Νέα

Ψάχνω Call girl - δούλα- σκλάβα που να ικανοποιεί "ιδιαιτερα" γούστα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alex23andros8
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
9
Πόντοι
1
Πολλοί έχουν επιζήσει, χαμένοι σε ακραίες συνθήκες, πίνοντας τα ούρα τους. Αυτή ακριβώς ήταν και η οδηγία του Υπ. Άμυνας των ΗΠΑ, κατά τον πόλεμο του Βιετνάμ, πρός τους αμερικανούς στρατιώτες, στην περίπτωση που χάνονταν στη ζούγκλα και δεν έβρισκαν νερό.
Βέβαια, μιλάμε για τα δικά τους ούρα. Δεν ξέρω τι γίνεται με τα ξένα ούρα, αν μεταδίδουν δηλ. τυχόν ασθένειες του "ιδιοκτήτη τους"  :)
Τι λέει γι' αυτό η victoria vanity?  :)

Δεν νομίζω ότι έχει μελετηθεί η μετάδοση ασθενειών δια της οδού αυτής δεδομένου ότι πρόκειται για ασυνήθιστη συμπεριφορά. Πολλά μικρόβια απομονώνονται στα ούρα (αίτια ουρολοιμώξεων, μυκοβακτηρίδια σε φυματίωση ουροποιητικού φαντάζομαι και όλα τα αίτια ΣΜΝ (αν έχουν προκαλέσει ουρηθρίτιδα). Εγώ δεν θα το διακινδύνευα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Με παρεξήγησες. Λατρεύω BDSM και πόνο, μελανιές, σημάδια... Αλλά κάποια από τα πράγματα που ειπώθηκαν (πχ να ουρεί πάνω στην σκλάβα του) ε... αυτό είναι ανθυγιεινό. Με άγνωστο καλό είναι αποφεύγουμε ανταλλαγές σωματικών υγρών.

ουτε ομως με γνωστο θα ηθελες να γινει αυτο(να ουρει ο αλλος πανω σου).
λογικοτατο μου ακουγεται.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
ποσταρες μετα απο 5 χρονια, για να ανοιξεις κουβεντα με μια 50αρα που της λειπουν 3 δοντια και μια χοντρη που πινει τα κατουρα ενος μουσουλμανου :)

Και εσύ μέσα στα έξι χρόνια (εγγραφή σου το 2010...  :)) βρήκες να γνωρίσεις "μια 50αρα που της λειπουν 3 δοντια και μια χοντρη που πινει τα κατουρα ενος μουσουλμανου" ?  :)

Επισκέπτης
Και εσύ μέσα στα έξι χρόνια (εγγραφή σου το 2010...  :)) βρήκες να γνωρίσεις "μια 50αρα που της λειπουν 3 δοντια και μια χοντρη που πινει τα κατουρα ενος μουσουλμανου" ?  :)
Wat8.jpg

footslaveboy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα, είμαι χρόνια στον χώρο αυτό.. Ποτέ δεν έψαχνα για απλό σεξ, από αυτό έχω άφθονο όποτε θέλω. Έψαχνα κοπέλες (ως επι το πλείστον ανεξάρτητες) που να ικανοποιούν τα ιδιαίτερα γούστα μου. Ποια είναι αυτά; Να είμαι αφέντης και αυτή δούλα. Να μου γελίφει τα πόδια, να την κατουράω, να της βάζω δονητές, να την εξευτελίζω κτλ κτλ Παλαιότερα έβρισκα πιο εύκολα αυτό που ήθελα αλλά τώρα τελευταία έχω ξεμείνει. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Είτε να μου προετίνει κάποια που ξέρει είτε να μου δώσει καμια ιδέα πως θα βρω αυτό που ψάχνω; Δεν με νοιάζει call girl επαγγελματίας. Αντίθετα μάλιστα, προτιμώ να είναι η κοπελα της γειτονιάς που θέλει να βγάλει ένα χαρτζιλίκι.
Άμα θέλεις ένα γιουσουφάκι χαλί στο πάτωμα για να γλείφει τις ποδάρες σου αλλά κ για να το ξεφτυλισεις χωρισ όρια όπως σε διασκεδάζει, σαν ανώτερος αφέντης που είσαι, εδω είμαι

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom