Νέα

ηττες..νιλες.. σπασιματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Να τοποθετούνται στη σωστή τους βάση, για να γίνονται μαθήματα προς γνώση και συμμόρφωση για το μέλλον.
ωραια τα λες αλλα οταν ερθει η στιγμη τα ξεχνας,και την γνωση και την συμμορφωση..γιατι νιωθεις ομορφα..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Η αλήθεια πονάει..... :rolleyes:
Λάθος κατάλαβες...τον είπα ξεφτίλα επειδή αναφέρει προσωπικα μου στοιχεία χωρίς μάλιστα να κολλάνε πουθενά και χωρίς να έχει κανέναν λόγο.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Λάθος κατάλαβες...τον είπα ξεφτίλα επειδή αναφέρει προσωπικα μου στοιχεία χωρίς μάλιστα να κολλάνε πουθενά και χωρίς να έχει κανέναν λόγο.
Γιατι σε ξερω και προσωπικα?...απο την στιγμη που εσυ τα δημοσιευεις στο μπου..στο νετ παυουν να ειναι προσωπικα.....

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Τίποτε απο όλα αυτά που είπες.Σκοτώνουμε τον άφθονο ελεύθερο χρόνο μας..και γελάμε με θρεντ σαν κι αυτό ας πούμε :sunglasses:
Αφού έχεις τόσο χρόνο που δε ξέρεις τι να τον κάνεις κάνε τίποτα χρήσιμο στη ζωή σου και κόψε τις πίπες και άμα θες να γελάσεις πάρε δες καμμιά κωμωδία.Και εδώ εγώ σταματάω, αλλά σίγουρα θα απαντήσεις γιατί δε μπορείτε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό.Τσάγια και καλά γαμήσια.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Γιατι σε ξερω και προσωπικα?...απο την στιγμη που εσυ τα δημοσιευεις στο μπου..στο νετ παυουν να ειναι προσωπικα.....
Για δες τα μυνηματα μου δεν εχω δημοσιευσει κάτι...στρόφαρε και λίγο ρε πούστη μου..έλεος..τόση κακία πια?

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Για δες τα μυνηματα μου δεν εχω δημοσιευσει κάτι...στρόφαρε και λίγο ρε πούστη μου..έλεος..τόση κακία πια?
Κακια σε καμια περιπτωση..ανυγουει..προσπαθησα να σου στειλω πμ αλλα για καποιον λογο δεν δεχεσε πμ απο εμενα....εκλεισε το θεμα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι αλλα καμια φορα το μουνι καυλωνη και η καυλα υπερτερει της λογικης..

Σωστος. Απλα οταν φαινεται πολυ αδιστακτη η αλλη
πρεπει να "push your self" και λιγο να αλλαξει οπτικη
στην σκέψη και να συγκρατηθείς γιατι μπορει να πέσεις σε μεγάλη λουμπα.

Κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να εισαι μονιμως συγκρατημενος και να σου γινει κομπλεξ.
Αλλα σε καταστασεις που χρειάζεται μονο. Πως? Ζυγίζοντας τον χαρακτηρα της αλληνης και ψυχολογώντας την.

Υποτίθεται πως για αυτο τις τρώμε τις χυλοπιτες για να μας φτιάχνουν τον χαρακτηρα και να μας ψήνουν... αυτο κερδιζεις με την συναναστροφη σου συνεχως με γκομενες κατι που ο πληρωμενος ερωτας δεν σε αφηνει μιας και συνηθιζεις αλλου οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω και τωρα το συνθέτουμε και αυτο μεσα  ;)

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Σωστος. Απλα οταν φαινεται πολυ αδιστακτη η αλλη
πρεπει να "push your self" και λιγο να αλλαξει οπτικη
στην σκέψη και να συγκρατηθείς γιατι μπορει να πέσεις σε μεγάλη λουμπα.

Κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να εισαι μονιμως συγκρατημενος και να σου γινει κομπλεξ.
Αλλα σε καταστασεις που χρειάζεται μονο. Πως? Ζυγίζοντας τον χαρακτηρα της αλληνης και ψυχολογώντας την.

Υποτίθεται πως για αυτο τις τρώμε τις χυλοπιτες για να μας φτιάχνουν τον χαρακτηρα και να μας ψήνουν... αυτο κερδιζεις με την συναναστροφη σου συνεχως με γκομενες κατι που ο πληρωμενος ερωτας δεν σε αφηνει μιας και συνηθιζεις αλλου οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω και τωρα το συνθέτουμε και αυτο μεσα  ;)
Ρε μορτη..δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι με το νικ σου μπαινουν δυο διαφορετικα ατομα στο μπου...δεν υπαρχει περιπτωση να εισαι ο ιδιος αυτος που γραφει μαλακιες και ασυναρτητα πραγματα με τον μορτη πιο πανω.... :think:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ρε μορτη..δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι με το νικ σου μπαινουν δυο διαφορετικα ατομα στο μπου...δεν υπαρχει περιπτωση να εισαι ο ιδιος αυτος που γραφει μαλακιες και ασυναρτητα πραγματα με τον μορτη πιο πανω.... :think:
τι εγινε βρηκαμε και αλλο κλωνο??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ο ιδιος ειμαι ρε  :grin:
απλα εχω ηρεμησει τον τελευταιο καιρο.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Ο sinn έχει δίκιο. Σε δικό σου post, όχι μόνο μας το είχες γράψει, αλλά και πως όταν συναντιέσαι/σουν με τον πρώην άνδρα σου, σε "κάρφωνε" για να ξαναθυμηθείτε τα παλιά. ;)

Το νήμα ετούτο, δεν είναι νήμα αντιπαράθεσης μεταξύ των χρηστών και εσένα. Μην έχεις όμως επιλεκτική μνήμη, ως προς αυτά που γράφεις.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Πάλι λάθος έχεις. Καμμία κακία.

Απλά επιβεβαιώνω, αυτά που έχω διαβάσει ιδίοις όμμασι! Αν τώρα πλέον, αυτά έχουν διαγραφεί από τον εξυπηρετητή του bou.com, γι'αυτό ευθύνεσαι εξ'ολοκλήρου εσύ, όπως και για την αρχική εμφάνισή τους.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πάλι λάθος έχεις. Καμμία κακία.

Απλά επιβεβαιώνω, αυτά που έχω διαβάσει ιδίοις όμμασι! Αν τώρα πλέον, αυτά έχουν διαγραφεί από τον εξυπηρετητή του bou.com, γι'αυτό ευθύνεσαι εξ'ολοκλήρου εσύ, όπως και για την αρχική εμφάνισή τους.
:thumbsup:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.282
Πόντοι
12.056
Αλιντι????

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ή που δεν στροφάρεις ούτε κι εσύ ή που είσαι κακός άνθρωπος ..Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Νομίζω ότι δε χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο. Το θέμα εξαντλήθηκε.

Θα βοηθούσες στη συζήτηση, αν είχες να μοιραστείς μαζί μας κάτι σχετικό με τη θεματογραφία του νήματος. Εμείς, ως άνδρες, πάντα έχουμε να διηγηθούμε κάποια μας εμπειρία από τις γυναίκες.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.124
Πόντοι
1.686
Ή που δεν στροφάρεις ούτε κι εσύ ή που είσαι κακός άνθρωπος ..Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Ειναι κακος άνθρωπος .
Επειδη ασχολείται μαζί σου .
Αν δεν ασχολιόταν μαζί σου ,τότε θα ηταν κακός άνθρωπος επειδη δεν θα ασχολιόταν μαζίσου .

Όπως είπε και ο Όσκαρ Ουάϊλντ "Το  χειρότερο πράγμα από το να ασχολούνται μαζί σου ,είναι το να μην ασχολούνται μαζί σου " .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom