...
Επίσης έμαθα και πολλά χρήσιμα για τα γιαούρτια αλλά και για τα φαρμακευτικά σκευάσματα που τα αντικαθιστούν! Στην μέχρι τώρα ζωή μου έχω κάνει σεξ με πάρα πολλές κοπέλες. Εχει τύχει (πολλά χρόνια πριν) να κάνω πρωκτικό έρωτα χωρίς προφυλακτικό σε μια κοπέλα και όταν τον έβγαλα έξω με έκπληξη είδα ότι το πέρος μου ήταν γεμάτο ακαθαρσίες αλλά στο μισοσκόταδο δεν κόλωσε η καυλωμένη κοπελίτσα, το έβαλε αμέσως στο στόμα της για να τελειώσω εκεί. Φυσικά αηδίασα, δεν ξανακάναμε σεξ και δεν επεδίωξα να την ξαναδώ. Θέλω να πω με αυτό πως Ο,ΤΙ κι αν είχα κάνει, ΟΠΟΥ κι αν το είχα βάλει, απλά είχα σταθεί τυχερός τελικά.. ΠΟΛΥ τυχερός. Κι ακόμα πιο τυχερός που ενημερώθηκα έστω κι απο εδώ και να μην παίρνω πλέον επιπόλαια τόσο σοβαρά ζητήματα ζωής. Και ούτε ήξερα και τα ποσοστά των κρουσμάτων.. βρωμιάρες...
...
Επ! Εδώ φίλε no.other έχω να πω κάτι για τον χαρακτηρισμό "βρωμιάρες": λες τις κοπέλες "βρωμιάρες" γιατί μια από τις 3 που πήδηξες την ίδια μέρα χωρίς προφύλαξη σε κόλλησε κάτι. Ελπίζω να συνειδητοποιείς ότι αυτό από μόνο του ακούγεται λίγο αστείο.
Οι άλλες 2 τις οποίες εξέθεσες στην αρρώστια που κόλλησες (άσχετα αν νόσησαν ή όχι) τί πρέπει να πουν για σένα;
Αν μια από τις άλλες 2 κολλούσε κάτι πως θα σου φαίνονταν να χαρακτήριζε τους άντρες ως "βρωμιάρηδες" επειδή κάποιος άλλος τους κόλλησε κάτι;
Άλλωστε και οι κοπέλες που νοσούν από κάποιο αφροδίσιο μάλλον το κόλλησαν από κάποιον άλλον τυπά και όχι από το... dildo τους! Επιπλέον, πολλά αφροδίσια νοσήματα όπως πχ κονδυλώματα στις γυναίκες είναι εσωτερικά και δε φαίνονται, άρα μπορεί να μη ξέρουν ότι κουβαλάνε κάτι. Και δε ξέρω πολλές γυναίκες που να έχουν ένα διαθέσιμο γυναικολόγο στο σπίτι για να τους κάνει εσωτερική εξέταση κάθε εβδομάδα... ;)
Με αυτό που λέω δε θέλω να δικαιολογήσω τις κοπέλες αλλά και οι άντρες που κόλλησαν κάτι επειδή δεν έλαβαν όλα τα μέτρα που μπορούσαν να λάβουν ας μην τις κατηγορούν.
Γιατί για ένα ακάποτο πήδημα χρειάζεται η συγκατάθεση και των δύο. Οπότε αν κολλήσουμε κάτι από ακάποτο, ας μην κατηγορούμε τον άλλο αν μή τί άλλο.
Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω: ας μη δραματοποιούμε τα πράγματα με τα αφροδίσια νοσήματα. Το να κολλήσει κάποιος ένα αφροδίσιο νόσημα είναι ανθρώπινο και σίγουρα δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Στην προ AIDS εποχή τα αφροδίσια ο κόσμος δεν τα φοβόταν και τόσο πολύ όσο τα φοβάται τώρα (από όσο ξέρω δηλαδή). Τα ακάποτα τότε έδιναν και έπαιρναν ειδικά στην εποχή της λεγόμενης "σεξουαλικής απελευθέρωσης".
Ο πανικός που υπάρχει αυτή τη στιγμή λόγω του AIDS έχει προκαλέσει ένα γενικότερο φόβο και αποστροφή για τα αφροδίσια. Συμφωνώ ότι μερικά από αυτά όπως πχ ο έρπης δε θεραπεύονται ακόμη, αλλά τουλάχιστον μπορούν να μην καταστρέψουν και τη σεξουαλική μας ζωή. Τα περισσότερα από τα υπόλοιπα αφροδίσια θεραπεύονται. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πηγαίνουμε όπου να'ναι και όπως να'ναι. Απλά ας έχει ο καθένας μας μια στοιχειώδη υπευθυνότητα και κοινή λογική...