You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Irida
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 654
- Εμφανίσεις 136K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.636
- Πόντοι
- 456
ποιος κοιμαται ??
Νομίζεις....Iris να κλείσω ραντεβού μαζί σου τώρα που κοιμούνται οι άλλοι;
Καλώς ήρθες Ίριδα.
εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.317
- Πόντοι
- 1.071
Πώς σου στέλνουμε μήνυμα έχεις κάποιο τηλέφωνο?
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Τα emogi δεν δούλευαν και σε μένα ξαφνικά εδώ και δύο χρόνια αλλά τελευταία επανήλθαν χωρίς να κάνω κάτι ,μικρό το κακό ,δώσε προτεραιότητα στην επίλυση των π.μOdin δεν έβγαλα άκρη με τα pm.
Τα coockies δε τα βρήκα. Έκανα μόνο την επανεκκίνηση της συσκευής.
Βασικά δύο πράγματα δε μου λειτουργούν. Τα pm και τα emogi.
Τιποτα κακό αγαπητέ συναθλητή . Θεσσαλονικιός γαρ γνωριζόμαστε πάνω κάτω ( αν και δεν μπορώ να πω ότι είμαι και από τα πιο ενεργά μέλη της παρέας ) και επειδή κι εμένα τα ματουδια μου έπεσαν στην Αθήνα είδα ακόμα έναν συντοπίτη του οποίου το βλέμμα έπεσε στην εν λόγω κυρία . Ηταν καθαρά χιουμοριστικό το σχόλιοTi εννοείς αδερφούλη?
TEA
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2022
- Like
- 4.909
Καλημέρα σε όλα τα μέλη! Με ολη την αγάπη και το σεβασμό που τρέφω στον πρόσωπό σας θα πρέπει να σας ενημερώσω ώστε να είναι ξεκάθαρο για να μην προκύψουν θεματάκια στο μέλλον ότι ουδεμία συνεργασία υπάρχει με την ίριδα ούτε κάποιο franchise του diamonds Μassage έχει ανοίξει στη θεσσαλονίκη με δική μου έγκριση. Οπότε παρακαλώ την ίδια να το ξεκαθαρίσει, να αποκτήσει τη δική της φιλοσοφία και ταυτότητα κ να αφαιρέσει από το φωτογραφικό υλικό της κ υπηρεσίες της copy paste την υπογραφή του γραφείου.
Αυτά προς το παρόν.
Με εκτίμηση ΤΕΑ.
Αυτά προς το παρόν.
Με εκτίμηση ΤΕΑ.
Τεα εσύ κωλαρακι δίνεις ...;Καλημέρα σε όλα τα μέλη! Με ολη την αγάπη και το σεβασμό που τρέφω στον πρόσωπό σας θα πρέπει να σας ενημερώσω ώστε να είναι ξεκάθαρο για να μην προκύψουν θεματάκια στο μέλλον ότι ουδεμία συνεργασία υπάρχει με την ίριδα ούτε κάποιο franchise του diamonds Μassage έχει ανοίξει στη θεσσαλονίκη με δική μου έγκριση. Οπότε παρακαλώ την ίδια να το ξεκαθαρίσει, να αποκτήσει τη δική της φιλοσοφία και ταυτότητα κ να αφαιρέσει από το φωτογραφικό υλικό της κ υπηρεσίες της copy paste την υπογραφή του γραφείου.
Αυτά προς το παρόν.
Με εκτίμηση ΤΕΑ.
Να προτιμήσουμε εσένα δηλαδις...
TEA
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2022
- Like
- 4.909
ΟΧΙ φίλε μου δεν δίνω και δεν πηδιέμαι γενικότερα οπότε να μη με επιλέξεις με την καμία και για να μη σπαμάρουμε ό,τι θέλεις στο δικό μου νήμαΤεα εσύ κωλαρακι δίνεις ...;
Να προτιμήσουμε εσένα δηλαδις...
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.447
- Πόντοι
- 1.436
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.349
- Πόντοι
- 3.656
Nα κανεις και 12 μετανοιες και να πεις και 14 φορες το πατερ ημωνΚαλημέρα και ζητώ συγγνώμη.
Θα στείλω pm στον Αντισθένη για να διαγράψει όλο το thread, ώστε να το ξεκινήσω από την αρχή σωστά.
Ζήτω συγγνώμη για την αναστάτωση.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
για παρτο απο την αρχη κυρια ιριδα γιατι αυτο ειναι οτι ναναιΚαλημέρα και ζητώ συγγνώμη.
Θα στείλω pm στον Αντισθένη για να διαγράψει όλο το thread, ώστε να το ξεκινήσω από την αρχή σωστά.
βαλε τηλ στο πρωτο ποστ απο στην αρχη και ποτε ξεκινας να μην σκρολαρουμε 8 σελιδες μαιντανιλικι + ελα να πουμε και τι να πουμε
Θεωρώ πως μια χαρά βρίσκουμε πληροφορίες εμείς τα μέλη και οι εν γεννει πελάτες σου χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις στο νήμα κάτι.Καλημέρα και ζητώ συγγνώμη.
Ακόμα και γω που δεν έχω ιδέα ποια είσαι,είπες πως κάποτε εργαζόσουν αλλού,ευχαρίστησες το γραφείο για ότι σου μαθε και καπάκι βγήκε το "γραφείο" να πει πως ; Δεν έχετε καμμία σχέση πια μεταξύ σας;
Δεν μας απασχολεί και πάμε παρακάτω.
Το μόνο που μας απασχολεί είναι να μπεις στον αγώνα σύντομα να σε απολαύσουμε
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.224
- Πόντοι
- 456
Έτσι ακριβώς !Θεωρώ πως μια χαρά βρίσκουμε πληροφορίες εμείς τα μέλη και οι εν γεννει πελάτες σου χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις στο νήμα κάτι.
Ακόμα και γω που δεν έχω ιδέα ποια είσαι,είπες πως κάποτε εργαζόσουν αλλού,ευχαρίστησες το γραφείο για ότι σου μαθε και καπάκι βγήκε το "γραφείο" να πει πως ; Δεν έχετε καμμία σχέση πια μεταξύ σας;
Δεν μας απασχολεί και πάμε παρακάτω.
Το μόνο που μας απασχολεί είναι να μπεις στον αγώνα σύντομα να σε απολαύσουμε
Μακάρι να ήταν Αθήνα βέβαια…
Irida_msg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 1.462
- Πόντοι
- 201
Δεν έχω συνεργασία με το Diamonds massage Athens
Μόνη μου ανεξάρτητα πάω να ξεκινήσω.
Απλώς πρέπει να βάλω το νήμα σε τάξη.
Γι' αυτό ψάχνω πως κάνουν διαγραφή thread, στο μεταξύ έχω στείλει και pm στον Αντισθένη να μου το διαγράψει, σε περίπτωση που δε το καταφέρω μόνη μου.
Έτσι όπως τα έχω γράψει, φαίνεται σαν franchise, που δεν είναι.
Δεν έχει ανοιχτεί κανένα franchise. Δεν υπάρχει καμία συνεργασία.
Πρέπει απλώς να το διορθώσω.
Το φτιάχνω κι επιστρέφω.
Ευχαριστώ πολύ
Μόνη μου ανεξάρτητα πάω να ξεκινήσω.
Απλώς πρέπει να βάλω το νήμα σε τάξη.
Γι' αυτό ψάχνω πως κάνουν διαγραφή thread, στο μεταξύ έχω στείλει και pm στον Αντισθένη να μου το διαγράψει, σε περίπτωση που δε το καταφέρω μόνη μου.
Έτσι όπως τα έχω γράψει, φαίνεται σαν franchise, που δεν είναι.
Δεν έχει ανοιχτεί κανένα franchise. Δεν υπάρχει καμία συνεργασία.
Πρέπει απλώς να το διορθώσω.
Το φτιάχνω κι επιστρέφω.
Ευχαριστώ πολύ
Ρε τυπε εσείς Αθήνα έχετε χίλιες οχτακοσιες χιλιάδες επιλογές,εμείς βόρεια Ελλάδα θα αρχίσουμε να το χώνουμε ο ένας στον άλλο αν δεν εμφανιστούν κοπέλες σαν την Ιριδα.Έτσι ακριβώς !
Μακάρι να ήταν Αθήνα βέβαια…
panbar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.550
- Πόντοι
- 446
Γκρεμίστηκε το διαδίκτυο λέμε!!!