You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηράκλειο Κρήτης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα irakleio_psaxnw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 403
- Εμφανίσεις 103K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ναι αυτή!
Εάν επισκεφτείς κάνε τον κόπο να γράψεις και κριτική λέω να πάω από εβδομάδα και εγωΑπό ένα γρήγορο ψάξιμο που έκανα στο μπου, δεν είδα πουθενά αρνητικά σχόλια. Μάλλον θα την επισκεφτώ.
jovani100
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2008
- Like
- 187
- Πόντοι
- 1
Πήρα τηλέφωνο αλλά έφευγε για Αθήνα. Ήρθε μόνο για ένα βράδυ. Θα ξαναέρθει σύντομα απ'ότι μου είπε...Εάν επισκεφτείς κάνε τον κόπο να γράψεις και κριτική λέω να πάω από εβδομάδα και εγω
Καλησπέρα σε όλους!! το thread δεν έχει πολύ επισκεψιμότητα όπως φαίνεται. Παρόλα αυτά σίγουρα υπάρχουν πολύ καλοί γνώστες του επαγγέλματος εδώ μέσα. θα ήθελα πληροφορίες για την Κορίνα που έβαλε σήμερα αγγελίες στο Ηρακλειο. Αν γνωρίζει ή έχει επισκεφτεί κάποιος την κοπέλα θα ήθελα τη γνώμη του. Ευχαριστώ πολύ..
Gatoulis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 123
- Πόντοι
- 1
Εχει καποιος αποψη για μια Βαλερια που ειναι Ηρακλειο τις τελευταιες μερες;
Mounimaster
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Like
- 1.762
- Πόντοι
- 201
Καλημέρα η μόνη που αξίζει εάν δεν σας ενδιαφέρει να είναι ενεργητική είναι η Έλλη. Όλες οι υπόλοιπες είναι για τα μπάζα.
madgordons
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Επειδη δεν υπαρχει θεμα με cross στην κρητη, το ανεβαζω εδω... εχει κανεις εμπειρια κτλ?
Ψαχνω ενα αρσενικο κρητικό να περάσουμε καλά
Ψαχνω ενα αρσενικο κρητικό να περάσουμε καλά
madgordons
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Σιγα μη σου απαντησει καποιος. Ολοι παρτακηδες ειναι εδω.Ψάχνω κάτι καλό στο Ηράκλειο.. Δεν έχω εμπειρία αλλα δε θέλω να φάω φολα για αρχή... Προτείνει κάποιος κάτι; Τί τιμές παίζουν;
monstercock greece
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.147
- Πόντοι
- 481
Η μόνη που αξίζει αυτή τη στιγμή είναι η Ελλη. Εχω 3 χρόνια να τη συναντήσω αλλά ιδρώνει τη φανέλα, ωραίος χώρος διακριτικός, προς το αεροδρόμιο, θα την δοκίμαζα...Ψάχνω κάτι καλό στο Ηράκλειο.. Δεν έχω εμπειρία αλλα δε θέλω να φάω φολα για αρχή... Προτείνει κάποιος κάτι; Τί τιμές παίζουν;
Mounimaster
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Like
- 1.762
- Πόντοι
- 201
Σωστός ο παίκτηςΗ μόνη που αξίζει αυτή τη στιγμή είναι η Ελλη. Εχω 3 χρόνια να τη συναντήσω αλλά ιδρώνει τη φανέλα, ωραίος χώρος διακριτικός, προς το αεροδρόμιο, θα την δοκίμαζα...
geo_heraklio
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
και η Σιλβύ δεν είναι κακή επιλογή. Ειδικά αν σε ενδιαφέρει το ενεργο-παθητικό παιχνίδι
geo_heraklio
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Στην Έλλη είχα πάει πριν 4 χρόνια περίπου και ήταν 50€. Στην Σιλβυ που είχα πάει πριν 2-3 χρόνια ήταν επίσης 50€Κοίτα λέω να δοκιμάσω και τις 2 (Έλλη και Σίλβη) και θα γράψω εντυπώσεις. Τί χρεώνουν ξέρεις; Μη με πιάσουν κορόιδο σα πρωτάρη...
EPITELOUS M BRIKES ..6931237823
Mi spatalas to xrono sou psaxnontas apodo k apoki otan auti ti stigmi epeses stin apoliti. Molon den exis pliroforithi sosta pos epeses pano stin thea NA SE PLIROFORISO LIPON OTI APOKRIPSI DEN DEXOME I FOTOGRAFIES MOU DEN INE [PIRAGMENES] OUTE PSEUTIKES .ciao baby
kanesex.com
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 68