You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ηττες..νιλες.. σπασιματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ααα..μπορει και να υπαρχει και καμια χοντρη μπουσακα καυλωμενη...δεν το αποκλειω....ευχαριστώ δεν θα πάρω
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
τι θα γινει τυπε θα μας κρατας σε αγωνια πολυ ακομη?ααα..μπορει και να υπαρχει και καμια χοντρη μπουσακα καυλωμενη...δεν το αποκλειω....
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παραλιμνιε εγω σου λεω οτι σε δουλευε ο τυπος κ σου ειπε ψεμματα κλασσικο κομπλεξικο ελληνικο αρχιδι μυριζει η υποθεση
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ρε τρεις ετσι απο περιεργεια...απο οτι εχω καταλαβει πουτανες δεν γαμας ...γουσταρεις καμακια αλλα βριζεις τις ελλεηνιδες...εισαι περιπλοκοςπαραλιμνιε εγω σου λεω οτι σε δουλευε ο τυπος κ σου ειπε ψεμματα κλασσικο κομπλεξικο ελληνικο αρχιδι μυριζει η υποθεση
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Δικε μου βαριεμαι τωρα...αυριο η συνεχεια του δευτερου μερους...τι θα γινει τυπε θα μας κρατας σε αγωνια πολυ ακομη?
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ρε τρεις ετσι απο περιεργεια...απο οτι εχω καταλαβει πουτανες δεν γαμας ...γουσταρεις καμακια αλλα βριζεις τις ελλεηνιδες...εισαι περιπλοκος
γουσταρω καμακια στις πουτανες τυπε
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γουσταρω καμακια στις πουτανες τυπε
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Μπορείς κ καλύτερα,θα είχε μεγαλύτερη αξία μερικές σελίδες περισσότερο αν έτρεχε το θέμα.τι έγινε παιδακια; μιας πιασαν οι συναισθηματισμοι σαν γκομενακια ; εσας τους βαρυμαγκες που δεν εχετε αναγκη γυναικες αλλα απλως ενα μουνι; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχχααχ
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Μπορείς κ καλύτερα,θα είχε μεγαλύτερη αξία μερικές σελίδες περισσότερο αν έτρεχε το θέμα.
εγω μπορω καλυτερα αυτοι μυξοκλαινε σε σαιτ για μπουρδελα για ηττες απο γκομενες.. ετσι δεν παει το επιχειρημα οτι ειναι σαιτ για μπουρδελα εδω αντρικο;; χαχααχαχαχαχχαχαχαχα
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Δεν ξέρω/απαντώ.εγω μπορω καλυτερα αυτοι μυξοκλαινε σε σαιτ για μπουρδελα για ηττες απο γκομενες.. ετσι δεν παει το επιχειρημα οτι ειναι σαιτ για μπουρδελα εδω αντρικο;; χαχααχαχαχαχχαχαχαχα
[size=1pt]μωρή μαλάκω δίκιο έχεις αλλά έπρεπε να το αφήσεις να τρέξει κ άλλο το θέμα,να γίνουν κ περισσότεροι,είσαι ζώον[/size]
Τίποτε απο όλα αυτά που είπες.Σκοτώνουμε τον άφθονο ελεύθερο χρόνο μας..και γελάμε με θρεντ σαν κι αυτό ας πούμεΤι κάνουν δηλαδή οι γυναίκες στο σάιτ?Ας πούμε με ποια πρόθεση.Ψάξιμο για υποψήφιους πελάτες ή υποψήφια θύματα ,αν επαγγέλονται πουτάνες, σόρυ ιερόδουλες,ή στριπτιζούδες ή καβλωμένες γκόμενες?
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
και που το ειπες και που δεν το ειπες ενα και το αυτο,απο ατομα σαν και εσεναΕίσαι μεγάλος ξεφτίλας.Τέλος.
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Τραβα απο εδω ρε κατεστραμμενη, μη μας κολλησεις καμια πνευμονια.τι έγινε παιδακια; μιας πιασαν οι συναισθηματισμοι σαν γκομενακια ; εσας τους βαρυμαγκες που δεν εχετε αναγκη γυναικες αλλα απλως ενα μουνι; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχχααχ
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εγω παλι δεν καταλαβαινω το ''μου εφαγε πολλα σε κερασματα και δωρα''
Αυτα δεν θα πρεπει να τα υπολογιζει κανεις γιατι ειναι πραξεις που βγαινουν απο την ψυχη ...
Αλιμονο αν κατσουμε να ψυριζουμε τα κερασματα και τα δωρα, που δειχνουν την εκτιμηση μας απεναντι στην κοπελα ........
Υποτιθεται οτι γουσταρεις και τα κανεις οταν σου περισσευουν 5 φραγκα .....
Αν τα κανεις περιμενοντας ανταλλαγματα τοτε υπαρχει δολος.....
Γνωμη μου.
Στην τελικη αν τα μετρατε τοσο πολυ τα χρηματα σας μην τα ξοδευετε .....
Δεν με πειραζουν τα χρηματα. Δεν ειμαι καθολου τσιγκουνης
αλλα θα με πειραξει να νιωσω οτι τα χαλασα για γκομενα που εχει
τον χαρακτηρα που περιεγραψε ο φιλος... δεν πηγαινω καθολου τετοιες τυπισσες
δεν μ αρεσει η κουτοπονηρια. Την εξυπναδα την αναγνωριζω την κουτοπονηρια οχι ;)
Τυπε γραψεις δε γραψεις δεν ξεχνιουνται τα στραπατσα.....
Να τοποθετούνται στη σωστή τους βάση, για να γίνονται μαθήματα προς γνώση και συμμόρφωση για το μέλλον.
Φορτωμα αγροτη 2 φορες, κουβαλημα καροτσι και ποστιασμα στην αυλη. Ειμασταν τρεις ομως.
Πρωτη νιλα που θυμαμε.
Καπου στα 25 μου, εχω γυρισει απο το πρωτο μπαρκο και ειμαι καθε βραδι στην πολη στα μπαρακια. Γνωριζω κοπελιτσα 17 ετων και τα φτιαχνουμε. Τα "εχουμε" 3 μηνες και δε μου καθετε με τιποτα. Να μου λεει οτι φοβατε, οτι ειναι παρθενα και θελει χρονο. Μονο μαλακια μου τραβαγε. Ενα βραδι στην πολη συνανταω ενα γνωστο, ο οποιος με ειχε δει αρκετες φορες μαζι της και με ρωτησε αν πηδαω τη συγκεκριμενη. Του ειπα πως εχει η φαση κι αρχισε να γελαει. Τελικα οπως μου εξηγισε ο τυπος, η γκομενα ηταν μεγαλο καριολακι και την ειχαν παρει πολλοι αλλοι, εκτος απο μενα που υποτιθετε ημουν ο γκομενος της. Με λιγα λογια η μικρη με ειχε κανει "καληνυχτακια" με τον τροπο της. Αποφασισα να τη γραψω στ΄αρχιδια μου και να ψαχτω αλλου και τοτε η μικρη εφαγε φλασια. Οπου πηγενα την εβλεπα μπροστα μου, ακομα και σε ενα μπιλιαρδαδικο που γυναικα δεν παταγε το ποδι της, αυτη εσκαγε παρεα με κατι πιτσιρικαδες. Οσο εβλεπε οτι δεν της εδινα σημασια τοσο να μου χωνετε, οποτε δεν αντεξα την πιεση και αποφασισα να ενδωσω. Τα ξανα "φτιαξαμε" αλλα παλι δε μου καθοταν με τιποτα. Ε, με τα πολλα καταλαβα οτι η μικρη δε με γουσταρε και με δουλευε και την εγραψα οριστικα στα παπαρια μου. Μου φαγε καμποσα φραγκα σε κερασματα και δωρα, αλλα χαλαλι της αφου ηταν πιο εξυπνη απο μενα.
ρε τυπε σε ειχε για σπονσορα και σε τραβαγε γιατι πιστευες οτι θα γαμισεις (λεμε τωρα)και εφοσον ειχε παρει ολοι την ελλαδα και δεν την πηρες εσυ!!!!αστα να πανε τα γνωστα ολες οι γκομενες ειναι παρθενες οταν τις γνωριζουμε εμεις ειμαστε οι πρωτοι τους ερωτες θελουνε να τιους φερθουμε καλα δεν ειναι απο αυτες που νομιζουμε ολες μα ολες εχουν προβλημα στο σπιτι που δεν τις αφηνει να γαμηθουν με ολοι την ελλαδα(μονο με την γειτονια) και ολες ειχαν χαλια γκομενους και γιαυτο ειναι μαζι μας γιατι μας θεωρουν διαφορετικο απο τα 1200000000000 που εχουν παρει .
ολα αυτα ειναι γνωστα φιλε οταν βρισκεις γκομενα οχι οτι λυπασε τα φραγκα αλλα δεν κερνας δεν πληρωνεις δεν την παςμε το αυτοκινιτο σπιτι γενικως δεν παρα μονο την πηδας ΝΟΜΟΣ αυτο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις