giannis98765
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2016
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Thanks
Ψήθηκα... Που τις βρίσκω; Σε ποιο γραφέιο;#1 Liberta Black : δε κολώνει πουθενά (δες κριτικές), μιλάμε γι αάγριο σκυλί, κανονική τσόντα. Anal συνεχώς και δεν κάνει διάλειμα, όσο είναι στο δωμάτιο θα γαμιέται σα να μην υπάρχει αύριο, αρκέι να αντέχεις...
#2 Cinzia : άρωστη με το slave και τον εξευτελισμό, αλλά πρέπει να τη πετύχεις στο κατάλληλο mood. Καλύτερα να το διευκρινήσεις στο μήνυμα. Διαθέτει εργαλέια για nipple torture, μπάλες για το στόμα, γουστάρει πνίξιμο και φτύσιμο, but plugs, δονητές κτλ. Δεν κάνει pissing.
υπεροχη η Cinzia αλλά και τα 150 ευρώ για μία ώρα ....υπέροχα και αυτά αξιότιμοι συναγωνιστές.
εγω κακόμαθα στο τζάμπα γιατί τυχερώς ών είχα πιάσει γκομενα μία τζαμαικανή μιλφ και τις έκανα καλή εκπαίδευση ...αλλά στο τέλος μου τα έκανε νταούλια αρχισε να τραγουδάει για γάμους και παιδιά...οπότε την έστειλα....αλλά τώρα έχει πέσει αγαμία κ. συνάδελφοι και ....ομολογώ ότι κακόμαθα με την υποτακτική.
Για κανα 80ρακη δεν θα ελεγα όχι, αλλά δεν μπορώ να βρώ το τηλ της Αννα590
Εχει κανείς Εμπειρία για την κυρία της αγγελίας?
καλά να γαμάτε
η διευθυνση ειναι:Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια κυρία στην αγγελία που πόσταρες...
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια κυρία στην αγγελία που πόσταρες...
φίλε ποια είναι τα πρακτορεία τους;Σε ανεξαρτητη δεν θα βρεις σου εξηγησε ο φιλος παραπανω τους λογους. Πολυ σπανια βρισκω και συνηθως δεν μου αρεσουνε εμφανισιακα και φευγω απο τα ραντεβου. Απο πρακτορεια Liberta black , Sofia , Afroditi , Dimitra , Nina, Cinzia και αλλες. Εγω γουσταρω pse bdsm χωρις κατουρημα ομως με σχετικο ξυλο και επειδη με ξερουνε και τα πρακτορεια οτι δεν παρεκτρεπομαι ουτε ειμαι ψυχακιας κανω τα ραντεβου μου κανονικα οποτε γουσταρω χωρις κανενα προβλημα.
ναι γιατι πλουτισε η Ολγα?για το μεροκαματακι παλεψε ότι εχανε σε εμφανιση και λουκ κακομοιρογλου το εδινε σε υπηρεσίες.Εαν δεν εδινε υπηρεσίες ουτε αδεσποτο θα την πηδαγε….Όντως η ΟΛΓΑ δεν ήταν μουναρα αλλά σε έκανε να νιώθεις παςσας, το κενό που άφησε μεγάλο , νομίζω πως οποια βάλει τέτοιο προγραμμα θα μαζέψει όλο το χρήμα μας!!
σε ποιά απο τις δύο αναφέρεσαι....?δεχεται fisting μπρος πισω,κατουρημα και τα καταπινει,χεσιμο στο στομα. δεν κανω πλακα η ιδια μοθ το εχει πει.εξαλλου φαινεται οτι ειναι βρωμιαρα εκτος απο ανωμαλη