Επισκέπτης
αν θελει να γινει το επομενο γευμα του ας το προσπαθισει τυπε
Φαντάζεσαι Lakis33 στη μπουζού ;;
Με παρατσούκλι ... "Ο σιδεράς" ...
αν θελει να γινει το επομενο γευμα του ας το προσπαθισει τυπε
Καλά δεν του ξηγήθηκαν του Αλβανού ρε ''σιδερά'';Φαντάζεσαι Lakis33 στη μπουζού ;;
κατ'αρχάς κάποιος που σκοτώνει κάποιον με το αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης θα έπρεπε να καταδικάζετε για φόνο εκ προθέσεως._
Καλά δεν του ξηγήθηκαν του Αλβανού ρε ''σιδερά'';
http://[URL unfurl="true"]www.nickryan.net/images/aryan_brotherhood1242904897.jpg[/img[/URL]]Φαντάζεσαι Lakis33 στη μπουζού ;;
μονο έναν;;; Εγω και με τσαντακια το εχω δει. Αφήστε ρε τον καιμενο που δεν εχει να φαει κλπ. Τωρα αν η γυναικα δεν εχει να φαει γιατι το βρωμομουνο της εκλεψε την συνταξη είναι αδιαφορο για τα ανθρωπινα δικαιώματα...δεν θυμασαι ενας μαυρο που πιασανε στην ερμου εξω απ τα μακντολαλτς η δημοτικη αστυνομια και τους τραμπουκισαν οι υποστηρικτες ανθρωπινων δικαιωματων
μαλακες σερραιοι τυπε :SΘετικό ότι τον έφαγαν,
τεράστια ΜΑΛΑΚΙΑ να πάνε 10-15 άτομο στη μπουζού, για μια σκυλοκουράδα.
Έπρεπε να γίνει πιο "σένια" η δουλειά.
Όμορφη.
Γιατί να μην ... "αυτοκτονούσε" , όπως ο Δουρής ;;
τυπε θα ηταν μεγαλη φιρμα στην φυλακα ο λακηςτυπε στη μπουζου ο λακης θα βαραγε ταττου το μηχανακι με την φρεζα για τα σφραγισματα
το μηχανακι με την φρεζα για τα σφραγισματα
ε αντε τοτε το γεφυρι του δρινου γεφυρες βανεις?Ρε αγορίνα, τόσο καιρό με διαβάζεις εδώ μέσα.
Δεν κάνω σφραγίσματα .... γμτ το φλκ μου ...
τυπε το θεμα ειναι να ερθει η μερα,η μαλλον καλυτερα η νυχτα,οπου δεν θα ανοιγεις τρυπες σε ντενεκεδακιαΑπόλυτε ...
σε ένα κατσάβραχο , έξω από το χωριό μου,
όπου γίνονται διάφορες "δοκιμές" , είδαμε τυπάδες , παρεούλα με μπύρες κτλ
να χτυπάνε ντενεκέδες με μονόκαννα ...
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΟΝΕΣ ΤΡΥΠΙΤΣΕΣ ΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΣΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ...
κοίτα τι είχαν τα λεβεντόνια ....
τυπε θα ηταν μεγαλη φιρμα στην φυλακα ο λακης
μπορουσε να ειχε το νικ ο <<οδοντιατρος>>
τυπε ειναι πιασαρικο νικΑυτό θα ήταν ωραίο ψευδώνυμο , αν ήμουν στο ανακριτικό του ΕΑΤ-ΕΣΑ ....
Θα μάντευαν όλοι τη μέθοδο .... ανάκρισης ....
Πολύ καλησπέρα σε ολους.
Ενα ερώτημα θα θέσω σε όσους κράζουν και καταδικάζουν τους φύλακες που τον σκότωσαν.
Είστε σίγουροι πως αν είσασταν στη θέση τους και ξέρατε οτι ο συγκεκριμένος έσφαξε σαν αρνί ενα δικό σας, αρα μπορεί να σφάξει και εσας οτι ωρα θέλει διοτι οι κανόνες εμπλοκής ειναι ενατίον σας, δε θα τον σκοτώνατε?......απαντήστε στον εαυτό σας.