Νέα

Josephine (πρώην Καρολίνα) από Αλυσίδα Βουλιαγμένης-Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Συνέβη ένα σφάλμα!
Δεν μπορείτε να τροποποιήσετε αυτό το μήνυμα γιατί πέρασε το χρονικό όριο για τροποποιήσεις.
Πίσω

επειδη δεν μπορω να κανω τροποποιηση..το αντιστροφο εννοω στο παραπανω ποστ μου...

τι να τις κάνεις τις φωτός άμα πας και φας ήττα? θα τι βγάλεις με homework μετά?

εδω εχω γινει τουμπανο  :jerking: :jerking: πριν παω, το μετα θα με νοιαξει;;;;
γιατι να φας ηττα ρε φιλε;;;

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
εδω εχω γινει τουμπανο  :jerking: :jerking: πριν παω, το μετα θα με νοιαξει;;;;
γιατι να φας ηττα ρε φιλε;;;

Γιατί φίλε έχουν ακουστεί πολλά κακά για τη συγκεκριμένη. Βασικά στην αρχή εγώ έβλεπα ότι επικρατεί ένα στυλ του τύπου "Στο 50ρικο είναι κομοδίνο αλλα΄στο 100ρικο και στο φουλ δίνει ρέστα". Πιο μετά είδα ότι είχαμε πολλές κριτικές που λέγαν ότι και στα 100 και φουλ πάλι κομοδίνο είναι. Έχουν ακουστεί και πολλά κακά γενικά για την αλυσίδα στην οποία δουλεύει και γι'αυτό είναι πρόβλημα η περίτπωση της. Κι εμένα με καυλώνει τρελά αλλά είναι πολλά τα 100 για να ρισκάρω. Αν δοκιμάσεις ενημέρωσε μας πάντως.

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
πάντως όταν επιστρέψει εγώ θα κάνω μια βόλτα. life is a risk ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Γιατί φίλε έχουν ακουστεί πολλά κακά για τη συγκεκριμένη. Βασικά στην αρχή εγώ έβλεπα ότι επικρατεί ένα στυλ του τύπου "Στο 50ρικο είναι κομοδίνο αλλα΄στο 100ρικο και στο φουλ δίνει ρέστα". Πιο μετά είδα ότι είχαμε πολλές κριτικές που λέγαν ότι και στα 100 και φουλ πάλι κομοδίνο είναι. Έχουν ακουστεί και πολλά κακά γενικά για την αλυσίδα στην οποία δουλεύει και γι'αυτό είναι πρόβλημα η περίτπωση της. Κι εμένα με καυλώνει τρελά αλλά είναι πολλά τα 100 για να ρισκάρω. Αν δοκιμάσεις ενημέρωσε μας πάντως.

πηγαινε και δε θα χασεις.Η αλυσιδα φερνει πολυ ξενερωτο πραμα,αλλα αυτη ειναι αλλο πραμα.Personal opinion παντα.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
πηγαινε και δε θα χασεις.Η αλυσιδα φερνει πολυ ξενερωτο πραμα,αλλα αυτη ειναι αλλο πραμα.Personal opinion παντα.

Μωρέ απ'όσα έχω δει στις κυρίες των Αθηνών την πλάκα μου έχω πάθει με την αλυσίδα. Είναι τρία γκομενέτα συμπεριλαμβανομένης της Καρολάιν που τα βλέπω και χύνω. Και κάνουν τη διαφορά γιατί δείχνουν πρόσωπο στις φωτό κάτι που το θεωρώ πολύ θετικό. Τέσπα. Είμαι με τις ώρες μου εγώ. Το φοβάμαι το φοβάμαι και στο τέλος θα μου τη δώσει καμια ώρα και θα πάω. Μπορεί να πάρω και κανά φίλο μου μαζί για συμπαράσταση ;)
Αν πάω πάντως θα κοιτάξω να την ψυχολογήσω και να γράψω καλή κριτική μπας και λυθεί ο γρίφος "Καρολάιν"...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

φιλε μου εχω διαβασει ολες τις κριτικες για την κοπελα...εχω δει τις τσοντες της...
λεω να παω ενα 50ρακι ειναι θα το σκοτωσω...που ξερεις;;;
μερικου λενε, βεβαια, οτι περασαν περιφημα..μην ξεχνας την χημεια..

πάντως όταν επιστρέψει εγώ θα κάνω μια βόλτα. life is a risk ;)

δικε μου μαζι να παμε...ο καθενας ξεχωριστα στο δωματιο ομως!!!

ποια ειναι αυτη η αλυσιδα ρε παιδια;;; σαν να λεμε μαρινοπουλος;;; :2funny: :2funny: :2funny:

+100

Μωρέ απ'όσα έχω δει στις κυρίες των Αθηνών την πλάκα μου έχω πάθει με την αλυσίδα. Είναι τρία γκομενέτα συμπεριλαμβανομένης της Καρολάιν που τα βλέπω και χύνω. Και κάνουν τη διαφορά γιατί δείχνουν πρόσωπο στις φωτό κάτι που το θεωρώ πολύ θετικό. Τέσπα. Είμαι με τις ώρες μου εγώ. Το φοβάμαι το φοβάμαι και στο τέλος θα μου τη δώσει καμια ώρα και θα πάω. Μπορεί να πάρω και κανά φίλο μου μαζί για συμπαράσταση ;)
Αν πάω πάντως θα κοιτάξω να την ψυχολογήσω και να γράψω καλή κριτική μπας και λυθεί ο γρίφος "Καρολάιν"...

τυχερε αντε να παμε..να'ρθει και ο σουλης;;;

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ξεχασα να ρωτησω..απο παρασημα η κοπελα πως παει;;;
εχει αρκετα προς πολλα ή καλυτερα να φιλησω αρουραιο;;;

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
φιλε μου εχω διαβασει ολες τις κριτικες για την κοπελα...εχω δει τις τσοντες της...
λεω να παω ενα 50ρακι ειναι θα το σκοτωσω...που ξερεις;;;
μερικου λενε, βεβαια, οτι περασαν περιφημα..μην ξεχνας την χημεια..

δικε μου μαζι να παμε...ο καθενας ξεχωριστα στο δωματιο ομως!!!

ποια ειναι αυτη η αλυσιδα ρε παιδια;;; σαν να λεμε μαρινοπουλος;;; :2funny: :2funny: :2funny:

+100

τυχερε αντε να παμε..να'ρθει και ο σουλης;;;

Είδα ότι ρώτησες για την ήττα που σου είπε το άλλο παληκάρι και γι'αυτό είπα να σε ενημερώσω. Δε φαντάστηκα ότι θα είχες διαβάσει τις κριτικές.

Για την αλυσίδα αν θυμάμαι καλά είναι Συγγρου 144 Τριγγέτα 3 και Ιπποκράτους κάτι νομίζω. Προσωπική εμπειρία δεν έχω γιατί τώρα τελευταία έχω κολήσει (και μάλλον εκεί θα παραμείνω) με το Φ104 που έχω περάσει τέλεια και τις τρεις φορές.

Στο τελευταίο που είπες πλάκα πλάκα καλό θα ήταν. Άκου στόρυ. Μαζευόμαστε τέσσερις πέντε γκαυλαραίοι από δω μέσα και πάμε. Κάνουμε ότι είναι να κάνουμε και μετά όπως είμαστε πάμε για μπυρόνια και μάσα όπου εκεί θα αναλύσουμε τις εμπειρίες που είχαμε με την κοπελιά και θα γράψουμε μία αθροιστική κριτική την οποία θα ποστάρουμε εδώ. Κι άμα μείνει γρίφος άλυτος μετά εμένα να με χέσεις!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
για κάντο πιο λιανά φίλε μου...μήπως εννοείς αρρώστιες?

ναι ρε δικε μου...αρρωστιες...ΣΜΝ

Στο τελευταίο που είπες πλάκα πλάκα καλό θα ήταν. Άκου στόρυ. Μαζευόμαστε τέσσερις πέντε γκαυλαραίοι από δω μέσα και πάμε. Κάνουμε ότι είναι να κάνουμε και μετά όπως είμαστε πάμε για μπυρόνια και μάσα όπου εκεί θα αναλύσουμε τις εμπειρίες που είχαμε με την κοπελιά και θα γράψουμε μία αθροιστική κριτική την οποία θα ποστάρουμε εδώ. Κι άμα μείνει γρίφος άλυτος μετά εμένα να με χέσεις!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

το προτεινα αν θες παμε...αλλιως οπως ο βασιλιας...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
απλά δεν καταλαβαίνω γιατί λες ότι ειδικά η Κάρολαιν είναι πιο επικίνδυνη από τις άλλες? :think:

ωπα δικε μου...δεν ειπα ειδικα για την Καρολινα..απλως ρωτησα...
μην παρεξηγητε ασκοπα...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
για εξήγησέ μου τώρα γιατί αντιφάσκεις? πως λες ότι δεν το είπες ειδικά για την Καρολίνα?

δικιο εχεις...δικο μου λαθος διατυπωσης....
θελω να πω οτι επειδη η κοπελα ειναι στην βιομηχανια του σεξ ως επαγγελματιας μηπως εχει τυχον αρρωστιες...
οχι οτι ειναι αρρωστη, βρωμικη κοκ..προς Θεου...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δηλαδη παιζει με κανα γλωσσοφιλο να κολλησω πραγμα και να τρεχω;;;
αν θες βαλε μεταφραση..
Βρες καμμια κοπελιτσα που την εχει κρατηση η μανουλα της αποστειρωμενη στην γυαλα και ασε φιλε τις πουτανες γιατι δεν σου πανε !!!
Σε βλεπω μια να γαμεις και τρεις εξετασεις να τρεχεις να κανεις οποτε ασε γιατι θα χαλαστεις πολυ !!
Με το χερακι σου στα σιγουρα !! :bigdick:

Επισκέπτης
δικιο εχεις...δικο μου λαθος διατυπωσης....
θελω να πω οτι επειδη η κοπελα ειναι στην βιομηχανια του σεξ ως επαγγελματιας μηπως εχει τυχον αρρωστιες...
οχι οτι ειναι αρρωστη, βρωμικη κοκ..προς Θεου...

ρε φίλε πιο εύκολα μπορείς να κολλήσεις κάτι από Ελλεεινίδα τσούλα παρά από μια επαγγελματία του χώρου! ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Βρες καμμια κοπελιτσα που την εχει κρατηση η μανουλα της αποστειρωμενη στην γυαλα και ασε φιλε τις πουτανες γιατι δεν σου πανε !!!
Σε βλεπω μια να γαμεις και τρεις εξετασεις να τρεχεις να κανεις οποτε ασε γιατι θα χαλαστεις πολυ !!
Με το χερακι σου στα σιγουρα !! :bigdick:

αγαπητε μου...γκομενα εχω και δουλευει αυτη για μενα...
πιστευω, ομως οτι για να εχεις πληρως τον τιτλο του γαμια πρεπει να ειχεις παει και με ενα υπερμουνο...
γι'αυτο πεφτει τοσο ψαξιμο και για τις δυο κυριες...

ρε φίλε πιο εύκολα μπορείς να κολλήσεις κάτι από Ελλεεινίδα τσούλα παρά από μια επαγγελματία του χώρου! ;)

σιγουρα;;;
γτ ενας φιλος μ ειχε κολλησει κατι στο στομα απο μια τανα και λεω κατσε...
εξαλλου πολλες ειναι οι αρρωστιες που κολλιουνται απο επαφη υγρων στοματος και βαριες κιολας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom