Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.071
- Πόντοι
- 1.686
εχεις παει εσυ?κ γαζα?η μονο αποκειθε?
Ο νοών νοείτω..
Πήγαινε στο Ισραήλ και πες για...Ισλαμοφοβία !
Θα περάσεις πολύ ωραία...
εχεις παει εσυ?κ γαζα?η μονο αποκειθε?
εσυ δεν εχεις προβλημα..περνας για τα νεα βληματα πυροβολικου ,ον σαιτ!!!1Πως φαίνεται ότι δεν έχεις πάει ποτέ σου
στο Ισραήλ !
γιατι στη δραση εισαι ρε....δη.ξα... δεν ριχνεις δαγκωτο....(ναχαμεναλεγαμε)δεν σου γουστάρει παίκτη μου ??
στ'αρχίδια μας
Πως φαίνεται ότι δεν έχεις πάει ποτέ σου
στο Ισραήλ !
γιατι στη δραση εισαι ρε....δη.ξα... δεν ριχνεις δαγκωτο....(ναχαμεναλεγαμε)
εσυ δεν εχεις προβλημα..περνας για τα νεα βληματα πυροβολικου ,ον σαιτ!!!1
Λυπούμαι Κλοουζεράκο 22 , μου κωλοτρίβεσαι
αλλά δε γαμάω πουστράκια :S
Στη Κρήτη που βρίσκεσαι τώρα, σε αφήνει
παραπονεμένη ο Σήφης σου ;
> 400.000 Εβραίοι τουρίστες το 2014 στην Ελλάδα , πολλοί από αυτούς στη Κρήτη,
και σε υποστηρίζεις τους Ισλάμιστές ;
Τόσο απελπισμένη είσαινα βρεις τακίμι ;
Επα'ε , μωρή κουζουλή!
ποτάμι θα ρίξω μάλλον.... αλλιώς ακυρώνω εισητήριο και είμαι καμμιά τρακοσοπενηνταριά ευρώ κερδισμένος...
εεεε και ισλαμοτέτοιους έχουμε τουρίστες ρε... μην ξεχνάς το αμόρε του λεγκόλα...
Οι καημένοι οι Λαθρομετανάστες ...ονομάζονται τουρίστες ;
...ΑΣΕ,αμα ειναι να ερθεις για ποταμι ,κατσε να βγαλεις καμια απολιθωμενη μπεκρου φωτο καλυτερα,να τρωμε το φαι μας εδω πιο ευκολα...ποτάμι θα ρίξω μάλλον.... αλλιώς ακυρώνω εισητήριο και είμαι καμμιά τρακοσοπενηνταριά ευρώ κερδισμένος...
...ΑΣΕ,αμα ειναι να ερθεις για ποταμι ,κατσε να βγαλεις καμια απολιθωμενη μπεκρου φωτο καλυτερα,να τρωμε το φαι μας εδω πιο ευκολα...
μαλλον σκετο "μαγκα" τον κανει μερα παρα μερα..του φωταγει την κωλοσουφριδα,τριτη ,πεμπτη ,κυριακη.....και στα ρεπα του απο την ψωλομουριαση κανει κλωνουσ στο μουρδελα...μα ρε μαλακα λαδακη....ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!1?Σου διδάσκεκραβμαγκά τύπε?
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ...παρε τηλεφωνο ,αν ειναι για νουδου, τον επιτιμο να σου σιαξει τα σητηρια ρε...να ρθεις ανετα και με ασφαλεια.....δηλαδή αν πώ να έρθω για ΝΔ είναι καλά ??
μαλλον σκετο "μαγκα" τον κανει μερα παρα μερα..του φωταγει την κωλοσουφριδα,τριτη ,πεμπτη ,κυριακη.....και στα ρεπα του απο την ψωλομουριαση κανει κλωνουσ στο μουρδελα...μα ρε μαλακα λαδακη....ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!1?
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ...παρε τηλεφωνο ,αν ειναι για νουδου, τον επιτιμο να σου σιαξει τα σητηρια ρε...να ρθεις ανετα και με ασφαλεια.....
εχει κατι καλες ακρες στη μαλεσια ερλαινς!!!!
στη κρητη κεφτε, θα παιρνε το πισι σου αναποδα ρευματα και σε σμπαρωνε μισερο μουνουχι...Κρητικάτσι, Κλοουζεράτσι 22, ομοφυλοφυλατσι !
Δεν έχω κλωνους Κλοουζεράκο, όπως εσύ...
Επίσης δεν μένω στην Επαρχία όπως εσύ
Στην Κρήτη σε έχουν όλοι πάρει στο ψιλό !