You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ισόβια στον Παπαγεωργόπουλο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 494
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ο ποντικας απεκαλεσε σοου τον θυρεο και εναν πινακα ζωγραφικης, δηλωνοντας πως γινονται και με δημοσιο χρημαO πόντικας έγραψε για τα σόου του φτερωτού.
Εγώ πάλι εστίασα στα καραγκιοζιλίκια..
για τα πραγματικα καραγκιοζιλικια ομως , που οντως γινονται με δημοσιο χρημα, το κανει αβαβα και κλασσικα, αριστεριστικα, προσπαθει να τα ισοπεδωσει συγκρινοντας ανομοια πραγματα...
και οχι, ενας ελληνας που εστω και με κιτς τροπο προσπαθει να δηλωσει την ιστορια του σε ενα γηπεδο(εκτος αν περιμενες να παιξει καμια αρχαια τραγωδια), δεν εχει καμια σχεση με εναν ασχετο που παραπλανει φορωντας αρχαιοελληνικες ενδυμασιες χορηγουμενες απο το κρατος του ή τον σορος....
το καταλαβες ή να κανω και κακα μου?
Επισκέπτης
Την συγκριση την ξεκινησες εσυ μεμακο...για να μας πεις οτι ο γειτονας τα εχει πιο χεσμενα,αρα εσυ δικαιολογεισαι...για τα πραγματικα καραγκιοζιλικια ομως , που οντως γινονται με δημοσιο χρημα, το κανει αβαβα και κλασσικα, αριστεριστικα, προσπαθει να τα ισοπεδωσει συγκρινοντας ανομοια πραγματα...
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
Την συγκριση την ξεκινησες εσυ μεμακο...για να μας πεις οτι ο γειτονας τα εχει πιο χεσμενα,αρα εσυ δικαιολογεισαι...
ο ποντικας απεκαλεσε σοου τον θυρεο και εναν πινακα ζωγραφικης, δηλωνοντας πως γινονται και με δημοσιο χρημα
για τα πραγματικα καραγκιοζιλικια ομως , που οντως γινονται με δημοσιο χρημα, το κανει αβαβα και κλασσικα, αριστεριστικα, προσπαθει να τα ισοπεδωσει συγκρινοντας ανομοια πραγματα...
και οχι, ενας ελληνας που εστω και με κιτς τροπο προσπαθει να δηλωσει την ιστορια του σε ενα γηπεδο(εκτος αν περιμενες να παιξει καμια αρχαια τραγωδια), δεν εχει καμια σχεση με εναν ασχετο που παραπλανει φορωντας αρχαιοελληνικες ενδυμασιες χορηγουμενες απο το κρατος του ή τον σορος....
το καταλαβες ή να κανω και κακα μου?
Επισκέπτης
Για τομπούτσο είναι και οι 2.
Και οι 2 προσπαθούν να οικειοποιηθούν την ιστορία με τον ίδιο ακριβώς γραφικό τρόπο. Όπως θεωρείς άσχετο εσύ αυτόν, το ίδιο άσχετο θεωρεί κι αυτός εσένα.
Άντε λοιπόν να βάλουμε όλοι περικεφαλαίες και χλαμύδες για ν'αποδείξουμε σ'όλον τον κόσμο τι?
Το πόσο μαλάκες είμαστε??
Επισκέπτης
Μεμακο,αν θες να"δηλωσεις την ιστορια σου"ντυμενος λεοναηντας,δηλαδη αν θες να γινεις ΣΟΥΡΓΕΛΟ,δικαιωμα σου...
Θα εισαι ΣΟΥΡΓΕΛΟ ομως ακομη και αν υποθεσουμε οτι ο οριτζιναλ Λεωνιδας ειναι οντως προπροπροπροπροπροπροπροπροπροπαπους σου...
Θα εισαι ΣΟΥΡΓΕΛΟ ομως ακομη και αν υποθεσουμε οτι ο οριτζιναλ Λεωνιδας ειναι οντως προπροπροπροπροπροπροπροπροπροπαπους σου...
Επισκέπτης
Οτι οι αλλοι ειναι πιο μαλακες γιατι ειναι μακεντονσκι και δεν δικαιου...σουργελολογικη και τα μυαλα στα καγκελα...Άντε λοιπόν να βάλουμε όλοι περικεφαλαίες και χλαμύδες για ν'αποδείξουμε σ'όλον τον κόσμο τι?
Το πόσο μαλάκες είμαστε??
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Να μην ήταν λωποδύτες και ας φόρεγαν ότι σκατά ήθελαν.
Το πρόβλημα είναι, ότι ντύνονται καρναβάλια (μιας και μιλάμε για μπουγάτσες), όχι επειδή νιώθουν "Έλληνες", αλλά για να μπορούν να κλέβουν.
Και πάλι....μέλι!
Το πρόβλημα είναι, ότι ντύνονται καρναβάλια (μιας και μιλάμε για μπουγάτσες), όχι επειδή νιώθουν "Έλληνες", αλλά για να μπορούν να κλέβουν.
Και πάλι....μέλι!
Επισκέπτης
Μεσα και αυτη για προσβολη δημοσιου αισθηματος
αλλος παπαρας καραγκιοζης απο κειΈνα μπράβο στο Μπουτάρη για τ αρχίδια που έδειξε και τους ξεσκέπασε...
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.630
- Πόντοι
- 506
τα ισοβια δε μου λενε τιποτα αν δε φερει πισω τα λεφτα. Τα ισοβια μπορει να γινουν 20, 15 ή και 8 χρονια λογω υγειας. Και τοτε θα χουν ξεχαστει ολα
;) ;) ;) ;) 4 μηπως?5μυρια το ετος?καλα ειναι... ;)τα ισοβια δε μου λενε τιποτα αν δε φερει πισω τα λεφτα. Τα ισοβια μπορει να γινουν 20, 15 ή και 8 χρονια λογω υγειας. Και τοτε θα χουν ξεχαστει ολα
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.630
- Πόντοι
- 506
;) ;) ;) ;) 4 μηπως?5μυρια το ετος?καλα ειναι... ;)
φιλος και γειτονας τραπεζικος στα κεντρικα μου ειχε πει για σκηνικο υπεξαιρεσης 3 εκ. ευρω απ το διευθυντη υποκαταστηματος. Τελικα αποφασισανε να τον βγαλουν στη συνταξη και να του τα κρατανε λιγα λιγα απο τη συνταξη του
300 χρονια θα ζησει?ακομα?φιλος και γειτονας τραπεζικος στα κεντρικα μου ειχε πει για σκηνικο υπεξαιρεσης 3 εκ. ευρω απ το διευθυντη υποκαταστηματος. Τελικα αποφασισανε να τον βγαλουν στη συνταξη και να του τα κρατανε λιγα λιγα απο τη συνταξη του
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Πιο πολύ από την κλεψιά του σιχαίνομαι αυτά τα κροκοδείλια δάκρυα..Γιατί ρε φίλε;Όταν άπλωνες τα βρωμόχερά σου στο δημόσιο χρήμα δεν σκέφτηκες την πιθανότητα να σε τσιμπήσουν και να πας μέσα;Τώρα βγάλε το σκασμό μη σε ντύσουν νύφη μέσα στη φυλακή και φωνάζεις μπιραλαι μπιραλάχ και είναι και μέρα μεσημέρι.
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
φιλος και γειτονας τραπεζικος στα κεντρικα μου ειχε πει για σκηνικο υπεξαιρεσης 3 εκ. ευρω απ το διευθυντη υποκαταστηματος. Τελικα αποφασισανε να τον βγαλουν στη συνταξη και να του τα κρατανε λιγα λιγα απο τη συνταξη του
Και μένα μου λεγε ταμίας στην Εθνική που έκανα πρακτική παλιά ότι ήταν υποδιευθυντής σε κατάστημα Εθνικής που είχαν πελάτη με εκατομμύρια δραχμές καταθέσεις,κάποιον εφοπλιστή.Και του πήρε από το λογαριασμό (έναν από τους πολλού που είχε) 170 εκατ δραχμές και τα χρησιμοποίησε και έχτισε ακίνητα στη Γλυφάδα.Μετά από 9 μήνες τα ξαναέβαλε στο λογαριασμό του.Όμως ο εφοπλιστής που είδε κάτι περίεργο ζήτησε αναλυτική κίνηση.Το είδαν και στο συμβούλιο το πειθαρχικό είπε ότι είχε μια ανάγκη και τα πήρε όμως τα επέστρεψε.Απλά τον απέλυσαν χωρίς δικαστήρια και φυλακε΄ς επειδή λέει επέστρεψε τα λεφτά..Όμως αυτός που θα έχτισε καμια πολυκατοικία στα τέτοια του..
Έτσι είναι,μόνο ο Παπαγ... και ο Άκης είναι απατεώνες.Και μένα μου λεγε ταμίας στην Εθνική που έκανα πρακτική παλιά ότι ήταν υποδιευθυντής σε κατάστημα Εθνικής που είχαν πελάτη με εκατομμύρια δραχμές καταθέσεις,κάποιον εφοπλιστή.Και του πήρε από το λογαριασμό (έναν από τους πολλού που είχε) 170 εκατ δραχμές και τα χρησιμοποίησε και έχτισε ακίνητα στη Γλυφάδα.Μετά από 9 μήνες τα ξαναέβαλε στο λογαριασμό του.Όμως ο εφοπλιστής που είδε κάτι περίεργο ζήτησε αναλυτική κίνηση.Το είδαν και στο συμβούλιο το πειθαρχικό είπε ότι είχε μια ανάγκη και τα πήρε όμως τα επέστρεψε.Απλά τον απέλυσαν χωρίς δικαστήρια και φυλακε΄ς επειδή λέει επέστρεψε τα λεφτά..Όμως αυτός που θα έχτισε καμια πολυκατοικία στα τέτοια του..
Επισκέπτης
Τα ποσά αυτά δεν είναι τίποτα για τις Τράπεζες
Άμα ήξερες το τι δάνειο έχει δοθεί με μίζες και λαδώματα σε πεθαμένες επιχειρήσεις θα έσκιζες τα ρούχα σου
Όσο πιο ψηλά τόσο πιο μεγάλες οι λοβιτούρες
Δεκάδες και εκατοντάδες εκατομμύρια
Και στα πειθαρχικά να χαιδεύονται (προφανώς γιατί "το λάδι απλώθηκε καλά")
Και φυσικά οι επιχειρήσεις χρεοκωπούν, αφήνοντας ΔΟΥ, ΙΚΑ, προμηθευτές, υπαλλήλους, νοικάρηδες, κλπ απλήρωτους, αφού προηγουμένως έχουν σταλεί κάποια εμβασματάκια έξω
Μεγάλη ανακάλυψη αυτό το άρθρο 99, η δεύτερη μεγαλύτερη μετά τον τροχό
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Μεσα και αυτη για προσβολη δημοσιου αισθηματος
εχεις δει στη ζωη σου ποτε κανα κλεφτη να παραδεχεται οτι ειναι κλεφτης
κανα ψευτη οτι ειναι ψευτης
κανα μουλο οτι ειναι μουλος
στη καθημερινοτητηα σου δλδ σκεψου κ μετα κανα τις αναγωγες π λεει κ ο κουρτινας
σκουπιδια λαος
σκουπιδια ηγετες
δεν πειραζει η πουτσα της μερκελ ειναι πρησμενη κ φλεβατη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 31K