Νέα

Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
συγνωμη για την προσβλητικη ερωτηση που θα σου κανω αλλα ασφαλως δεν ειναι επι προσωπικου.
αν εμπαινες στο δωματιο του παιδιου σου κι εβλεπες εναν αγνωστο να το εχει δεσει πισθαγκωνα να το χει κανει μαυρο στο ξυλο σε σημειο να μην μπορεις να το αναγνωρισεις και ταυτοχρονα να το σοδομιζει θα καλουσες απλα την αστυνομια, το νομιμο και μοναδικο εντεταλμενο οργανο για παραβατικες συμπεριφορες προκειμενου να τον συλλαβει και να ακολουθηθει η νομιμη διαδηκασια τηρωντας την υποχρεωση σου απεναντι στους κανονες της κοινωνιας που ζεις η θα κανες κατι αλλο?
σου απαντησα αλλα δεν ειναι και ιδια η περιπτωση αυτη με τους δεσμοφυλακες ετσι δεν ειναι?

Επισκέπτης
σου απαντησα αλλα δεν ειναι και ιδια η περιπτωση αυτη με τους δεσμοφυλακες ετσι δεν ειναι?
σου απαντησα εγω για τους δεσμοφύλακες. Κανεις δεν πρεπει να εγκληματει αλλα υπαρχει ο ανθρώπινος παραγοντας.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.882
Πόντοι
2.606
οχι βεβαια απλα βαρεθηκα να ακουω για τα δικαιωματα του αλβανου(μπορει να ταν και πακης και ελληνας)

Επισκέπτης
Πείτε μου το τρόπο με τον οποίο μπορούν να δικαιωθούν οι γονείς του κοριτσιού.

Ένας αναρχικός , πουτάνας γέννημα, στην Ισπανία του Φράνκο,  πήρε ένα όπλο και σκότωσε έναν αστυνομικό , προφανώς οικογενειάρχη με παιδιά.Τυχαία, χωρίς να τον ξέρει , επειδή ήταν αστυνομικός και του ήταν βολικό να τον σκοτώσει .

Το μουνόπανο αυτό , ήταν ο τελευταίος (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) που εκτελέσθηκε με Γκαρότα στην Ισπανία.

(Σκατά στον τάφο του).

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οχι βεβαια απλα βαρεθηκα να ακουω για τα δικαιωματα του αλβανου(μπορει να ταν και πακης και ελληνας)
τον εφαγαν ερασιτεχνικα τυπε
τον δουρη αν θυμασαι τον εφαγαν επαγγελματικα και δεν εγινε τιποτα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ένας αναρχικός , πουτάνας γέννημα, στην Ισπανία του Φράνκο,  πήρε ένα όπλο και σκότωσε έναν αστυνομικό , προφανώς οικογενειάρχη με παιδιά.Τυχαία, χωρίς να τον ξέρει , επειδή ήταν αστυνομικός και του ήταν βολικό να τον σκοτώσει .

Το μουνόπανο αυτό , ήταν ο τελευταίος (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) που εκτελέσθηκε με Γκαρότα στην Ισπανία.

(Σκατά στον τάφο του).
Flag_of_Spain_(1938_-_1945).svg

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
συγνωμη για την προσβλητικη ερωτηση που θα σου κανω αλλα ασφαλως δεν ειναι επι προσωπικου.
αν εμπαινες στο δωματιο του παιδιου σου κι εβλεπες εναν αγνωστο να το εχει δεσει πισθαγκωνα να το χει κανει μαυρο στο ξυλο σε σημειο να μην μπορεις να το αναγνωρισεις και ταυτοχρονα να το σοδομιζει θα καλουσες απλα την αστυνομια, το νομιμο και μοναδικο εντεταλμενο οργανο για παραβατικες συμπεριφορες προκειμενου να τον συλλαβει και να ακολουθηθει η νομιμη διαδηκασια τηρωντας την υποχρεωση σου απεναντι στους κανονες της κοινωνιας που ζεις η θα κανες κατι αλλο?

δεν εχω παιδια, αλλα ο νομιζω ο νομος σου επιτρεπει να επεμβεις και να προστατευσεις το θυμα ειτε ειναι ενηλικο ειτε ανηλικο, δε σου λεει κατσε κοιτα μεχρι να ρθει η αστυνομια.

αλλα η ερωτηση ειναι τεχνιεντως συναισθηματικη, οποτε θα σου την αναστρεψω, αν καποιος βιασει και σκοτωσει σου λεω εγω το παιδι μου, και 3 στενα πιο κατω σε μια καμερα ενος μαγαζιου δω εσενα να περνας βιαστικα απο το σημειο την ωρα που καποιος βιασε και σκοτωσε το παιδι μου, θα παρω το κουμπουρι να ρθω να σε καθαρισω?

Αν θες θανατικη καταδικη για καποιον που βιαζει και σκοτωνει παιδια δικαιωμα σου να ζητησεις να επανερθει. Εγω ειμαι αντιθετος, αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση. Αλλο η θανατικη καταδικη οπου υπαρχει ως κοινωνικη συνθηκη, αλλο το κανω οτι μου καβλωσει και αυτο-οριζομαι δικαστης, ενορκος και εκτελεστης.

Λεμε για τον Αλβανο. Αμα αυριο δεις βιντεο πχ οπου ο ταδε δεσμοφυλακας (οχι ο νεκρος) ξεβρακωνει και βιαζει εναν αλλο Αλβανο (οχι τον νεκρο) τι θα πεις? Καλα θα κανει ο Αλβανος να τον σφαξει, κι αν τον σφαξει, μετα καλα θα κανουν οι αλλοι δεσμοφυλακες να σφαξουν τον Αλβανο? Και εχει σχεση αν ο Αλβανος ηταν δικαια φυλακα η αδικα γιατι του φορτωσαν 4 κιλα δικογραφιες οτι περισσευε στο τμημα της περιοχης? Χαος ειναι, γιαυτο και φτιαχνεις κανονες, για να μη γυρισεις στη φαση μου κλεψες 2 μετρα απο το οικοπεδο παρε μισο κιλο καυτο μολυβι και μη λες πολλα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αλλα η ερωτηση ειναι τεχνιεντως συναισθηματικη, οποτε θα σου την αναστρεψω, αν καποιος βιασει και σκοτωσει σου λεω εγω το παιδι μου, και 3 στενα πιο κατω σε μια καμερα ενος μαγαζιου δω εσενα να περνας βιαστικα απο το σημειο την ωρα που καποιος βιασε και σκοτωσε το παιδι μου, θα παρω το κουμπουρι να ρθω να σε καθαρισω?
κανονικα ετσι πρεπει τυπε :rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.882
Πόντοι
2.606
δεν εχω παιδια, αλλα ο νομιζω ο νομος σου επιτρεπει να επεμβεις και να προστατευσεις το θυμα ειτε ειναι ενηλικο ειτε ανηλικο, δε σου λεει κατσε κοιτα μεχρι να ρθει η αστυνομια.

Αν θες θανατικη καταδικη για καποιον που βιαζει και σκοτωνει παιδια δικαιωμα σου να ζητησεις να επανερθει. Εγω ειμαι αντιθετος, αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση. Αλλο η θανατικη καταδικη οπου υπαρχει ως κοινωνικη συνθηκη, αλλο το κανω οτι μου καβλωσει και αυτο-οριζομαι δικαστης, ενορκος και εκτελεστης.

Λεμε για τον Αλβανο. Αμα αυριο δεις βιντεο πχ οπου ο ταδε δεσμοφυλακας (οχι ο νεκρος) ξεβρακωνει και βιαζει εναν αλλο Αλβανο (οχι τον νεκρο) τι θα πεις? Καλα θα κανει ο Αλβανος να τον σφαξει, κι αν τον σφαξει, μετα καλα θα κανουν οι αλλοι δεσμοφυλακες να σφαξουν τον Αλβανο? Και εχει σχεση αν ο Αλβανος ηταν δικαια φυλακα η αδικα γιατι του φορτωσαν 4 κιλα δικογραφιες οτι περισσευε στο τμημα της περιοχης? Χαος ειναι, γιαυτο και φτιαχνεις κανονες, για να μη γυρισεις στη φαση μου κλεψες 2 μετρα απο το οικοπεδο παρε μισο κιλο καυτο μολυβι και μη λες πολλα.
δηλαδη τι ακριβως θα κανες?

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
OK Θανατο σ'αυτον
Θανατο και στον τυπο που οδηγοντας μεθυσμενος σκοτωσε μια οικογενεια και αφησε ενα μωρο ορφανο, σωστα?
Αρα θανατο και σε οποιον οδηγει μεθυσμενος?

Σα κοινωνια εχεις καποιους κανονες και για να επιβιωσεις σα κοινωνια πρεπει ολοι να σεβονται τους κανονες, και πρωτοι απ ολους οσοι ειναι επιφορτισμενοι με την τηρηση τους. Αλλιως η διαφορα απ' το ο δεσμοφυλακας σκοτωνει στο ξυλο τον Αλβανο που σκοτωσε τον αλλο δεσμοφυλακα μεχρι το σου κανε ο αστυνομος σινιαλο να σταματησεις, μιλαγες στο κινητο και δε το καταλαβες οποτε σε κερναει μολυβι, ειναι ελαχιστη.

Δε νομιζω οτι κανεις "υπερασπιζεται" το δικαιωμα του Αλβανου να σφαζει δεσμοφυλακες η του αλλου να βιαζει κοριτσακια. Το θεμα ειναι αν σαν κοινωνια εχεις την υποχρεωση να εφαρμοζεις τους κανονες που εχεις επιλεξει ΚΑΙ στον Αλβανο που εσφαξε δεσμοφυλακα η αν αρχιζεις τους συμψηφισμους.
κατ'αρχάς κάποιος που σκοτώνει κάποιον με το αυτοκίνητο υπό  την επήρεια μέθης θα έπρεπε να καταδικάζετε για φόνο εκ προθέσεως._
Επίσης οποιαδήποτε τροχαία παράβαση που ενέχει κίνδυνο για την ζωή του άλλου θα έπρεπε να τιμωρείται με βαριά πρόστιμα και όχι με μεθόδυς τύπου "αν πληρώσεις σε 10 ημέρες το πρόστιμο είναι το μισό". Δηλαδή η παράβαση είναι η μισή αν την πληρώσεις σε 10 ημέρες?

Τέλος δεν κάνω κανένα συμψηφισμό. Είτε είναι Αλβανός είτε είναι Έλληνας ή απ' όπου στο διάολο θέλει οφείλει να σέβεται τους νόμους του κράτους στο οποίο ζει και φορολογείται. και για να εξηγούμαι, αν εγώ κλέψω ένα μέτρο καλώδιο θα πάω αυτόφωρο, αν ο γύφτος μπει στο σπίτι σου και κλέψει μια πόρτα, αν τον συλλάβουν θα είναι ρατσιστική επίθεση εναντίων της φυλής των Ρομά (άλλη καινούργια πατέντα).
Πρόσφατα πήγα να πάρω το διαβατήριο μου από αστυνομικό τμήμα. Εκείνη την ώρα είχαν πιάσει κάποιον (δεν τον είδα, απλώς άκουγα την συζήτηση) γιατί ήταν πλανώδιος παράνομος πωλητής. Ο μπατσος του έλεγε "έλα μην ανησυχείς θα καθίσεις 2 ώρες εδώ και μετά θα σε αφήσουμε ελεύθερο, θα πάρεις και τα πράγματα και θα φύγεις". Ο μαγαζάτορας που πληρώνει ΤΕΒΕ, ΙΚΑ, Δημοτικά τέλη, ενοίκιο, ΔΕΗ και φόρους πως προστατεύεται? Ποιος μπατσος θα τον αφήσει ελεύθερο από τα χρέη?

Με λίγα λόγια για όποιο δεν κατάλαβε, υποστηρίζω την ισονομία ή οποία ξεκινάει πρώτα από εμάς τους ίδιους

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ελπιζω να μην μου κρατας κακια που θα αφηνα μονο την τεφρα στον βιαστη και δεν θα χες τιποτα να κατεβασεις στον λακο  :grin:
τυπε σε τετοιες εξτριμ καταστασεις δεν υπαρχει προβλημα :grin:
προεχει το γενικο καλο :grin:

vatomouro

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
όταν στο σιωπητήριο θα σβήνουν τα φώτα, λίγο μετά θα ακούγονται κραυγούλες από τα κελιά των "σωφρωνιστικών"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom