Νέα

Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Θες να εισαι επικίνδυνη? Με το Λάκη τι έχεις, τον εχεις αχτι, τι σου έκανε, διακρίνω εμπάθεια, μίσος, πόρωση, έρωτα θύελλες κι αγέρες.

Εσύ όπως σε κόβω έχεις ταλέντο στην ψυχολογία :grin:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Δεν διαφωνω. περιμενω να μαθω πως λεγονται οι 15 που την πεφτουν σε έναν  :grin:

Mosh pit :sunglasses:

URL]]

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
την αφήνω γιατί δεν έχει νόημα, με πιάνεις ;)
Αντιθετως εγω που σε πιανω διακρινω ενα τρυφερο και ζεστο τετραγωνισμενο και στρουμπουλο και ζουμπουρλουδικο κωλαρακι  :grin:

ΓΥΝΑΙΚΑ εισαι ?  :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Διάλογο με ανθρώπους με προβλήματα ψυχοπνευματικά δεν κάνω.

Η Βίλμα που είναι ψυχίατρος λέει ότι πάσχει από μαλάκυνση. :think:

εσυ εισαι αυτη που εκτιθεσαι τωρα δειχνοντας σκατοψυχια ρατσισμο

Ρατσισμό επειδή δεν θέλει να κάνει διάλογο με έναν άνθρωπο ανίκανο να κάνει διάλογο; Πατώντας κάποιος πάνω στο προφίλ σου και διαβάζοντας τα τελευταία μηνύματα, ακόμα κι αν δεν σε ξέρει, καταλαβαίνει ότι τα έχει γράψει πνευματικά ασθενής.

ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΞΥΝΩ ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΜΟΥ

Φυσικά και θα επιθυμούσες κάτι τέτοιο γιατί δεν είσαι άνδρας και δεν έχεις αξιοπρέπεια. Οι άντρες δεν καταδέχονται να τους ζει άλλος, ούτε η μάνα, ούτε το κράτος. Με τα χέρια τους ζουν ή πεθαίνουν.

Βασικα συμπεριφερομαι οπως μου συμπεριφερονται και στην πραγματικη ζωη και αυτο ειναι για μενα ΝΟΜΟΣ απαραβατος

Αφού ρε Μήτσο σε ξεφτιλίσανε στο 5χ5 και τους γλείφεις το χέρι σαν πιστό σκυλάκι. Στήνεις κώλο για λίγη σημασία.

Μια χαρα τυπε !!!!!!!

Δεν εχω καμια να μου ζαλιζει τα αρχιδια καθε μερα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μόνο οι ανίκανοι σωματικά ή πνευματικά δεν κάνουν οικογένεια.

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
χεσιμο και στον Αγαθωνα που το παιζει ο μαλακας ξυπνιος και στον αλλο τον ψυχακια τον Πανουση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom