Νέα

ηττες..νιλες.. σπασιματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Για να με πιασει μαλακα και να το δινει δεξια κι αριστερα και σε μενα να το παιζει αγαπες και παρθενα, μαλλον εξυπνη ηταν. Στα 25 μου μαγκα, γαμαγα οτι θυλικο βρισκοταν στο διαβα μου, αν μου καθοταν εννοειτε. Αρα να τον χωσω ηθελα κι εγω σαν παιδι :2funny: αλλα δεν μου εκατσε.

Όλοι να τον χώσουμε θέλουμε  :grin: Αφού δε σου φαγε μεγάλο πακέτο καλά είσαι  :dancing:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Tα έχω ξαναγράψει. Καλά τα πουτανιλίκια (στα οποία μετέχω και εγώ) αλλά υπάρχει και η παγίδα ότι γαμάς χωρίς προσπάθεια και συνηθίζεις στο εύκολο.Έτσι περνάν τα χρόνια και μετά είναι αργά. Ξέρω ότι οι Ελλεηνίδες δεν είναι ότι καλύτερο , αλλά πρέπι να προσπαθείς μέχρι να βρεις την κατάλληλη.Αλλιώς θα καταλήξεις μόνος και χωρίς ένα άνθρωπο να σε φροντίσει σε μια δύσκολη ώρα. Επειδή ένας συναγωνιστής ανέφερε για ψυχικό κόστος , συμφωνώ.Για αυτό θα πρέπει κάποιος να το βλέπει σαν παιχνίδι που άλλοτε κερδίζεις και άλλοτε χάνεις. Μην τα παίρνουμε πολύ σοβαρά. ;)

+1,000

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ok..εν συντομια διχως λεπτομερειες βαριεμαι τα σεντονια θα σασ πω την ηττα που εφαγα..με μια πρωην..που ημουν καψουρης..και μαλλον ειμαι ακομη..
Εχουμε να βρεθουμε εναν χρονο,ολο αυτο τον χρονο μιλαγαμε συχνα στο τηλ.και στο ιντερνετ...αυτη μενει αγγλια.
Οσο διαστημα μιλουσαμε ειχαμε την αναγκη και οι δυο ο ενας τον αλλον,ειχαμε ξαναερθει πολυ κοντα ο ενας στον αλλον μεσα απο συζητησεις που καναμε,περισσοτερο σαν φιλοι αλλα και μερικες φορες ειχαμε συζητησεις του στυλ ποσο θα ηθελα να ημουν εκει να σε αγκαλιασω...γαμησω...φιλησω κτλ και απο τισ δυο πλευρες..
Να σημειωσο οτι οταν ημασταν μαζι δεν ειχα περασει και παρα πολυ καλα μαζη της απο θεμα συμπεριφορας της,απο θεμα σεξ ηταν τελεια...

Κανονιζουμε λοιπον να παω αγγλια να βρεθουμε...η γκομενα ολο χαρα μου δινει τις παραγγελεις της απο ποτα τσιγαρα αρωματα και μοθ λεει οταν κλεισω εισητηριο να τησ ποτε για να παρει ταιμ οφ γουορκ...περφεκτ..
Παω αγγλια....
Η συνεχεια προσεχως..βαριεμαι το πολυ γραψιμο... :P

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
@sinnerman
φίλε μυρίζει πόνο..

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Τελος σημαινει τελος με αλγοριθμικη και υπολογιστικη πολυπλοκοτητα  :grin: .

ΑΥτωνων η δυναμη ειναι το μουνι εμας η δυναμη πρεπει να ειναι η λογικη
ωραία και φιλοσοφιμένη η διαπίστωση σου Μόρτη  ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγω παλι δεν καταλαβαινω το ''μου εφαγε πολλα σε κερασματα και δωρα''
Αυτα δεν θα πρεπει να τα υπολογιζει κανεις γιατι ειναι πραξεις που βγαινουν απο την ψυχη ...
Αλιμονο αν κατσουμε να ψυριζουμε τα κερασματα και τα δωρα, που δειχνουν την εκτιμηση μας απεναντι στην κοπελα ........

Υποτιθεται οτι γουσταρεις και τα κανεις οταν σου περισσευουν 5 φραγκα .....
Αν τα κανεις περιμενοντας ανταλλαγματα τοτε υπαρχει δολος.....

Γνωμη μου.

Στην τελικη αν τα μετρατε τοσο πολυ τα χρηματα σας μην τα ξοδευετε .....

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Η γκόμενα αποσκοπούσε καθαρά εκεί.Αυτό θα πει ''μου έφαγε''΄.Είχε σκοπό να τον φάει αλλιώς εννοείτε ότι δεν σε νοιάζει...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αυτα δεν θα πρεπει να τα υπολογιζει κανεις γιατι ειναι πραξεις που βγαινουν απο την ψυχη ...
Αλιμονο αν κατσουμε να ψυριζουμε τα κερασματα και τα δωρα, που δειχνουν την εκτιμηση μας απεναντι στην κοπελα ........

Γνωμη μου.

Σωστος και ο μητσος...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
συναγωνιστές αρχίζει η μπάλα σε λίγο, τα δικsinnermanά μου εσώψυχα θα σας τα βγάλω μετα τον αγώνα.
@sinnerman θεωρώ πως σκέφτηκες ένα από τα καλύτερα θέματα που έχω δει στο μπου στα 2 χρόνια συμμετοχής μου, για πολλούς λόγους.
νομίζω πως είναι μια αντρική κουβέντα και καλύτερα οι γκόμενες του σάιτ να μείνουν μακρια για να μην το γαμήσουμε νωρίς το θεμα

Επισκέπτης

Γνωμη μου.

Εσυ πολλα δεν καταλαβενεις και βεριεμε να στα εξηγω

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η γκόμενα αποσκοπούσε καθαρά εκεί.Αυτό θα πει ''μου έφαγε''΄.Είχε σκοπό να τον φάει αλλιώς εννοείτε ότι δεν σε νοιάζει...
Φιλαρακο αν κοψεις την σουσουραδα, οτι ειναι συνεχως αφραγκη και ειναι σπαταλη, με τα δικα σου χρηματα με την εννοια, παμε εδω, παμε εκει και δεν κανει να πληρωσει τα δικα της σχεδον ποτε, τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου (δεν το λεω σε σενα αυτο αλλα το λεω γενικα)

Φυσικα και θα κανεις δωρακια η θα κερασεις οταν το ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ, γιατι ''ετσι'' σου κανει κεφι βρε αδελφε, οχι ομως με υποδειξη και απαιτηση της σουσουραδας και φυσικα δεν θα τα μελετησεις, ουτε θα τα βαρυγκομησεις ΠΟΤΕ, γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ να τα κανεις

Το αν εκτιμηθουν η οχι, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και εκει, θα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος και μετρημενος....
και εκει θα μετρησουν ολα καθοριζοντας την πορεια της σχεσης, στο τι καταλληξη θα εχει.

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
συναγωνιστές αρχίζει η μπάλα σε λίγο, τα δικsinnermanά μου εσώψυχα θα σας τα βγάλω μετα τον αγώνα.
@sinnerman θεωρώ πως σκέφτηκες ένα από τα καλύτερα θέματα που έχω δει στο μπου στα 2 χρόνια συμμετοχής μου, για πολλούς λόγους.
νομίζω πως είναι μια αντρική κουβέντα και καλύτερα οι γκόμενες του σάιτ να μείνουν μακρια για να μην το γαμήσουμε νωρίς το θεμα
Tυπε τζουνιορ οπως το ειπες ..οι γυναικες ας μην μπουν στον κοπο....οσο για το αντρικες κουβεντες ..χμμ πολλοι στο μπου μαλλον δεν το βλεπουν σαν αντρικες κουβεντες η μαλλον παραειναι αντρες...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εσυ πολλα δεν καταλαβενεις και βεριεμε να στα εξηγω
νομιζεις ....

αλλα οποτε ευκαιρεις ριξε μια ξηγα να δω..... συμπνεουν οι αποψεις μας ?

μετα θα περιμενεις ομως απαντηση μου, σε οποια σημεια κρινω οτι πρεπει να απαντησω.

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
ρε τυπε θα την πεις την ιστορια η θα στα βγαζουμε με το τσιγκελι

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Φιλαρακο αν κοψεις την σουσουραδα, οτι ειναι συνεχως αφραγκη και ειναι σπαταλη, με τα δικα σου χρηματα με την εννοια, παμε εδω, παμε εκει και δεν κανει να πληρωσει τα δικα της σχεδον ποτε, τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου (δεν το λεω σε σενα αυτο αλλα το λεω γενικα)

Φυσικα και θα κανεις δωρακια η θα κερασεις οταν το ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ, γιατι ''ετσι'' σου κανει κεφι βρε αδελφε, οχι ομως με υποδειξη και απαιτηση της σουσουραδας και φυσικα δεν θα τα μελετησεις, ουτε θα τα βαρυγκομησεις ΠΟΤΕ, γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ να τα κανεις

Το αν εκτιμηθουν η οχι, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και εκει, θα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος και μετρημενος....
και εκει θα μετρησουν ολα καθοριζοντας την πορεια της σχεσης, στο τι καταλληξη θα εχει.

Γενικά έτσι είναι.Εδώ όμως λέμε κάτι συγκεκρμένο με συγκεκριμένο περιστατικό.Τη γνώμη μου την είπα πιο πάνω ότι τον έπιασε κότσο.Δε μας είπε όμως αν τη συγκεκριμένη τη γούσταρε, γιατί και μαλάκας θα γίνεις και θα σκάσεις και φράγκα.Όταν καταλάβεις ότι σε δουλεύει μετά σου φαίνεται κάπως ρε φίλε, για ό,τι έκανες.

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Tυπε τζουνιορ οπως το ειπες ..οι γυναικες ας μην μπουν στον κοπο....οσο για το αντρικες κουβεντες ..χμμ πολλοι στο μπου μαλλον δεν το βλεπουν σαν αντρικες κουβεντες η μαλλον παραειναι αντρες...
Τι κάνουν δηλαδή οι γυναίκες στο σάιτ?Ας πούμε με ποια πρόθεση.Ψάξιμο για υποψήφιους πελάτες ή υποψήφια θύματα ,αν επαγγέλονται πουτάνες, σόρυ ιερόδουλες,ή στριπτιζούδες ή καβλωμένες γκόμενες?Να ξέρουμε άμα είναι να κανονίσουμε τίποτα ρε αδερφέ  :grin: :grin:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τι κάνουν δηλαδή οι γυναίκες στο σάιτ?Ας πούμε με ποια πρόθεση.Ψάξιμο για υποψήφιους πελάτες ή υποψήφια θύματα ,αν επαγγέλονται πουτάνες, σόρυ ιερόδουλες,ή στριπτιζούδες ή καβλωμένες γκόμενες?Να ξέρουμε άμα είναι να κανονίσουμε τίποτα ρε αδερφέ  :grin: :grin:
ola osa eipes εκτος απο καυλωμενες γκομενες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom