sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Δικε μου...στην πλατη? η αγροτη και μετα καροτσι?Κατσε να πιω μια μπυρα να μου παρει την κουραση, γιατι σημερα κουβαλησα 1,5 τονο ξυλα και θα επανελθω.
Δικε μου...στην πλατη? η αγροτη και μετα καροτσι?Κατσε να πιω μια μπυρα να μου παρει την κουραση, γιατι σημερα κουβαλησα 1,5 τονο ξυλα και θα επανελθω.
Δικε μου...στην πλατη? η αγροτη και μετα καροτσι?
δεν νομίζω, εφοσον ζηταω λιγα πραγματα τυπικα δεν χανω κατι ... οταν μου ερθει η καυλα παλι θα ασχοληθω ;)
Τυπε εφαγα μια χοντρη ητα τελευταια..με ταρακουνησε...αλλα βαριεμε να γραφω...οταν μου ερθει ορεξη θα την ποσταρο...για πες εσυ αγαπητε νησιωτη καμια ηττα![]()
Τι λίγα πράματα ρε, εδώ μας έλεγες χτες ότι εχεις γαμηθεί να γλωσοφιλιάζεσαι με πουτάνες
Τυπε εφαγα μια χοντρη ητα τελευταια..με ταρακουνησε...αλλα βαριεμε να γραφω...οταν μου ερθει ορεξη θα την ποσταρο...
Δικε μου...στην πλατη? η αγροτη και μετα καροτσι?
μια ερωτικη απογοητευση στα 18-19 απο ενα θεομουνο των βορειων προαστειων
Μεγαλη ιστορία, αλλα στο τελος μου βγηκε ξυνιλα
μεγαλη γκαντεμια ομως, πολυ μεγαλη
απο τοτε ετρωγα συνεχεια χοντρουλες στην μαπα, μια μανια να με κυνηγανε οι χοντρες![]()
τα παρατησα τα οπλα λοιπον και εδω και πολυ καιρο ασχολουμαι μονο με ιεροδουλες![]()
τι κερδησα? Τ Η Ν Η Ρ Ε Μ Ι Α ΜΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φορτωμα αγροτη 2 φορες, κουβαλημα καροτσι και ποστιασμα στην αυλη. Ειμασταν τρεις ομως.
Πρωτη νιλα που θυμαμε.
Καπου στα 25 μου, εχω γυρισει απο το πρωτο μπαρκο και ειμαι καθε βραδι στην πολη στα μπαρακια. Γνωριζω κοπελιτσα 17 ετων και τα φτιαχνουμε. Τα "εχουμε" 3 μηνες και δε μου καθετε με τιποτα. Να μου λεει οτι φοβατε, οτι ειναι παρθενα και θελει χρονο. Μονο μαλακια μου τραβαγε. Ενα βραδι στην πολη συνανταω ενα γνωστο, ο οποιος με ειχε δει αρκετες φορες μαζι της και με ρωτησε αν πηδαω τη συγκεκριμενη. Του ειπα πως εχει η φαση κι αρχισε να γελαει. Τελικα οπως μου εξηγισε ο τυπος, η γκομενα ηταν μεγαλο καριολακι και την ειχαν παρει πολλοι αλλοι, εκτος απο μενα που υποτιθετε ημουν ο γκομενος της. Με λιγα λογια η μικρη με ειχε κανει "καληνυχτακια" με τον τροπο της. Αποφασισα να τη γραψω στ΄αρχιδια μου και να ψαχτω αλλου και τοτε η μικρη εφαγε φλασια. Οπου πηγενα την εβλεπα μπροστα μου, ακομα και σε ενα μπιλιαρδαδικο που γυναικα δεν παταγε το ποδι της, αυτη εσκαγε παρεα με κατι πιτσιρικαδες. Οσο εβλεπε οτι δεν της εδινα σημασια τοσο να μου χωνετε, οποτε δεν αντεξα την πιεση και αποφασισα να ενδωσω.Τα ξανα "φτιαξαμε" αλλα παλι δε μου καθοταν με τιποτα. Ε, με τα πολλα καταλαβα οτι η μικρη δε με γουσταρε και με δουλευε και την εγραψα οριστικα στα παπαρια μου. Μου φαγε καμποσα φραγκα σε κερασματα και δωρα, αλλα χαλαλι της αφου ηταν πιο εξυπνη απο μενα.
χαχα..καλη φαση...σε ψιλογαμησε με την συμπεριφορατης..φαντασου λοθκι που θα ετρωγες αν ησοθν και καψουρης..Φορτωμα αγροτη 2 φορες, κουβαλημα καροτσι και ποστιασμα στην αυλη. Ειμασταν τρεις ομως.
Πρωτη νιλα που θυμαμε.
Καπου στα 25 μου, εχω γυρισει απο το πρωτο μπαρκο και ειμαι καθε βραδι στην πολη στα μπαρακια. Γνωριζω κοπελιτσα 17 ετων και τα φτιαχνουμε. Τα "εχουμε" 3 μηνες και δε μου καθετε με τιποτα. Να μου λεει οτι φοβατε, οτι ειναι παρθενα και θελει χρονο. Μονο μαλακια μου τραβαγε. Ενα βραδι στην πολη συνανταω ενα γνωστο, ο οποιος με ειχε δει αρκετες φορες μαζι της και με ρωτησε αν πηδαω τη συγκεκριμενη. Του ειπα πως εχει η φαση κι αρχισε να γελαει. Τελικα οπως μου εξηγισε ο τυπος, η γκομενα ηταν μεγαλο καριολακι και την ειχαν παρει πολλοι αλλοι, εκτος απο μενα που υποτιθετε ημουν ο γκομενος της. Με λιγα λογια η μικρη με ειχε κανει "καληνυχτακια" με τον τροπο της. Αποφασισα να τη γραψω στ΄αρχιδια μου και να ψαχτω αλλου και τοτε η μικρη εφαγε φλασια. Οπου πηγενα την εβλεπα μπροστα μου, ακομα και σε ενα μπιλιαρδαδικο που γυναικα δεν παταγε το ποδι της, αυτη εσκαγε παρεα με κατι πιτσιρικαδες. Οσο εβλεπε οτι δεν της εδινα σημασια τοσο να μου χωνετε, οποτε δεν αντεξα την πιεση και αποφασισα να ενδωσω.Τα ξανα "φτιαξαμε" αλλα παλι δε μου καθοταν με τιποτα. Ε, με τα πολλα καταλαβα οτι η μικρη δε με γουσταρε και με δουλευε και την εγραψα οριστικα στα παπαρια μου. Μου φαγε καμποσα φραγκα σε κερασματα και δωρα, αλλα χαλαλι της αφου ηταν πιο εξυπνη απο μενα.
Ειναι και αυτο μια αποψη..οπως και η αντιθετη..επαιζα με μια γκομενα φετος το καλοκαιρι...
μεχρι που εμαθα πως μου ειχε πει ενα πολυ μεγαλο ψεμμα.
Οτι ειχε παιδι... ενω δεν ειχε!!!! Ε τελος εκει ουτε που αποφασισα να την δω
απο κοντα απο τοτε... ακομη και αν η γκομενα ψηνοταν για γαμησι.. ειπε ψεμμα αδιστακτο
τελειωνει εκει.
Αν εισαι σταθερος στις αποφασεις σου δεν εξαπατασαι ευκολα.
Αν η συναναστροφη με μια γκομενα εχει μεγαλο ρισκο δεν το παιρνεις.
Και αστην να σε λεει παιδακι και οχι εμπειρο και οτι δεν ζεις την ζωη σου (αυτες τις πιπες
που λενε για να σε πεισουν)
Τελος σημαινει τελος με αλγοριθμικη και υπολογιστικη πολυπλοκοτητα.
ΑΥτωνων η δυναμη ειναι το μουνι εμας η δυναμη πρεπει να ειναι η λογικη
Ειναι και αυτο μια αποψη..οπως και η αντιθετη..
Δικιο εχεις....αλλα επειδη εισαι διαφορετικος δεν βλεπεις το συμφερον σου..και την πατας ..Ναι σιγουρα. Αλλα η αντίθετη ειναι για οσους
παιζουν παρομοιο παιχνιδι με την γκομενα... δηλαδη
δεν ειναι και πολυ ευαισθητοι , τους ενδιαφερει να λενε παραμυθια
κτλπ κτλπ. Αν ειναι ετσι μπορουν να παιξουν αλλιως αν εισαι διαφορετικος
θα καταστραφεις. Δεν σε συμφερει ειναι μεγαλο το ψυχικο κοστος.
χαχα..καλη φαση...σε ψιλογαμησε με την συμπεριφορατης..φαντασου λοθκι που θα ετρωγες αν ησοθν και καψουρης..
Φορτωμα αγροτη 2 φορες, κουβαλημα καροτσι και ποστιασμα στην αυλη. Ειμασταν τρεις ομως.
Πρωτη νιλα που θυμαμε.
Κάτσε ρε παλικάρι, μαθαίνεις ότι πηδιέται δεξιά και αριστερά ενώ σε σένα το παίζει μυξοπαρθένα και πάλι ξαναχώνεσαι?Δηλαδή τη γούσταρες τη γκόμενα ή απλά ήθελες να την πηδήξεις και εσύ για να σου φύγει το απωθημένο? Προφανώς ήθελε να σε φάει και εσύ έκατσες.Δεν ήταν αυτή πολύ έξυπνη, ποια ήταν η εξυπνάδα που σου ''φαγε κάμποσα φράγκα σε κεράσματα και δώρα''?Και στο τέλος τι?Με το πουλί στο χέρι?
Δικιο εχεις....αλλα επειδη εισαι διαφορετικος δεν βλεπεις το συμφερον σου..και την πατας ..
μακαρι..στο ευχομαι..γιατι με αυτους τους ερωτες δεν ξεμπερδευεις ευκολα και γρηγορα...μιλω απο δικη μου εμπειρια... ¨)Μπα για να καψουρευτω πρεπει η γκομενα να ειναι αστερι σε εμφανιση, αλλα το κυριωτερο σε χαρακτηρα. Καψουρευτηκα μεγαλος, κοντα στα 35. Ως τοτε απλα γουσταρα την οποια κοπελα ειχα σχεση. Εφαγα μεγαλο κολλημα με τη γκομενα που σου λεω τωρα, αυτη που καψουρευτηκα οχι την πιτσιρικα που εγραψα πριν. Ευτηχως χωρησαμε. Αλλα εχουμε ακομα επαφες. Εκανα κι αλλες σχεσεις μετα απο αυτη, το ιδιο και αυτη, αλλα καμια δεν καταφερε να τη βγαλει οριστικα απο το μυαλο και την καρδια μου. Αρωστια σου λεω. Εμφανιστηκε μετα απο εναμιση χρονο, φετος τον Ιουνιο και εχασα τον μπουσουλα οταν την ξανα ειδα. Εχει εναν τροπο να ασκει επιρροη πανω μου. Ευτηχως μετα την τελευταια εμφανιση της δεν εχει δωσει κανενα σημειο ζωης και πιστευω οτι με τον καιρο θα βρω την ησυχια μου.