Συμφωνώ με τον συναγωνιστη popov από την στιγμή που υπάρχει συναίνεση δεν είναι κατακριτεο. Ανήκω στον χώρο του bdsm κ πιστέψτε με είναι καυλα η φάση. Πολλοί που το κράζουν και το θεωρούν χυδαιο πιστεύω ότι δεν έχουν δοκιμάσει, δεν το λέω για να το παίξω κάποιος, το λέω γιατί κάποτε ήμουν κ εγώ ένας από αυτούς. Όταν άρχισα να πειραματιζομαι σιγά σιγά με το άθλημα κατάλαβα ότι με εξηταρει τρελά. Όσο για τον φίλο που ψάχνει σκλαβακι ας ανατρεξει σε φόρουμ περί bdsm ή να πάει σε κάποιες εκδηλώσεις για να κάνει τα κονε του.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψάχνω Call girl - δούλα- σκλάβα που να ικανοποιεί "ιδιαιτερα" γούστα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Alex23andros8
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
προσφατα ακουσα απο σκλαβα (οχι επαγγελματια)απλη καθημερινη κοπελα καπου στα 38 η οποια διηγουνταν την εμπειρια της με γνωστο αφεντη του χωρου ο οποιος δεν το εχει με την εμφανηση αλλα εχει κατι ματαρες απιστευτες οσον αφορα τον τροπο που κοιταει που σε καρφωνει...αυτη λοιπον μου ειπε οτι μολις τον ειδα ...(κικ αυτο εγινε σε παρεα 20 τουλαχιστον ατομων)ηθελα να παω και να γονατισω στη γωνια....και φυσικα μετα απ ενα 24ωρο ειχε την πρωτη της εμπειρια την οποια μου διηγιοταν εκστασιασμενη και μου ελεγε ποσο καιρο εχασε απο τη ζωη της που δε μπηκε νωριτερα σ αυτα τα κολπα
Πάντως, κατά τη γνώμη μου, η ανώτερη μορφή submission από μια κοπέλα, είναι όταν αυτό γίνεται γιατί είναι ερωτευμένη μαζί σου και σε αγαπάει. Τότε η σχέση κυριαρχίας - υποταγής μπορεί να οδηγηθεί σε άλλα επίπεδα με τις κατάλληλες διαδικασίες.
Βέβαια, νομίζω ότι κάθε ερωτευμένη γυναίκα έχει την τάση να είναι, λιγότερο ή περισσότερο, submissive στον εραστή της (τι λένε γι' αυτό οι κοπέλες που διαβάζουν το θέμα;; ), αλλά εδώ μιλάμε για πέρασμα σε ένα άλλο επίπεδο...
Ταυτόχρονα ένα τέτοιο σεξουαλικό ταξίδι κυριαρχίας - υποταγής, ενδεχομένως οδηγεί σε συναισθηματική εμβάθυνση τη σχέση, κάτι, νομίζω, σημαντικό .
Τελικά, έχω τη γνώμη ότι ακόμη και τα πιο έντονα σεξουαλικά παιχνίδια, ακόμη και οι πιο έντονες σεξουαλικές καταστάσεις έχουν μια βαρετή πλευρά, αν δεν αναπτύσσονται και συναισθήματα. Ίσως, μάλιστα, και μια μελαγχολική...
Επομένως, το optimum optimorum είναι ο καλός χειρισμός του μαστιγίου να συνοδεύεται και με καλό χειρισμό της ψυχής...
Τι λέτε;
Babis flou
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2016
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Όλα στο μυαλό είναι... ;)προσφατα ακουσα απο σκλαβα (οχι επαγγελματια)απλη καθημερινη κοπελα καπου στα 38 η οποια διηγουνταν την εμπειρια της με γνωστο αφεντη του χωρου ο οποιος δεν το εχει με την εμφανηση αλλα εχει κατι ματαρες απιστευτες οσον αφορα τον τροπο που κοιταει που σε καρφωνει...αυτη λοιπον μου ειπε οτι μολις τον ειδα ...(κικ αυτο εγινε σε παρεα 20 τουλαχιστον ατομων)ηθελα να παω και να γονατισω στη γωνια....και φυσικα μετα απ ενα 24ωρο ειχε την πρωτη της εμπειρια την οποια μου διηγιοταν εκστασιασμενη και μου ελεγε ποσο καιρο εχασε απο τη ζωη της που δε μπηκε νωριτερα σ αυτα τα κολπα
coolfly
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 15
- Like
- 758
- Πόντοι
- 991
Από πότε τα ιδιαίτερα γούστα είναι ανθυγιεινά? :SΑυτό που περιγράφεις είναι πολύ ανθυγιεινό. Εγώ ούτε για 1000 ευρώ την ώρα δεν θα σου επέτρεπα κάτι τέτοιο. Καλή τυχή στην αναζήτηση σου. Θα πρέπει να είναι πολύ απελπισμένη αυτή που θα βρεις για να δεχτεί όλα τα σωματικά σου υγρά. (Αγαπάω bdsm αλλά όχι και έτσι).
Τελικά πολύ ταμπού και υποκρισία...
Ο άνθρωπος δεν μίλησε για ζωοφιλία!
Το bdsm είναι ολόκληρη φιλοσοφία και πίστεψέ με υπάρχει πολύς κόσμος που το λατρεύει!
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Ψάχνω σκλάβα που να βαζει πλυντηρια
να καθαριζει το σπιτι να σιδερώνει
και να πηγαινει σουπερ μαρκετ
Παιζει κανα σαιτ με τυπισσες που να γουσταρουν να γινουν σκλαβες μου
Babis flou
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2016
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Αν είσαι γενναιόδωρος βρίσκεις...Ψάχνω σκλάβα που να βαζει πλυντηρια
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Διαβασα κατι ποστ πριν για group στο fb και ειδικα siteΑν είσαι γενναιόδωρος βρίσκεις...
Ελεγα μηπως εβρισκα τιποτα στο τσάμπα :S
tzutzukos 36
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 453
- Πόντοι
- 291
Ανοιξε μια σελιδα σαν τον αλλο που ζητουσε γραμματεα, στο τσακα τσακα τη βρηκεΔιαβασα κατι ποστ πριν για group στο fb και ειδικα site
Ελεγα μηπως εβρισκα τιποτα στο τσάμπα :S
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
Πάντως, κατά τη γνώμη μου, η ανώτερη μορφή submission από μια κοπέλα, είναι όταν αυτό γίνεται γιατί είναι ερωτευμένη μαζί σου και σε αγαπάει. Τότε η σχέση κυριαρχίας - υποταγής μπορεί να οδηγηθεί σε άλλα επίπεδα με τις κατάλληλες διαδικασίες.
Βέβαια, νομίζω ότι κάθε ερωτευμένη γυναίκα έχει την τάση να είναι, λιγότερο ή περισσότερο, submissive στον εραστή της (τι λένε γι' αυτό οι κοπέλες που διαβάζουν το θέμα;; ), αλλά εδώ μιλάμε για πέρασμα σε ένα άλλο επίπεδο...
Ταυτόχρονα ένα τέτοιο σεξουαλικό ταξίδι κυριαρχίας - υποταγής, ενδεχομένως οδηγεί σε συναισθηματική εμβάθυνση τη σχέση, κάτι, νομίζω, σημαντικό .
Τελικά, έχω τη γνώμη ότι ακόμη και τα πιο έντονα σεξουαλικά παιχνίδια, ακόμη και οι πιο έντονες σεξουαλικές καταστάσεις έχουν μια βαρετή πλευρά, αν δεν αναπτύσσονται και συναισθήματα. Ίσως, μάλιστα, και μια μελαγχολική...
Επομένως, το optimum optimorum είναι ο καλός χειρισμός του μαστιγίου να συνοδεύεται και με καλό χειρισμό της ψυχής...
Τι λέτε;
συμφωνω απολυτως...τα παντα γυρω απο το σεξ γινονται καλιτερα οταν υπαρχει σχεση συναισθηματικη..κυριως για να αφεθεις σε καποιον πρεπει να σου εμπνευσει εμπιστοσυνη κι αυτο δυσκολα κερδιζεται μεσα απο ενα ραντεβου επαγγελματικης φυσεως
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
O αλλος εσκαγε 2κ καθαραΑνοιξε μια σελιδα σαν τον αλλο που ζητουσε γραμματεα, στο τσακα τσακα τη βρηκε
Εγω εχω πελώρια αναγκη να με υπηρετει κάποια αφιλοκερδως
Νομιζω οτι ο χαραχτηρισμος σκλαβα θα καλυπτε αυτο που ψάχνω :S
tzutzukos 36
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 453
- Πόντοι
- 291
Δυσκολα φιλε, πολλες φορες το αφιλοκερδως στο τελος το πληρωνεις περισσοτερο ;) οποτε δινεις κατι απο την αρχη κ'εχεις το κεφαλι σου ησυχοO αλλος εσκαγε 2κ καθαρα
Εγω εχω πελώρια αναγκη να με υπηρετει κάποια αφιλοκερδως
Νομιζω οτι ο χαραχτηρισμος σκλαβα θα καλυπτε αυτο που ψάχνω :S
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Θελει υπομονη αλλα κερδιζετε..Στα τοσα χρονια 5 φορες μου εχει τυχη..Βασικα τωρα διανυο την 5...και ειναι φοβερα...αλλα σεβομε και ειμαι τρυφερος..συμφωνω απολυτως...τα παντα γυρω απο το σεξ γινονται καλιτερα οταν υπαρχει σχεση συναισθηματικη..κυριως για να αφεθεις σε καποιον πρεπει να σου εμπνευσει εμπιστοσυνη κι αυτο δυσκολα κερδιζεται μεσα απο ενα ραντεβου επαγγελματικης φυσεως
harisharistou
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Το να πληρωνεις μια τυπισσα για να την πλακωνεις στο ξυλο και να την κατουρας μού φαινεται λιγο προβληματικο
το μονο προβληματικό ειναι ότι κάποιος μπορεί να ονομάζει τα γούστα κάποιου άλλου ως "προβληματικά"
το γνωριζει καποιος το μιλφ που αναφερει ο φιλος?επειδη εγω δεν το ξερω και θα θελα να το γνωρισωκαι ομως υπαρχουνε και μαλιστα σε τιμες για κλαματα.
δεν προκειται να πω ποιες αλλα σχεδον ολοι γνωριζουνε το μιλφ απο αγια παρασκευη στα 60 ευρω 40αρα η οποια κανει οχι μονο αυτα αλλα και αλλα τοσα . οποιος καταλαβε καταλαβε
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
πολυ ωραιο βιντεο
το μονο προβληματικό ειναι ότι κάποιος μπορεί να ονομάζει τα γούστα κάποιου άλλου ως "προβληματικά"
Θα το πω σχηματικα:
Αυτος που πληρωνει εχει πλεονασμα χρηματων.
Αυτος που πλρωνεται εχει ελλειψη => Τρωει ξυλο αντι αμοιβης.
Δεν μου πολυαρεσει η ιδεα των "πλουσιων" να δερνουν και να ταπεινωνουν φτωχους, κοινη συναινεσει.
Βεβαια, εγω αν ημουν σε οικονομικη απογνωση θα χτυπαγα γριες και θα τους επαιρνα τη συνταξη. Το λεω ευθεως.
ΥΓ - Αν τα κανετε χωρις αμοιβη, δικαιωμά σας. Σπαστε και τα κοκκαλα ο ενας του αλλου.
Εγω (χωρις να ειμαι σαδιστης), θα το φχαριστηθω! ;)
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.343
- Πόντοι
- 786
Δεν μου πολυαρεσει η ιδεα των "πλουσιων" να δερνουν και να ταπεινωνουν φτωχους, κοινη συναινεσει.
λιγότερης έντασης, αλλά ίδιας ποιότητας είναι η πορνεία,
όλοι έχουμε γαμήσει πολύ ωραίες γυναίκες επί πληρωμή (ομορφότερες απ' αυτές που βρίσκουμε με τις δυνάμεις μας),
γι' αυτό το σάιτ είναι γεμάτο δεξιούς,
γενικώς οι πλούσιοι πληρώνουν τους φτωχούς να κάνουν πράγματα που οι ίδιοι δεν θέλουν να κάνουν,
ευχαριστούμε τον Τσώρτσιλ, που μας κράτησε στην Δύση.
λιγότερης έντασης, αλλά ίδιας ποιότητας είναι η πορνεία,
όλοι έχουμε γαμήσει πολύ ωραίες γυναίκες επί πληρωμή (ομορφότερες απ' αυτές που βρίσκουμε με τις δυνάμεις μας),
γι' αυτό το σάιτ είναι γεμάτο δεξιούς,
γενικώς οι πλούσιοι πληρώνουν τους φτωχούς να κάνουν πράγματα που οι ίδιοι δεν θέλουν να κάνουν,
ευχαριστούμε τον Τσώρτσιλ, που μας κράτησε στην Δύση.
Δεν νομιζω οτι ειναι συγκρισιμο.
Η πορνεια μού φαινεται συγκρισιμη με κανονικες δουλειες (αν αναλογιστεις τη διαφορά των κερδων).
Η γκομενα κανει κατι νορμαλ, που θα εκανε με τον γκομενό της. Και βγαζει πολλα λεφτα.
Επισης, υπαρχουν τσατσαδες και μπραβοι των γραφειων (αν ειναι βιζιτα), σε περιπτωση που καποιος πελατης τυχει να κανει μαλακιες.
Στην αλλη περιπτωση, παει για ξυλο. => Πιστευω οτι ουτε μια στις 100 δεν γουσταρει να τρωει ξυλο, κατουρα, σκατα κλπ.
Μην τρελαθουμε κιολας.
Εντάξει μας είπατε και εσείς οι Αριστεροί τη γνώμη σας. Μάλλον θα προτιμούσατε τον Στάλιν αντί τον Τσώρτσιλ, ποιος ξερει.....
Ενα στανταρακι που εχω προτιμά να δουλευει 3-4 ραντεβου τη μέρα να μαζεύει μια 400ρα απο το να ξεσκατιζει γέρους και να σφουγγαρίζει για 15 ευρω μεροκάματο. Ενίοτε σε κάποια ραντεβου καλογαμιεται και ετσι εκπληρώνει και άλλες ανάγκες. Συνεπώς το πουτανιλικι δεν το κάνουνε απο απόγνωση όπως κάποιοι θέλετε να πιστεύετε. Οςο για αυτούς που λέτε οτι εχουν πλεόνασμα ουτε αυτο ισχύει. Αλίμονο αν τα λεφτα ηταν μονο για υποχρεώσεις. Δεν θα ειχε νόημα η ζωη.
Ενα στανταρακι που εχω προτιμά να δουλευει 3-4 ραντεβου τη μέρα να μαζεύει μια 400ρα απο το να ξεσκατιζει γέρους και να σφουγγαρίζει για 15 ευρω μεροκάματο. Ενίοτε σε κάποια ραντεβου καλογαμιεται και ετσι εκπληρώνει και άλλες ανάγκες. Συνεπώς το πουτανιλικι δεν το κάνουνε απο απόγνωση όπως κάποιοι θέλετε να πιστεύετε. Οςο για αυτούς που λέτε οτι εχουν πλεόνασμα ουτε αυτο ισχύει. Αλίμονο αν τα λεφτα ηταν μονο για υποχρεώσεις. Δεν θα ειχε νόημα η ζωη.
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
όποιου αντέχει η τσέπη εδώ θα έχει σίγουρα αποτελέσματα...
για όλα τα γούστα
για όλα τα γούστα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις