δεν εχω παιδια, αλλα ο νομιζω ο νομος σου επιτρεπει να επεμβεις και να προστατευσεις το θυμα ειτε ειναι ενηλικο ειτε ανηλικο, δε σου λεει κατσε κοιτα μεχρι να ρθει η αστυνομια.
αλλα η ερωτηση ειναι τεχνιεντως συναισθηματικη, οποτε θα σου την αναστρεψω, αν καποιος βιασει και σκοτωσει σου λεω εγω το παιδι μου, και 3 στενα πιο κατω σε μια καμερα ενος μαγαζιου δω εσενα να περνας βιαστικα απο το σημειο την ωρα που καποιος βιασε και σκοτωσε το παιδι μου, θα παρω το κουμπουρι να ρθω να σε καθαρισω?
Αν θες θανατικη καταδικη για καποιον που βιαζει και σκοτωνει παιδια δικαιωμα σου να ζητησεις να επανερθει. Εγω ειμαι αντιθετος, αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση. Αλλο η θανατικη καταδικη οπου υπαρχει ως κοινωνικη συνθηκη, αλλο το κανω οτι μου καβλωσει και αυτο-οριζομαι δικαστης, ενορκος και εκτελεστης.
Λεμε για τον Αλβανο. Αμα αυριο δεις βιντεο πχ οπου ο ταδε δεσμοφυλακας (οχι ο νεκρος) ξεβρακωνει και βιαζει εναν αλλο Αλβανο (οχι τον νεκρο) τι θα πεις? Καλα θα κανει ο Αλβανος να τον σφαξει, κι αν τον σφαξει, μετα καλα θα κανουν οι αλλοι δεσμοφυλακες να σφαξουν τον Αλβανο? Και εχει σχεση αν ο Αλβανος ηταν δικαια φυλακα η αδικα γιατι του φορτωσαν 4 κιλα δικογραφιες οτι περισσευε στο τμημα της περιοχης? Χαος ειναι, γιαυτο και φτιαχνεις κανονες, για να μη γυρισεις στη φαση μου κλεψες 2 μετρα απο το οικοπεδο παρε μισο κιλο καυτο μολυβι και μη λες πολλα.