Νέα

Ηράκλειο Κρήτης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
απηστευτα ομωρφη οπως κ βλεπουμε στ φωτο

Edgeofthorns

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους.
Μια αποψη για Κορινα και Ελλη,καθοτι τις δοκιμασα και τις δυο και νιωθω υποχρεωμενος να πω την αποψη μου και για τις δυο.

Ελλη: Απιστευτη,τρυφερη,γλυκεια,ευγενικη,επαγγελματιας.
Τα καλυτερα 50 ευρω που ξοδεψα...

Κορινα:
Αγενης,αποτομη,ξεπετα..μακρια!
Ναι,κωλαρα..ναι σφιχτο κορμι..αλλα:
Με το που μπεις στο δωματιο,βγαζει δυο καποτες να σε ξεπεταξει.
Σου βαζει χαρτι κουζινας στο κρεβατι για να μην χυσεις στα σκεπασματα οταν τον παιζεις..

Μακρια!

Ελλαρα for ever!

nasos_krhth

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους.
Μια αποψη για Κορινα και Ελλη,καθοτι τις δοκιμασα και τις δυο και νιωθω υποχρεωμενος να πω την αποψη μου και για τις δυο.

Κορινα:
Σου βαζει χαρτι κουζινας στο κρεβατι για να μην χυσεις στα σκεπασματα οταν τον παιζεις..

Μακρια!

Ελλαρα for ever!
Η Έλλη είναι εγγύηση το ξέρω…τόσα χρόνια οι υπηρεσίες της είναι ίδιες…πάντα ορεξάτη και χαμογελαστή…Οποίος γουστάρει να πάμε παρέα είμαι διαθέσιμος…

vasillhss

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
73
Πόντοι
1
Ηνκορινα έχει και λίγο άγριο πρόσωπο όπως φαίνεται από τις φωτό προσωπικά εμω έχει κορμάρα με αγριευει λίγο το πρόσωπο
Καλησπερα σε ολους.

Κορινα:

Μακρια!

Ελλαρα for ever!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συμπαθητική μουριτσα, μεγάλη κολάρα, πολύ καλή πίπα. Μόνο παθητική.
επιβεβαιώνω και εγώ επιπλέον πολύ ευγενική και καθαρή

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
Καλησπερα σε ολους.

Κορινα:

Μακρια!

Ελλαρα for ever!
καλο θ ναι οταν αναφερομαστε να ανεβαζουμαι και καποιο λινκ απο τις κοπελες γιατι αυτα που λεμε ξεχνιουνται εχουν υποθει πολλες φορες απο πολους και η κατασταση ειναι υδια δεν αλαζει !!!!!!!

Edgeofthorns

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
0
καλο θ ναι οταν αναφερομαστε να ανεβαζουμαι και καποιο λινκ απο τις κοπελες γιατι αυτα που λεμε ξεχνιουνται εχουν υποθει πολλες φορες απο πολους και η κατασταση ειναι υδια δεν αλαζει !!!!!!!
Για τοσο παλιος,θα επρεπε να λες 90% λιγοτερες αρλουμπες.

1) Δεν θα κατσω να διαβασω ολο το φορουμ,τι εχει υποθει και δεν εχρι υποθει για να γραψω κατι που βοηθαει ΕΣΑΣ,λιγο μυαλο δε βλαπτει

2) Εγραψα για να βοηθησω τα υπολοιπα μελη,τη στιγμη που ολοι κοιτανε τη παρταρα τους,αν θες Link,Αφμ,αριθμο ταυτοτητας,τραβα βρεστα.

3) Ολοι ξερουν ποια ειναι η Κορινα και η Ελλη.
Η Ελλη,αρχαια εδω στο Ηρακλειο,μια Ειναι.
Για την Κορινα,εγραφαν πριν απο εμενα τοσοι.

nasos_krhth

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0

1) Δεν θα κατσω να διαβασω ολο το φορουμ,τι εχει υποθει και δεν εχρι υποθει για να γραψω κατι που βοηθαει ΕΣΑΣ,λιγο μυαλο δε βλαπτει

2) Εγραψα για να βοηθησω τα υπολοιπα μελη,τη στιγμη που ολοι κοιτανε τη παρταρα τους,αν θες Link,Αφμ,αριθμο ταυτοτητας,τραβα βρεστα.

Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα !!!

Giannis_777

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα, Ηράκλειο ξέρει κανείς κάτι που να μην είναι στο Kanesex? Εκτός την Έλλη (σταθερή αξία) δεν βλέπω τίποτα άλλο να αξίζει.

Giannis_777

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους.

Κορινα:

Μακρια!

Ελλαρα for ever!
Πήγα και εγώ στη Κορίνα πριν 15 μέρες. Κολάρα, βυζάρες (σιλικόνη). Ναι είναι λίγο βιαστική. Πάντως έχει το κατάλληλο ψωλαρακι για εμάς που έχουμε στενό κολαρακι. Εγώ πέρασα μια χαρά.
ΥΣ: Τι σκατα πρόβλημα έχουν όλες οι trans που όταν ζητάς να σε πάρουν σε ιεραποστολικό όλες λένε δεν μπορούν και πρωτιμουν στα 4 ?

Gatoulis6969

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
123
Πόντοι
1
Εχει αποψη καποιος για μια καινουρια Miss total black στο kanesex?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606

ακου μουτρο εδω και χρονια οι νομοι τ σιτε οχι δυκη μου ειναι σε καθε αναφορα ν υπαρχει κ λινκ για σωστη ενημερωση εγω οπως βλεπεις εχω δω 10 κ στη πιατσα αλα τωσα σχεδων απο τ 18 ειμαι 40κ οποτε ν σ συγουρος οτυ δεν ειμαι εδω για ν ακουω μλκς ....λινκ για σωστη ενημερωση γιατι εκτως τ μελη μπενουν κ επησκεπτες πολοι περησοτεροι απο τ μελοι κ μ διαβαζουν αν εσυ γραφεις για τη παρτη σου εισαι λιγων παρτακιας οκ δεκτων καλη συνεχεια!!!!

Loveunder30ladies

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Like
197
Πόντοι
1
Γεια σε όλους…
Παραθετω κ εγώ 1-2 εμπειριες
Αλεξάνδρα: έχω πάρει μόνη & παρέα με τη φίλη της, 150 & 250 αντίστοιχα, πέρασα πολύ ωραια και τις 2 φορές.. Νέες, τούμπανο
& ορεξάτες!
Αφροδίτη: δίνει πόνο, οι φωτό της είναι λίγο παλιές (10ετιας περίπου) ιδρώνει τη φανέλα μέχρι τέλος, 50€
Σιλβι: θα έλεγα cross πιο πολύ, τίμια επιλογή, 50€
Κορίνα: έλα γαμησε με να σε γαμησω να φεύγεις +τα αδιάκριτα βλέμματα όπως περνάς να μπεις στο δωμάτιο της, 50€ (δεν ξαναπάω)

• Like
Αντιδράσεις: DimiMa

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
187
Πόντοι
1
Εχει αποψη καποιος για μια καινουρια Miss total black στο kanesex?
Ασχολήθηκα λίγο με την περίπτωση αλλά μέχρι εκεί. Τι εννοώ. Έχει αγγελία χωρίς τηλέφωνο,φωτογραφίες κτ.λ. Θέλει το instagram σου και αν της αρέσεις οκ. Εγώ instagram δεν έχω οπότε της είπα ''δλδ χωρίς insta δεν σε γαμάμε;'' και δεν απάντησε έκτοτε. Πολύ παίδεμα για να γαμήσεις αντρικό κώλο την σήμερον ημέρα...

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
187
Πόντοι
1
ακου μουτρο εδω και χρονια οι νομοι τ σιτε οχι δυκη μου ειναι σε καθε αναφορα ν υπαρχει κ λινκ για σωστη ενημερωση εγω οπως βλεπεις εχω δω 10 κ στη πιατσα αλα τωσα σχεδων απο τ 18 ειμαι 40κ οποτε ν σ συγουρος οτυ δεν ειμαι εδω για ν ακουω μλκς ....λινκ για σωστη ενημερωση γιατι εκτως τ μελη μπενουν κ επησκεπτες πολοι περησοτεροι απο τ μελοι κ μ διαβαζουν αν εσυ γραφεις για τη παρτη σου εισαι λιγων παρτακιας οκ δεκτων καλη συνεχεια!!!!
ένα like από εμένα στην παλιοσειρά. Είναι ολοφάνερο οτι ο συναγωνιστής παραπάνω δεν γνωρίζει την προσφορά σου στην ενημέρωση του site ,ειδικά στα trans της Αθήνας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom