You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψάχνω για δούλα(;) να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giannis98765
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 97
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giannis98765
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2016
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Όσο εσείς λέτε εξυπνάδες εγώ γαμάω μια χαρά
TheScorpio
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 332
- Πόντοι
- 36
Δοκιμάστε Ολγα / Αντριάνα - που παίζει πολύ αυτό τον καιρο στο νήμα των ανεξάρτητων και κανά δύο άλλες
η ολγα ναι είναι καθαρα υποτακτικη τωρα για αντριαννα δεν πολυγνωριζω....Δοκιμάστε Ολγα / Αντριάνα - που παίζει πολύ αυτό τον καιρο στο νήμα των ανεξάρτητων και κανά δύο άλλες
Kabalaris123
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2015
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Αυτά που θέλει ο συναγωνιστής είναι πολύ φυσιολογικά απλά δεν βρίσκονται εύκολα σε κοπέλες της μιας ώρας η δύο γιατί είναι θέματα εμπιστοσύνης αλλά και ταύτισης
Αν υπάρχει κάποια από εδω μέσα θα χαρώ να το μάθω και να αναπτύξουμε επαφή να δούμε σε πιο επίπεδο μπορούμε να φτάσουμε κάθε πρόταση δεκτή
Αν υπάρχει κάποια από εδω μέσα θα χαρώ να το μάθω και να αναπτύξουμε επαφή να δούμε σε πιο επίπεδο μπορούμε να φτάσουμε κάθε πρόταση δεκτή
Την Ολγα πως μπορουμε να τγν βρουμε?η ολγα ναι είναι καθαρα υποτακτικη τωρα για αντριαννα δεν πολυγνωριζω....
MisterGrey
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2017
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα κ απο εμενα. Δυστυχως δεν μπαινω πολυ συχνα εδω λογω πολλων υποχρεωσεων.
Βασικα υπαρχουν αρκετα σαιτ του εξωτερικου, οπου υπαρχουν κ αρκετες Ελληνιδες-Ευρωπαιες που ειναι φυσικες υποτακτικες γιατι ετσι την βρισκουν να ειναι υποταγμενες σε εναν Αφεντη Κυριο τους, η κ καποιες σε περισοτερους.
Ακομη υπαρχει αλλο σαιτ επι χρημασι μπορεις να επικοινωνεις με υπο, ελαχιστοτατες απο Ελλαδα, αλλα κ αρκετες απο εξωτερικο, κ φυσικα πολλες που ψαχνονται για οτιδηποτε αλλο περι σεξ.
Δεν ξερω εαν εχει ειπωθει αυτο,αλλα ειναι μια λυση .
Προσωπικα δεν ειμαι υπερ του πληρωμενου, κ καλα υποτακτικης, καποιας επαγγελματια.
προτιμω τις υπο συνειδητοποιημενες, απο επιπεδο δαπεδο, low, ανεκπαιδευτες μεχρι κ πολυ προχωρημενες, υπακουες, με αναγκη να εκφραστουν.
Βασικα υπαρχουν αρκετα σαιτ του εξωτερικου, οπου υπαρχουν κ αρκετες Ελληνιδες-Ευρωπαιες που ειναι φυσικες υποτακτικες γιατι ετσι την βρισκουν να ειναι υποταγμενες σε εναν Αφεντη Κυριο τους, η κ καποιες σε περισοτερους.
Ακομη υπαρχει αλλο σαιτ επι χρημασι μπορεις να επικοινωνεις με υπο, ελαχιστοτατες απο Ελλαδα, αλλα κ αρκετες απο εξωτερικο, κ φυσικα πολλες που ψαχνονται για οτιδηποτε αλλο περι σεξ.
Δεν ξερω εαν εχει ειπωθει αυτο,αλλα ειναι μια λυση .
Προσωπικα δεν ειμαι υπερ του πληρωμενου, κ καλα υποτακτικης, καποιας επαγγελματια.
προτιμω τις υπο συνειδητοποιημενες, απο επιπεδο δαπεδο, low, ανεκπαιδευτες μεχρι κ πολυ προχωρημενες, υπακουες, με αναγκη να εκφραστουν.
giannis98765
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2016
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα. Θες να μας πεις ποια site είναι αυτά;
giannis98765
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2016
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Νέκρα βλέπω...
Nikos30Ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πιο νέκρα πεθαίνεις..
cuckold_cleaner
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2017
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Υπήρχε μια που έβαζε αγγελία ως γυναικα υποταγής επι χρήμαση αλλα απ οτι διάβασα το γύρισε σε Domina . Πιο ξεκούραστα λεφτά σίγουρα ...
Mary xazoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα! Εμένα μου αρέσει να μου φέρονται έτσι, κυρίως να με ξεφτιλίζουν κ πιο πολύ αντροπαρέες αλλά μέχρι που φτάνουν τα γούστα σας;
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 142
- Πόντοι
- 6
Καλησπέρα! Εμένα μου αρέσει να μου φέρονται έτσι, κυρίως να με ξεφτιλίζουν κ πιο πολύ αντροπαρέες αλλά μέχρι που φτάνουν τα γούστα σας;
ελα πμ να σου πω...τι περιμενεις,να κανουμε κουβεντα εδω???
ρε μπας και εισαι και ξανθια...εκτος απο χαζουλα!
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
ελα πμ να σου πω...τι περιμενεις,να κανουμε κουβεντα εδω???
ρε μπας και εισαι και ξανθια...εκτος απο χαζουλα!
Τύπε δεν μπορεί να στείλει ακόμα πμ :S
paulospaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 968
- Πόντοι
- 86
έχει φόρουμ για bdsm