Νέα

Γλειφοκωλάδα σε Call-Girl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Geep9791
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.667
Πόντοι
9.297
Βαλντης λιγο ξυλοκαϊνη πισω να μην νιωθει τιποτα.Και μετα τραβα και ενα καλο αναλ.Μετα ουτε θα γαργαλιεται ουτε τιποτα.Βεβαια θα κανεις στομα τσαρουχι αλλα πουτσο καριοφυλλι.
Τσαρούχι...καρυοφυλλι...Ζητω η ελληνική λεβεντιά και η βαριά βούρτσα του τσολιά.

Letsgobrandon2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
823
Πόντοι
311
Οσοι κανετε(ουμε) γλυφωμουνι σε δικη σας γκομενα/γυναικα ξερετε την διαφορα της γευσης…ναι …ειναι το ζελε και ο ιδρωτας απο τον προηγουμενο που γαμουσε το μουνι που γλειφεις(ω)…τωρα αν ο προηγουμενος εγλυφε και κωλο και μουνι..εκει τα πραγματα μπερδευονται..υπαρχει επιλογη για οσους δεν γουσταρουνε: μην περνετε πουτανες που κανουνε (δινουνε/περνουνε) γλυφοκωλια…ναι..υπαρχουνε και τετοιες..

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.006
Πόντοι
20.686

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.236
Πόντοι
2.356
Αγαπητοι συναγωνιστές θέλω τα φώτα σας και τη πείρα σας.
Ειμαι σε μονιμη σχέση αλλα έχω κολλήματα με call girl. Όποτε μπορώ ξεδίνω.
Εχω όμως μια τάση για το βίτσιο της γλυφοκολάδας, κοινώς anal rimming. Ειναι κάτι πάτοι που βλέπω και αρρωσταίνω, Θέλω μανιασμένα να τους γλύψω. Φοβάμαι όμως μην κολλήσω τιποτα και μεταφέρω στην σχέση μου, που προφανώς δεν φταίει!
Εσείς έχετε τέτοια βίτσια που έχετε ολοκληρώσει. Αν ναι έχετε φλερτάρει με κανα αφροδίσιο στο στόμα?
Στην σχέση μου δεν το έχω κάνει διότι γαργαλιέται!!!
Ζόρικο άθλημα και λίαν επικίνδυνο θαρρώ.

giorgaros82

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2022
Like
5
Πόντοι
0
Αγαπητοι συναγωνιστές θέλω τα φώτα σας και τη πείρα σας.
Ειμαι σε μονιμη σχέση αλλα έχω κολλήματα με call girl. Όποτε μπορώ ξεδίνω.
Εχω όμως μια τάση για το βίτσιο της γλυφοκολάδας, κοινώς anal rimming. Ειναι κάτι πάτοι που βλέπω και αρρωσταίνω, Θέλω μανιασμένα να τους γλύψω. Φοβάμαι όμως μην κολλήσω τιποτα και μεταφέρω στην σχέση μου, που προφανώς δεν φταίει!
Εσείς έχετε τέτοια βίτσια που έχετε ολοκληρώσει. Αν ναι έχετε φλερτάρει με κανα αφροδίσιο στο στόμα?
Στην σχέση μου δεν το έχω κάνει διότι γαργαλιέται!!!
Αρρώστια η κωλογλυφαδα και το γλυψιμο στα δαχτυλα

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Εσείς ρε τύποι που γλείφετε κωλοτρυπίδα πουτάνας, υποθέτω ότι το γλειφομούνι το έχετε για χειροφίλημα να πούμε :D::grin::wink:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.862
Πόντοι
216
Τύπε πριν 2 χρόνια είχα επισκεφτεί στούντιο επί της Θησέως χαμηλά και κάναμε αρκετή ώρα 69 με την κορασίδα... Όπου τα πινελιασα όλα Το αποτέλεσμα ήταν να πάθω μιας μορφής δερματίτιδας στα μάγουλα, η οποία ήταν επιμονή και δεν έφευγε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom