Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
hot.julienne@yahoo.com
Παιδιά πάντως εγώ με το μωρό είχα άψογη και άμεση επικοινωνία.... Pls μην αρχίσουν τα χαζά επειδή είμαι καινούριος ότι μπήκα για να την αβαντάρω... Και εξηγώ. Έστειλα mail (ok δεν καιγόμουν να γαμήσω στα καπάκια) και πήρα απάντηση σε λιγότερο από ώρα αλλά το είδα μετά από πολλές ώρες... Ναι ζητάει φωτό και είναι σεβαστό ότι πολλοί στραβώνεται με αυτό ... Anyway εγώ έστειλα και πήρα απάντηση καπάκι πάλι... ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑ τελικά γιατί ενώ ΕΓΩ είχα πει στην αρχή ΤΕΤΑΡΤΗ μετά εγώ είπα ΠΕΜΠΤΗ αλλά πάλι σε καπάκι απάντηση στο κουνιτό ποια μου είπε ότι είναι φουλ η Πέμπτη ... Δεν το έψαξα για μετά επειδή την κάνω 3ήμερο και της είπα ότι τα λέμε σε άλλη φάση... Τι να πω εγώ ακόμα και το ότι δεν με στρίμωξε κάπου την ημέρα που ήθελα εγώ και να με ξεπετάξει μπαμ απλά για να τα πάρει σωστό το είδα. Κατά τα άλλα η μικρή είναι πολύ ευγενική και γλυκιά στην επικοινωνία της. Τουλάχιστον εγώ αυτό αποκόμισα.... Έχω σκοπό να το πάρω οπωσδήποτε οπότε θα σας πω και περαιτέρω με την πρώτη ευκαιρία ;)
Φίλε το site το παρακολουθώ πολλά χρόνια και έχω διαβάσει αρκετά.. Επίσης είμαι μετά τα πρώτα άντα και μέχρι πριν 3 χρόνια ταξίδευα (Καπετάνιος γαρ...!!) μόνο εξωτερικό, οπότε καταλαβαίνεις ότι μια εμπειρία στο όλο θέμα την ψιλό έχω .... Από κει μου έμεινε και το κουσουράκι με τις τάνες....!!!!!
Ακόμα συνεχίζει τα ραντεβού εκτός περιφέρειας Αθηνών ?
για 2 εβδομάδες ακόμα έχει εξεταστική η κοπελιά
σε ποια σχολη φοιτεί?
Στη Χαλκη
άνοιξε ?? με νέα προγράμματα σπουδών
και ιεραποστολικο βεβαιως βεβαιωςΚαι βεβαια!
Διδασκουν το οθωμανικο
και ιεραποστολικο βεβαιως βεβαιως
μαθήματα πεολειχίας????
Καπετάν Ζάχο, σ'ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση, αλλά για καμιά άλλη κοπέλα δεν έχεις να μας πεις ΤΙΠΟΤΑ. Εδώ μέσα γίνεται της πουτάνας από πουτάνες κι εσύ, η ΜΟΝΗ εμπειρία που είχες, ήταν η αλληλογραφία με τη λεγάμενη και το συμπέρασμα πως "η μικρή είναι πολύ ευγενική και γλυκιά στην επικοινωνία της"Παιδιά πάντως εγώ με το μωρό είχα άψογη και άμεση επικοινωνία.... Pls μην αρχίσουν τα χαζά επειδή είμαι καινούριος ότι μπήκα για να την αβαντάρω... Και εξηγώ. Έστειλα mail (ok δεν καιγόμουν να γαμήσω στα καπάκια) και πήρα απάντηση σε λιγότερο από ώρα αλλά το είδα μετά από πολλές ώρες... Ναι ζητάει φωτό και είναι σεβαστό ότι πολλοί στραβώνεται με αυτό ... Anyway εγώ έστειλα και πήρα απάντηση καπάκι πάλι... ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑ τελικά γιατί ενώ ΕΓΩ είχα πει στην αρχή ΤΕΤΑΡΤΗ μετά εγώ είπα ΠΕΜΠΤΗ αλλά πάλι σε καπάκι απάντηση στο κουνιτό ποια μου είπε ότι είναι φουλ η Πέμπτη ... Δεν το έψαξα για μετά επειδή την κάνω 3ήμερο και της είπα ότι τα λέμε σε άλλη φάση... Τι να πω εγώ ακόμα και το ότι δεν με στρίμωξε κάπου την ημέρα που ήθελα εγώ και να με ξεπετάξει μπαμ απλά για να τα πάρει σωστό το είδα. Κατά τα άλλα η μικρή είναι πολύ ευγενική και γλυκιά στην επικοινωνία της. Τουλάχιστον εγώ αυτό αποκόμισα.... Έχω σκοπό να το πάρω οπωσδήποτε οπότε θα σας πω και περαιτέρω με την πρώτη ευκαιρία ;)
κακοηθειεςΚαπετάν Ζάχο, σ'ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση, αλλά για καμιά άλλη κοπέλα δεν έχεις να μας πεις ΤΙΠΟΤΑ. Εδώ μέσα γίνεται της πουτάνας από πουτάνες κι εσύ, η ΜΟΝΗ εμπειρία που είχες, ήταν η αλληλογραφία με τη λεγάμενη και το συμπέρασμα πως "η μικρή είναι πολύ ευγενική και γλυκιά στην επικοινωνία της"
Ήμαρτον μάγκες, ΗΜΑΡΤΟΝ
ΥΓ. ......και αλήθεια νά'ναι...... Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν !!!!!!!