nasos_krhth
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Eμφανησιακα τι λέει?ενεργητικη κοιριως
Eμφανησιακα τι λέει?ενεργητικη κοιριως
Συμπαθητική μουριτσα, μεγάλη κολάρα, πολύ καλή πίπα. Μόνο παθητική.Τελικά κανένας δεν εχει πληροφορία για Sania dior?
Φιλε πιπα με η χωρις;Ποσα ζηταει;Συμπαθητική μουριτσα, μεγάλη κολάρα, πολύ καλή πίπα. Μόνο παθητική.
Η Έλλη είναι εγγύηση το ξέρω…τόσα χρόνια οι υπηρεσίες της είναι ίδιες…πάντα ορεξάτη και χαμογελαστή…Οποίος γουστάρει να πάμε παρέα είμαι διαθέσιμος…Καλησπερα σε ολους.
Μια αποψη για Κορινα και Ελλη,καθοτι τις δοκιμασα και τις δυο και νιωθω υποχρεωμενος να πω την αποψη μου και για τις δυο.
Ελλη: Απιστευτη,τρυφερη,γλυκεια,ευγενικη,επαγγελματιας.
Τα καλυτερα 50 ευρω που ξοδεψα...
Κορινα:
Αγενης,αποτομη,ξεπετα..μακρια!
Ναι,κωλαρα..ναι σφιχτο κορμι..αλλα:
Με το που μπεις στο δωματιο,βγαζει δυο καποτες να σε ξεπεταξει.
Σου βαζει χαρτι κουζινας στο κρεβατι για να μην χυσεις στα σκεπασματα οταν τον παιζεις..
Μακρια!
Ελλαρα for ever!
Καλησπερα σε ολους.
Μια αποψη για Κορινα και Ελλη,καθοτι τις δοκιμασα και τις δυο και νιωθω υποχρεωμενος να πω την αποψη μου και για τις δυο.
Κορινα:
Σου βαζει χαρτι κουζινας στο κρεβατι για να μην χυσεις στα σκεπασματα οταν τον παιζεις..
Μακρια!
Ελλαρα for ever!
επιβεβαιώνω και εγώ επιπλέον πολύ ευγενική και καθαρήΣυμπαθητική μουριτσα, μεγάλη κολάρα, πολύ καλή πίπα. Μόνο παθητική.
καλο θ ναι οταν αναφερομαστε να ανεβαζουμαι και καποιο λινκ απο τις κοπελες γιατι αυτα που λεμε ξεχνιουνται εχουν υποθει πολλες φορες απο πολους και η κατασταση ειναι υδια δεν αλαζει !!!!!!!Καλησπερα σε ολους.
Κορινα:
Μακρια!
Ελλαρα for ever!
Για τοσο παλιος,θα επρεπε να λες 90% λιγοτερες αρλουμπες.καλο θ ναι οταν αναφερομαστε να ανεβαζουμαι και καποιο λινκ απο τις κοπελες γιατι αυτα που λεμε ξεχνιουνται εχουν υποθει πολλες φορες απο πολους και η κατασταση ειναι υδια δεν αλαζει !!!!!!!
Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα !!!Για τοσο παλιος,θα επρεπε να λες 90% λιγοτερες αρλουμπες.
1) Δεν θα κατσω να διαβασω ολο το φορουμ,τι εχει υποθει και δεν εχρι υποθει για να γραψω κατι που βοηθαει ΕΣΑΣ,λιγο μυαλο δε βλαπτει
2) Εγραψα για να βοηθησω τα υπολοιπα μελη,τη στιγμη που ολοι κοιτανε τη παρταρα τους,αν θες Link,Αφμ,αριθμο ταυτοτητας,τραβα βρεστα.
3) Ολοι ξερουν ποια ειναι η Κορινα και η Ελλη.
Η Ελλη,αρχαια εδω στο Ηρακλειο,μια Ειναι.
Για την Κορινα,εγραφαν πριν απο εμενα τοσοι.
Με, 50€Φιλε πιπα με η χωρις;Ποσα ζηταει;
Πήγα και εγώ στη Κορίνα πριν 15 μέρες. Κολάρα, βυζάρες (σιλικόνη). Ναι είναι λίγο βιαστική. Πάντως έχει το κατάλληλο ψωλαρακι για εμάς που έχουμε στενό κολαρακι. Εγώ πέρασα μια χαρά.Καλησπερα σε ολους.
Κορινα:
Μακρια!
Ελλαρα for ever!
ακου μουτρο εδω και χρονια οι νομοι τ σιτε οχι δυκη μου ειναι σε καθε αναφορα ν υπαρχει κ λινκ για σωστη ενημερωση εγω οπως βλεπεις εχω δω 10 κ στη πιατσα αλα τωσα σχεδων απο τ 18 ειμαι 40κ οποτε ν σ συγουρος οτυ δεν ειμαι εδω για ν ακουω μλκς ....λινκ για σωστη ενημερωση γιατι εκτως τ μελη μπενουν κ επησκεπτες πολοι περησοτεροι απο τ μελοι κ μ διαβαζουν αν εσυ γραφεις για τη παρτη σου εισαι λιγων παρτακιας οκ δεκτων καλη συνεχεια!!!!Για τοσο παλιος,θα επρεπε να λες 90% λιγοτερες αρλουμπες.
1) Δεν θα κατσω να διαβασω ολο το φορουμ,τι εχει υποθει και δεν εχρι υποθει για να γραψω κατι που βοηθαει ΕΣΑΣ,λιγο μυαλο δε βλαπτει
2) Εγραψα για να βοηθησω τα υπολοιπα μελη,τη στιγμη που ολοι κοιτανε τη παρταρα τους,αν θες Link,Αφμ,αριθμο ταυτοτητας,τραβα βρεστα.
3) Ολοι ξερουν ποια ειναι η Κορινα και η Ελλη.
Η Ελλη,αρχαια εδω στο Ηρακλειο,μια Ειναι.
Για την Κορινα,εγραφαν πριν απο εμενα τοσοι.
Ασχολήθηκα λίγο με την περίπτωση αλλά μέχρι εκεί. Τι εννοώ. Έχει αγγελία χωρίς τηλέφωνο,φωτογραφίες κτ.λ. Θέλει το instagram σου και αν της αρέσεις οκ. Εγώ instagram δεν έχω οπότε της είπα ''δλδ χωρίς insta δεν σε γαμάμε;'' και δεν απάντησε έκτοτε. Πολύ παίδεμα για να γαμήσεις αντρικό κώλο την σήμερον ημέρα...Εχει αποψη καποιος για μια καινουρια Miss total black στο kanesex?
ένα like από εμένα στην παλιοσειρά. Είναι ολοφάνερο οτι ο συναγωνιστής παραπάνω δεν γνωρίζει την προσφορά σου στην ενημέρωση του site ,ειδικά στα trans της Αθήνας.ακου μουτρο εδω και χρονια οι νομοι τ σιτε οχι δυκη μου ειναι σε καθε αναφορα ν υπαρχει κ λινκ για σωστη ενημερωση εγω οπως βλεπεις εχω δω 10 κ στη πιατσα αλα τωσα σχεδων απο τ 18 ειμαι 40κ οποτε ν σ συγουρος οτυ δεν ειμαι εδω για ν ακουω μλκς ....λινκ για σωστη ενημερωση γιατι εκτως τ μελη μπενουν κ επησκεπτες πολοι περησοτεροι απο τ μελοι κ μ διαβαζουν αν εσυ γραφεις για τη παρτη σου εισαι λιγων παρτακιας οκ δεκτων καλη συνεχεια!!!!