check pm ;)
θνξ φιλε και βλεπουμε για το περι ου ο λογος κομματι...παντως στην τσοντα που ανεβασε ο συναθλητης (πιο πανω ειναι τα λινκ, αν θες να την δεις στην δραση) ειναι πολυ καλη ειδικα το στηθος της...
check pm ;)
Κριτικές για Καρολάιν www.bourdela.tv/component/option,com_jreviews/task,bou_girlreviews/comp,com_content/criteria,1/id,502/bou_review_id,9505/]εδώ (Ιπποκράτους 144)[/url], www.bourdela.tv/component/option,com_jreviews/task,bou_girlreviews/comp,com_content/criteria,1/id,636/bou_review_id,9370/]εδώ (Συγγρού 144)[/url] και www.bourdela.tv/component/option,com_jreviews/task,bou_girlreviews/comp,com_content/criteria,1/id,485/bou_review_id,9145/]εδώ (Τριγγέτα 3)[/url].oops...δεν ξερω ποια καρολινα ειναι..οποτε δεν ξερω ποιες ειναι οι κριτικες της..
αμα μπορεις πες λινκ...
Κριτικές για Καρολάιν www.bourdela.tv/component/option,com_jreviews/task,bou_girlreviews/comp,com_content/criteria,1/id,502/bou_review_id,9505/]εδώ (Ιπποκράτους 144)[/url], www.bourdela.tv/component/option,com_jreviews/task,bou_girlreviews/comp,com_content/criteria,1/id,636/bou_review_id,9370/]εδώ (Συγγρού 144)[/url] και www.bourdela.tv/component/option,com_jreviews/task,bou_girlreviews/comp,com_content/criteria,1/id,485/bou_review_id,9145/]εδώ (Τριγγέτα 3)[/url].
και ποιο είναι το myspace της??Εχει myspace και με ειχε ρωτησει(ισως κ ολους τους αλλους κλασσικα)αν εχω καμια ακρη για διαμερισμα για να μεινει επειδη θα ηταν με το εροτικ λειντις πρΩκτορειο.
και ποιο είναι το myspace της??
οποιο θελει το myspace της caroline ας στειλει pm
οταν θα γυρισει θα δουλεψει σε στουντιο... μου εχει στειλει και μνμ στο myspace
για το city tour δε ξερω να σου απαντησω
wolfaki άμα το δούμε ποτέ σφύρα μου
τελικά το είδαμε. είχα άδικο. ζητώ συγγνώμη
προσπαθω να ανοιξω τα link βαζοντας τον κωδικο amica αλλα δεν ανοιγουν. με τισ φωτο δεν εχω προβλημα. help?
μεγάλε το σωστό να λέγεται