- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
εδω μπουταρου.τα αλλα ποστ σου σβήνονται
Στείλε mail από ένα άλλο account στο hot julienne να δείς αν παραδίδεται κανονικά.pws na to tsekarw ayto? sorry gia ta greeklish alla tora grafo apo pc pou den mpainoun ta ellinika.
Στείλε mail από ένα άλλο account στο hot julienne να δείς αν παραδίδεται κανονικά.
οκ παντως μου ερχονται τα μαιλ!
οκ παντως μου ερχονται τα μαιλ!
στο yahoo τωρα μπηκα οποτε καποια στιγμη θα με πετυχεις σας εκανα ολους add. τωρα εχω απαντησει σε ολα τα μαιλ με φωτο κ εχω στειλει το κινητο μου....
Julie, το inbox σου εδω ειναι γεματο δεν μπορω να σου στειλω PMστο yahoo τωρα μπηκα οποτε καποια στιγμη θα με πετυχεις σας εκανα ολους add. τωρα εχω απαντησει σε ολα τα μαιλ με φωτο κ εχω στειλει το κινητο μου....
Julie, το inbox σου εδω ειναι γεματο δεν μπορω να σου στειλω PM
ok!!!χαμός ε?
η πλακα ειναι οταν αναφωνησεις '' το πήρα το γαμημενο το πτυχιο'' θα κυριολεκτεις
10 μερες και βλεπω ακομα 3 κριτικες. 4η ποτε θα δουμε?
τα ξεκανες τα παιδια και ουτε το πληκτρολογιο δε μπορουν να πιασουνμην το λες σε εμενα αυτο με τις κριτικες! υπηρξαν κ αλλα ραντεβου αλλα δεν εχουν γραψει!
Julie μου, πότε θα μου απαντήσεις? Σου εστειλα email πριν μια ώρα περίπου.μην το λες σε εμενα αυτο με τις κριτικες! υπηρξαν κ αλλα ραντεβου αλλα δεν εχουν γραψει!