ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
http://[URL unfurl="true"]www.myspaceantics.com/images/myspace-graphics/funny-pictures/do-us-a-favor_shoot-yourself.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
πώς και δεν της έστειλες τους κοιλιακούς σου να μπει στον ίσιο δρόμο?
πώς και δεν της έστειλες τους κοιλιακούς σου να μπει στον ίσιο δρόμο?
με τι να με πληρωσει ρε η ψωμολυσσα? ασε που της ριχνω πορτα επειδη ειναι μπουνταλω
ακομα εδω ε???καλα!!!!!!
;) μια χαρα! οταν εχω παρεα διαβαζω καλυτερα ασε που εσας σας καυλωνουν κατι τετοια! βρε λες να παιρνω κ τα βιβλια μου στα ραντεβου? εγω να διαβαζω κ εσεις να κοπανατε?
απαντηση δε βλεπω :oστειλε μου μαιλ!! :-*
απαντηση δε βλεπω :o
το καλο πραμα αργει να γινει το στρουμπουλο πραμα αργει να στειλει. νομοι.
θα διαβαζει το κοριτσιτο καλο πραμα αργει να γινει το στρουμπουλο πραμα αργει να στειλει. νομοι.
Α' Νόμος του Νεύτωνα... νόμος της αδράνειας!!
θα διαβαζει το κοριτσι
Μωρου κανε ενα διαλειμα να ξεδωσεις λιγο και μετα θα ειναι πιο ευχαριστω το διαβασμα!!!καλα πηγαινει! οχι κ τελεια ομως....που μυαλο για διαβασμα? εγω θελω καφεδακια κ βολτιτσες! μιλφ μου με ψαχνεις βρε?
το καλο πραμα αργει να γινει το στρουμπουλο πραμα αργει να στειλει. νομοι.
Nα στο δωσω εγω καλυτερα
Μου πήρε μία ολόκληρη ώρα για να παρακολουθήσω το αθλιότερο από κάθε άποψη thread που έχει ανοίξει εδώ μέσα ever. Κάποιος μίλησε για αντιστροφή των όρων της αγοράς. Συμφωνώ απόλυτα. Είναι ξεφτύλα τόσοι χύστες εδώ μέσα να κάθονται στην ουρά για να πάρουν χαρτάκι. Απορώ με τη διάθεση κάποιων να το "παλέψουν". Τον πλέσουρα τον είδατε; (από τους λίγους που ξέρει τι του γίνεται). Μπήκε, έκανε το χαβαλέ του και εξαφανίστηκε από το thread (σε 40 σελίδες δεν εμφανίστηκε - γιατί άραγε;)
Λοιπόν, για να αντι-αντιστρέψουμε τους όρους της αγοράς:
- μην στέλνετε φωτο ρε γελάδια...
- μην ασχολείστε με pm και μαλακίες...
- μην ξαναγράψετε εδώ μέσα.
Θα σας πω για πότε θα κάνει βίζιτες στο χώρο σας χωρίς φώτο και παπαριές.
Πάντα με φιλική διάθεση προς τους συναγωνιστές...