kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Ευχαριστώ
για κανενα καλο burgeradiko ξερεις να φαω τιποτα τωρα ?
να υπαρχει και σωστη ανταλλαγη πληροφοριας
οχι να παιρνετε μονο
Ευχαριστώ
ρ.δ?γιαννη εισαι ατυχος γιατι σβηνω τα τηλεφωνα αλλα ητανε ενα μιλφ απο αγια παρασκευη
ρωτα αν μπορει να σε βοηθησει κανενας αντμιν η δεν ξερω γω ποιος
το οποιο εκανε οτι της ελεγες
επισης ξεκιναει η ρ.δ παλι απο οσο εχω πληροφορηση η οποια απο οσο ξερω κανει τα παντα γενικα
και η π.σ καλη περιπτωση ειναι
αν εχεις αποριες στειλε πμ και θα στα πω αναλυτικα
γυναικα ειμαι
αλλα γλειφω μονο σαγιοναρες reef ;)
:S :S :Sεγω νομιζα οτι ησουν αντρας τοσο καιρο
Γιατί μου είπες να στείλω στην dopamina;στειλε πμ στην dopamina τυπε
τυπε τον φαγανε τον Μ.Α. Ο τεντι μονο εμεινε :S :S :Sεδω τυπε, θα σου βγει και τσαμπα
αμα δεν εισαι πολυ εκλεκτικος, με μια περουκιτσα την κανεις τη δουλεια σου
χαχαχαχαχαεδω τυπε, θα σου βγει και τσαμπα
αμα δεν εισαι πολυ εκλεκτικος, με μια περουκιτσα την κανεις τη δουλεια σου
Έχω μια διαίσθηση οτι εμφανησιασκά θα είναι σαν την θειά μου αλλά θα πάρω ένα τηλ να δω τι παίζει.
Έχω μια διαίσθηση οτι εμφανησιασκά θα είναι σαν την θειά μου αλλά θα πάρω ένα τηλ να δω τι παίζει.
Σε ευχαριστώ πολύ.
καλημέρα
Συναγωνιστές καλημέρα και καλή χρονιά.
Ήθελα την βοήθειά σας.
Επιτρέψτε μου λίγα λόγια για να σας εξηγήσω.
Είμαι 30χρ, έχω τάσεις αυταρχικές εδώ και πολλάαα χρόνια.
Μου αρέσει να εξευτελίζω την παρτενέρ μου, να την βάζω να μου γλείφει τα πόδια, τον κώλο, να την φτύνω και να την χύνω στην μούρη, να την βρίζω, να την κατουράω και άλλα τέτοια, μαζί με τα all time παραδοσιακό σεξάκι και πίπα. Γενικά να την διατάζω και να κάνει οτι της λέω αγόγγυστα (μέσα σε λογικά πλαίσια πάντα). Δεν είμαι τόσο fan του ξύλου εκτός από μερικά σκαμπίλια..
Παλιότερα μέσα από αγγελίες έβρισκα αρκετές κοπέλες, (να διευκρινίσω ότι έχω σχέση οπότε δεν χρόνο να βγαίνω για ποτό κτλ, οτι βρίσκω το βρίσκω μόνο μέσα από το net, αγγελίες, chat, κτλ) άλλες στο τζάμπα επειδή τους άρεσε ο ρόλος της δούλας, άλλες με πληρωμή, είτε επαγγελματίες είτε ακόμα πιο συχνά κοπέλες που απλώς είχαν κάποια οικονομική ανάγκη και ενέδιδαν σε αυτά που ζητούσα επειδή πλήρωνα πολύ καλά. Έχω δώσει κατά καιρούς από 70 εως 420 ανάλογα την εποχή, το τι θα κάναμε, πόση ώρα κτλ
Τον τελευταίο καιρό όμως δυσκολεύομαι να βρω κάτι αξιόλογο. Είτε μου απαντάνε κάτι άσχημες ή κάποιες που το μονό που κάνουν είναι πίπα... Για αυτό λοιπόν ανοίγω αυτό το θέμα εδώ ώστε αν κάποιος φίλος ξέρει κάποια κοπέλα να μου προτείνει, ή κάποιον τρόπο να βρω κάποια, να με βοηθήσει.
Να διευκρινίσω ότι δεν με ενδιαφέρει η κοπέλα να είναι δούλα με την κλασική έννοια, δηλαδή να φτιάχνεται με όλο αυτό, απλά να μπορεί να κάνει αυτά που ζητάω, ακόμα και αν δεν της αρέσουν, μόνο και μόνο για τα λεφτά, (πληρώνω καλά).
Ευχαριστώ