" .. όλο τραβέλια είχε το στούντιο εκείνο...

κάνεις αστειάκια με τον πίξη ρε μαλάκα?

πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
έκανα καμμιά υπόδειξη και δεν το πήρα χαμπάρι???
άντε αφού θες να στο κάνω ψιλά, να στο κάνω

απάντησα στην αντίδρασή σου οτι και καλά σου υποδεικνύω με ποιόν θα κάνεις αστειάκια

απλά σε έκρινα (έκραξα, όπως θες πάρ'το) που χαριεντίζεσαι με τον λίγδα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μου αρεσει που απαντας κιολας βρε τραμουντανα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
... Και φυσικά το "κάλεσμα" σε αντίδραση των συντρόφων (με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου και χρέωση του προϋπολογισμου του ΕΜΠ) ήταν άμεσο ...
Bραβείο άριστης αγοράς και κορυφαίας επίδοσης απονέμεται, βεβαίως, στο ανυπέρβλητο σχόλιο τιτανοτεράστιου συντρόφου λαϊκού αγωνιστή και κοινωνικού αναμορφωτή:

Κώδικας:
1449697
Κανονική απαγωγή από τους μπάτσους
από @ 13:17, Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013
Απαγωγή δύο ατόμων από την αστυνομία έξω από τη κατάληψη.

:2funny: :2funny: :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.923
Πόντοι
2.537

Σ' αυτο το στουντιο εχω γαμησει τις ΘΕΕΣ Λιντα και Σονια
Δεν δεχομαι μυγα στο σπαθι του στουντιο- ακομη κι αν ξεπεσε στην πορεια (δεν το ξερω, για να ειμαι ειλικρινης)

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παλι πουτσα τα αναρχια φαγανε τι εγινε;

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.463
Πόντοι
566
Τα αναρχια εκει ειναι μεσα, τη πουτσα εσυ τη τρως , αν θελεις περασε απο κει θα σου στρωσουνε τη σουφρα

Με την ανοχή της αστυνομίας, ειδες τι ευκολα σας πετάνε εξω και χωρίς καμιά αντίσταση.

Πάντα ελεγα πως οι αναρχοάπλυτοι είναι κουραδόμαγκες...

Θα πρεπει να μαθετε πλεον στις τακτικές επισκέψεις της αστυνομίας στις "καταλήψεις", αν σας τρωει ο κωλος σας η κατάληψη θα τελειώνει και στη ΓΑΔΑ για τα περαιτέρω  :knuppel: 

Vergara

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Συνημμένα

• Comunists.jpg
    Comunists.jpg
    56,7 KB · Εμφανίσεις: 52

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ακολουθεί η κατάληψη Ματσάγγου στον Βόλο...

http://[URL unfurl="true"]www.magnesianews.gr/userfiles/6365db80-0b5e-4565-9646-8c4430e4d87b/matsagou_2_1.JPG[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:24458-2013:TEXT:EL:HTML[/URL]

[move][b]ΔΕΝΔΙΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ !!!!!!!!!!!
[/b][/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom