όποιου αντέχει η τσέπη εδώ θα έχει σίγουρα αποτελέσματα...
για όλα τα γούστα
Εχει και heavy duty slaves ......κλαίω !!!
για όλα τα γούστα
Συναγωνιστές καλησπέρα, είμαι χρόνια στον χώρο αυτό.. Ποτέ δεν έψαχνα για απλό σεξ, από αυτό έχω άφθονο όποτε θέλω. Έψαχνα κοπέλες (ως επι το πλείστον ανεξάρτητες) που να ικανοποιούν τα ιδιαίτερα γούστα μου. Ποια είναι αυτά; Να είμαι αφέντης και αυτή δούλα. Να μου γελίφει τα πόδια, να την κατουράω, να της βάζω δονητές, να την εξευτελίζω κτλ κτλ Παλαιότερα έβρισκα πιο εύκολα αυτό που ήθελα αλλά τώρα τελευταία έχω ξεμείνει. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Είτε να μου προετίνει κάποια που ξέρει είτε να μου δώσει καμια ιδέα πως θα βρω αυτό που ψάχνω; Δεν με νοιάζει call girl επαγγελματίας. Αντίθετα μάλιστα, προτιμώ να είναι η κοπελα της γειτονιάς που θέλει να βγάλει ένα χαρτζιλίκι.
Για μπατσάκια στο πισινό, μαλλιοτραγήγματα κτλ;Δεν νομιζω οτι ειναι συγκρισιμο.
Η πορνεια μού φαινεται συγκρισιμη με κανονικες δουλειες (αν αναλογιστεις τη διαφορά των κερδων).
Η γκομενα κανει κατι νορμαλ, που θα εκανε με τον γκομενό της. Και βγαζει πολλα λεφτα.
Επισης, υπαρχουν τσατσαδες και μπραβοι των γραφειων (αν ειναι βιζιτα), σε περιπτωση που καποιος πελατης τυχει να κανει μαλακιες.
Στην αλλη περιπτωση, παει για ξυλο. => Πιστευω οτι ουτε μια στις 100 δεν γουσταρει να τρωει ξυλο, κατουρα, σκατα κλπ.
Μην τρελαθουμε κιολας.
Δεν νομιζω οτι ειναι συγκρισιμο.
Η πορνεια μού φαινεται συγκρισιμη με κανονικες δουλειες (αν αναλογιστεις τη διαφορά των κερδων).
Η γκομενα κανει κατι νορμαλ, που θα εκανε με τον γκομενό της. Και βγαζει πολλα λεφτα.
Επισης, υπαρχουν τσατσαδες και μπραβοι των γραφειων (αν ειναι βιζιτα), σε περιπτωση που καποιος πελατης τυχει να κανει μαλακιες.
Στην αλλη περιπτωση, παει για ξυλο. => Πιστευω οτι ουτε μια στις 100 δεν γουσταρει να τρωει ξυλο, κατουρα, σκατα κλπ.
Μην τρελαθουμε κιολας.
τελικα υπαρχει αυτη??και ομως υπαρχουνε και μαλιστα σε τιμες για κλαματα.
δεν προκειται να πω ποιες αλλα σχεδον ολοι γνωριζουνε το μιλφ απο αγια παρασκευη στα 60 ευρω 40αρα η οποια κανει οχι μονο αυτα αλλα και αλλα τοσα . οποιος καταλαβε καταλαβε
για όλα τα γούστα
Νομίζω εδώ βρήκα νόημα στην ζωή μου... Κάτι τέτοιο θα μου άρεσε πολύ!
Συναγωνιστές καλησπέρα, είμαι χρόνια στον χώρο αυτό.. Ποτέ δεν έψαχνα για απλό σεξ, από αυτό έχω άφθονο όποτε θέλω. Έψαχνα κοπέλες (ως επι το πλείστον ανεξάρτητες) που να ικανοποιούν τα ιδιαίτερα γούστα μου. Ποια είναι αυτά; Να είμαι αφέντης και αυτή δούλα. Να μου γελίφει τα πόδια, να την κατουράω, να της βάζω δονητές, να την εξευτελίζω κτλ κτλ Παλαιότερα έβρισκα πιο εύκολα αυτό που ήθελα αλλά τώρα τελευταία έχω ξεμείνει. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Είτε να μου προετίνει κάποια που ξέρει είτε να μου δώσει καμια ιδέα πως θα βρω αυτό που ψάχνω; Δεν με νοιάζει call girl επαγγελματίας. Αντίθετα μάλιστα, προτιμώ να είναι η κοπελα της γειτονιάς που θέλει να βγάλει ένα χαρτζιλίκι.
Με παρεξήγησες. Λατρεύω BDSM και πόνο, μελανιές, σημάδια... Αλλά κάποια από τα πράγματα που ειπώθηκαν (πχ να ουρεί πάνω στην σκλάβα του) ε... αυτό είναι ανθυγιεινό. Με άγνωστο καλό είναι αποφεύγουμε ανταλλαγές σωματικών υγρών.ανθυγιεινό; Δηλαδή; Δεν σου αρέσει; Και αυτός είναι λόγος για να είναι ανθυγιεινό; Ασχολείσου με κάτι άλλο παρά με την σεξουαλική ηθική και κριτική.
Με άγνωστο καλό είναι αποφεύγουμε ανταλλαγές σωματικών υγρών.
Με παρεξήγησες. Λατρεύω BDSM και πόνο, μελανιές, σημάδια... Αλλά κάποια από τα πράγματα που ειπώθηκαν (πχ να ουρεί πάνω στην σκλάβα του) ε... αυτό είναι ανθυγιεινό. Με άγνωστο καλό είναι αποφεύγουμε ανταλλαγές σωματικών υγρών.
Πάντως, κατά τη γνώμη μου, η ανώτερη μορφή submission από μια κοπέλα, είναι όταν αυτό γίνεται γιατί είναι ερωτευμένη μαζί σου και σε αγαπάει. Τότε η σχέση κυριαρχίας - υποταγής μπορεί να οδηγηθεί σε άλλα επίπεδα με τις κατάλληλες διαδικασίες.
Βέβαια, νομίζω ότι κάθε ερωτευμένη γυναίκα έχει την τάση να είναι, λιγότερο ή περισσότερο, submissive στον εραστή της (τι λένε γι' αυτό οι κοπέλες που διαβάζουν το θέμα;; ), αλλά εδώ μιλάμε για πέρασμα σε ένα άλλο επίπεδο...
Ταυτόχρονα ένα τέτοιο σεξουαλικό ταξίδι κυριαρχίας - υποταγής, ενδεχομένως οδηγεί σε συναισθηματική εμβάθυνση τη σχέση, κάτι, νομίζω, σημαντικό .
Τελικά, έχω τη γνώμη ότι ακόμη και τα πιο έντονα σεξουαλικά παιχνίδια, ακόμη και οι πιο έντονες σεξουαλικές καταστάσεις έχουν μια βαρετή πλευρά, αν δεν αναπτύσσονται και συναισθήματα. Ίσως, μάλιστα, και μια μελαγχολική...
Επομένως, το optimum optimorum είναι ο καλός χειρισμός του μαστιγίου να συνοδεύεται και με καλό χειρισμό της ψυχής...
Τι λέτε;
προσφατα ακουσα απο σκλαβα (οχι επαγγελματια)απλη καθημερινη κοπελα καπου στα 38 η οποια διηγουνταν την εμπειρια της με γνωστο αφεντη του χωρου ο οποιος δεν το εχει με την εμφανηση αλλα εχει κατι ματαρες απιστευτες οσον αφορα τον τροπο που κοιταει που σε καρφωνει...αυτη λοιπον μου ειπε οτι μολις τον ειδα ...(κικ αυτο εγινε σε παρεα 20 τουλαχιστον ατομων)ηθελα να παω και να γονατισω στη γωνια....και φυσικα μετα απ ενα 24ωρο ειχε την πρωτη της εμπειρια την οποια μου διηγιοταν εκστασιασμενη και μου ελεγε ποσο καιρο εχασε απο τη ζωη της που δε μπηκε νωριτερα σ αυτα τα κολπα
Με παρεξήγησες. Λατρεύω BDSM και πόνο, μελανιές, σημάδια... Αλλά κάποια από τα πράγματα που ειπώθηκαν (πχ να ουρεί πάνω στην σκλάβα του) ε... αυτό είναι ανθυγιεινό. Με άγνωστο καλό είναι αποφεύγουμε ανταλλαγές σωματικών υγρών.
τα ουρα ειναι ακακα γιαυτο κ πολλοι δε δισταζουν να τα πιουν!
ποσταρες μετα απο 5 χρονια, για να ανοιξεις κουβεντα με μια 50αρα που της λειπουν 3 δοντια και μια χοντρη που πινει τα κατουρα ενος μουσουλμανουΠολλοί έχουν επιζήσει, χαμένοι σε ακραίες συνθήκες, πίνοντας τα ούρα τους. Αυτή ακριβώς ήταν και η οδηγία του Υπ. Άμυνας των ΗΠΑ, κατά τον πόλεμο του Βιετνάμ, πρός τους αμερικανούς στρατιώτες, στην περίπτωση που χάνονταν στη ζούγκλα και δεν έβρισκαν νερό.
Βέβαια, μιλάμε για τα δικά τους ούρα. Δεν ξέρω τι γίνεται με τα ξένα ούρα, αν μεταδίδουν δηλ. τυχόν ασθένειες του "ιδιοκτήτη τους"
Τι λέει γι' αυτό η victoria vanity?