Νέα

Josephine (πρώην Καρολίνα) από Αλυσίδα Βουλιαγμένης-Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
ισμηνης 2 σημερα η καρολαιν μεχρι τις 8...

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
μια ερωτηση. που εχει κριτικες η καρολινα? να φανταστω οτι αναφερεται και ως καρολαιν στο προγραμμα?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
μια ερωτηση. που εχει κριτικες η καρολινα? να φανταστω οτι αναφερεται και ως καρολαιν στο προγραμμα?
Κριτικές για Καρολάιν www.bourdela.tv/component/option,com_jreviews/task,bou_girlreviews/comp,com_content/criteria,1/id,502/bou_review_id,9505/]εδώ (Ιπποκράτους 144)[/url], www.bourdela.tv/component/option,com_jreviews/task,bou_girlreviews/comp,com_content/criteria,1/id,636/bou_review_id,9370/]εδώ (Συγγρού 144)[/url] και www.bourdela.tv/component/option,com_jreviews/task,bou_girlreviews/comp,com_content/criteria,1/id,485/bou_review_id,9145/]εδώ (Τριγγέτα 3)[/url] (το ξαναέγραψα και πριν εφτά σελίδες που ρωτούσε ένας φίλος).

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
καριολαϊν ναι
(Τριγγέτα Συγγρού144 Ισμήνης)

Σας ευχαριστω ταμαλα συναδελφοι!!!
απο οτι διαβασα επεστρεψε ε?
αντε να δουμε.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παιδια εγω μια φορα πηρα την Καρολαιν στο Συγγρου 144 με 100 Ευρω και τα εκλαψα τα λεφτα .... ενταξει μου εκανε ακαποτη πιπα με τις χειλαρες της αλλα μεχρι εκει .... αν θελετε να γαμησετε ενα κομοδινο νομιζω δε χρειαζεται να τρεχετε στη Καρολαιν ... κομοδινα ολοι εχουμε νομζω στα σπιτια μας .... και να δεν εχετε εχει πολυ φθηνα απο 100 Ευρω στο ΙΚΕΑ .... ενταξει η κοπελα ειναι μουναρα αλλα τιποτα αλλο παρα περα .....

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Παιδια εγω μια φορα πηρα την Καρολαιν στο Συγγρου 144 με 100 Ευρω και τα εκλαψα τα λεφτα .... ενταξει μου εκανε ακαποτη πιπα με τις χειλαρες της αλλα μεχρι εκει .... αν θελετε να γαμησετε ενα κομοδινο νομιζω δε χρειαζεται να τρεχετε στη Καρολαιν ... κομοδινα ολοι εχουμε νομζω στα σπιτια μας .... και να δεν εχετε εχει πολυ φθηνα απο 100 Ευρω στο ΙΚΕΑ .... ενταξει η κοπελα ειναι μουναρα αλλα τιποτα αλλο παρα περα .....
:thumbsup:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

πρωκτικο εκανες στην τιμη των 100?  τελειωσες? :huh:

την εχει δει κανενας παιδια σε καποιο στουντιο?

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
πρωκτικο εκανες στην τιμη των 100?  τελειωσες? :huh:

την εχει δει κανενας παιδια σε καποιο στουντιο?

πρωκτικο δε ζητησα και δεν εκανα ... αλλα και να ζητουσα μαλλον δεν θα εκανε ....

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλυτερα πρωτος στο χωριο παρα τελευταιος στην πολη, αυτο εφαρμοζει η αγαπητη μας. Απο τετοιες γκομενες ο χωρος της πορνοβιομηχανιας εχει εκατονταδες χιλιαδες και με τρελλο ανταγωνισμο, ενω στην Ελλαδα την ταλαρωνουν λες και ειναι η Σκλεναρικοβα.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
πρωκτικο δε ζητησα και δεν εκανα ... αλλα και να ζητουσα μαλλον δεν θα εκανε ....

μα τι λες ?

με 100 ευρω δεν κανει πρωκτικο? πειτε ρε παιδια.

στο στουντιο ο φιλος μου λεει οτι η μανταμ ειπε καθαρα 100 με πρωκτικο.τριγγετα.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
μα τι λες ?

με 100 ευρω δεν κανει πρωκτικο? πειτε ρε παιδια.

στο στουντιο ο φιλος μου λεει οτι η μανταμ ειπε καθαρα 100 με πρωκτικο.τριγγετα.
Όταν την είχα πάρει εγώ, αρχές της "καριέρας της" στην Ελλάδα στο studio στη Συγγρού 144,
η τσα2 μου είχε πει 100€ για "ξεσκούφωτη πίπα" ή "πίσω πόρτα" και με 150€ και τα δύο

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Ετσι ακριβώς είναι.Μόνο οτι γαμάς μια ωραία γκόμενα αυτό μόνο σου μένει.

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
ποιός σου είπε ότι τα παράτησε? και ταινίες κάνει και πουτάνα σε στούντιο είναι!!! Δύο σε ένα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες. Ποιός σοβαρός παραγωγός θα  της δώσει σκηνή, με το βιογραφικό της να λεεί “1 χρόνο ακάποτα σε μπουρδέλο της Συγγρού” ? 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom