Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Για να μπουν λιγο τα πραγματα στην θεση τους ....

Η Βιλλα Αμαλιας τινος ιδιοκτησια ειναι ?
Με ποια ιδιοτητα ηταν, οσοι και οποιοι ηταν μεσα ?

αφού ήταν σχολείο παλιότερα, λογικά ανήκει στον οργανισμό σχολικών κτηρίων
για την άλλη ερώτηση θα ήθελα και εγώ να μάθω...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686
Εσυ ισχυριζεσαι ότι υπάρχει αμφιταλάντωση.

Κουρτίνα ,προφανώς εννοείς αμφιταλάντευση .

Κατά τα λοιπά ,δεν λες κάποια  πρωτότυπη ιδέα  ,ούτε καν κάποια συνηθισμένη

ιδέα με πρωτότυπο τρόπο ! Το ποστ σου συμβαδίζει με το αβατάρ σου

που δείχνει ένα πρόσωπο...νυσταγμένο !  :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.vtv.lt/images/stories/sportas/kurtinaitis_1.jpg[/img[/URL]]

Φάτσα που... νυστάζει ,και βέβαια δεν δείχνει την ένταση

ενός αγώνα μπάσκετ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Κοίτα κάτω μια άλλη φωτο του Kurtinaitis ,που δείχνει

τον δυναμισμό του
[img]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQMAhX_yqpwDioJjmjCsyfwfJJpld1T3KvMlTBZKTXgj6aYHiiNQA

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αφού ήταν σχολείο παλιότερα, λογικά ανήκει στον οργανισμό σχολικών κτηρίων
για την άλλη ερώτηση θα ήθελα και εγώ να μάθω...
Αρα λοιπον με μια γενικοτερη εννοια ανηκει στο ελληνικο δημοσιο (κρατος)
Αρα καλα εκανε το ελληνικο κρατος και τους πεταξε εξω, οσους διεμεναν παρανομως μεσα....

Εδω προκυπτει ενα αλλο εξισου σημαντικο ερωτημα ομως....
Γιατι αργησε να επεμβει τοσο το ελληνικο κρατος ?
Τι εξυπηρετουσε ολη αυτη η αδιαφορια τοσον καιρο ?
Μηπως εχει σχεση με την γενικοτερη υποβαθμιση των περιοχων της αθηνας ?

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
για οσους εχουν ερωτηματα καλο θα ηταν να δουν αυτο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γελαω με ολοκληρο μηχανημα που περασαν μεσα !!!!!!
Τα υπολοιπα που δειχνει τα αφηνω ασχολιαστα !!!!!!

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γελαω με ολοκληρο μηχανημα που περασαν μεσα !!!!!!
Τα υπολοιπα που δειχνει τα αφηνω ασχολιαστα !!!!!!
ρε φιλε το θεμα δεν ηταν να δεις αλλα να ακουσεις τι λενε ο δημοσιογραφος και ο αλλος απο τη βιλλα αμαλιας

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε φιλε το θεμα δεν ηταν να δεις αλλα να ακουσεις τι λενε ο δημοσιογραφος και ο αλλος απο τη βιλλα αμαλιας
δεν εβαλα τις ψυρρες να ακουσω και ειδα μονο για λιγο
Θα καθησω να το δω αργοτερα ομως !!!!!

Επισκέπτης
Ρε συ από χθες διαβάζω την απίστευτη μπαρούφα-πραπαγάνδα πως οι μπάτσοι ενοχοποιούν "αθώο" πολίτη (προφανώς για να "μπεί" ο καθένας αφελής εύκολα "στη θέση του"), ενώ το σωστό είναι προφανέστατα πως μαζεύουν και "φυτεύουν" τα ενοχοποιητικά στοιχεία σε ΕΝΟΧΟ πολίτη, που είχε σπεύσει να τα ξεφορτωθεί.

Ασφαλώς και είναι παράτυπο, αλλά φυσικά ΔΕΝ είναι το ίδιο!!

Να τελειώσουμε μ' αυτό (που είχε γίνει "σημαία" από χθες και μέχρι ο Φ.Π. είχε "τσιμπήσει") .και μετά να ασχοληθούμε και με τον Άδωνι.
Mεταφραση:Οταν δεν μπορουμε να υπερασπιστουμε τους μπατσους πεταμε τη μπαλιτσα η κανουμε μοκο...ΦΠουλη,ο γιανεβανης σε ανακαλει στην ταξη...

Επισκέπτης
Μου είναι και οι δύο ιδιαιτέρως απεχθείς και τους θεωρώ και τους 2 νο1 κίνδυνο του πολιτισμού της κοινωνίας μου.

Ας αποκτήσει πρώτα πολιτισμό η κοινωνία σου/μου/του κι ας ανησυχήσουμε μετά για τους κινδύνους που διατρέχει.
Γιατί αυτή τη στιγμή η κοινωνία σου/μου/του μόνο πολιτισμένη δεν τη λες.

Επισκέπτης
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

O Τράνυ έμαθε καινούργια λέξη.
Από χθες που την πρωτοάκουσε την έχει ποστάρει ίσα με 40 φορές
Απο τους Σουμπεριτες και τα σογια τους δεν εμεινε ρουθουνι στην Κρητη παντως...Μεχρι και γυναικες εκτελουσανε...

Θα πεσει αραγε κλαμα τωρα για τα γυναικοπαιδα απο το σοι των Τζουλιαδων?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Mεταφραση:Οταν δεν μπορουμε να υπερασπιστουμε τους μπατσους πεταμε τη μπαλιτσα η κανουμε μοκο...ΦΠουλη,ο γιανεβανης σε ανακαλει στην ταξη...

Και εσένα τί σε νοιάζουν τα εσωκομματικά της ΥΠΟΓΑΣ;

Είπα τη γνώμη μου και στην ΥΠΟΓΑ (τη μετριοπαθή πτέρυγα που ανήκουμε εμείς) αυτό είναι κάτι αποδεκτό και θεμιτό.

Κι εσένα σε κρεμάει εμμέσως πλην όμως σαφέστατα, ο nacho_70 που ψήφισες Συ.Ριζ.Α αλλά δεν το κάνω θέμα. Βασικά ΚΑΛΑ ΈΚΑΝΕΣ

Επισκέπτης
Και εσένα τί σε νοιάζουν τα εσωκομματικά της ΥΠΟΓΑΣ;

Κι εσένα σε κρεμάει εμμέσως πλην όμως σαφέστατα, ο nacho_70 που ψήφισες Συ.Ριζ.Α αλλά δεν το κάνω θέμα. Βασικά ΚΑΛΑ ΈΚΑΝΕΣ
Πιμι σου εστειλε ο γιανεβανης?

Αν κρινω απο τα ποσταρισματα σου στη συνεχεια περι αποζημιωσεων,παιζει σοβαρα...

Επισκέπτης
Τώρα είμαι πια μεγάλος, αλλά αρκατά παλιά, όταν ενδεχομένως εσείς είσασταν αγέννητοι πήγαινα κι εγώ σε διαδηλώσεις. Αλλά μόνο φώναζα. Μολώτωφ δεν είχα ούτε μετέφερα...

Όχι και αγέννητοι όταν οργάνωνε ο Χριστόδουλος διαδηλώσεις για το μακεδονικό..
20βάλε ήμουν..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πιμι σου εστειλε ο γιανεβανης?

Αν κρινω απο τα ποσταρισματα σου στη συνεχεια περι αποζημιωσεων,παιζει σοβαρα...

Ναι και είναι στη διάθεσή σου (τα δικά μου).

Ήταν φυσικά για άσχετο λόγο (ευχές για τη νέα χρονιά).

Πάλι πούτσα - πάλι πούτσα ΟΕ ΟΕ  :2funny:

Επισκέπτης
Κι εσένα σε κρεμάει εμμέσως πλην όμως σαφέστατα, ο nacho_70 που ψήφισες Συ.Ριζ.Α αλλά δεν το κάνω θέμα.

Και φυσικά δεν τον κρεμάω, όπως επίσης πολύ καλά έκανε τη στιγμή που έτσι έκρινε. Σημασία έχει να καταλαβαίνεις γιατί έκανε ή γιατί δεν έκανε κάτι κάποιος.
Και με τον πόντικα το έχουμε συζητήσει αρκετά το ζήτημα. Εγώ επικροτώ το ότι ψήφισε γιατί καταλαβαίνω πως το σκέφτηκε κι αυτός επικροτεί το ότι εγώ δεν ψήφισα γιατί κι αυτός καταλαβαίνει το πως το σκέφτηκα.
Τώρα βέβαια δεν περιμένω από σένα να καταλάβεις, αλλά τεσπα..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και φυσικά δεν τον κρεμάω, όπως επίσης πολύ καλά έκανε τη στιγμή που έτσι έκρινε. Σημασία έχει να καταλαβαίνεις γιατί έκανε ή γιατί δεν έκανε κάτι κάποιος.
Και με τον πόντικα το έχουμε συζητήσει αρκετά το ζήτημα. Εγώ επικροτώ το ότι ψήφισε γιατί καταλαβαίνω πως το σκέφτηκε κι αυτός επικροτεί το ότι εγώ δεν ψήφισα γιατί κι αυτός καταλαβαίνει το πως το σκέφτηκα.
Τώρα βέβαια δεν περιμένω από σένα να καταλάβεις, αλλά τεσπα..

Τον κρεμάς διότι εχθές που πήγα να σου το πάω ένα βήμα παραπάνω και να την πω σε αυτούς που ήταν στη χθεσινή πορεία για το ότι δεν ψηφισαν Συ.Ριζ.Α -άσε το Μάιο που ήταν ανυποψίαστοι- τον Ιούνιο που είχε φανεί η δυνατότητα να πάρει ο Τσίπρας το 50άρι των εδρών ως πρώτος, μου έλεγες ότι δεν βγαίνει άκρη. Άρα ούτε και με αυτό που έκανε ο supermouse εννοείς ότι βγαίνει

Δεν έχουν και πολύ δίκιο να φωνάζουν τώρα. Όταν ήλθε η ώρα να ερωτηθούν, πιθανότατα δεν έκαναν αυτό που έπρεπε.

Ούτε κι εσύ έχεις δίκιο. Αντί να επηρεάσεις όσους μπορούσες υπέρ της εναλλακτικής του Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη δεν έκανες τίποτε και απείχες κιόλας.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
ΜΟΥΝΟΦΤΥΜΑΤΑ θα μας πείτε καμμιά δικαιολογία για το πέσιμο σε τρίχρονα και μάνες ???
-Καβλιαρηηηηηηηηηηη,πουλας τρελιτσα παλι και εντυπωσεις ,αλλα ας ειναι....
Αφου αναφερω τα προφανη -οτι ειναι 100% λαθος και ανανδρο πραγμα η ασκηση βιας απεναντι στα γυναικοπαιδα οποιουδηποτε-θα πω τις σκεψεις μου για το συγκεκριμενο θεμα σε παρακατω ποστ....ΕΔΩ ΤΩΡΑ...σε ρωταω ΓΕΛΟΙΕ ΤΥΠΕ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? Από 8,6 έως 9,2% διαμορφώνεται το ποσοστό των αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ που ισχύουν από 1ης Ιανουαρίου. Για τις εμπορικές, βιομηχανικές και αγροτικές χρήσεις οι αυξήσεις κυμαίνονται από 10- 12% -ΣΚΕΨΟΥ (αν μπορεις κοπρε) οτι αυτο το τρομοκρατικο χτυπημα ερχεται την ωρα που οι καταναλωτες δεν μπορουν να βαλουν ουτε λιτρο πετρελαιου θερμανσης και ειμαστε στη μεση του χειμωνα.....Αυτη την επιθεση πως θα την χαρακτηριζες γελοιε....?τους χιλιαδες νεκρους αυτης της κρισης ΠΩΣ ΘΑ τους χαρακτηριζες μοσχε?...τους εκατομμυρια ανεργους πως τους βλεπεις,τι ειδους ΒΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ,ΞΕΡΕΙΣ ΒΟΔΙ?Τους ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ που δεν πληρωνονται η τους δινουν εναντι και με την απειλη της απολυσης δουλευουν παραπανω και κλεινουν το στομα τους -ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣ,ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!!!!.....ΜΗΝ μπεις καν στον κοπο ΛΙΓΔΑ,απαντησεις δινεις τοσο καιρο,σε βαρεθηκαμε.....ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ,ΠΟΝΟΨΥΧΕ...ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΓΕΛΟΙΕ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΕ...εχουν γεμισει τα ιδρυματα απορα παιδια που δεν εχουν να φανε και συ γελοιε ψαχνεις εντυπωσεις!

Επισκέπτης
Τον κρεμάς διότι εχθές που πήγα να σου το πάω ένα βήμα παραπάνω και να την πω σε αυτούς που ήταν στη χθεσινή πορεία για το ότι δεν ψηφισαν Συ.Ριζ.Α -άσε το Μάιο που ήταν ανυποψίαστοι- τον Ιούνιο που είχε φανεί η δυνατότητα να πάρει ο Τσίπρας το 50άρι των εδρών ως πρώτος, μου έλεγες ότι δεν βγαίνει άκρη. Άρα ούτε και με αυτό που έκανε ο supermouse εννοείς ότι βγαίνει

Ε...χμ.... να ξέρεις, όταν έλεγα πως δε βγαίνει άκρη, εννοούσα πως δε βγαίνει άκρη μαζί σου..

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
-Καβλιαρηηηηηηηηηηη,πουλας τρελιτσα παλι και εντυπωσεις ,αλλα ας ειναι....
Αφου αναφερω τα προφανη -οτι ειναι 100% λαθος και ανανδρο πραγμα η ασκηση βιας απεναντι στα γυναικοπαιδα οποιουδηποτε-θα πω τις σκεψεις μου για το συγκεκριμενο θεμα σε παρακατω ποστ....ΕΔΩ ΤΩΡΑ...σε ρωταω ΓΕΛΟΙΕ ΤΥΠΕ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? Από 8,6 έως 9,2% διαμορφώνεται το ποσοστό των αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ που ισχύουν από 1ης Ιανουαρίου. Για τις εμπορικές, βιομηχανικές και αγροτικές χρήσεις οι αυξήσεις κυμαίνονται από 10- 12% -ΣΚΕΨΟΥ (αν μπορεις κοπρε) οτι αυτο το τρομοκρατικο χτυπημα ερχεται την ωρα που οι καταναλωτες δεν μπορουν να βαλουν ουτε λιτρο πετρελαιου θερμανσης και ειμαστε στη μεση του χειμωνα.....Αυτη την επιθεση πως θα την χαρακτηριζες γελοιε....?τους χιλιαδες νεκρους αυτης της κρισης ΠΩΣ ΘΑ τους χαρακτηριζες μοσχε?...τους εκατομμυρια ανεργους πως τους βλεπεις,τι ειδους ΒΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ,ΞΕΡΕΙΣ ΒΟΔΙ?Τους ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ που δεν πληρωνονται η τους δινουν εναντι και με την απειλη της απολυσης δουλευουν παραπανω και κλεινουν το στομα τους -ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣ,ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!!!!.....ΜΗΝ μπεις καν στον κοπο ΛΙΓΔΑ,απαντησεις δινεις τοσο καιρο,σε βαρεθηκαμε.....ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ,ΠΟΝΟΨΥΧΕ...ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΓΕΛΟΙΕ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΕ...εχουν γεμισει τα ιδρυματα απορα παιδια που δεν εχουν να φανε και συ γελοιε ψαχνεις εντυπωσεις!

Την πέσανε σοτν αδερφό του Σίμου. Κατάλυση της Δημοκρατίας. Ντροπή.
Αχρείοι...........

Έπειτα από τις σχετικές διαβουλεύσεις ελήφθησαν οι τελικές αποφάσεις για την αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, που θα εφαρμοστούν αναδρομικά από 1η Ιανουαρίου.

Από 8,6% έως 9,2% διαμορφώνεται το ποσοστό των αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ, ενώ για τις εμπορικές, βιομηχανικές και αγροτικές χρήσεις το ποσοστό κυμαίνεται μεταξύ 10% κα 12%. Οι αλλαγές που θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου 2013 συνοδεύονται από το διευρυμένο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο και τον Νέο Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας υπέρ των καταναλωτών.

Να σημειωθεί ότι είναι πιθανό στο πρώτο εξάμηνο του έτους να ακολουθήσουν και άλλες αυξήσεις -στο πλαίσιο των μνημονιακών δεσμεύσεων και ενόψει της απελευθέρωσης των τιμολογίων από 1η Ιουλίου-, ώστε η χρέωση να αναλογεί στο κόστος παραγωγής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom