Νέα

Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ο ιατροδικαστης μιλησε για ΚΕΚ στο πορισμα.
με τις καταλληλες προυποθεσεις π.χ καταγμα βασης κρανιου,εισαι νεκρος εντος 15 λεπτων.

οποτε επ ουδενι δε μιλαμε για απλη τιμωρια.
Ε τότε είναι μαλάκες,τυφλωμένοι από οργή έκαναν την παπαριά και πιθανόν θα βρεθούνε και αυτοί μέσα κάποια χρονάκια τώρα.
 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.263
Like
20
Πόντοι
366
Αν  κάνω όπισθεν με το αυτοκίνητο και σου πατήσω το σκουτεράκι επειδή είχα στο τέρμα τον Τερλέγκα, αυτό είναι μαλακία.
Το να την πέσω με άλλους 15 σκοτώνοντας στο ξύλο κάποιον,λέγεται αλλιώς.
Μην τα στρογγυλεύουμε όλα, γίνονται κώλος..

πώς λέγεται;
 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
68.111
Like
90
Πόντοι
866
Προφανώς δεν θέλανε να τον ξεκάνουν όμως απλά να τον τιμωρήσουν,αν ήταν να τον ξεκάνουν θα είχε βρεθεί στο κελί του κρεμασμένος κλασσικά.
αχαχχαχαχαχαχαχααχαχαχαχχαχααχαχ όπως ο πατερας που "συνετίζει" το πιτσιρίκι. ε αν του φύγει καμιά και το σκοτωσει δεν φταίει αυτός να το "συνετίσει" ήθελε. Έχετε βαρέσει μπιέλα  :grin:
 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
68.111
Like
90
Πόντοι
866
ποιό είναι το θέμα λοιπόν η κατάχρηση στην άσκηση βίας από τα κρατικά όργανα; συνελήφθησαν οι τύποι κάνω λάθος; συνέχισε εσύ να λύσεις το σωφρωνιστικό με ευχολόγια αν θέλεις :)

Αν δεν λύσουμε το θέμα στο μπου φιλε που θα το λύσουμε φιλε;
 

Επισκέπτης
Το σημαντικό στο σκεπτικό σου,  ειναι οτι είσαι διατεθειμένος (οχι εν βρασμω.. αλλά απολύτως συνειδητά) να "φάς" κάποιον, ακριβώς επειδή θεωρείς εσύ ότι με τα δικά σου κριτήρια πρέπει να σκοτωθεί. Ευγε. Πρόθεση με τα όλα της. Τελικά παραδέχεται κάποιος ότι οι υπάλληλοι των φυλακώνανε έδειραν έχοντας πρόθεση.

Δε ξέρω τι πρόθεση είχαν, αν ήθελαν να τον σκοτώσουν ή να τον δείρουν. Φαντάζομαι συντριπτικά πιθανότερο ειναι να ήθελαν να τον δείρουν. ΤΙ ειμαι και τι δεν ειμαι διατεθειμένος να κάνω ασε να το ξέρω εγω. Οπως επίσης ξέρω οτι τα σκέφτεσαι σα γυναίκα τα πράγματα και οχι σαν άντρας. Εχεις βάλει τον εαυτό σου στη θέση του φύλακα που βλέπει μπροστά του τον συνάδελφο του να μαχαιρώνεται στο λαιμό και το αίμα να πηδάει συντριβάνι και ο άλλος να λέει "καλα έκαν και τον έφαγα"? Για μπες στην ψυχολογία τους και σκέψου. Εφαγε εναν. ΤΙ τον εμποδίζει νομίζεις να τους φάει ολους. Αυτός μπορεί να σκοτώνει και οι άλλοι οχι? Τι επιτ΄ρεπεται να του κάνουν, να τον πιάνουν και να τρώει άλλα 48649 χρόνια φυλακή? Ξαναφτιάχνει μαχαίρι, ξανασκοτώνει αλλον εναν, μεχρι να τους τελειώσει όλους, μένει χωρίς φύλακες η φυλακή και βγαίνουν ολοι εξω. ΣΟβαρά μιλάμε τώρα?
Αν πούμε οτι φταίνε μια οι φύλακες (εγω δε το λέω, τους δικαιολογώ απόλυτα να τον σπάσουν στο ξύλο και να τον φάνε κανονικα) τότε φταίει άλλη μια το σύστημα νόμων και διατάξεων που τους εχει τέτοιους κανόνες εμπλοκής. Σε κανένα σοβαρό κράτος δε γίνονται αυτά.
Τέλος, μη το παίζεις ανθρωπίστρια και ειρηνόφιλη γιατι ξέρω καλά πόσο μίσος εχεδις για τους εθνικιστές και ποσο θα χαιρόσουν αν έβλεπες λάιβ φόνους εθνικιστών (που είδες το βιντεάκι και πανηγύριζες δηλαδή) και σε εχω ικανότατη για αισχρά εγκλήματα, αρκεί το θύμα να ειναι αντίπαλος ιδεολογικοπολιτικός. Δεν εισαι αντικειμενική, εισαι υποκειμενική και σχετική, οπως ολοι οι αριστεροι.
 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
68.111
Like
90
Πόντοι
866
Άστο παίκτη.
Πες πως δεν έγινε ποτέ αυτή η κουβέντα. Συνέχισε με κάποιον που έχει όρεξη για καυλάντισμα..

Εγώ αν έχεις χρόνο θελω να μου πεις πως λέγεται απο το φωτεινό ζεστο πράγμα που βγαίνει το πρωι στον ουρανό  :grin:
 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.263
Like
20
Πόντοι
366
Άστο παίκτη.
Πες πως δεν έγινε ποτέ αυτή η κουβέντα. Συνέχισε με κάποιον που έχει όρεξη για καυλάντισμα..

την αφήνω γιατί δεν έχει νόημα, με πιάνεις ;)


το έγκλημα του κρατικού οργάνου έχει ιδιάζουσα βαρύτητα σε σχέση με το έγκλημα του κρατούμενου και το σωφρωνιστικό της χώρας είναι σκατά, από εκεί και πέρα στις 107 σελίδες και όσες συνεχίσουν να γράφονται ο καθένας μπορεί να προβάλλει την κοσμοθεωρία του ελεύθερα και άγονα
 

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Μηνύματα
32.908
Like
12.946
Πόντοι
2.606
το μοναδικο εγκλημα που μπορουσες να εκανες εσυ ηταν που φτιαξες λυσσα το σπανακορυζο, μετα βεβαια δοκιμασες και τι θα πει αυτοδικεια αφου σου φερε ο γκομενος τον τζετζερε στην κεφαλα καπελο  :thefinge:
 

Επισκέπτης
Μην το προσωποποιεις,γιατι το κανεις αυτοματως εν βρασμω και χανεις το δικιο σου.
Το σωστο θα ταν εν ψυχρω εκτελεση απο την πολιτεια,σαν μια μορφη πληρους συνειδητοποιημενης πραξης με βαση την υποτροπη και τον μη σωφρονισμο του κρατουμενου.

Ορθοτατα τον ξεκανανε λοιπον,αλλα εν βρασμω δηλαδη με λαθος τροπο.

Μια "αυτοκτονια" ή πανω στη συμπλοκη αντι συλληψης θα ταν το ιδεατο...
Αλλα αυτες οι λυσεις προυποθετουν ψυχραιμια και αυτοσυγκρατηση.

Τωρα ισως σπαταλησουν χρονια απο τη ζωη τους στη φυλακη για ενα σκουπιδι.


Το προσωποποιώ για να τους δώσω να καταλάβουν οτι οταν βλέπεις ενα φόνο μπροστά σου, δε κρατιέσαι και για εκδίκηση και για τη δική σου ασφάλεια επίσης. Τίποτα δε τον σταμάταγε να σκοτώσει τους πάντες σε ανάλογες αιφνιδιαστικές επιθέσεις. ΤΟ σύστημα ειναι ηλίθιο.
Εμένα μου έκανε εντύπωση που δε τον σκότωσαν επι τόπου. Και που του τη χαρίσανε εκείνη την ωρα ηταν μεγάλο επίτευγμα τους. Απο κει και πέρα καλά τα λες για το κράτος, αλλα το κράτος ειναι ηλίθιο.
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.795
Κριτικές
23
Like
89
Πόντοι
2.357
δεν το περίμενα μαν με αιφνιδίασε :)
Ετοιμαζε για ωρεs την επιθεση τηs.......Περιμενε υπομονετικα να κανειs εμφανιση..Ταχει γραψει και σε κολα αναφοραs σε περιπτωση σαρδαμ  :grin:
 

Επισκέπτης
καλά ο τύπος φορούσε και το μολών λαβέ μιλάμε για τραγική ειρωνία + ότι άθελά του το ξεφτίλισε :grin: γενικότερα κάποια όσια και ιερά δεν πρέπει να τα κάνουμε εμπόριο αμαρτία είναι...
Δεν διαφωνω. περιμενω να μαθω πως λεγονται οι 15 που την πεφτουν σε έναν  :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom