Μου πήρε μία ολόκληρη ώρα για να παρακολουθήσω το αθλιότερο από κάθε άποψη thread που έχει ανοίξει εδώ μέσα ever. Κάποιος μίλησε για αντιστροφή των όρων της αγοράς. Συμφωνώ απόλυτα. Είναι ξεφτύλα τόσοι χύστες εδώ μέσα να κάθονται στην ουρά για να πάρουν χαρτάκι. Απορώ με τη διάθεση κάποιων να το "παλέψουν". Τον πλέσουρα τον είδατε; (από τους λίγους που ξέρει τι του γίνεται). Μπήκε, έκανε το χαβαλέ του και εξαφανίστηκε από το thread (σε 40 σελίδες δεν εμφανίστηκε - γιατί άραγε;)
Λοιπόν, για να αντι-αντιστρέψουμε τους όρους της αγοράς:
- μην στέλνετε φωτο ρε γελάδια...
- μην ασχολείστε με pm και μαλακίες...
- μην ξαναγράψετε εδώ μέσα.
Θα σας πω για πότε θα κάνει βίζιτες στο χώρο σας χωρίς φώτο και παπαριές.
Πάντα με φιλική διάθεση προς τους συναγωνιστές...
Συμφωνώ με αυτά που λές:
α)ότι δεν είναι σωστό να στέλλουμε εμείς φωτογραφίες στην κοπέλα διότι
δεν είναι εμείς που γινόμαστε επιλογή ΑΛΛΑ
εκείνη διότι
εμείς την επιλέγουμε
και την προτιμούμε από άλλες ενδεχομένως
δίνοντας της τα λεφτά μας καθώς και ότι πολλοί πελάτες είτε οικογενειακής κατάστασης είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο είτε από προσωπική επιλόγη να μην θέλει να στείλει τόσο προσωπικό δεδομένο σαν τη φωτό.
και συμπληρώνω:
β) το ότι δεν είναι σωστό να επιλέγει εκείνη ξενοδοχείο και όχι ο πελάτης και μάλιστα το συγκεκριμένο ξενοδοχείο που όπως
αντιλαμβάνομαι είναι κακόφημο και αυτό προκαλεί υποψίες (προσωπική μου άποψη για μένα είναι περισσότερο πρόβλημα η απόσταση διότι είναι στου διαόλου τη μάνα)
Η προηγούμενες πρότασεις είναι και το σημεία διαφωνίας των παιδιών του σαιτ με την κόπελα.
Αλλά:
Η κοπέλα είναι amateur(=ερασιτέχνης):
Από τη λέξη άποψη μου δεν είναι δυνατό κάποιος ο οποίος ασχολείται ερασιτεχνικά με κάτι να προσφέρει την ίδια ποιότητα δουλείας από κάποιο επαγγελματία.
Αλλά εαν ίσχυε αυτό επακριβώς τότε ο ερασιτέχνης δεν θα έπαιρνε καθόλου λεφτά ή τουλάχιστο
πολύ λιγότερα από αυτά που θα ζητούσε ένας επαγγελματίας.
Στο επάγγελμα αυτό του
sex worker ενδεχομένως ο ερασιτεχνισμός να της προκύπτεί επίσης σε προβλήματα προσαρμογής που απαιτεί το επάγγελμα να προσαρμόζεσαι πάντα στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του πελάτη σε μικρό χρονικό διάστημα αγνοόντας τις δικές σου επιθυμίες και απόψεις εαν και εφόσο διαφωνούν με τις ανάγκες του πελάτη.
Για τα προβλήματα προσαρμογής στη συγκεκριμένη περίπτωση έχω λίγες αμφιβολίες διότι η κοπέλα ήδη έχει κάνει ένα συγκεκριμένο αριθμό ραντεβού σε μικρό χρονικο διάστημα παρέχοντας πάρομοιες τουλάχιστο όσο αφορά συμπεριφόρα υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες της,αλλά... επειδή δεν ξέρουμε πως σκέφτεται κάθε άνθρωπός μπόρεί:
i) η κοπέλα ενδεχομένως να μην είναι έτοιμη ακόμα να προχωρίσει να εκδίδεται σε τόσο μεγάλο βαθμό και να θέλει να το ξανασκεφτεί.
ii) όσο αφορά τις φωτογραφίες επειδή μπορεί να έχει προβλήματα προσαρμογής να την βοηθάνε κάπως...(δεν ξέρουμε πως σκέφτεται κάθε άνθρωπός προσωπική μου άποψη: πως είναι δυνατό από μια φωτό να μπορεί να σε βοηθήσει... κάπου μπάζει η ιστορία)
iii) μπορεί να νιώθει άνετα (είπαμε ενδεχόμενο πρόβλημα προσαρμογής) σε ένα χώρο δικό της και έτυχε να είναι ο συγκεκριμένος χώρος.
Επίσης:
Κάποιος οποιός πληρώνει amateur θα πάρει και amateur δουλειά αλλά κάποιος θα μπορούσε να πεί: πληρώνω μιαν amateur δεν είναι δυνατόν να έχει τις απαιτήσεις μιας amateur γκόμενας (όχι πουτάνας) αλλά επειδή την πληρώνω θα πρέπει να έχει τις απαιτήσεις μιας amateur πουτάνας και προσωπική μου άποψη μια amateur πουτάνα δεν ζήτα φωτογραφία αλλιώς έτσι θα πηγαίναμε σε ένα dating site να αναζητούσαμε μια amateur γκομενα (όχι πουτάνας).
Απορία:
Η κοπέλα έδωσε το ελεύθερο στις φωτογραφίες όποιος θέλει να της στείλει φωτογραφία να της στείλει είτε πρόσωπο είτε απρόσωπη φωτογραφία με κορμί στείλτε της απρόσωπη εαν ανησυχείτε για τα προσωπικά σας στοιχεία (εκτός εαν έχω καταλάβει λάθος εγώ).
Στο κάτω κάτω κάθε επιχείρηση έχει τους δικούς της κανόνες και η κοπέλα έχει την δική της πολιτική και όποιος συμφωνεί την προτιμάει όποιος όχι απομακρύνεται...
Προσωπική μου γνώμη και επιθυμίες:
1) θα προτιμούσα να μην στέλλουμε φωτογραφίες για να μπούμε στο πελατολόγιο τουλάχιστο αν όχι αμέσως μετα τις 15 Σεπτ που είπε
πως θα δέχεται πάλι ραντεβού άλλα στο εγγύς μέλλον σίγουρα.
2) Να δεχόταν σε ένα ξενοδοχείο της επιλογής μας ( όσο να ναι πιστεύω η προσαρμογή στο χώρο εαν είναι μικρή η παραμονή σε αυτόν είναι από τις πιο εύκολες προσαρμογές κατά τη γνώμη τη δική μου αλλά είπαμε δεν ξέρουμε πώς σκέφτεται ο καθένας) και αυτό σίγουρα να συμβεί στο άμεσο μέλλον.