Νέα

Καιρός ήταν! Η αστυνομία μπήκε στο ΑΠΘ και έκανε συλλήψεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kinsey
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
"οι Αλβανοί που ζουν εδώ στην Ελλάδα βάση των στοιχείων που έδωσε μια τράπεζα εδώ στην Ελλάδα η κάθε οικογένεια εδώ έχει μέσο όρο καταθέσεων 55000 ευρώ"

Επειδη εχουν ζησει στη φτωχεια κι εοχυν μαθει να ειναι ολιγαρκεις και να μη παρασυρνται απο τον καταναλωτισμο
Ενω εμεις οι ΝεοΕλληνες ξεχασαμε που "στο χωριο μας κοβαμε τον πατσα με το ψαλιδι" και ζηταμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα πλακακια του σπιτιου μας να ειναι Γρανιτης Σαρδηνιας

Επισκέπτης
"οι Αλβανοί που ζουν εδώ στην Ελλάδα βάση των στοιχείων που έδωσε μια τράπεζα εδώ στην Ελλάδα η κάθε οικογένεια εδώ έχει μέσο όρο καταθέσεων 55000 ευρώ"

Επειδη εχουν ζησει στη φτωχεια κι εοχυν μαθει να ειναι ολιγαρκεις και να μη παρασυρνται απο τον καταναλωτισμο
Ενω εμεις οι ΝεοΕλληνες ξεχασαμε που "στο χωριο μας κοβαμε τον πατσα με το ψαλιδι" και ζηταμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα πλακακια του σπιτιου μας να ειναι Γρανιτης Σαρδηνιας
όχι φίλε μου δεν είναι αυτό αν βγεις έξω στην επαρχία η νεολαία έχει φύγει δεν υπάρχουν χέρια σε πληροφορώ σε ένα μόνο χωριό κοντά στο Γύθειο με μέση παραγωγή σε λάδι 450 τόνους τον χρόνο η μισή περίπου παραγωγή έχει παίσει στα χέρια των Αλβανών και των Βουλγάρων που νοικιάζουν τα κτήματα πλέον και για αυτό φταίει το κακό μας το χάλι η ερήμωση της υπαίθρου γιατί οι εδώ κυβερνώντες δεν δίνουν κίνητρα για τη ανάπτυξη της υπαίθρου.
στην κεντρική αγορά πολλά ψαράδικα και χασάπικα έχουν περάσει στα χέρια τους στις γειτονιές σχεδόν όλα τα καταστήματα ψιλικών και μίνι μάρκετ και άλλα πολλά.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
όχι φίλε μου δεν είναι αυτό αν βγεις έξω στην επαρχία η νεολαία έχει φύγει δεν υπάρχουν χέρια σε πληροφορώ σε ένα μόνο χωριό κοντά στο Γύθειο με μέση παραγωγή σε λάδι 450 τόνους τον χρόνο η μισή περίπου παραγωγή έχει παίσει στα χέρια των Αλβανών και των Βουλγάρων που νοικιάζουν τα κτήματα πλέον και για αυτό φταίει το κακό μας το χάλι η ερήμωση της υπαίθρου γιατί οι εδώ κυβερνώντες δεν δίνουν κίνητρα για τη ανάπτυξη της υπαίθρου.
στην κεντρική αγορά πολλά ψαράδικα και χασάπικα έχουν περάσει στα χέρια τους στις γειτονιές σχεδόν όλα τα καταστήματα ψιλικών και μίνι μάρκετ και άλλα πολλά.
Κάτι παρόμοιο έχω δεί και στην Αγγλία. Όλα τα μικρομάγαζα βρίσκονται στα χέρια Ινδών-Πακιστανών.
Η οικονομία της Ελλάδας σιγά σιγά αλλάζει. Θα γίνουμε και εμείς οικονομία παροχής υπηρεσιών κάποτε. Τώρα πότε οι μισθοί αυτής της παροχής θα ανταποκρίνονται στα προσφερόμενα, άλλου παπά ευαγγέλιο.
Πάντως όλες οι χειρονακτικές εργασίες και τα μικρομάγαζα περνούν, ή/και θα περάσουν, σε χέρια αλλοδαπών.
Μέχρι να τα δώσουν και τα δικά τους παιδιά στους επόμενους που θα έρθούν...

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά?

Άκουσα κάπου ότι άσυλο (με τη μορφή τουλάχιστον που υπάρχει εδώ) δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο!
Γνωρίζει κανείς αν αληθεύεικάτι τέτοιο?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Nα καταργηθει το ασυλο και για τους βουλευτες ....ρε ουστ....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Στις χωρες που τα πανεπιστημια κοστιζουν 3-5000 ευρω το μηνα....δεν υπαρχει ασυλο.....στη μεγαλη χωρα της ελευθεριας.....υπαρχει ακομα και ειδικη αστυνομια....καμερες ακομα και στα αμφιθεατρα.....περιμενετε....ΕΡΧΟΝΤΑΙ και εδω.....

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Στις χωρες που τα πανεπιστημια κοστιζουν 3-5000 ευρω το μηνα....δεν υπαρχει ασυλο.....στη μεγαλη χωρα της ελευθεριας.....υπαρχει ακομα και ειδικη αστυνομια....καμερες ακομα και στα αμφιθεατρα.....περιμενετε....ΕΡΧΟΝΤΑΙ και εδω.....
...λογικό επακόλουθο: Αν κάνεις κατάχρηση ενός δικαιώματος...
...θα το χάσεις!

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μου αρέσει που ορισμένοι ακούνε μια καραμέλα στην τηλεόραση και την αναπαράγουν άφιλτρη χωρίς καν να θέσουν σε λειτουργία τις ανύπαρκτες ή υπανάπτυκτες πνευματικές του λειτουργίες. "Στο εξωτερικό δεν ισχύει το άσυλο και έχουν τα καλύτερα πανεπιστήμια! Εδώ τα πανεπιστήμια είναι μπουρδέλα και συνιστούν άσυλα αλητών". Αυτό είναι το πρόβλημα; Το άσυλο; Η τα μηδαμινά κονδύλια της παιδείας; Μαζέψαν προ εκλογών ένα δεκαεξάχρονο κοριτσάκι που έκλαιγε και θα της φορτώσουν μέχρι και τη δολοφονία του Κέννεντυ. Και συνελήφθη από ρουφιάνους ασφαλίτες που χαν ντυθεί "αναρχικοί" και είχαν μπει στο πανεπιστήμιο. Και μετά αναρρωτιόμαστε...γιατί ΑΡΑΓΕ δεν πιάνουν ποτέ κανέναν "ταραξία"; Γιατί οι μισοί είναι ρουφιανοι κύριοι. ένα πράγμα όμως θέλω. Να βλέπω να επαναλαμβάνονται γεγονότα του ελληνικου που ηλίθιοι ρουφιάνοι ασφαλίτες ανακαλύπτονται και στέλνονται με συνοπτικές διαδικασίες στα νοσοκομεία.

spt

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ειδικα αυτες οι MERCEDES των μεροκαματιαρηδων.....φευγω τωρα παω να κλαψω για τον μεροκαματιαρη με την PORCHE.....
Αν οι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ήταν εθνικό προϊόν θα είμασταν Ελβετία.

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάντως είμαι κατά του ασύλου έτσι όπως εφαρμόζεται στην Ελλάδα.
Και γενικά επειδή γουστάρω όταν είμαι σε μια δημοκρατική χώρα να μπορώ να κάνω ότι θέλω (χωρίς να ενοχλώ τους άλλους) γι αυτό και δε γουστάρω κάποιοι έντεχνα επικαλούμενοι τη δημοκρατία να κάθονται στο σβέρκο μου και κανείς να μην τους αγγίζει γιατί "εδώ έχει άσυλο"
Μου θυμίζει το κυνηγητό που παίζαμε πιτσιρίκια: Μόλις έφτανες κάποιον επειδή έτρεχες πιο γρήγορα, σταματούσε στη μέση του πουθενά και φώναζε ΦΩΛΙΑ!Και συ δεν είχες το δικαίωμα να το πιάσεις το κωλόπαιδο γιατί απλά ήταν στη φωλιά!
Ποια φωλιά? Αυτήν που μόλις έκανε και αφού διαπίστωνε ότι έχανε δημιουργούσε για να γλιτώσει.
Έτσι!Απλά δημιουργούσε ένα άλοθι για την επερχόμενη ήττα του!

Εδώ όμως τα πράγματα δεν είναι παιχνίδι!
Μιλάμε για περιουσίες και μερικές φορές για ανθρώπινες ζωές!
Εγκλημάτησες εναντίον μου?
Πρέπει να πληρώσεις!
Τι θα πει δηλ ΦΩΛΙΑ!!!
Πλάκα κάνουμε?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Εδικα οταν μιλαμε για ζωες λιγη γνωση δεν βλαπτει.....απο το 1978 16 νεκροι απο ....τυχαιες εκπυρσοκροτησεις οπλων των μπατσων....αν δεν εισαι πολυ μικρος 3 νεκποι στο ζοναρς οταν μπουκαραν οι μπατσοι.....4 νεκροι στο καπα μαρουση οταν απο τα δακρυγονα επιασε φωτια......βαλτα στη ζυγαρια με σπασμενα τζαμια και αυτοκινητα

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
τον Καπα Μαρουση τον εκαψαν οι αναρχες! Αυτο περι φωτιας λογω δακρυγονων ειναι οι γνωστες "προοδευτικες πιπες"

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μπορει να τους συλλαμβανει στο δρόμο?
Το άσυλο φταίει ε....

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εδικα οταν μιλαμε για ζωες λιγη γνωση δεν βλαπτει.....απο το 1978 16 νεκροι απο ....τυχαιες εκπυρσοκροτησεις οπλων των μπατσων....αν δεν εισαι πολυ μικρος 3 νεκποι στο ζοναρς οταν μπουκαραν οι μπατσοι.....4 νεκροι στο καπα μαρουση οταν απο τα δακρυγονα επιασε φωτια......βαλτα στη ζυγαρια με σπασμενα τζαμια και αυτοκινητα
Αυτά δεν "πιάνουν" φίλε! Τα σπασμένα τζάμια και τα έι τι εμ των τραπεζών να προστατέψουμε από τους "χασικλήδες". Οι νεκροί από τους μπάτσους είναι πολλοί περισσότεροι νομίζω (χωρίς να υπολογίζουμε καταδιώξεις ληστών, τρομοκρατών κλπ). Μιλάμε για "εκπυρσοκροτήσεις".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom