Νέα

Julia (Zuzana)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.085
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/julia-zuzana/]Julia (Zuzana)[/url]

BABY
Ιουνίου 12, 2007

Μολις γυρισα απο Julia μια ωριτσα ειχα πολυ καιρο να χαλαρωσω ετσι.
Πρωτον μια ωρα δεν φτανει.
Δευτερον το κοριτσι ειναι το πιο GFE CG που κυκλοφορει στην πιατσα με χειλια σαν μαξιλαρακια.
Ντερεκι 1.80 με βυζακια μικρα καραστιτα.
Στην πραξη PRO και στο μπουκιτσι PROPRO.
Sorry μαγκες που το λεω θα ξαναπαω οταν λασκαρω μεσα στην βδομαδα.
Ξεχασα να σας πω το κοριτσι ειναι Ουκρανα η οποια ζει στην Βουδαπεστη.

jepeto
Ιουνίου 13, 2007

julia απο zuzana
Μεγαλη ομοιοτητα με τις φωτο
ειναι οντως πολυ ψηλή 1.80 και με το που ανοιζε την πορτα φορουσε και 10ποντα.Ειμαι 1,72 και τα ειδα ολα.
Στα + οτι τα εβγαλε αμεσως.
πολυ καλη συμπεριφορα καλα αγγλικα πολυ ωραιο σωμα
Θα συμφωνυσω με τον συναγωνιστη BABY σε ολα.
Μπορω να πω οτι ο ζουζουνας εχει κανει καλο come back.

Dazed
Ιουνίου 13, 2007

Λοιπον, να πω και τη γνωμη μου για τη Julia που την τσεκαρα σημερα. Κατ'αρχας δεν ειμαι εμπειρος στα CT οποτε δεν εχω και σαφη εικονα για το τι κυκλοφορει γενικως...

Η πρωτη εντυπωση ειναι οντως πολυ καλη, ανοιγει την πορτα και μενεις λιγο, γιατι και εγω δεν ειμαι και πολυ ψηλος+έχει πολυ ωραιο προσωπο.

Το προβλημα προεκυψε λιγο μετα. Γκαντεμια δικη μου θα το ελεγα εγω, γιατι μετα το μπανιο και ενω την πλησιαζω και αρχιζει η ολη διαδικασια, διαπιστωνω οτι, λογω του ότι ήταν και η πρωτη της φορα στην Ελλαδα οπως μου ειπε, μαλλον το προηγουμενο βραδυ ειπε να τιμησει το greek souvlaki... Ναι, δυστυχως πρεπει να ειχε φαει τζατζικι. Ελεος σκεφτομαι, τι γκαντεμια ειναι αυτη, και σκεφτηκα ή να τις το πω, να ξενερωσει κια αυτη και εγω που ειχα ηδη ξενερωσει,ή να το ξεπερασω χαλαρα το προβλημα αυτο και να απολαυσω τα υπολοιπα που φανταζαν καλα...

Γενικως, είμαι περιεργος λιγο με τις μυρωδιες, κατα τ'αλλα παντως ειναι πολυ καθαρη και το δερμα της μια χαρα, απλα σας λεω οτι επεσα στην περιπτωση (ενταξει δεν ηταν και παρα πολυ εντονο, αλλα το καταλαβαινες αμεσα...). Και βασικα το προβλημα ηταν οτι κατα τ'αλλα φιλαει πολυ στο στομα (στα συν αυτο) και εχει ωραια χειλη.

Αν εξαιρεσουμε αυτο, γενικως ειναι πολυ γλυκια, χαμογελαστη, αδυνατη με πολυ πολυ μικρο στηθος, δεν ειναι γυμνασμενη αλλα γενικως σωμα αρκετα καλο. Και απο επιδοσεις πολυ καλη, συμμετεχει ως ενα βαθμο, δηλαδη δε σου βγαζει αυτο το "αντε να τελειωνουμε" ή το αδιαφορο τελειως.

Εν ολιγοις, την προτεινω αλλα οχι για σημερα παιδια... Βασικα, δεν της το  ειπα το προβλημα ουτε μετα, μαλλον βλακεια μου, γιατι μπορει να παει κια σημερα καμια βολτα για κανα σουβλακι και να την πατησουν και οι αυριανοι.Ενταξει, το καταλαβαινω ως ενα βαθμο, κυριως γιατι μαλλον δεν το ειχε παρει χαμπαρι και η ιδια, αλλα επρεπε να της το πω ευγενικα μαλλον στο τελος...

Περα απο αυτο, παντως την προτεινω, οπως ειπαν κυριως για GFE, ξερει και normal αγγλικα οποτε δεν υπαρχει προβλημα.

Αυτα. Σταματαω τη φλυαρια μου...

asgia
Ιουνίου 15, 2007

Μόλις επέστρεψα από julia. Για άλλη μία φορά στάθηκα τυχερός και ταίριαξε η χημεία μου με κοπέλα.
Ανοίγει η πόρτα παιδιά και βλέπω μία στο ύψος μου 1,84 θεομ... με κάτι μάτια  (όπως φωτό) μπροστά μου.
Αρκετά φιλική με καλή γνώση αγγλικών μου προσφέρει νερό να μην λιποθυμήσω. Αποφασίζω να μην χάσω χρόνο γιατί η μία ώρα δεν θα μου φτάσει. Μπαίνω βουρ για ντουζάκι και βγαίνω έξω ελπίζοντας να μην χαλάσει η εικόνα που είχα.
Παιδιά δεν ξέρω για εσάς αλλά η κοπέλα έδειχνε ότι πράγματι της άρεσε αυτό που έκανε. Δεν νομίζω να προσποιήθηκε και τις τρεις φορές που έχυσε γιατί η καρδιά της πήγαινε να σπάσει. Ήτανε σαν να είχες μία γκόμενα δίπλα σου που πριν κάποιες ώρες είχες καμακώσει και την έριξες στο κρεβάτι.
Να γίνω και λίγο πιο αναλυτικός γιατί μερικοί το απαιτούν. Καταρχάς (γούστα είναι αυτά) εγώ όταν βλέπω τέτοια παιδιά ρίχνω πινέλο μέχρι να χύσει όπως και έγινε παίδες και μάλιστα με τρομερή συμμετοχή της με χέρια ώστε να με κάνει να μην σταματάω.
Στην συνέχει ευλαβικά ήθελε να με ευχαριστήσει και εκείνη κάνοντας μια τέλεια πίπα γλύφοντας ότι έβρισκε εκεί κοντά. Για να μην προλάβω να χύσω αφού θα είχαμε στο δεύτερο γύρο ξανά πίπα μου φόρεσε μανδύα και την πήρα ως εξής.
1.   Την έβαλα να κάτσει πάνω μου και παιδιά σας λεω ότι η γκόμενα δεν παίζεται. Δεν ξέρω πόσες CT έχετε πάρει και όταν κάθονται πάνω σας  να σας φιλάνε γιατί γουστάρουνε.
2.   Μετά παιδία αποφάσισα να της αποδείξω ότι το Havy που με αποκάλεσε στην αρχή θα έπιανε τόπο και έγειρα στην άκρη του κρεβατιού και την πήρα για 3 λεπτά στα όρθια όπου και έχυσε για δεύτερη φορά.
3.   Είπα και εγώ να μην καθυστερώ άλλο και την γύρισα και το φέρμαρα από πίσω κρατώντας τα χέρια της.

Στα τέσσερα παιδιά δεν ξέρω αν γίνεται λόγο ύψους . Προσπαθήστε μόνο όρθιο από πίσω.
Αφού τα είδα όλα δίνω φιλάκι και πάω για μπάνιο για να ετοιμαστώ για δεύτερο γύρο. Εκεί παιδιά έκανα αυτό που σκέφτηκα ότι ήθελα να κάνω μόλις την είδα. Αφού μου τον έγλειψε πάλι την έβαλα να κάτσει πάνω στο πρόσωπό μου και της έγλειφα την κλειτορίδα μέχρι να χύσει. Τα είδα όλα παιδιά τελείωσε φωνάζοντας λιγάκι και μετά αγόγγυστα γιατί κοίταξε και το ρολόι στήθηκε και πήρε πίπα κοιτάζοντας με με τα υπέροχα μάτια της και γλύφοντας παντού και τρίβοντας παντού. Κρίμα παιδιά που φεύγει.  
Gregoo δεν ξέρω τα γούστα σου άλλα αν θες μια κοπέλα να είναι σαν μία γκόμενα σου και να μην έρχεται μόνο για να μαμηθεί θα περάσεις πολύ καλά. Ελπίζω να βοήθησα.

gregoo
Ιουνίου 16, 2007

Καλημέρα σε όλους. Εντυπώσεις από το χθεσινό μου 2ωρο με Julia απο Zuzana-σημειωτέον το πρώτο μου ct.
Θετικές και αρνητικές για ποικίλους λόγους.
Συμφωνώ με όσους έκαναν reviews για την Julia, πανύψηλη κοπέλα (1,78 εγώ τι τα φόραγε εκείνα τα δεκάποντα???), ακόμη πιο όμορφη από ότι στις φωτογραφίες της, με μικρό όμως στήθος   λάτρης των DD εγώ φυσικά      ). ʼψογη συνενόηση με το γραφείο και έγκυρη πληροφόρηση για την ώρα και τόπο της συνάντησης. Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς έκανα και εγώ κάποια λάθη που επισημαίνω για να αποφύγουν και νέοι επίδοξοι ct πελάτες:

1. Μην κλείνετε στο τέλος της εβδομάδας, ιδίως αν η δουλειά σας έχει αρκετό άγχος και ευθύνες (των περισσοτέρων)-δεν θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε.  

2. Μην περνάτε την ημέρα της συνάντησης νηστικοί με μόνο 2 καφέδες και 3 κριτσίνια-αποτέλεσμα πρήξιμο στο στομάχι και άγχος αν θα σας περάσει μέχρι τότε.         (ακόμα είμαι άρρωστος).

3. Μην κλείνετε ΠΟΤΕ     ct στο τέλος του tour- μου είπε ότι μετά το 2ωρό μας θα έφευγε για το αεροδρόμιο γιατί είχε πτήση στις 4.00.  

Κατα τα άλλα, κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα, καθαρό, (εκεί είχε κάνει και την δεξίωση του γάμου του φίλος μου) και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα στην είσοδο. Ο χώρος του δωματίου ικανοποιητικός, αλλά έλεος ρε παιδιά: ευτυχώς που υπήρχε και μια πετσέτα του μπάνιου γιατί διαφορετικά θα ήμουν πιο νωπός από την κοπέλα.
Αφού μπήκα στο δωμάτιο, πιάσαμε την κουβεντούλα για κανα δεκάλεπτο, τακτοποιήσαμε το θέμα των χρημάτων και μπήκα στο μπάνιο. Βγαίνοντας με περίμενε στο κρεβάτι, ξάπλωσα δίπλα της και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα. Πολύ και έντονο DFK, με εκείνη να με ερεθίζει με το μηρό της και εγώ να την τρίβω πάνω από το στρινγκάκι της. Αποφάσισα να ξεκινήσω πρώτα με εκείνη. Ωραίο και ξυρισμένο μουνάκι, μικρό και σφιχτό. Fingering με δυο δαχτυλάκια και ρουφηχτά φιλιά στην κλειτορίδα της. Μετά από κανα πενάλεπτο ήμουν πλέον "έτοιμος" και ήταν η σειρά της να ανταποδώσει     . Μένοντας στην όλη GFE ατμόσφαιρα, το τσιμπούκι της ήταν απλώς διεκπεραιωτικό, όχι deep throat και λίγη συμμετοχή γλώσσας       . Ιδιαίτερη προσοχή έδωσε στις μπάλες που τις περιποιήθηκε δεόντως. Την σταμάτησα λίγο πρίν τελειώσω, έβαλε το σκουφάκι και καβάλησε από πάνω μου. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΦΙΧΤΟ ΜΟΥΝΙ!!! Θα έπρεπε ωστόσο να βάλει και λίγο gel, μόνο σάλιο δεν έκανε και πολλά για να διευκολύνει την είσοδο μου. Ο πρώτος γύρος τελείωσε με CIM. Διάλλειμα για τσιγαράκι (εκείνη) και για ένα ποτάκι εγώ μπάς και αναπληρώσω δυνάμεις. Κουβεντούλα για δεκάλεπτο και ξανά στην δράση. Ξεκινήσαμε με 69  και στην συνέχεια είπα να δοκιμάσω την τύχη μου από πίσω.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Με το ύψος της έπρεπε είτε να είμαι όρθιος και εκείνη στην άκρη του κρεβατιού ή να κάνει σπαγκάτο. Δοκιμάσαμε το τελευταίο για κανα πεντάλεπτο αλλά μάταια. Έτσι την γύρισα για ιεραποστολικό, άλλοτε με τα πόδια της στους ώμους μου και άλλοτε ενωμένα μπροστά μου. Και ο δεύτερος γύρος τελείωσε με CIM (στράγγισμα κανονικό). Επειδή δεν έμενε και πολύ ώρα αλλά το κυριότερο άλλη δύναμη μέσα μου, μπήκα για μπάνιο και αποχαιρετιστήκαμε.
Γενικά ήταν περισσότερο GFE εμπειρία αλλά θα ήθελα περισσότερο πάθος και συμμετοχή (ίσως ήταν κουρασμένη, ίσως ήθελε να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα, γενικά δεν έδειξε και μεγάλο ενθουσιασμό). Για αρχή δεν ήταν άσχημη. Η επόμενη ωστόσο θα πρέπει να είναι κοντύτερη (οπωσδήποτε!) και με μεγαλύτερο στήθος. Και θα περιμένει αφού παραλάβω το κουκλί μου (Opel Astra 1.6T Sport)

jepeto
Αυγούστου 01, 2007

Τζουλια απο ζουζουνα
Ηταν η 2η φορα που την συναντουσε και ειχε σπασει και ο παγος αναμεσα μας.
Πολυ φιλικη και πολυ gfe κατασταση.
Σωμα πολυ καλο αδυνατο με μειον της το μικρο στηθος αλλα λαμπαδα κατα τα αλλα.
Πιπα μετρια (δεν ειναι το ατου της η εχω πολυ υψηλα στανταρ,μαλλον το 2ο)
σεξ πολυ παθιαρικο και γενικα συμπεριφορα γκομενας.
Ηταν σαν να ημουν με την γκομενα μου (που μου εριχνε 1 κεφαλι με τα τακουνια)
προτεινεται για τους λατρεις του gfe και τους λατρεις των αδυνατων.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom