Νέα

Καιρός ήταν! Η αστυνομία μπήκε στο ΑΠΘ και έκανε συλλήψεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kinsey
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Χθες στο δρομο,σημερα στο πανεπιστημιο,αυριο ΣΠΙΤΙ σας
Άσε παλουκάρι, άλλοι έχουν μπεί για τα καλά στο σπίτι μας και την τσέπη μας εκμεταλλευόμενοι για τα καλά την τηλεόραση, τον τύπο, το δίκιο του εργάτη/φοιτητή/κάθε αργόσχολου μαλάκα τέλος πάντων που δεν θέλει να του πειράξουν τα ¨κεκτημένα¨.
Άλλο παλικάρι πιο πάνω στο έθεσε πιο κομψά. Εγώ όχι.
Βρε ούστ καθίκια που θέλετε και άσυλο για να το παίζετε επαναστάτες. Σπάστε την περιουσία του μπαμπά σας.
[move][size=15pt]ΟΥΣΤ !!!!!!!!  [/size] [/move]

opeppas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οι ΣΥΝασπιστές είναι το πολιτικό σκέλος των κουκουλοφόρων.
Εξ'ού και η υπεράσπιση.

Επισκέπτης
Η 19χρονη που την έδειξε η τηλεόραση όταν τη συλλάβαν, είναι καλό μουνί..

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ειδικα αυτες οι MERCEDES των μεροκαματιαρηδων.....φευγω τωρα παω να κλαψω για τον μεροκαματιαρη με την PORCHE.....

Επισκέπτης
Αυτοί  που  κάνουν  τα  επεισόδια  είναι  γνωστοί!
Αν  θέλανε  να  τους  πιάσουν  θα  το  κάνανε...
Δεν  έχει  νόημα  να  καταπατούν  το  άσυλο.... :idiot:

Αφού τους πιάνουν και τους αφήνουν ξανά. Δεν μπορούνε να τους κάνουν κάτι.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ειδικα αυτες οι MERCEDES των μεροκαματιαρηδων.....φευγω τωρα παω να κλαψω για τον μεροκαματιαρη με την PORCHE.....
Πάλι δεν σε καταλαβαίνω...δλδ αν κάποιος έχει ακριβό αυτοκίνητο πρέπει να το σπάσουν μερικά κωλόπαιδα?Δεν σε καταλαβαίνω καθόλου....δώσε μία σοβαρή απάντηση....συμφωνείς???ένα ναί ή ένα όχι....τώρα αν είναι πόρσε,μερσεντές ή φιατάκι δεν παίζει(για εμένα) κανένα ρόλο...εγώ βλέπω την αλητεία....

Επισκέπτης
Καλά κάνουν τα παιδιά κάπως πρέπει να εκτονωθούν και αυτοί.  :rockon: :rockon: :rockon:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Για αυτους που τα καινε παιζει ρολο......

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Σώπα ρε....επειδή παίζει γι'αυτούς....θα καίνε περιουσίες???Την περιουσία του καθένα???Αυτοκίνητα...σπίτια...και ότι άλλο τους επιτρέπει η αλητεία τους??? :idiot: :idiot: :idiot:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Σου εκαψαν το αυτοκινητο;.....κριμα γιατι φανταζομαι οτι θα ηταν ολη σου η ζωη.....

Εσενα ολη σου η ζωη ειναι να λες τετοιες μαλακιες. Κριμα.

Οχι δεν μου το εκαψαν, αλλα και να το εκαιγαν στα αρχιδια μου γιατι εχω ασφαλεια.

Διαφωνω που μπηκαν μπατσοι μεσα, εστω και ετσι, οπως επισης διαφωνω για τις πραξεις μερικων μαλακισμενων που χρησιμοποιουν το ασυλο που προοριζεται για εμας και οχι για αυτους, για να κανουν ο,τι μαλακια θελουν.

Ευχομαι να καουν κανα δυο τετοιοι παπαροζουμηδες απο καμια μολοτωφ γιατι βαρεθηκα να τους βλεπω.

OP
OP
K

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Δηλαδη αν καποιος ειναι εξυπνος επιχειρηματιας και εχει κανει λεφτα πρεπει να ερθει ενα αχρηστο πρεζονι να του το σπασει? Αν η απαντηση σου ειναι ναι, τοτε καλα τους κανουν και τους μαυριζουν στο ξυλο.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Επειδη ειναι αρκετα αχρηστοι ωστε να μην εχουν κατι καλυτερο να κανουν και ασχολουνται με τις περιουσιες ξενου κοσμου, δεν σημαινει οτι ο λογος που τους κανει να τα καψουν τους δικαιωνει κιολας.

Αν ειχαν το μυαλο για κατι πιο δραστικο και επικοδομητικο θα το εκαναν, αλλα δυστυχως παραμενουν αρκετα αχρηστοι ωστε να μπορουν να δουν παραπερα απο τον μικροκοσμο τους.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Οχι δεν μου το εκαψαν, αλλα και να το εκαιγαν στα αρχιδια μου γιατι εχω ασφαλεια.
Φίλε anal...όλοι έχουμε ασφάλεια...αλλά άμα το δούμε στις φλόγες....δεν είναι και ότι καλύτερο....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Φίλε anal...όλοι έχουμε ασφάλεια...αλλά άμα το δούμε στις φλόγες....δεν είναι και ότι καλύτερο....

Σιγουρα.

Απλα λεω πως το καθε μαλακιστηρι που θα το κανει, θα μου εχει κλασει τα αρχιδια.

Σιγουρα δεν ειναι κατι χαρουμενο να δεις τον κοπο σου να καιγεται, αλλα ειναι πολυ χαρουμενο να βλεπεις αυτα τα μαλακισμενα χωρις ζωη που το παιζουν επαναστατες ζωντας σε βιλες στην νεα ερυθυραια και στην κηφισια να τρωνε ξυλο απο τους μπατσους. ( που για μενα ειναι εξισου ηλιθιοι τις περισσοτερες φορες ετσι κι αλλιως ).

Οποτε ας κανουν ο,τι θελουν εαν νομιζουν πως αυτο θα κανει την ψευτοεπαναστατικη μιζερη ζωουλα τους να παρει λιγα λεπτα παρατασης.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Φαντάσου να τον δείς την ώρα που θα ρίχνει την μολώτοφ...ή που το σπάει....σου γυρνάνε ή δεν σου γυρνάνε τα μυαλά???

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εδω που ειμαι δεν εχω τετοια προβληματα, αλλα ευχομαι εαν μου τυχει κατι τετοιο ποτε να ειμαι αρκετα ψυχραιμος ωστε μετα να μην παω φυλακη για ενα μαλακισμενο. Και μαλλον δεν θα ειμαι ποτε τοσο ψυχραιμος σε τετοια περιπτωση.

Επισκέπτης
Οποτε ας κανουν ο,τι θελουν εαν νομιζουν πως αυτο θα κανει την ψευτοεπαναστατικη μιζερη ζωουλα τους να παρει λιγα λεπτα παρατασης.

Δεν είναι ετσι ακριβώς...Τους έχει γίνει πλήση εγκεφάλου αυτών των παιδιών. Και έχουν πιστέψει ότι για όλα τους φταίει η κοινωνία.

OP
OP
K

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είναι ετσι ακριβώς...Τους έχει γίνει πλήση εγκεφάλου αυτών των παιδιών. Και έχουν πιστέψει ότι για όλα τους φταίει η κοινωνία.

και ο κακος καπιταλισμος που τους ρουφαει τον ιδρωτα. (ποιον ιδρωτα,.. αφου δεν εχουν δουλεψει και ποτε)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Δεν πιστευω να νομιζεις οτι με ενδιαφερει.

Και εγω εχω τις αποψεις μου για την κοινωνια, θα μπορουσα και εγω να ειχα γινει ετσι, αλλα μπορω και βλεπω περα απο τη μυτη μου για μερικα πραγματα.

Εαν δεν εχουν ζωη, δεν θα παρασιτισουν εις βαρος μου επειδη επιλεγω να κανω και εγω ο,τι γουσταρω αλλα με διαφορετικο τροπο. Ας φαγωθουν μεταξυ τους μπας και γλιτωσουμε κιολας απο δυο μαλακισμενα παραπανω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom