Νέα

Και οι Παντεμένοι Θέλουν Αυταρχικά Σενάρια !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πηγή : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]
Άρθρα BDSM :[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/bdsm_30.html[/url]

Και οι Παντεμένοι Θέλουν Αυταρχικά Σενάρια
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2011/12/blog-post_20.html[/url]

Οι υποτακτικοί άντρες , είναι υποχρεωμένοι να ζήσουν σε μια πολύ σκληρή πραγματικότητα και φυσικά δεν εννοώ την περίπτωση κατά την οποία έχουν υποταχθεί σε μια αυταρχική δυναμική Αφέντρα , αυτό είναι «ευχάριστη» εκδοχή και σίγουρα δεν ενοχλεί κανέναν απολύτως .
Το πραγματικό πρόβλημα , για την πλειονότητα ίσως των αντρών υποτακτικής ψυχολογίας , είναι ακριβώς το αντίθετο . Ότι δηλαδή δεν μπορούν να βιώσουν την υποταγή απο την Αφέντρα των ονείρων τους διότι δεν είναι «Κοινωνικά Ορθό» ή «Κοινωνικά Αποδεκτό» και μάλιστα , πολλοί απο αυτούς είναι εγκλωβισμένοι , μέσα σε μια κοινή ζωή , πιθανόν με οικογένεια και παιδιά και κατά πάσα πιθανότητα με μια σύζυγο η οποία δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυταρχικά παιχνίδια .
Ο υποτακτικός εκείνος ο οποίος ζεί «συμβατικά» , με μια σωστή οικογένεια , με τις επιθυμίες του και τις φαντασιώσεις του καταπιεσμένες , είναι δυστυχώς η πλειοψηφία . Υπάρχει ένας σχετικά μικρός αριθμός ανθρώπων που έχουν κάνει την μεγάλη υπέρβαση , έχουν εμπιστευτεί τις φαντασιώσεις και τα όνειρα αυτά στην συμβία τους και έχουν τύχει θετικής αποδοχής .  Ο αριθμός τέτοιων ζευγαριών που επιτέλους αντιμετωπίζουν τις φαντασιώσεις τους κατάματα και τις υλοποιούν , είναι μικρός ακόμα αν και ειδικά στις πιο νεαρές ηλικίες , τα ταμπού , φαίνεται να σπάνε πιο εύκολα και ολοένα πληθαίνουν οι άνθρωποι που ανοικτά αρέσκονται σε τέτοιες δραστηριότητες .
Τι γίνεται όμως με τους υπόλοιπους υποτακτικούς άντρες που απλώς αρκούνται να «υπομένουν» μια καθημερινή ζωή με μια γυναίκα – νοικοκυρά ;
Οι λύσεις είναι συγκεκριμένες για έναν «περιορισμένο υποτακτικό»  , είτε προσπαθεί να βρεί αυτό που ζητά σε επαγγελματίες αφέντρες , με ότι προβλήματα αυτό συνεπάγεται (οικονομικής φύσεως , πιθανού διαζυγίου  κλπ ) , είτε καταπνίγει για πάντα τις επιθυμίες του και περιπλανάται σαν φάντασμα , χαζεύοντας τις ψηλοτάκουνες γόβες απο ανυποψίαστες επιβάτριες στα λεωφορεία , είτε να αναρωτιέται η μια τηλεπαρουσιάστρια ή κάποια άλλη τραγουδίστρια αν είναι αυταρχική και πώς υποτάσσει .
Το διαδίκτυο είναι επίσης μια παρηγοριά για τον «Παντρεμένο» που επιθυμεί αυταρχικά παιχνίδια .
Είναι όμως μια πραγματικότητα ότι όλα αυτά είναι απλώς ημίμετρα .
Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι υποτακτικοί άντρες που επιλέγουν να ζήσουν μια πιο «συμβατική» ζωή  ή να διατηρούν τις φαντασιώσεις τους ζωντανές στα κρυφά με την βοήθεια επαγγελματιών είναι μοναχική .
Ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησα και εγώ αυτό το μπλόγκ ,  ήταν αυτός .
Ανήκω στην μεγάλη εκείνη κατηγορία των υποτακτικών που δεν είχαν την τύχη να βρούν την Αφέντρα των ονείρων τους και καταδικάστηκαν σε μια συνεχή ατελείωτη αναζήτηση.
Η λύση των επαγγελματιών , είναι η μοναδική μου διαφυγή στο κόσμο της Γυναικείας Κυριαρχίας αλλά και αυτή , στο περιβάλλον της ευρύτερης  οικονομικής κρίσεως είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί όπως φαντάζομαι και για το σύνολο των ανθρώπων .
Η Γυναικεία Κυριαρχία , είναι κάτι παραπάνω απο μια γυναίκα με δερμάτινα ρούχα και μαστίγιο .
Έχει να κάνει με την πραγματική αφοσίωση του άντρα στην γυναίκα  , με την διαρκή και  μόνιμη επιδίωξη του υποτακτικού να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία της Αφέντρας .
Αυτό , σήμερα , στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσεως , είναι πραγματικά δύσκολο να επιτευχθεί .  Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι άνθρωποι , σε καταστάσεις οικονομικής κρίσεως , γίνονται ακόμα πιο συντηριτικοί .
Κινδυνεύουν πραγματικά να χαθούν όλα τα βήματα που έχουμε κάνει ώς κοινότητα προς την απελευθέρωση και την κατάρρευση των ταμπού ;
Ακόμα και οι επαγγελματίες έχουν κάνει τεράστια βήματα προς την ικανοποίηση των φετιχιστικών φαντασιώσεων . Σήμερα έχουμε στούντιο και dungeons , υπηρεσίες επιπέδου, διαδικτυακή παρουσία των επαγγελματιών Dominas .
Είναι στο χέρι μας , να πάμε μπροστά όλη την κοινότητα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τι ειναι οι "παντεμενοι"?

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Εννοεί μαντεμένιοι ??????
Παντυμένοι ???????
Den Katlavenei?

OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Σωστή επισήμανση
Παντρεμένοι ήθελα να πω  :headbang:

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Άστα να πάνε φίλε. Η οικονομική κρίση έχει κάνει ζημιά. Να θέλεις να σε βάλει κάτω μία γκόμενα να σε κατουρήσει και να σβήσει τσιγάρα πάνω στα παπάρια σου και να μην γίνεται. Να είσαι όλη μέρα κλεισμένος σπίτι με την θυληπρεπή γυναίκα σου(μπλιάχ) και τα βλαμμένα τα παιδιά σου και να ζητάς απεγνωσμένα ένα 30ποντό στραπόν στον κώλο σου. Υπομονή φίλε μου, είθε μία μέρα το όνειρο σου να γίνει πραγματικότητα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εγω τα εχω.....Μου προσφερονται απλοχερα
ΔΕΗ
ΟΤΕ
ΕΥΔΑΠ
Ασφαλεια αυτοκ/σπιτιου
Εγ-κεφαλικοs φοροs
Και θα τρομαξω  απο λιγα τσισα????

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Εγω τα εχω.....Μου προσφερονται απλοχερα
ΔΕΗ
ΟΤΕ
ΕΥΔΑΠ
Ασφαλεια αυτοκ/σπιτιου
Εγ-κεφαλικοs φοροs
Και θα τρομαξω  απο λιγα τσισα????

Έχεις δίκιο. Να σου πω την αλήθεια ας βρω μία αφέντρα να μου πληρώσει το χαράτσι και μετά ας με κάνει ό'τι γουστάρει. :cheesy:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ενδιαφερον θεμα!!!!!!!!!!

The Saint*